Új hozzászólás Aktív témák
-
ewuk
csendes tag
Sziasztok! Megválok 2 hónapos nexus-omtól, 23-as, sajna kell a pénz másra
. Csak azért írok ide, hátha kéne valakinek. Ha valakit zavar, akkor előre is elnézést tőle.
Üdv. -
ewuk
csendes tag
válasz
knyitogato #7079 üzenetére
Úgy lesz, fönök
-
ewuk
csendes tag
Hali!
Végül lecseréltem a galaxy s-em egy nexus s-re, nagyon tetszik szuperkirály meg minden, de... mindig ez a fránya de... szóval nektek is gyorsan lemerül és gyenge a wifi és a térerő? Mert nekem ez a 3 dolog nagyon határozottan fenn áll. A wifi nem sokkal rosszabb, mint a galaxyban volt úgyhogy ez annyira nem is bánt, meg amúgy is ott a 3g, a lemerülés az borzalmas, egy az hogy 100%-ot soha nem mutat, max 96%-ot, de ha lehúzom töltőről máris 95%-ról indulunk. Aztán nyomogatom kb 2 percet a wifin és máris 91%vagy mondjuk nézek egy videót 3 percig akkor van hogy már 87% elég frusztráló... a térerő viszont siralmas a sgs-hez képest, többször megszakad és bontja kapcsolatot, max térerőt nagyon ritkán mutat leginkább egy vonal max kettő, amúgy a wifi is kb ennyi, maxon szerintem még nem is láttam egyiket sem.... nektek is ilyen? Vagy én voltam szerencsétlen és vigyem vissza a speedshopba? Telenoros vagyok, de nem hiszem, hogy ez számítana, tekintve hogy ez előtt nem volt ilyen jellegű problémám. A válaszaitokat köszönöm előre is! -
ewuk
csendes tag
válasz
hallerlaller #5855 üzenetére
á köszi, ezt nem tudtam, nekem slcd-s desire-em volt. De mindig amoledest szerettem volna
Néha amúgy tényleg zavaróan éles a galaxy, de amúgy meg szép nagyon. Főleg a fekete szín.
-
ewuk
csendes tag
Ez olyan slcd mint ami a desire-be van ugye? Mármint a simába, az volt a galax előtt, szép volt a kijelzője. Jajj mindjárt elcsábulok
. Ez a legfrissebb android azért számomra nagy vonzerő.
-
ewuk
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy akinek már van/volt tapasztalata galaxy s-el, az megmondaná, hogy az slcd-s nexus mennyivel rondább/szebb? Sajnos itthon ahogy látom igen nehéz az I 9020-hoz hozzájutni rendes boltból és kíváncsi lennék a véleményetekre, mert kezd bennem érlelődni egy gondolat, hogy lecserélem a galaxys-t egy nexus s-re a nyomoronc telenor miatt vagy nem tudom mi miatt, de még mindig csak a 2.2.1 fut rajta, mókolni meg nem szeretném Persze az amoledes lenne a legjobb. De azt leginkább csak a hiéna gsmeknél láttam 110k fölött...
A választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest