- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
match123 #11675 üzenetére
A sima gyári 4.0.3. alatt alap alkalmazásokkal, szóval semmit nem telepítettél fel úgy 40-60 MB?
Nem lehet, hogy a tiedbe rossz memória chipet raktak? xDViccet félre téve komolyan ennyi a szabad memóriád, ha beállítások/alkalmazások/futó fülön nézed? Nekem gyári állapotban 2.3.6. alatt bőven 200Mb felett volt ICS alatt meg 180-190MB úgy emlékszem.
Lehet kifogtál egy memória hibás darabot, azt vidd vissza a boltba vagy szervizbe, ahogy előttem is tanácsolták.
-
szabeska
addikt
válasz
match123 #11675 üzenetére
Az sem mindegy, mivel nézed a szabad memóriát. Én system info-val néztem de az is foglal valamennyit, tehát nem valós az adat. ha a telefon menüben nézed a futó alkalmazások alatt, akkor már reális adatot kapsz. Nekem ott 100 mega simán szabad
Sőt, most hogy megnéztem, 162 szabad
Alapállapotban. Bár hozzáteszem, sok appom és szolgáltatásom eleve le van tiltva, szám szerint 20 dolgot tiltottam le, ami gyárilag a telón van...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
match123 #11634 üzenetére
Több hónapja olvasom, irkálok ide a Nexus S fórumára, de hogy ilyenre még senki nem panaszkodott az tuti biztos, főleg nem gyári 2.3.6.-tal, mert szerintem a legtöbb telefon közül ez az egyik legjobban használható készülék gyári ROM-mal. Augusztusban vettem a telefont és 95%-ban gyári rommal használtam és a minimum volt 100 MB RAM-om.
ICS alatt kb. 40 MB-tal kevesebb a memória, mint 2.3.6. alatt. Én a helyedben csinálnék gyári 2.3.6. alatt egy gyári visszaállítást és utána megnézném, hogy mi a szitu a telefonnal.
Lassú a telefon a mindennapi használatban? Szerintem egyáltalán nem lassú, bőven megállja még egy jó ideg a helyét a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen routert?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest