Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
DemonDani #21660 üzenetére
Na akkor szerintem nekünk ennyi volt, nem jön, különben kellene hírnek jönnie már. Ez nem mintha baj lenne, mert most nagyon jól használható a teló, inkább maradjon ez mint egy elcseszett 4.2, ami szerintem sok újdonságot nem is tartalmaz.
Azt hiszem jó vásár volt tavaly nyáron ez a telefon, még jővőre se lesz elavult, mivel sok gyártó még mindig ics-sel dobálja ki a telóit, ami lassan 1 éves!
Most úgy vagyok, hogy ez a telefono mmeglesz még minimum 1 évig, de leeht addig amig bírja
Esetleg akkor váltok majd ha oylan android verzió jön ki amiért rédemes új készüléket venni, de ez szerintem még nem most lesz, elvégre 2.3 alatt is a legtöbb dolog vígan elfut.
WP8 nagyon tetszik, de most, hogy ilyen gördülékeny a telefon nem fogom elcserélni, főleg, mert android sokkal előrébb tart szoftveresen. Azt hiszem nagyon kevés ember bánta meg, hogy nexus s-t vett! (ha egyáltalán van aki megbánta)
A jővőben esetleg majd egy jó aksit fogok venni hozzá még -
margithid
veterán
válasz
DemonDani #20617 üzenetére
Én neutron mellett tettem le a voksomat, voodoo sounddal nekem nagyon bejövős, kivéve talán a kezelőfelület,
Powerampot msot, hogy szevízben volt a telóm, a cserekészüléken próbáltam, nem rossz, nem rossz, de azért neutron jobb nálam.
Régen még a mixzinget ajánlotta mindenki, nem tudom azóta azzal mi van.jackbacsi87
Nem tudom én se, igazából mindegy is, mert ha nyers android van rajta, akkor nem lesz rossz, ebben egészen biztos vagyok!
-
mgTerminator
veterán
válasz
DemonDani #17059 üzenetére
Na de srácok, akkor az enyémnek mi baja van? Ma éjszaka 12%-ot merült 6 óra alatt :S Eszembejutott hogy felraktam a setcpu-t és azzal okoskodtam, hogyha ki van kapcsolva a kijelző akkor max 400ig mehet fel, meg ha 25%-ra merül akkor max 1GHz-en menjen, stb. Letöröltem és csak simán beállítottam a beállításokban 1.2-re oszt jónapot... Most a wifi ki van kapcsolva, a mobilnet és 3G be.
-
kolosanyi
veterán
válasz
DemonDani #14131 üzenetére
Szerintem nem sok. Ha nagyobb is a kapacitás, akkor is max 1700 mAh, ennyivel nem hinném, hogy nagyobb lehet. Anno én is néztem valami 2450 vagy mekkora kapacitású akksit, ami pont passzol a gyári helyére. Utánaolvastam, XDA-n meg jól lehúzták, hogy kamu. Szerintem jobban jársz egy külső akksival, amiről kábellel töltheted.
MaCS_70
Teljesen más a kettő. Próbáld ki mindkettőt, meglátod majd. -
tdk.112
aktív tag
-
kolosanyi
veterán
válasz
DemonDani #7045 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget előre is, majd szerintem igénybe fogom venni. Bár mostanában azon gondolkodom, hogy fejes kéne, nem füles. Még eldöntöm, úgyis a jövő hónapban veszem valamikor.
(#7046) Toobee
Igen, de root mindenképp kell hozzá akkor is. Viszont akkor a fizetős alkalmazást kell letöltened, ami úgy 800 pénz. Ha nem akarsz moddolni, akkor ez a legegyszerűbb megoldás. Külön kernelt lehet cserélni, viszont én még nem csináltam, úgyhogy fogalmam sincs hogy hogyan kell. Majd egy hozzáértő fórumtárs leírja. -
Dzsuri89
őstag
válasz
DemonDani #6590 üzenetére
Indítsd újra a telefont vagy a PC-ét is, esetleg másik USB portba dug át a kábelt.
Próbaképen menj a menübe, majd beállítások\alkalmazások\alkalmazásfejlesztés és pipáld ki az USB hibakeresést.
Csináltál a telefonnal valamit (rom rakás, stb...) ami után ebbe a hibába futottál? -
havri1
félisten
válasz
DemonDani #5608 üzenetére
Így van, én is a TB-al pucolom le. Az updatert csak lefagyasztom, viszont a 3.1.5 marketet leszedem. Majd recoveryből feltolom a régit.
[Sluk régi market] -
Dzsuri89
őstag
válasz
DemonDani #5608 üzenetére
Mire gondolsz a "nem tudod használni" alatt?
Nekem alapból nem jelzi a telefon az elérhető frissítéseket és ha kézzel meg akarom nyitni a Saját alkalmazásaimat, akkor előfordul olyan is, hogy csak pörög a kis töltés jel és semmit nem reagál. Aztán még van olyan is, hogy ha jelzi, hogy frissítés érhető el egy adott alkalmazáshoz, akkor nem frissíti le, mert ugyan úgy gondolkozik és ezt wifin tapasztaltam.
-
DemonDani
addikt
válasz
DemonDani #4858 üzenetére
hát furcsa volt, ugyan nekem nincs vele gondom, mivel néha jobb mint húgom zsír új sandy bridges MSI notija, de most érdekes dolgot produkált, eldobta a wifit, mintha lekapcsolt volna eltünt a wifi ikon bejött a E betű (edge) aztán meg bekapcsolt vissza a wifi
de amúgy az szerintem ugyan olyan maradt, legalábbis nekem elég hasonló eredményt produkált
-
Slukkica
őstag
válasz
DemonDani #4207 üzenetére
DemonDani
#4206) Lara1
te sem vagy egy halasztgatós tipus 3 napos sincs de már bootloader nyitva.
Nekem kb 10 percig volt zártÁÁÁÁÁ 1-2 óránál jóval több.
Nem igazán a leghosszabb üzemidő volt a célom
Majd lehet az is eljön és ahhoz is csinálok egy tweak pakkot.
Reccenés, lassulás? ... Na annak nincs nyoma.
UI.: Persze abban igaza van annak aki azt mondja hogy a Quadrant értékek semmit nem számítanak! Én is így gondolom. A felhasználói élmény a lényeg.
Egyébként csak teszt erejéig járatom 1.44 perfomance módban a telót. Nem vagyok én a magam ellensége. Nincs pénzem másikra.
A normál hétköznapokban 1.00 ondemond-ban van.UUI.: Ha van kedve más is kipróbálhatja, elméletileg nem feltétele a tweak pakknak a MIUI. Nem teszteltem ugyan, de menni-e kellene más rendszeren is.
-
havri1
félisten
válasz
DemonDani #3298 üzenetére
Olvasgatok még teszteket, és pl most találtam, hogy nincs benne video player, marketből leszedettel meg az mkv/avik nem mennek. Tényleg így van?
Magyar nyelv már megoldódott gyárilag? Egyelőre nem szeretném főzött romokkal bombázni (bár még ennek nem néztem nagyon utána, de gondolom ehhez is van).
Egyébként speedshopba venném, újonnan. -
palesz53
senior tag
válasz
DemonDani #2572 üzenetére
na pont ezért váltottam a motoroláról! hogy ez alap legyen - mellesleg baromira nem fogom megérteni soha, miért nem ez az alap minden gyártónál... komolyan úgy gondolják, hogy félévente új telefont vesz mindenki?
az autógyártók mintha már rájöttek volna a válság nyomán, hogy nem kell ennyire pörgetni a modellváltást... az elégedett vevő nem feltétlenül az, aki folyamatosan megveszi a legújabb (de nem biztos, hogy eléggé kiforrott!) modellt
-
robertel
senior tag
válasz
DemonDani #2574 üzenetére
Úgy legyen!
Ettől függetlenül nekem a videója igy is nagyon jó, de nem rengetem magam hiú ábrándokba
Én aminek örülnék az a több Ram, de azt meg már főleg nem hiszem, hogy frissítéssel meg lehet oldani.
Esetleg akkor ha a Ram is a 16 GB memóriából táplálkozik és nem külön van.
Mert ugye 13 Gb a külső, 1 GB a belső és van még 2 GB ami csak úgy nem tünik el.. -
xnace
őstag
válasz
DemonDani #2229 üzenetére
Felraksz valami olyan szazalekos akku-kijelzo progit, ami kiirja a szazalekerteket a statusbarra. Az latszodni fog a lockscreenen is.
Quadranttal meg ne foglalkozz, ha szepen fut a rendszer. De ha ennyire ePeniszt akarsz novelni, akkor tegyel fel egy MIUI-t OC-s kernellel. Lesz 3500 is a Quadrant
-
xnace
őstag
válasz
DemonDani #1961 üzenetére
Lentebb irtam is, hogy magaval az LG-vel nincs bajon...A 4 eves LG plazmaTV-m is teljesen jo, csak savosodik, de mind ilyen.
Csak az olyan kocka mint en az LG nevet akaratlanul is a 2x-nek a gany szoftverevel kapcsolja oket ossze.
A Xoom miert referencia? A Tab101 is stock Honeycomb, mert a Google nem engedi, hogy nagyon hozzanyuljanak. (Halistennek). De szvsz Tab101-en megis szebben fut, de a kiallitott darabokbol nem szeretnek messzemeno kovetkezteteseket levonni.
-
hallerlaller
addikt
válasz
DemonDani #1683 üzenetére
a Mhz-ek állításával nem jó fokozni a teljesítményt, bizonytalan működéshez vezet, tapasztaltam blade-en.
rengeteg egyéb dolog van amivel lehet fokozni, nekünk felhasználóknak egyszerűbb egy rom felrakással.
ilyenek pl: [link]
Ami elsőre érdekes volt számomra, hogy rosszabb eredményt kaptam Quadrant tesztekben, mint az ext4-en futó Galaxy S-emen (2.3.4 van az SGS-en és a Nexus S-en is). Több mérés után is maradt a helyzet, ezért megvizsgáltam Quadrant Advanceddel, hogy mi is lehet a különbség oka. Nos, kisebb mértékben a 3D, ami ugye azt jelenti, hogy a Samsung jobb drivert írt, mivel a két készülékben ugyanaz a bivaly erős PowerVR SGX540 grafikus mag dolgozik. Nagyobb mértékben viszont az I/O teljesítmény. Ekkor gyorsan meg is néztem, hogy mi van a Nexus S-en és kiderült, hogy bár a rendszer és az adatok ext4-en vannak, a cache és a /efs yaffs2-őt használ. Nos, vagy a yaffs2 teljesítménye gyengébb vagy az XDA-s srácok jobbat értik a témát, mint a Google. Egyik sem elképzelhetetlen. Természetesen egy gyári Galaxy S-t simán elver a Nexus, hiszen alapból azon RFS dolgozik (ami miatt itt és most újra beírom a fekete pontot a Samsungnak, mellékvágány, de szerencsére többet ők sem hibáznak és azóta csak yaffs2 és ext4 rendszert használnak minden készüléken). Egyébként az RFS nem véletlen, korábban szinte az összes mobilon az volt, a rossz szokásoktól pedig nehezen szabadul az ember.
amúgy nekem is ~1400-at mutat a quadrant, de jó ez így, nem akarom még piszkálni, ígyis gyorsabb mint az előző telefonom.
-
petiked
tag
válasz
DemonDani #1586 üzenetére
a készülék még nincs meg, bár mikor írtam, hogy aznap megveszem, végül nem vettem meg, de most pénteken valószínű megveszem. (vki megvette akcióban a T-mobilnál, csak nem kell neki, és eladja, ezt fogom megnézni)
Én vodás vagyok (flotta előfizus és az vicc, hogy a voda a nexust 114-ért adná), visszatérve amit venni fogok (?) elvileg független a készülék és nem előfizetéssel lett vásárolva, kb. 1,5 hetes, szóval ha karcmentes és jó és a Tmobil azt mondja rá nincs tartozás a telón és dominóval vették, és menni fog a vodás kártyámmal, akkor megveszem, ha nem, akkor marad a 85e-res samsung bolt.
kérdés: ha tmobilos beállítások vannak rajta (sms, mms, wap, mittomén stb..) akkor ha átteszem a sim kártyámat, felismeri , és nem lesz gond átállítani vodásra, ha előtte Tmobilos volt?
véleményem: alap lenne, hogy előfizetéssel olcsóbban adják a szolgáltatók a mobilt, mert 2 évre lekötnéd magad és mégsem
másik: szerintem még nem reális áron adják a netet hozzájuk, de jönnek szépen a jobbnál jobb csomagok.. még várnék azzal, mert nincs rá szükségem, mindenhol van wifi, ahol nincs ott meg nem is kell a net nekem
-
-
robertel
senior tag
válasz
DemonDani #1540 üzenetére
Nem, az le van tiltve, de wolt kis wifi net is, és csak 2g hálózatot engedélyeztem, de tényleg sok angry birds és mp3 volt
Nem bánnám ha jönnének már a kiegészítők, strandra se meg sehova se szeretem igy csupaszon elvinni..
Amúgy mintha minél kevesebb kraft lenne az akisban, annál jobban bírná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest