- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Egy klikkes nyitási lehetőség van már erre a gépezetre?
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
Amúgy nem tudom te mit tapasztaltatok a 4.1.2-vel, őszintén szólva nem bújtam a topikot akkoriban mikor kijött de most pár hét után leírnám, hogy nekem mennyire tetszik: Kib@szottul!
Kb rá nem ismerek a telefonomra. Sokkal gyorsabb mint bármikor is volt (legjobb amúgy szerintem ezelőtt a 2.3.6-tal volt). A ram kezelés irtó sokat javult, az üzemidő meg hát
. Nemtom nektek mennyit merül, de nekem folyamatos e-mail, naptár szinkronnal, facemessengerel és az egyébként használat közben nagyon éhes ebuddyval 3 óra alatt merül este 1%-ot! Szinte már termeli... jah meg időjárás is frissül 15percenként...
Gondozok egy Pout szal kicsi játék is van, és 61 órája látott töltőt és 27%on van
teszem hozzá lassan 1,5 éves akkumulátorral mindezt, ami azért valószínűleg nem növeli az üzemidőt
-
DemonDani
addikt
4.2 mikorra várható? Várható egyáltalán? Ma jött ki Galaxy Nexus-ra
-
DemonDani
addikt
Ilyen Zene listázási gondjai senkinek nincsenek?
Nem tudom felfogni mi lehet a gond... Mi az hogy semmilyen lejátszó nem látja a zenéimet, de a GPS hülye hangjait igen??
Nektek milyen elérési úton vannak a zenék?
Factory reset előtt is és után is megmaradt...
-
DemonDani
addikt
N7 playert használ valaki? Nekem valamiért nem szedi össze a zenéimet, de persze a GPS hangjait meg igen...
-
DemonDani
addikt
Zenehallgatásra melyik a legjobb app amúgy? Van itt valaki vájtfülű aki mindent végig próbált? n7playert nagyon sokan mondják, hogy jobb mint a Neutron, a PowerAMP meg folyton felmerül ha zenéről (szvsz csak régről berögződött hiszen ez az egyik legöregebb) van szó andLess-szel mi a helyzet?
RAID 2 köszi!
-
DemonDani
addikt
A wipe data az "sd kártyához" is hozzányúl? képek ilyesmik törlődnek avagy sem?
-
DemonDani
addikt
NFCvel milyen fizetesi lehetőségek vannak? Próbálta már vki? MasterCardos karim van de nem próbáltam a paypass onlinet
-
DemonDani
addikt
A Voda ausztrália kiadta a 4.1-et de vissza is vonta jogi szarok miatt egy gyors javításra... valahonnan tölthető már esetleg az i9023ra szabott verzió??
-
DemonDani
addikt
válasz
lord.lakli #17057 üzenetére
+1 itt is ilyesmi vagy jobb, és megy még az időjárás is 15percenként éjjel is stb... msnig minden
-
DemonDani
addikt
Néztem eBayen ezeket a nagyobb aksikat, láttam hogy vannak itt akik már vettek is de nem sok konkrét tapasztalatot találtam, szal tudna mondani valaki vmit? a 3300-ast olvastam de én a 3800-as nézegetem, ehhez is olyan hátlapot adnak amit fel lehet erőszakolni? (i9023-ra én nem találtam konkrétan)
-
DemonDani
addikt
hu gyerekek de finom bugba futotam
megjött ota a 404 mindenki heppi felment szepen a 403 ra erre ma feltűnt hogy minden figyelmezteto es csengohang elnémúlt. zenék meg ébresztő teljesen jó. de mégcsak akkor se ad ki hangot, mikor kivalaszanam hogy melyik gyari hang legyen bent. a zedge hangjai szólnak de csak kivalasztáskor. ha hivnak akkor mar az sem.valakinek volt már ilyen?
-
DemonDani
addikt
2000 mah ennek van ugyan valóságalapja? xD
-
DemonDani
addikt
Egy kérdés, de mindenkinek:
Mennyi a bootidő, és milyen rendszeren nagyvonalakban?
Mert én baromi sokallom a sajátom, de nem ugrás szerű növekedés, hanem az elejétől kezdve:- alapból 50mp körül volt gyárilag
- most 1:25,
- de mielőtt kipakoltam az 5-10 induló folyamatot, 1:50-hez közelítettalap rendszer van, 120-130 alkalmazással
-
DemonDani
addikt
válasz
zozo2001hu #10354 üzenetére
külön jó, mert hamarabb is megy tönkre.
addig bénáznék egy kézzel amíg előbb utóbb padlót fog, mert hogy nemérném el a notibar-t az tuti -
DemonDani
addikt
Azt igazán elárulhatná a Google hogy miért kell fele akkora Notification ikonokat alkalmazni, holott a bar mérete nem változott...
-
DemonDani
addikt
válasz
jackbacsi87 #10099 üzenetére
nincs ott. de a market meg kiirja hogy telepítve, de amugy meg nem találja a toolbox, a google searchről van szó
-
DemonDani
addikt
letiltott alkalmazást hogy tudok vissza állítani?
-
DemonDani
addikt
(#10000) jackbacsi87
kabbe ^^ -
DemonDani
addikt
Na alakul ez, animációk tiltása, és a sebessége is elég jól állítható:
Beállítások > Ablak animáció mérete és Áttűnési animáció mérete (igen hibás a magyar fordítás, de minimum béna)
valamint itt van még olyan h
GPU-megjelenítés, ez is hasznos lehet érdemes bekapcsolni.
Érintések megjelenítés, ez látványos szerintem, apró plusz.
alul pedig a futó alkalmazásokkal kapcsolatban be lehet tenni korlátokat -
DemonDani
addikt
Na úgy tűnik, hogy egy módon lehet eltüntetni a keresőmezőt, de sajnos nem kapjuk vissza a helyét...
Beállítások > Alkalmazások > Összes > Google Kereső, és letiltás, hát a megjelenítéssel nem lassíthatja a rendszert, max annyi haszna van így
-
DemonDani
addikt
aki egy jó hátteret keres ajánlom a Tronium-ot a Zedge-ről, pont megy az új kék skinbe
-
DemonDani
addikt
a kamerás arcfelismerős képernyőzár benne van ebben? én nem találom...
-
DemonDani
addikt
egyelőre a frissítés egyik legfontosabb pontja, a felülete számomra komoly csalódás.
Lapozós Appdock?
Eltüntethetetlen keresősáv?
Galéria navigációja is visszalépés.
Lassabb... nem sokkal, de...Jah és hol lehet az animációkat kikapcsolni, ami az előzőben is benne volt? Mert ezt szintén elvesztettem szem elől, vagy ismét egy komoly buktató
ennyit 1 óra használat után
azoknak akik arra várnak h kiirja:
az lehet 1 hét is két telefon között. nem egyszerre megy ki a frissítés, nincs ok pánikra, már van akinek így frissült, és mindenki sorra kerül. -
DemonDani
addikt
mintha itt már lenne print screen, de elfelejtettem mi a kombinációja
-
DemonDani
addikt
valaki látott már rendes fém tokot a telóra?
-
DemonDani
addikt
válasz
hallerlaller #7263 üzenetére
az nVidia optimalizálással megy a többi ellen, nyers erőben a PowerVR SGX540 szintjén áll, egy SIMD van benne ami 8 MAD-ra képes 1 órajel alatt, pont mint az SGX540...
A Mali-400 MP4 4+1 SIMD tömbbel szerelték ezek 4 és 2 MAD képesek, vagyis 18 MAD a maximum 1 órajel alatt a +1 nélkül 16, ez kétszerese a Tegra képességének, és hasonló mint az SGX543, az Apple csipben ebből van kettő, szóval ott 32 MAD áll rendelkezésre.Persze nem azonos órajelen futnak, de nincs meg a duplázás... a Tegra2 felépítése eléggé eltér a többitől, de ez annyira elég hogy néha jó, néha nem. Amennyiben elérik hogy erre legyen optimalizálva, akkor a redikálisan eltérő megoldás miatt kijöhet, hogy a Tegra2 a legjobb, de az SGX543 MP2 ellen már ez is kevés, viszont az már egy elég böszme grafikus mag, így az ellen nincs is értelme nézni, egyes információk szerint a Tegra3 már versenyre kel vele.
nem fogok linkelni eredményeket, de az Ananadtechen szét lehet nézni, vannak tesztek erre, van amiben jó az Nvidia, de inkább a Malit mondanám rossznak, mert a Malinak is másként dolgozik, és főleg a PowerVR és a Adreno kapta az optimalizálást a legtöbb esetben, persze ez mostanában megváltozik, de nehéz az helyzete a fejlesztőknek.1 szó mint 100 skynetnek nincs igaza
-
DemonDani
addikt
válasz
hallerlaller #7257 üzenetére
pedig nem
az Exynosban helyt kapó Mali400 és az Apple A5 SGX543MP2 is übereli -
DemonDani
addikt
[link]
hírekben az ics port"unk" -
DemonDani
addikt
vaami tippetek van arra, hogy miért nem jön fel az USB háttértárra kapcsolás mikor rádugom a gépre?
-
DemonDani
addikt
mit gondoltok hogy lehet eltakaritani az új marketet? mert mobilnetről egyszerűen nem tudom használni! (egde)
de hiába tettem fel a régit, következő nap megint az új volt
támadni akar -
DemonDani
addikt
ilyen telefon skint használt már valaki?
[link] -
DemonDani
addikt
válasz
DemonDani #4858 üzenetére
hát furcsa volt, ugyan nekem nincs vele gondom, mivel néha jobb mint húgom zsír új sandy bridges MSI notija, de most érdekes dolgot produkált, eldobta a wifit, mintha lekapcsolt volna eltünt a wifi ikon bejött a E betű (edge) aztán meg bekapcsolt vissza a wifi
de amúgy az szerintem ugyan olyan maradt, legalábbis nekem elég hasonló eredményt produkált
-
DemonDani
addikt
válasz
mgTerminator #4857 üzenetére
tesztelem gyorsan, de a gsm hálózat mintha erősebb lenne amugy, orvosi rendelőről úgy hirlett h nincs térerő, 2 hete nem is volt, tegnap viszont igen, és hajszál pontosan ugyan ott ültem
-
DemonDani
addikt
manuálisan feltettem a 2.3.6-ot eddig stabilabnak tűnik, viszont mintha több ramot enne meg.
a market meg amint átraktam mindent angolra, usa belire, egyből frissült, és szánalmas. egyszerűen nem tölt be korlátos mobilnettel! ez mindenkinek ilyen? szerintem 1szer nem volt még hajlandó bejönni...
október 11-en jön a nexus prime meg a 4.0 remélem nemsoká mi is megkapjuk, bár pont ezért furcsa hogy kiadták a 2.3.6-ot
-
DemonDani
addikt
válasz
zozo2001hu #4710 üzenetére
sgs tudja is...
(#4711) frisco
melyik leírás alapján vagy ota jött? -
DemonDani
addikt
amugy miért lehet az, hogy se uj market nem jött még sem 2.3.6 a telómra OTA?
-
DemonDani
addikt
válasz
jackbacsi87 #4694 üzenetére
-
DemonDani
addikt
Na aksiról gyorsan, 100órája megy 1 töltéssel a teló
és nem teljesen vigyáztam rá, szóval ez alatt 5-60órát ment az ebuddy, irkáltam is keveset, 1, max 2 óra netezgetés, fancy widget 15perces frissítéssel, plusz gmail meg facebook folyamatos szinkronban, 1-2 hívással.
ha érdekel valakit az akkuhasználati kép feltehetem, hogy alakult a 100óra alatt az akku % -
DemonDani
addikt
válasz
Slukkica #4167 üzenetére
üzemidő?
1-2óra?nagyon komoly ez a pontszám, de lehet nem lenne simább a rendszer futása mint az én gyárim+ADW EX rendszeré.
SGS+MIUI elvérzett ellene, a srác csak hebegett mikor látta hogy bizony lassúcska az övé az enyém után(#4206) Lara1
te sem vagy egy halasztgatós tipus3 napos sincs de már bootloader nyitva
-
DemonDani
addikt
[link]
kapjuk hivatalosan a 2.3.6-ot -
DemonDani
addikt
nézz pár videót... SGS2 nem egyszer van lekörözve a GNS álltal, és nem menü alatt hanem pl GT Racing betöltés, ami azért már igényli a vasat... és mégis egy hajszállal jobb az 1magos Nexus S, amit nem tudok hogy csinál, lehet h a gyári rendszer ennyivel gyorsabb, sőt csak ezt tudom elképzelni.
Jelenleg kapható telefonok közül ezen lesz elsőnek a 4.0 is hivatalosan, ami megint csak mellette szól, na meg az ára. Rosszúl nem dönthetsz, az SGS2 lenne jobb alternatíva de 2szer ennyi majdnem
-
DemonDani
addikt
[link]
ilyet láttatok már?elsőre vicces volt, de már nem az...
-
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #2707 üzenetére
480p még épen el el megy, de 720p esélytelen, random HD videoval teszteltem Opera Mobile és Desktop azonosítással.
-
DemonDani
addikt
válasz
palesz53 #2571 üzenetére
Ez teljesen alap.
Nem is értem miért ez a nagy meglepett öröm részedrőlJön majd egy újabb Nexus rá 2-3hónapra 100% hogy a Nexus S is megkapja (feltehetően ez lesz a 2. telefon ezzel a rendszerrel)
Inkább azt remélem hogy kapunk végre HD videót mint az SGSben van jelenleg is...
-
DemonDani
addikt
válasz
RexpecT #2370 üzenetére
i9020ra van szal elég passzentos lesz, bár ez nem olyan mint az enyém csak elég hasonló.
(enyémnek nincs lezárója hanem úgy van elvarrva a bejárata hogy összezár a telóra ugye elvileg de mivel i9023as van benne így nem az igazi, de már megkopasztottam a belső elvarrásokat kisollóval meg nyúltani is próbáltam így már okés lett
)
-
DemonDani
addikt
válasz
RexpecT #2365 üzenetére
nem bőr amúgy, de elég jó fajta, nem az az olcsó kínai szagú szemét, kellemes tapintású nem túl vastag, kicsit lehetne vastagabb, viszont keni a zsírt a kijelzőn mint az atom, azzal a foliával halálos párost fognak alkotni
én már feladtam az ujjlenyomatok elleni harcot
mp
és milyen az IS? hogy illeszkedik erre az össze vissza design-ra? főleg a hátlap kamerarész meg az alsó hajlítás érdekel légbubi? -
DemonDani
addikt
Procit tuningolt valaki? Üzemidőre mennyit lehet vele gyúrni? 100Mhz alá lehet vinni az alsó lépcsőt? Mivel a telefonom 90%ban 100Mhzen megy így gondolom néha elég lenne kevesebb is pl.
De azért az ördög nem alszik kihúznám a maxot is -
DemonDani
addikt
válasz
RexpecT #2359 üzenetére
Tedd fel a Pro HDR Camera-t van par idegesitő tulajdonsága sajnos, de ha igazán jó képet akarsz akkor ez a megoldás, sima gyors fotókra nem ajánlom.
HDR-t kapcsold ki, és akkor marad minden a régi, és helyreteszi a színeketminőségromlás nélkül.
Ha pedig effektre vágysz Camera 360 de itt romlik a képek minősége sajnos valamelyest. Nem vészes de azért kevésbé lesz részletes ha belemész.
-
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #2341 üzenetére
Miben jobb?
Van valahol pontos leírás? -
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #2317 üzenetére
ez minden készülékre igaz? én 1 hónapja vettem az enyémet (remélem ennyi késést engedne
-
DemonDani
addikt
1358...
Mi a rák lehet ennek a baja?1606 3.ra... érdekes ez a többször futtatás
1821 4. futtatásra
1847 5.na ezután már lassult
-
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #2239 üzenetére
milyen a 2.3.5?
na most nem takarítottam előtte, 16,1 lett de dobott egy 17,3at is de azt nem tudom hogy
(#2240) fi:zi'k
milyen rom?
killer volt előtt? -
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #2233 üzenetére
14,93 lett a linpack
és ez jó tőle?
Nektek mennyi alapon ez meg a quadrant?jó persze biztos csökken ha nem takaritok, de pl naponta 20szor takaritok, hasznalat utan mindig ugy teszem le, meg mikor felveszem akkor is azzal kezdem
néha lehet nem éne de van pár dolog amit nem tudok minek fut pl a maps... helymeghatározáshoz kell neki az is? Időjárás miatt ugye kell hogy tudja merre van (ezt am statikusan nem lehet megadni?)
-
DemonDani
addikt
Lockscreenen hogy lehet megoldani az akkumulátor % kijelzést?
Mert nagyon hiányolom, de lockscreent meg nem akarok cserélni, nem akarom minden szarral beszennyezni a telefont, csak a muszájt rakom fel
Más:
Quadrant alatt mennyi pontot ad nektek?
Nekem 1400 körül de neten inkább 1700 szokott lenni, és azért nem kevés az a lemaradás -
DemonDani
addikt
válasz
Bada Bing #2223 üzenetére
93-95%ig töltődő akkumulátor mjuk butaság, mert kiirja h Feltöltve. akkor azt is bele kell írni hogy 3-5%nál kikapcsol de leginkább azt kéne akkor hogy ezeket a telepeket 90%ig érdemes tölteni (de ezt elintési magától is) és 20-30% alá nem érdemes engedni de 15%nál figyelmeztet is.
-
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #2176 üzenetére
HD video?
gondolom nem lehet még azzal sem
-
DemonDani
addikt
Akkumulátorkímélés végett írja azt hogy Feltöltve, mikor "nem is".
Pont mint ahogy hasonlóan alacsony töltöttségi szint mellett pedig lekapcsol, egyszerűen így kíméli az akkumulátort, nincs itt semmi para, sőt.Meg azzal, hogy mindig mással készítteti, pártatlanságról tesz tanúbizonyságot. Szerintem ennyi. Motorola pedig a Xoom személyében egyfajta referencia a táblagépek között...
Jó lenne az az LG is, csak ésszel kell csinálni, kicsit a körmükre kell nézni fejlesztés közben, aztán nem lenne ott gond. -
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #1862 üzenetére
-
DemonDani
addikt
hogyan tudom importálni egy régebbi vodás sim-emről a számokat?
elvileg ugye contact>menu gomb>import/export
de itt nincs ilyen pedig itt kéne lennie :S
Csak USB tárról van-.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest