- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
És most ez téged feljogosít arra, hogy játszd az okost és más cuccát leszóld? Konkrétan hallottad a fülest és úgy van róla véleményed? A dacot pedig kifelejtetted, mert ha maxot akarsz akkor komoly fejeshez nem lesz elég a wolfson a telóban... Van a fejesnél jobb ez nem vtiás, de ezt normális stílusban is jelezni lehet, mert inkább az az óvodás amit te csinálsz és példa a lejjebbre...
Más ON: Nexus S családban maradt, mostanában melyik romok amik stabilak ajánlottak? Régen jártam erre, aztán gyárit lehet lassan cserélni kellene.
-
-
slice14
veterán
Itt van az ota és a full rendszer. Húzd le a 4.0.3 recovery flasht és ota-n vagy a 4.0.3 - 4.0.4 el frissítsd. Az appokat szépen lehúzza (ha a visszaállítás be volt állítva) accunt belépése után. De előte mentsd le az appok adatait, és rootolás után vissza tudod állítani.
Ja ez az I9023 romja amit linkeltem.
-
Slukkica
őstag
premete szavaival:
"Tedd fel a marketből a legújabb qqplayert, az viszi a HD-s mp4-eket is." -
premete
veterán
Erre Ha jól sejtem ez is az s-off és unrewoked készítőinek munkáját dicséri. Direkt lezártam a bootloadert, feltettem a stock fullos romot, hogy kipróbáljam, működik-e, addig nem akartam ajánlani. Működött elsőre, fel tudtam simán tenni marketből a rom managert, QtADB-vel ment a root jog, CWM is felment simán.
Ezt a stock 2.3.6-os romot: 1ada25375426.signed-soju-ota-189904.1ada2537.zip -
Slukkica
őstag
Kérésedre
-
Pitiless_
tag
A Wallet miatt kipróbáltam a MIUI-t... hát inkább az érintetlen stock
.
-
premete
veterán
Ja, a pénztárgép okosabb, amikor odatartottam a telefont az olvasóhoz a Sparban, rögtön nyomtatta a pénztárgép a nyugtát. Azért a biztonság kedvéért átszámolták a hitel téteteleket, mert paypass-t még nem láttak élőben, de elfogadták a fizetést, ami 1710.- Ft volt, azaz 7.84.- USD
-
premete
veterán
Amikor a spárban fizettem vele, szintén kihívták az üzletvezetőt, mert a fizetés megtörténtéről nem adott az olvasó slip-et. Átszámolta a credit kasszát, kiderült, hogy stimmel, utána elnézést kértek, és mondták, hogy legközelebb már menni fog simán.
@dome.no1: igen: googlewalletfix_v5.zip 7 570 765
tök egyszerű szignáló zipekre és fájlokra is: [link] -
toto0569
addikt
na majd a tsm verzió ---az ííígen...amíg nem ismertem Slukk fejlesztéseit addig próbáltam mindent de nem igazán fogtak meg,de sokat olvastam ezen a fórumon és kettő nagyon megfogott a CARBON TSM,és a MIUI TSM. Maradok az utóbbinál mert nagyon tetszik. csak ajánlani tudom próbáld ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Formula-1
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest