- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
hippo0315
senior tag
válasz
hallerlaller #12714 üzenetére
Nézegetem az álló dokkolót, de nem látok rajta beépített csatlakozót csak az akku tartót és a körülötte lévő kábelt. Az álló dokkoló, erre gondoltál Te is? -
janika1988
tag
válasz
hallerlaller #12716 üzenetére
-
hippo0315
senior tag
válasz
hallerlaller #12697 üzenetére
Köszi az infót.
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
hallerlaller #12619 üzenetére
LOL, repülő módban hogyan akarod a wifit használni?
-
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #12619 üzenetére
csak akkor el sem érnek telefonon.
-
tibz03
őstag
válasz
hallerlaller #12598 üzenetére
Jogos, de az XDA-n ömlesztve van egy rakás ROM, nekem meg semmi kedvem végigpróbálgatni őket. Ebben a cikkben a "legjobb kombónak" nevezték ezt a ROM+kernel párost Nexus S-re, kipróbáltam, valóban tetszik, így gondoltam, megosztom itt is, hátha érdekel valakit.
-
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #12572 üzenetére
bakker...be kellett volna tarazni ebbol
-
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #12566 üzenetére
teljesen jok az aranyok...az uj 66%-aba kerulnek a hasznaltak.
itthon ez 50-55 ezer koruli arat jelentene az ujhoz kepest. annyit adnek is erte hasznaltan (ujat nem erdemes vennem, mert par honap utan ugyis lecserelem) -
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #12563 üzenetére
ez igaz.
csak azon gondolkoztam, hogy ugyanolyan hivatalos garis (sot fiatalabb) sgs2-est 100korul lehet eladni....a ketto kozott nem 35 ezer a kulonbseg tudasban, meg osszessegeben sem. -
ricsi0307
senior tag
válasz
hallerlaller #12541 üzenetére
Bakker és tényleg
Mennyit keresgéltem erre ez az app megoldja a gondom.Pedig még anno ezt is próbáltam de akkor nem működött.Örök hálám neked
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #12477 üzenetére
Nemtom, 1,2-ig betonstabil, semmivel nem sikerült kiakasztanom, pedig direkt ráhúztam 100 appot, stressz teszt, minden volt. Felette viszont állandó reboot van.
-
KrissszG
tag
válasz
hallerlaller #12347 üzenetére
Furcsa, hogy nem megy, azaz ment Neked rajta. SE X8-on megy, pedig az sem izmosabb gép.
-
_NCT
addikt
válasz
hallerlaller #12368 üzenetére
Hát én az utángyártott patront nem is töltögetem
Max az eredetit, de azt is csak 2x-3x. Amúgy meg pontosan a pepecselés miatt kell lézert venni, feltéve ha csak monokróm nyomtatás kell
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #12366 üzenetére
:-)
Lándzsás germán, de értem -
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #12358 üzenetére
Ha már sygic. Van a 3d-s sygicnek navteq-es térképe, mert a teleatlasz szerintem egy nagy f@s. Legalábbis Nagyváradon nem megyek vele semmire.
-
volvoguy
addikt
válasz
hallerlaller #12337 üzenetére
Akkor ez nem egyenlő a Force Close-al, bátran bezárogathatom a feleslegeseket?
-
tibz03
őstag
válasz
hallerlaller #12337 üzenetére
Ebben a videóban is össze-vissza beszél a fickó: "To quickly switch between running apps press and hold the home button. Doing that brings you to your recently runned apps." Először azt mondja, hogy a futó alkalmazások listáját látjuk, aztán kb. 1,5 mp múlva már azt, hogy az előzőleg futtatott alkalmazásokét.
Ez csak egy lista a korábban futtatott programokról (amik éppen vagy futnak a háttérben, vagy nem).
-
tibz03
őstag
válasz
hallerlaller #12189 üzenetére
Nincs recovery a telón, vagy legalábbis CWM nincs, ahogy ezt le is írtam. Megkérdezem hát még egyszer: hogy tudok hivatalos 2.3.6-ot hivatalos 4.0.3-ra frissíteni CWM nélkül?
(#12190) Asbee Tehát: hangerő fel + bekapcs gombbal bekapcsoltam. Rámentem a Recovery menüpontra. Most van egy háromszög felkiáltójellel, mellette a zöld robot. Itt akármit nyomok, nem történik semmi.
-
Asbee
veterán
válasz
hallerlaller #12148 üzenetére
Ez az extended controls tényleg rohadt jó. Nekem is ez a funkció volt a kedvencem a custom romokban és gyáriból már nagyon hiányzott!!
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #12068 üzenetére
Én 1.6-tal kezdtem, de rá nem jöttem volna ilyenekre. Mondjuk lehet, hogy az LG-s srácok kiszedték az Optimus ROM-jából. Vagy ez mindegyik droidban benne van?
-
match123
tag
válasz
hallerlaller #12035 üzenetére
Jó kérdés, majd valaki megmagyarázza itt aki ért hozzá
Valami olyan cucc, amivel más úton lehet romot cserélni a telón. -
DonMedve
addikt
válasz
hallerlaller #11941 üzenetére
Igen arra gondoltam,köszi megvan!
Amúgy a Wifi az em nagyon szívja az akksit,az nálam is megy állandóan.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
hallerlaller #11931 üzenetére
akkor majd mélyebbre ások
-
PowerBuldog
veterán
válasz
hallerlaller #11929 üzenetére
engem az ingyenes zen pinball érdekelt volna, de azt nem találtam sehol
-
PowerBuldog
veterán
válasz
hallerlaller #11914 üzenetére
fent van, be is állítottam, a tegra plugint, de a marketen azt írja, hogy nem kompatibilis
-
tibz03
őstag
válasz
hallerlaller #11839 üzenetére
OK, az első kérdésem kilőve, de a második akkor is él, és ha már be tudtad pötyögni, hogy 1. hsz., nem sokkal telt volna több energiába megírni egy 3 szavas választ sem.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
hallerlaller #11729 üzenetére
Felraktam, de aztán 1 óra múlva visszaálltam a MIUI-ra. Sehogy sem akarta érzékelni, hogy el szeretném forgatni a kijelzőjét, illetve nem találtam sehol hogy hol lehet a saját szám kijelzését bekapcsolni.
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #11766 üzenetére
Érdemesebb, de ezért nem mentegetek le mindig mindent. Ott van minden..
-
sagit
veterán
válasz
hallerlaller #11602 üzenetére
Naugye.. Menni fog a beazonosítás?
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #11532 üzenetére
vagyis 3.3.12-es verziójú marketnél még az volt kiírva hogy parancsikonok automatikus hozzáadása, 3.4.4-nél meg már ez a butaság
-
Nescafé
őstag
válasz
hallerlaller #11542 üzenetére
Sziasztok.
Ez a glados2.7 meg a nexusbeam mien párositás lenne?
Van akinek igy van fenn?
Javításról valami esetleg még mindig csend van? -
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #11506 üzenetére
visszaszívom, van set on boot, csak alapból be volt kapcsolva
kijött közben egy glados2.7 kernel is..
xda kezd bazári lenni, rengeteg az új rom, persze mindegyik *F*A*S*T*, rock stable, butter smooth...
-
sagit
veterán
válasz
hallerlaller #11532 üzenetére
azt hittem ez nem ficsőr hanem csak bug a portunkban
-
válasz
hallerlaller #11529 üzenetére
Köszi!
-
sagit
veterán
válasz
hallerlaller #11516 üzenetére
igen arra
ha elindítod az nstools-t akkor láthatod hogy mennyi a default értéked
-
sagit
veterán
válasz
hallerlaller #11514 üzenetére
nekem sgs-em van
mint írtam is a telefonok nem bírnak ugyan annyit, és inkább befejezem a témát mielött tönkre vágod a telefonod
-
sagit
veterán
válasz
hallerlaller #11510 üzenetére
fogalmam sincs nexuson mennyi tartozik default 1000 mhz-hez de nálunk 1275mV
nah a 800-as lépcsőnek adtam annyit mivel ha a maximum órajeled 800 de a bus sebességét emeled 125%-ra akkor 1000mhz-en fog menni a proci.. viszont ha nem változtatod ehhez az állapothoz tartozó feszt akkor nyilván szétfagy rögtön
-
sagit
veterán
válasz
hallerlaller #11508 üzenetére
125% nál nálam is fagyott ameddig a 800mhz-hez tartozó értéket nem emeltem meg.
miután beállítottam rá az 1000mhz-hez valót egyből jó lett
-
sagit
veterán
válasz
hallerlaller #11506 üzenetére
A soc feszültségét emelted? Glich kernelben van olyan opció recoveryben h a proci értékek visszaállítása. A tiédben nincs ilyen?
-
_NCT
addikt
válasz
hallerlaller #11500 üzenetére
Glados 2.6 + NexusBeam alatt valóban érezhető a gpu rendering. Smooth lett a rendszer, vagyis smoothabb mint a stock 4.0.3. Bár az én telefonomon még mindig 2.3.6 van, de haver nem bírt magával
Lehet én is visszateszem, kezdenek elmúlni az anomáliák, vagy csak az app-okat elkezdték felkészíteni ICS-re nem tudom. NexusBeam-nél nem látok fejlesztést a decemberi óta.
Mr_Rob: thx az infót, érdekes dolgokat ír le a böngészőnél is, amiket eddig nem tudtam, most megvilágosodtam
-
Mr_Rob
tag
válasz
Ajánlom ennek az átolvasását: https://plus.google.com/105051985738280261832/posts/2FXDCz8x93s
A publikáció nagyon jól leírja, hogy mikor van szükség a GPU gyorsításra és hogy mi a legfőbb probléma vele ( PowerVR driver memória igénye).
Amúgy a GPU gyorsítást nem ki, hanem (force) bekapcsolni lehet
-
sagit
veterán
válasz
ezek mind jó kérdések, ha valakinek vannak pontos infói az ne tartsa magába
-
sagit
veterán
válasz
hallerlaller #11497 üzenetére
amikor belépek nekem is laggol, de az kicsit mintha javult volna a gpu oc hatására... mind1 végül is mert úgy is adw-t használok.. ő is tudja a hardveres gyorsítást és lefolyik a képernyőről
nekünk a glich v14 kernelnél van manuális állításra lehetőség itt le is írtam hogyan
azt gyanítom hogy amelyik kernelhez jó az nstools azokkal ezt meg lehet játszani de ennek utána kéne nézned
-
sagit
veterán
válasz
hallerlaller #11495 üzenetére
az ui-nál nem látok különbséget énsem, de pl MC3-nál már annál inkább
a gyári launcher is jobb lett bár mondjuk ugye nekem csak portom van. de azon segített nekem. adw alatt viszont ugyan olyan gyors
-
sagit
veterán
válasz
hallerlaller #11493 üzenetére
én az SGS-ben a gpu-t piszkálgatom csak mostanában, ICS alatt van értelme
ti ezzel nem próbálkoztatok még?
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #11490 üzenetére
Nincs húzva, mert 1100 en és 1200on is újraindulgatott (ondemand módban).
Úgy értettem, hogy akadt ebben is abban is a böngésző töltés alatt. Mondjuk nem tudom van e köze, ezt csak autós töltővel teszteltem.. -
Land
veterán
válasz
hallerlaller #11324 üzenetére
CM7, 2.3.6 alatt is ilyen volt. Srác is bevallotta, hogy sötétebb volt a kijelzője, mint a haverja SGS-ének. Csak ezt élőben elfelejtette elmesélni, mivel ez hardveres hiba. Napon semmit nem látni a kijelzőjéből.
-
_NCT
addikt
válasz
hallerlaller #11200 üzenetére
Jah, akkor jólvan, nekem még Blade-nél jelzett hanggal is, ha be volt pipálva, csak azért kérdeztem, tényleg nem ír hangot :S Na mind1, majd feldobok 1 appot max
GPU gyorsításnak sztem majd ICS alatt lesz értelme, mikor már a 2 magot is normálisan fogják optimalizálni. Én sem tapasztaltam gyorsulást.
-
_NCT
addikt
válasz
hallerlaller #11198 üzenetére
Bocsi "Network Notification" . Hálózati beállítások, vagy ilyesmi lesz magyarul, pontosan nem tudom, mert mindenből angol rendszert használok
-
_NCT
addikt
válasz
hallerlaller #11196 üzenetére
ICS?
Amúgy nálad is van olyan, ha elérhető Wifi hálózat van, akkor nem jelez a telefon hanggal, csak az értesítési területen? Hiába pipálom be a notification sound-ot wifi beállításoknál, sajnos semmi hang nem jön ki
-
_NCT
addikt
válasz
hallerlaller #11130 üzenetére
Ezzel egyet értek. Néztem youtube-on, 2 magos készülékeken is gyarlón megy pl a Go weather wallpaper, megakasztja a Launcher-t, lehet cserélnem kéne, de ma már nincs kedvem vele szarakodni. Ugyanez a helyzet GTA 3 portolásával is, ott is néztem videókat + haver is átjött egy SGS2-vel, hát ott is szaggatott és laggolt a GTA 3 bizonyos helyeken, volt ahol meg szárnyalt. Valami nem 100-as ezekkel, de mind1, úgy sem erre használom, csak azért na, unalmas perceimben ha nincs más időt elk*rni tökéletes lenne. Elég pontos a Go widget és jól is néz ki, csak kár hogy nem a legpörgősebb :S
-
_NCT
addikt
válasz
hallerlaller #11117 üzenetére
Matr1x nálam kapásból beszopódott,úgyhogy maradtam Glados 2.4-nél
Cm9-es build-eket érdemes feltenni? :S Vegyes hozzászólásokat olvastam XDA-n :S Míg NexusBeam-et nagyon dícsérik, ez van fenn most nálam is.
-
_NCT
addikt
válasz
hallerlaller #11115 üzenetére
Köszi!
Matr1x vagy GladOS kernelt ajánlatosabb tenni?
-
dobost
senior tag
válasz
hallerlaller #10941 üzenetére
Én stock 4.0.3at használok. (OTA manuálisan felrakva, előtte és utána gyári beállítások visszaállítása...)
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
fenn volt 4.0.3 kb 2napig, nyílt bootloader,root, de wallet miatt visszaraktam 2.3.6ot (akkor még nem volt/nem tudtam, hogy van az ics-re is walllet)
ha levásároltam a walletet, megy vissza az icsprivi kb 10-15perc múlva megy vissza
-
válasz
Gyári 4.0.3. rootolva van fent.
-
válasz
hallerlaller #10935 üzenetére
Nekem is van hogy kikapcskor újra villan 1 pillanatra. De elég ritka. S2 aksija tuti, hogy más.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Ez nálam is elő jött.
(#10934) dobost: s2 akksija 1650mAh, viszont méretben eltér....
-
válasz
Cserélgetni szerintem nem jó ötlet. Szétbarmolod az akksikat.
-
dobost
senior tag
válasz
hallerlaller #10933 üzenetére
Hivatalos Samsung által forgalmazott akksit akarok venni majd (nem ebay-ről rendelt kétes állapotút...
, van egy olyan érzésem, hogy az SII akksija is belemegy, de hátha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban.
1500as akksi elég gyenge sajnos okostelefonhoz... -
csabibmx
tag
válasz
hallerlaller #10895 üzenetére
Ott a jó megoldás. Köszi.
zozo2001hu:A tiedet is próbáltam de úgy is újra indult,azért kilőttem hátha az aksi meghálálja ezt is.
Köszi neked is.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
Köszönöm, ez nekem is hasznos volt.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Én is hasznát vettem
mp
-
premete
veterán
válasz
hallerlaller #10786 üzenetére
Konkrét összevetéshez pár nap türelmet kérek, első blikkre csak más világ, mint mondjuk a Suzuki és a Mitsubishi.
-
DonMedve
addikt
válasz
hallerlaller #10698 üzenetére
Dehogy mindent,ahogy Rexpect kolléga is említette.
lord.lakli:At imei megvan úgyfest mondom.De már egy órája fennt a rendszer,mármint a 2.3.3 de még a market mindíg nem frissült.
-
RexpecT
addikt
válasz
hallerlaller #10698 üzenetére
De a 2.3.6-ot csak nem állították le.
-
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #10657 üzenetére
Nem ez a legjobb, inkább ugy fogalmaznék az első fecskék egyike. Két nap alatt már két frissítés is van a kernelhez. Már a voodoo sound is belekerült.
Most kezdték a fejlesztéseket
-
_NCT
addikt
válasz
hallerlaller #10609 üzenetére
Ok sorry, most már mindent értek
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
hallerlaller #10435 üzenetére
Én beneveznék egyre, mert ugye nem csak a kijelzőmet sikerült lezúzni...
-
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #10435 üzenetére
Köszi, a 10$ -os biztatóban nézz ki. De lehet inkább biztosra megyek a Samunál.
-
DonMedve
addikt
válasz
hallerlaller #10418 üzenetére
Ha alap romja van felesleges.Én is most megint megcsináltam,az általad linkeltet feltoltam,a 2.3.6 megjött,telepítettem is,de az ICS nem akar jönni erre.Majd 1x sorra kerülünk.
-
DonMedve
addikt
válasz
hallerlaller #10395 üzenetére
Meglesem.Ez felmegy alap recovery alól?Mert az XDA-sat nem tudtam felrakni,valami hibát írt!
-
HaZse
őstag
válasz
hallerlaller #10387 üzenetére
Premete: Köszönöm.
(#10387) hallerlaller Tuti, hogy működik. Bár én kicsomagoltam a zip-et és fastboot-ból tettem fel a recovery-t. De előtte a cache és a davilk cache-t töröltem.
Kb. 20 perce nem elérhető az XDA oldala.
(#10390) DonMedve Igaz, nem nekem szól, de ha a TWPr-re gondolsz, akkor érdemesebb fastboot-ból feltenni. Az tuti jó. Tesztelve.
-
DonMedve
addikt
válasz
hallerlaller #10389 üzenetére
CWM-ből toltad rá?Amúgy nekem sem jön be oldal.
-
hallerlaller
addikt
válasz
ja, visszaszívva, rossz helyen néztem, már megy is fel
(#10388) DonMedve
xda szintén, de most vmiért nemjön be nálam az oldal..
-
DonMedve
addikt
válasz
Honnan szedted a gyári 2.3.3-at?Mert most nekem is XDA-s 2.3.6 van fennt,és nem is hajlandó megjönni.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
hallerlaller #9451 üzenetére
+1 - többször is szereltem Blade-et, külön van az érintőpanel és a kijelző. Blade-hez ebay-en kb. 3-4k egy érintőpanel (gyakorlatilag a telefon "előlapja"), Nexus S i9023-hoz itt van egy pl. 55 dollárért.
Szerk.: na látom már páran megelőztek
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hallerlaller #9449 üzenetére
Tudtommal a kapacitív kijelzős telefonok esetében nem is nagyon lehet külön szedni a védő üveget, érintő panelt és kijelzőt, azok egyben vannak.
-
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #9348 üzenetére
Nem jelentkeztem mert alap követelmény volt a kínai tudás, na az nekem pont nincs meg
Írták hogy a google fordító nem játszik!
Az angol lokalizálás is most kezdődött meg, ő (miuiandroid) meg is osztotta a szükséges file-okat hogy a többi nyelven is lehessen haladni a fordítással, hogy amikor megjelenika v4 ne akkor keljen.
(#9354) havri1:Persze ha beálszik vagy ha power gombal kapcsolod le a telót akkor nem üzemel. De nem is erre találták ki. Hanem arra ha lekapcsol magátol akkor nem kell a gomb és vissza fellehet érintéssel ébreszteni. Illetve ha programmal kapcsolod le a képernyőt akkor is üzemel
-
RAID 2
aktív tag
válasz
hallerlaller #9258 üzenetére
Jó lenne, ha érteném...
Légyszíves összefoglalnád röviden? -
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #9046 üzenetére
Az iglóval csak az a baj h ahhoz kell a térkép a memkarira és anélkül nemsoka ér…
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #9009 üzenetére
Biztos
miért, mit felejtettem ki? xD
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #8997 üzenetére
Mióta warez a gyári hivatalos rom?
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #8823 üzenetére
Írtam philoxenianak, ő majd megmondja, hogy mi a teendő.
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #8799 üzenetére
Örülök neki hogy neked jó így ahogy van, de én szívesen kihasználnám azt a szabad helyet
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #8776 üzenetére
Megírnám szívesen, de annyira nem vagyok hozzáértő, hogy ilyen okosságokkal teletegyem.
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #8774 üzenetére
Első hsz készülhetne ilyenekkel szerintem, na mindegy.
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #8770 üzenetére
Úgy csináltam, köszi sikerült. Érdekes egy dolog az biztos, én nem tapasztaltam ezt a sajátomom.
Köszi mindenkinek, már fent is van a MIUI a bátyám telóján is.
Egyelőre idegen neki egy kicsit, de az első reakciója az volt, hogy "hú, ez baromi gyors"...
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #8766 üzenetére
Köszi. Viszont még mindig bénázok, nem engedi átnevezni egyik fiájlkezelő se.
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #8763 üzenetére
Ok, de recovery nélkül hogy rakom fel? Ez is sima .zip-ben van.
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #8760 üzenetére
Hú, azon vagyok épp. Csak baromi sok a találat a recovery szóra.
Viszont tényleg érdekes jelenség. Ha Rom Managerből flashelsz egyet, akkor vissza tudsz lépni recoverybe. Viszont rebootnál már nem. Addig nem merem telepíteni egyik romot sem, amíg a recovery helyre nem jött, úgyhogy egy ideig el fogok itt olvasgatni asszem.
-
premete
veterán
válasz
hallerlaller #8741 üzenetére
Ott a csomagban a legfrissebb gapps.
-
montyx
aktív tag
válasz
hallerlaller #8684 üzenetére
Ja báz, T van nekem, csak mindig keverem a kettőt... Mea culpa
-
montyx
aktív tag
válasz
hallerlaller #8681 üzenetére
...de vannak, ugrál mint az állat, de ennek ellenére tisztán szól, és erős. Viszont úgy szedi az aksit a cellázás, hogy az csak na.
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #8520 üzenetére
Nem, pont ezért vettem, hogy ezzel használom tok nélkül, és marad a gyári gyári állapotban
-
Land
veterán
válasz
hallerlaller #8489 üzenetére
Majd a kolléga remélem válaszol erre.
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #8386 üzenetére
A mobilet használom, nem a minit, de beállítások->haladó->user agent->desktop.
-
premete
veterán
válasz
hallerlaller #8386 üzenetére
Nem tudom, kb. 3 éve nem használtam opera minit.
-
premete
veterán
válasz
hallerlaller #8383 üzenetére
-
premete
veterán
válasz
hallerlaller #8381 üzenetére
Google Calendarban benne vannak és szinkronizálásra is kijelöltem őket (PC-n).
Más: Marketről a legújabb qqplayer lejátssza a hd-s mp4-eket is, amibe a beépítettnek beletörik a bicskája. Rom toolboxból az ingyenes is tudja a rootexplorer figurákat, sőt többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest