- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
-
kolosanyi
veterán
válasz
volvoguy #14818 üzenetére
Fülhallgatós topik, ahogy ajánlották. A Nexus csatlakozókiosztása megegyezik az iPhonéval, így elég bő a választék (újabb jó pont ennél a telónál
).
(#14820) oszyboy
Fenéket, ebben az árkategóriában semmi kiemelkedőt nem tudnak nyújtani. 10 rugó környékén Xears, esetleg még egy-két cég, de az okosok szerint a Sennheisert felső-közép kategória felett érdemes venni, ott viszont nagyon jók. -
Asbee
veterán
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
volvoguy #14809 üzenetére
Van értelme, fizetős voodoo+rootolt stock ugynaz, mint voodoos kernel+ingyenes voodoo app. Már amennyiben sikerül a modulokat a betöltenie (az új 4.0.4-nél simán megy), érdemes azt is bekapcsolni, hogy bootoláskor is tegye ezt.
Lejátszónak még mindig a Neutront ajánlják audiofil körökben, bár a powerampnak is van tábora. Stílusfüggő is, ki kell próbálni mindkettőt. Crossfeedet csak a Neutron tud.
-
kolosanyi
veterán
válasz
volvoguy #14621 üzenetére
Elvileg a frameworkben kell turkálni hozzá. Hogy pontosan mit és hogyan, arról gőzöm nincs, sajnos nem értek hozzá. De miért nem raksz ki egy widgetet a kezdőoldalra? Ha meg app közben kell, akkor a noti sávból el tudod érni könnyen a beállításokat, onnan meg nem tart semmeddig kapcsolgatni semmit. Persze sokkal körülményesebb, mint a gyorskapcsolók, de a semminél jobb...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
volvoguy #14441 üzenetére
te ez nagyon tuti progi.letöltöttem és szakít! gps kb 10 s alatt talált jelet!sztem tedd fel!amikor bekapcsoltam wifi alapján lehúzta a hálóról a gps poziciókat(be is állíthatod milyen gyakran frissítse) és kint csak a gps antenna volt bekapcsolva!(a-gps nem)hogy eddig miért nem tettem fel......
-
kolosanyi
veterán
válasz
volvoguy #13195 üzenetére
Gyáriban van, meg a Dolphinban, Skyfireben stb. A Maxthonban van, de csak elméletben, gyakorlatilag nem jelenik meg, illetve a társaiban, amik ugyanazt a motort használják.
Egyébként jól gondolom, hogy a böngészőknél gyakorlatilag 3 motor van, vagy négy, amire épül a legtöbb, az eltérés meg gyakorlatilag csak a kezelőfelületben van? Egy hozzáértő véleményét szívesen elolvasnám, nekem ugyanis már régóta feltűnt, hogy egy csomó (pl Dolpin, meg Skyfire, Boat browser stb) ugyanúgy renderel, mint a gyári, ugyanúgy viselkedik minden utasításra, illetve a Maxthon, meg nem is tudom még melyikek még szintén ugyanazok, csak egy a gyáritól eltérő viselkedést produkálnak, illetve ott az Opera, ami teljesen más. Ez tuti nem véletlen. Vagy csak most feltaláltam a spanyolviaszt... -
kolosanyi
veterán
válasz
volvoguy #13109 üzenetére
Gyári kernelhez semmi értelme. Az appal csak vezérelni tudsz dolgokat, de a hangzásért nem az felel, a szükséges driverek stb, amik a DAC kihajtásához kellenek, azok csak kernel szinten vannak jelen. Persze ezek használatához elengedhetetlen az app telepítése, de ha már kernelt cserélsz, akkor felmegy az ingyenes is. Én csak azért vettem meg, hogy támogassam a fejlesztőt, ha ilyen szándékod van, vedd meg nyugodtan, de önmagában az app nem sokat ér.
(#13113) knyitogato
Ezt nem tudom, hogy hogy bulizta ki a Samsung, de nekem bűzlik, mint a pöcegödör. Véletlenül pont a Samsung aktuális csúcskészülékei kapják meg először az ICS frissítést, véletlenül a hivatalos referenciamodell háttérbe szorul stb... (Tudom, van már egy-két eszköz, ami megkapta, de abból ugye egy az Asus része táblagépei, a másik meg egy csak Ázsiában megvásárolható készülék.) Persze az is lehet, hogy én vagyok paranoiás, de én ezek után k*rvára nem a Samsungot kérném fel a referenciamodell készítésére, pláne azok után, hogy direkt középszerű vasat pakoltak az új Nexusba, meg átnevezték "Galaxy"-ra. -
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
volvoguy #13092 üzenetére
Ha meg nem akarod újra húzni a rendszert, akkor miért nem csinálod meg saját kezűleg azokat a mappákat? Ugyan úgy fog működni. Az ICS használók közül biztos lesz valaki olyan rendes, hogy leírja az alap mappáit, amiket az ICS hozott létre és neked nincs más dolgod, mint pl PC-én megcsinálni őket. Segítenék szívesen, csak jelenleg 2.3.6-ot nyúzom.
(#13093) Recon
Az ICS már alapból létrehozza ezeket a mappákat, ráadásul nem is 1-2-őt.
Anno ezen csodálkoztam is, mikor kezelésbe vettem a jégkrémszenyát.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
volvoguy #12945 üzenetére
Nem tudom, hogy te milyen appokat használsz, de az általam használtak mind tökéletesek ICS alatt.
(#12946) molnarpeter & (#12948) MMA87
Nem értem ezt a CyberGR hypeot, próbáltam, de szerintem semmivel se jobb, mint a Beam. Abból a legújabb már Glados kernellel jön, ugyanúgy ott az NSTools, testreszabható stock kinézetű launcher, kapcsolók a noti sácon... Ha meg még több testreszabhatóság, egyediség kell, akkor MIUI. Szerintem.
(#12955) molnarpeter
Nálam még nem fogyott ki. Átlagban 100 mega felett van a szabad RAM nálam, ha meg beállítom a háttérfolyamatok korlátozását, akkor pláne nem fogy el. Na de mindegy, ezen nem veszünk össze.De mondom, ott a Slukkica MIUI-ja, az baromi jó.
-
tibz03
őstag
válasz
volvoguy #12333 üzenetére
Az nem csak ICS alatt jön elő, elég régi android-feature (talán már a kezdetek óta van).
Az előzőleg használt progikat listázza, legalábbis erre enged következtetni, hogy ha pl. kilépsz egy játékból a home gombbal, majd pár perc múlva ezzel a módszerrel elindítod, akkor újra elindul az adott app, nem pedig onnan folytatódik, ahol pár perce kiléptél.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
volvoguy #12226 üzenetére
Az ICS-ben már nem kell a media/... mappákat megcsinálni, mert ahogy írtad alapból vannak Ringtones, Alarms és stb.. mappák, amikbe ha belepakolod a zenéket/hangokat, akkor megjelennek az adott hangot kiválasztó menüben.
(#12227) DonMedve
Én a főképernyőn nem használok Extended Controls-os widgetet, szóval egyből a program beállításaiba mentem.
Leírom, hogy nekem milyen beállításaim vannak.Advanced menü: Nálam csak az Enabled Toast van kipipálva
Widgets menü: miután megcsináltad a kapcsolókat azután menj az advanced-re és ott a következők vannak nálam kijelölve: Widget Notification, Enable Toast. A Theme részen pedig csak az Enable Indicators, Enable Dividers.
Elszoktam menteni egy profilba amit csináltam.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
volvoguy #12177 üzenetére
Nálam is, de néha annyi sem elég neki... kicsit olyan érzés, mintha használaton kívül az ICS minimálra venné a rendszer-használatot és ilyenkor felriadna, majd szépen betöltené az adatokat. 2.3 alatt ilyen nem volt.
Nekem ez kicsit nosztalgikus, mert hasonlót tapasztaltam anno a Nokia 5530 Symbian telefonnál is - viszont az Symbian-lassú volt
-
lupus_l
aktív tag
válasz
volvoguy #12172 üzenetére
Szerintem nincsenek felkészítve az ICS-re. Nálam továbbra is a legzavaróbb, amikor nem írja ki a neveket, csak a telefonszámot... (pedig minden +36 v +44 -ként van a telefonkönyvben) lassan már minden fontos kontaktnak tudom fejből a számát...
Az a baj, hogy a legfontosabb funkcióval - azaz a telefonnal vannak ilyen problémák.
Valaki tud egy stabil ICS ROM-ot, ahol ez a hiba nem áll fenn? -
Dzsuri89
őstag
válasz
volvoguy #12120 üzenetére
Sok olyan programot kipróbáltam már, amivel energia kapcsolókat lehet elhelyezni az értesítési sávon, de ez az Extended Controls fölényesen veri az Elixir és társai appokat. Nem dob fel új felületet, amin kapcsolgassam a kedvemre való dolgokat, úgy működik, mint ahogy MIUI vagy CM-ben megszokhattuk, vagy éppen a többi telefongyártó rom-jában. Emlékszem anno, hogy sokan kerestünk ilyesmi progit, most jelzem, hogy suti_88 által megtaláltuk.
Ilyen szépen mutat:
-
kolosanyi
veterán
válasz
volvoguy #12080 üzenetére
Klipsch S4A? Ehhez van külön app, ami segít a gomb vezérléssel. Csak elég drága cucc, 25 körül van ha jól emlékszem.
-
kolosanyi
veterán
válasz
volvoguy #12074 üzenetére
Mennyit szánsz rá? Nekem Xears N3i van és k*rva jól szól. Szép részletes hangkép, lemegy kellően mélyre, de nem mászik rá a magas és közép tartományokra, szép nagy teret ad a zenének, kellemesen lágy hangzás. Csak ajánlani tudom. Igaz, léptető nincs rajta, csak sima felvevőgomb. Ja, és (nem tudom, hogy érvényes-e még, de amikor én vettem, akkor így volt) a vásárlásnál a KLANGFUZZIS kupon használata azt jelenti, hogy minden füles 30 euro (+8 szállítási díj).
szerk.: És van szivacsos fülbogyó is a tartozékok között, ha nem gumis kell.
szerk2.: Tudom, hogy van nála sokkal jobb füles is, csak 30 euroért szerintem nagyon megérte.
-
FőDudu
veterán
válasz
volvoguy #11231 üzenetére
Settings/Display/Auto Rotate screen nincs kikpipalva.
Ugyanarrol beszelunk?Milyen rendszered van?
Nekem I9023 van ezzel a zippel:
http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/ZD3PyN0t.zipElotte mindent toroltem. SD-t is.
Ezert nem ertem. A fogyasztas mar jo - tegnap 10 ora alatt kb 25% fogyott - mondjuk nincs semmi lekorlatozva (e-mail, wifi on, data on, kb 10-20 perc beszed).
Elvileg ez a fogyasztas mar jo - de az Android OS ugyanugy 34% ahogy elotte. -
Dzsuri89
őstag
válasz
volvoguy #10963 üzenetére
Nálam is észrevehető, hogy túl sokat zabál az Android OS és tuti, hogy ezért merül gyorsabban az aksi. Első helyen 31%-kal a Képernyő, míg szorosan mögötte az Android OS 26%-kal. Gingerbread romoknál mindig az aksifogyasztásos lista végére szorult az Android OS.
Kíváncsi vagyok, hogy a 4.0.4-ben mennyit fog változni.Megvettem én is Voodoo Control Plus-t és nagyon megéri az árát. Gyári ICS kernel alatt, a gyári lejátszóval próbáltam és valami hihetetlen, hogy mennyit javult a hangzás. Ha még a PowerAMP-ra is áldoznék egy kis pénzt akkor lenne a tuti.
Aki szereti a zenét minőségi hangzással párosítva, az ne sajnáljon 307Ft-ot rá.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
volvoguy #10963 üzenetére
Ez összefügg, illetve okozhatja a lassúságot is?
Nekem már nagyon elegem van belőle, hogy mindenre várni kell.
Pl. a bejövő hívásoknál van, hogy 1 perc múlva írja ki a hívó nevét, de sokszor csak számot írja ki, hiába van benne a névjegyzékben.Eddig is sem voltam elégedett ezzel a telóval, de az ICS óta sokszor szívesen a földhöz csapnám már az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- ASUS routerek
- Fotók, videók mobillal
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest