Új hozzászólás Aktív témák
-
asimon
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy kijelző keretet lehet-e kapni valahol, illetve tud-e valaki olyan helyet ahol akár még be is szerelik!
Sajnos van már rajta pár gyűrődés leejtés miatt, a szilikon bugyi meg nem bejövős...
Előre is köszi!
Attila -
asimon
tag
Sziasztok!
Péntek este megjött OTA-n a 4.1.1, szerintem piszok jó lett!
Nem lassul be annyira mint az ICS, gördülékenyebb, jobb, tisztább érzés!
Csak ez a fránya hang asszisztens nem akar működni, nem mintha agyon használnám, csak szerettem volna kipróbálni, de baszki beszélni, csak keresni hajlandó.
Vannak esetleg stock rom tapasztalatok? Hibák, egyebek? -
asimon
tag
válasz
jackbacsi87 #13271 üzenetére
Lyukacsos kemény tok?
Mármint ilyenre gondolok: [link]
Ha igen kérlek írd meg mennyi az annyi! -
asimon
tag
válasz
kolosanyi #10506 üzenetére
WP7-ben sehogy!
De nem is volt szükségem rá!
1. Ha normálisan videót akarok nézni, akkor azt nem szar 3,5-4 colon teszem! Max a wc-n dolog közben...
2. Ha a cikkekbe elhelyezett youtube videókra gondolsz, akkor elárulom, hogy egyrészt ma már nem csak flashben hanem html5-ben is szolgáltatnak, illetve a natív youtube kliens app, gond nélkül azonnal lejátszotta!Nem azt mondom, hogy wp7 überfasza, mert nem az, vannak sajnos hiányosságai, csak ismét egy jó példa az iOS mellett arra, hogy lehet lag mentes OS-t írni...
Nagyjából 8 hónapig használtam, munkaeszköz, napi több óra telefon, naptárazás, levelezés, netezés, stb... soha nem akadt meg egy másodpercre sem, némi költői túlzással 2 kezemen meg tudom számolni, hányszor volt újraindítva!
Sajnos valami döglődik a telefonban, vissza kell vinnem gariba javíttatni, így kénytelen voltam venni helyette egy másik telefont, a Nexus S-re esett a választás ár/érték miatt!
Nincs is vele semmi bajom, valamivel lassabb, de nem bosszantóan!
Ennyi! -
asimon
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Az sms-ben hogyan lehet kikapcsolni a szám "kiemelést", hogy automatikusan ne akarjon belőle telefonszámot csinálni?
Baromi zavaró, ha a telefonon netbankolni akarok, megjön az sms és kijelölés/másolás helyett azonnal hívásba rakja!
Ötlet?Előre is köszönöm!
-
asimon
tag
válasz
zozo2001hu #10362 üzenetére
Egyértelműen a legjobb vétel!
Elég sokat nézegettem a telefonokat, ebben a kategóriában (android), plusz ez legalább megkapja a frissítéseket, sok másikkal ellentétben!
360/480/720p videókról meg csak annyit, hogy szerintem nem a hardver gyenge, hanem az android szar...!
Attól függetlenül, hogy wp7-ről most váltottam vissza androidra, érdekes módon wp7 alatt soha semmi nem akad, pedig az Optimus 7-em sem egy mai gyerek!
A másik, személyes véleményem, hogy aki 720p videókat akar nézegetni a telefonján, az meg is érdemli hogy szaggason! -
asimon
tag
Látom mindenki szív aki rootolt!
Egyébként annak fényében, hogy a 2.3.6 szerintem rendben volt, nem értem mi a fenének kell piszkálni!? ( Költői kérdés volt nem szeretnék vitát kirobbantani!)
No, az ICS szerintem is lassabb helyenként, de egyáltalán nem gáz szerintem!
A kiélesedést én nem látom!
Mintha jobban fogyna viszont a memória!
Nekem egyelőre nagyon bejön, a mappa létrehozás hatalmas ötlet!
Van néha 1-2 negyed pillanat mikor érezni hogy gondolkodik, de ez van!
Pont valamelyik nap olvastam egy írást ([link]) hogy miért érezni pl az iOS-t gyorsabbnak, nem tudom tényleg ez az igazság vagy sem.
Na de mindegy is, nekem ez az új programok, modulok képernyő nagyon bejön, viszont a Market az úgy szar ahogy van! Piszok lassú! Megjegyzem, én ha programot keresek és telepítek azt laptopról teszem, úgy is 3mp múlva már fent van a telón!
Úgyhogy ez nem akkora tragédia, de azért bosszantó egy kicsit! -
asimon
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy i9023-at!
Wp7-rol valtottam, ahhoz kepest is egesz elfogadhato a sebessege!
Bekapcsolas utan par percel mar jelzett a 2.3.6 miatt.
Este pedig bekopogtatott az ICS! Nagyon tetszik, gyors, szep, letisztult!
Launcher pro ment is a kukaba, mert annyival jobb, szebb a gyari!
Kellemes frissitgetest mindenkinek! :-)
Udv: Attila -
asimon
tag
Köszi srácok!
Azt hiszem szerdán bemegyek a Speedshopba és magamévá teszek egyet! -
asimon
tag
Sziasztok!
Elnézést, de nincs most időm több ezer postot végig olvasni!
Érdeklődni szeretnék mik a tapasztalatok, milyen a készülék, mennyire használható, vannak-e gyári bugok, gyári! androiddal mennyire gyors?
Nagyon gondolkodom, hogy visszatérek az androidra, jelenleg WP7-et használok, ott ugye a lassúság nem téma, ellenben androiddal korábban voltak már problémáim!
Szerintetek ICS-el mennyire lesz használható?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Házimozi belépő szinten
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest