- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
asimon #19767 üzenetére
Szi a gyorsboltban ban, de azt írja hogy 9020-ra. Viszont 20/23 a kompatibilitás.
Azért kérdez rá hogy jó e 23-hoz.Nemtom, hogy cserélik a helyszínen.
-
Sifre
senior tag
válasz
asimon #18689 üzenetére
Sikerült kiderítenem hogy a voice search csak akkor hajlandó beszélni, illetve a webes keresésen kívül bármi extrát csinálni ha a telefon US English nyelvre van állítva.
Nincs esetleg valami módszer ennek a megkerülésére, hogy a telefont magyar nyelvre állítva is tudjon angolul beszélni?
-
kolosanyi
veterán
válasz
asimon #10625 üzenetére
Tudom, hogy sehogy, csak amikor mondtad, hogy nem akadt ott semmi, akkor épp a böngészőből nézett flash tartalmakról volt szó. Egyébként igazad van, sokkal jobb ha az alkalmazást, vagy a mobilos oldalt nyitod meg és nem szarakodsz a Flash izével. A lag, amit írsz meg ismert jelenség. Cserébe nagyobb, sokkal nagyobb szabadságod van droidon, kinek a pap ugye...
-
jackbacsi87
senior tag
Sztem qva jó teló!
Van aki főzött rommal használja, van aki gyárival(én is), mert nagyon el van találva.Szépen gördülékenyen megy.Mivel referencia teló, nincs telepakolva hülyeségekkel az android, meg sokáig kapunk frissítést. Nálam wifi is, meg gps is oké.A legegyszerűbb sztem, ha bemész egy boltba, és kipróbálod....majd meg is veszed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest