- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
agabe
addikt
válasz
szponzor #21399 üzenetére
Uj nexusokrol egy kis osszefoglalo:
[link]Negyon jonak tunnek az arak, itthon is varhato, hogy egy 16gigas n4 nem fog 120ezer fole menni, akkor pedig lever minden mast, ahogy a 160ezer korulire varhato n10 is.
32gigas 3g-s n7 meg 99ezer lesz (ez jelenlegi hivatalos info nem csak talalgatas)
Ipad mini nem kicsit van tularazva ehhez kepest.(bar az osszes apple termekre igaz mindez) -
jackbacsi87
senior tag
-
palesz53
senior tag
-
mgTerminator
veterán
válasz
szponzor #20428 üzenetére
A nem gyári programokat mindenképp, én viszont a maximális stabilitás érdekében azt javaslom hogy a rendszer appok beállításait ne állítsd vissza! Én egyébként a cm kernel híve vok, azért azt mégis csak a romhoz csinálták
hippo0315: ha a cmet kipróbáltad volna akkor nem ez lenne a véleményed. Egyébként slukk romja neked miért tetszik jobban?
Senki ne értse félre, nem lebeszélni akarom az embereket slukk romjáról csak nem próbáltam még és kíváncsi vagyok hogy szerintetek miben jobb a cmnél, mert én csak azt használom. -
-
-
margithid
veterán
válasz
szponzor #19896 üzenetére
Itt nem a hardverrel van a probléma, mivel haverom samsung galaxy s2je is akad, fagy, pedig az még mindig erős hardvernek felel meg.
Az androidnak ez a rákfenéje, aránylag olcsó, de nem nagy élmény használni. Hozzáteszem nem is az akadozás zavar, hanem az mikor böngésző egymás után 3szor is kikapcsol, gondolom Ram hiány miatt. Azt meg csak remélni merem ,hogy memóriahiány miatt fagy be, mert ha alapból ilyen bugok vannak benne, akkor elhúzhatja magát az android.
Romolni meg nem tudok, nem is érdekel a téma, rootlni is csak voodoo sound miatt rootolták nekem.
2-3 éves távlatban nagyon emg fogja szívni igy android, főleg ha végre emglesz amit oly régóta vár mindenki, az asztali oprendszerek és a mobiloprendszerek összeolvadnak.
Ez szerintem 2-3 év, akkor microsoft átveszi a stafétabotot google-től, lévén nekik nincs asztali oprendszerük.
Apple is megcsinálhatja a szerencséjét, főleg ha az ipad mini jó és olcsó lesz. -
-
Slukkica
őstag
válasz
szponzor #19569 üzenetére
Ki maradt egy kicsit idő az életemben amikor nem láttam számítógépet sem és nem győzök válaszolni sem
Abban igazad van hogy a flash tárhelyen lassabb az írás és olvasás. De ez minket akkor érintene ha kiváltani szeretnénk a fizikai RAM-ot. De nem így van. Hanem a háttérfolyamatoknak akarok több helyet biztosítani. Ami egyébként is a zram-mal diskre írja flash-re a tartalmát ha már nincs elég hely. Amikor meg felszabadul akkor vissza lehet írni.
Annyi lenne a slussz benne hogy ezt a tárhelyet megnövelni. És igen ha igazából ki akarod a multitasting-ot használni a telón akkor nagyon kevél az 512
Nexus S-en a nem bezárt, háttérbe küldött program-ot nagyon hamar kilöki a rendszer!!! Ha vissza lépsz akkor meg tölti be megint! Nem véletlenül találták ám ezt ki ráadásúl SGS III dev voltPedig ott 768 a RAM. Még az is kevés
(#19567) havri1:Próbáltad a HaxSync-et?
(#19568) mgTerminator ZRam
(#19571) tome0001:Megy Zippy-re
(#19588) KillBornMegnézem mit lehet tenni
(#19589) MMA87:Azóta sem tudtam letesztelni mert nekem az időjárás kivételével nem is jelenik meg több kártya. Lehet köze van ahhoz hogy nekem minden le van tiltva ami a helyzetemet meghatározná! Mondjuk így nehéz lenne bármit is megmutatnia
Az mondom probálj meg egy GAPPS-ot feltenni ami a legfrissebb. Lehet van benne hiba de én nem tudom tesztelni. Másnál esetleg előjött ez vagy csak neked van ilyen gondod?
-
-
FőDudu
veterán
válasz
szponzor #19282 üzenetére
Szia!
Mar neztem, de eddig mind csak a lokalis routeren keresztul tudta a hozzaferest (192.168.x.x cim) ami kivulrol nem erheto el.
Olyan kene mint a logmein aminel egy gateway-en keresztul meg az osszes adatforgalom.
Telefon kapcsolodik a GW-hez es a tavoli gep is a GW-hez. -
-
Slukkica
őstag
válasz
szponzor #19197 üzenetére
Köszi a választ.
Azért nem lehet ezekben a programokban külön beállítani, mert teljesen más elven működik! A kódja is nagyon eltér valamint sokkal több programot érint működés közben mint a CPU_Didle.
Egyébként jó cucc lesz. Már így pár óra után is mutatkozik a különbség.
Ha ígymuzsikál tovább, akkor közzéteszem az én megoldásomat az IDLE2-re -
gabor72
aktív tag
-
Slukkica
őstag
válasz
szponzor #18781 üzenetére
Lesz már készül. Ezek vannak benne eddig:
voodoo sound
governors (ammi eddig)
OC/UV (1200,1400)
pmem
BLN
BLD
BLX
Touch Wake
Low Power BCMDHD /wifi/kb 4 órája dolgozom a CPU_Didle belefaragásán a kernelben. Ez az az extra "deep Idle" funkció amitől extra jó az élettartam. A sima deep idle benne van az összes kernelben
Eddig még nem jártam szerencsével, de alakul.
Boot 2 Gecko-ról réhgen láttam képeket, egész jó volt. Lehet...
(#18782) noxon:2 wipe kell csak és mehet rá. Nem lesz adatvesztés sem.
-
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
szponzor #18739 üzenetére
Volt egy kisebb probléma vele anno: leesett, kijelző üveg repedt, nem akartam bukni a garit, így én végeztem a "javítást".
Kíváncsi vagyok, hogy emiatt lesz-e hiszti, de sajnos úgy látom én is, hogy garis ügy lesz ebből, max visszadobják. Mert amúgy még kb. 14 hó gari van rá.
-
mgTerminator
veterán
válasz
szponzor #18331 üzenetére
Wipe volt és csak a progikat állítottam vissza, a rendszer dolgokat meg újra beállítgattam. A cm10 csak azért 10 percig volt fent mert csak megnéztem hogy milyen. Hibával igazából nem nagyon találkoztam, lehet hogy alkalmas lenne a mindennapi használatra, de én azért megvárom mire lehet tölteni a nightlyt belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ALIENWARE Area-51 R5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest