- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtomasz81
tag
válasz
sto1911 #15518 üzenetére
Bocsánat az előbbi írásom neked akartam írni csak véletlen újat nyitottam:
Köszi, de mégis hogy rakjam fel a 4.3-at ha hibával kiakad. A későbbiekben várható javított verzió, mert akkor várok vele. Valami toolkit-et olvastam hogy azzal vissza lehet állítani ha valami gond van. Csak az a baj vele, hogy nemtudom hogyan működik meg egy kicsit macerásnak tűnik nekem. Valami egyszerű megoldás létezik?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
sto1911 #15528 üzenetére
Ezzel a nem akarnak wipe-olni dologgal csak egy baj van, hogy utána csodálkoznak, milyen szar lett a rendszer. Időnként nem árt egy gyári visszaállítás, ezt tapasztalatból mondom és még szerintem vannak rajtam kívül egy páran, akik így gondolják.
Azzal csinálják, amivel akarják. Én a Toolikitet szeretem, mert pár gombnyomással bármit meg tudok csinálni.
Te mivel rakod fel a Google oldaláról leszedett képfájlt? -
Mtomasz81
tag
válasz
sto1911 #15508 üzenetére
Pl: a 4.2.2-ről 4.3-ra frissítés közben error hibával kiakad, vagy valakinek sikerült feltelepíteni csak nem működik a google play + állítólag töltési problémákat is okoz így inkább még nem frissítem le a gépemet. Inkább várnék egy javított verzióra, ezért szeretném megszüntetni a bal felső sarokban lévő rendszer frissítés nyilat, hogy ne zavarjon (már letöltötte csak a 4.3 frissitésére vár). Lehetséges ez, vagy mostmár mindig meg fog jelenni?
-
assemble
addikt
válasz
sto1911 #15477 üzenetére
A cikket lehet, hogy elolvastad, de valszeg nem olvastal melyebben utana (az eredeti forrasok alapjan is), innen jon a felreertes. Maga a cikk is eleg feluletesen kezeli csak a temat, es az app hatterben valo futasarol beszel, ami igaz is, es te is ezt mondtad (felreertesek elkerulese vegett: nem hibasan), csak pontositottam rajta kicsit.
Az app es a szolgaltatas 2 teljesen kulonbozo dolog Android-on, egyaltalan nem mindegy, hogy melyikrol van szo, itt most melyebben belemenve a temaba szolgaltatasokrol volt szo, azon belul pedig az eloterben futoakrol, errol info a hivatalos dokumentacioban itt ha erdekel a tema.
Igazabol ugyanarrol beszelunk. -
assemble
addikt
válasz
sto1911 #15469 üzenetére
Ha utanaolvasol a linken, lathatod: pontosan arrol van szo, hogy az eloterben futo (hard to kill) szolgaltatasok kikerultek egy trukkel a kotelezo notification-t, igy mondhatni hatterben futonak alcaztak magukat, mikozben az eloterben futottak. Itt szolgaltatasokon belul a hatterben ill. eloterben futas egeszen mast jelent, gyakorlatilag a hard to kill szinonimaja az utobbi, az eredeti linkben az API dokumentacio reszletesen mesel errol.
Mas: a 4.3 megoldja a TRIM problemakat, ez volt az eredeti oka a legtobb N7 belassulasanak
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
sto1911 #15389 üzenetére
Ismerős is leszedet többször mert úgy kifagyott hogy nem kapcsolt le és melegedett neki és csak az oldotta meg a problémát hogy kihúzta az aksit és vissza, aztán kb. egy hónapja elküldte gariba és javították neki.
Hidd el nem fogják nézegetni hogy ki vette le és ki nem, nem vizsgálják át mikroszkóppal és nem keresnek benne új lenyomatokatJó persze ha valaki olyan hülye hogy nekiesek csavarhúzóval azt észreveszik de körömmel simán alálehet nyúlni és lepattintani vagy erre a célra készített szerszámmal.
-
Never79
tag
válasz
sto1911 #15389 üzenetére
Nekem már volt leszedve a hátulja (többször is) és utána gariztattam. Nem dobták vissza... Persze nem ész nélkül kell nekiesni.
Orimate86: ugyan ezt csináltam én is, mikor egyszer elment a kép. Én ott rontottam el szerintem, hogy nem a saját töltőjére tettem fel akkor. Azóta csak azt használom.
-
dombila
őstag
-
orimate86
tag
válasz
sto1911 #15381 üzenetére
Komolyan hagyni kellett volna???? 2 órát volt rajta. Nem történt semmi. Még, jó hogy a google forum is azt tanácsolták csak rajta kell hagyni, amivel már 3 napja szopnak.
#15382) leslieke
Ki franc mondja meg, hogy leszedtem a hátulját, ami pattintós? Vagy, hogy lehúzok egy kábelt meg visszadugok??? Kb olyan mintha elveszítenéd a garit, mert leveszed a hátlapot és kiveszed a telefonodból az akksit, vagy bele teszel egy SIM kártyát....
-
-
-
TOZ
addikt
válasz
sto1911 #15083 üzenetére
Siman.
https://plus.google.com/+Chainfire/postsMost rootoltam.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
sto1911 #15036 üzenetére
Offline térképszelet mentése és offline navi két külön dolog. Le tudom menteni Pestet, de POI-k hiányában a dolognak nincs sok értelme, navihoz is net kell. Ha meg egy város lementése 5 perc és nagyobb darabot nem lehet, beletellik pár évbe, mire egész Európa lejön.
Én kicsengetnék amúgy 15k-t egy faszán összerakott droidos iGO-ért, ami rendszeresen frissül, csak ilyen ugye nincs.
-
Golf4
csendes tag
válasz
sto1911 #14935 üzenetére
"Azt neked kell eldonteni, mennyit szeretnel hasznalni belole. Ha csak netezni kell, akkor eleg."
Főleg majd arra kell ha megyek tárgyalni, akkor mutogassam a munkákat (netezzek), meg jegyzeteljek, hogy miről beszélünk, arra meg nem kell sok hely, akkor elég lesz a 8GB. Játszani nem nagyon fogok rajta, max zene, film (ritkán), főleg netezés lesz.Kösz mindenkinek, aki segített!
-
assemble
addikt
válasz
sto1911 #14779 üzenetére
Itt sztem nem az OS-nek kell a hely, hanem a benne levo Samsung NAND chip okozza a lassulast, regebbi driverben volt egy hiba ami miatt nem adott ki TRIM parancsot amikor kellett volna hogy felszabaditsa a nem hasznalt szektorokat. Ha pedig a memoria kontroller nem tudja hogy melyik hely szabad hely, akkor elkezdi azt keresgelni, es minel kevesebb a szabad hely, ez annal tovabb tart, es ez persze blokkol minden mas muveletet, igy durva laggokat okozhat. Ez a TRIM hiba 4.1.2-ben javitva lett, viszont ha nincs eleg hely a NAND-on, akkor igy is belassulhat az irasokkor.
Bovebb info: [link] [link] [link]
TRIM-elos app (root kell hozza): [link]Lenyeg a lenyeg: 4.1.2-t vagy frissebbet hasznaljon mindenki, es aki teheti, probaljon par giga szabad helyet hagyni. Idonkent pedig esetleg lehet futtatni a TRIM-elos appot.
-
törölt tag
válasz
sto1911 #14752 üzenetére
XDA-n valahol el lett magyarázva, de ott valami olyasmit írtak 4.1.2 és fölötte már javítva van. Máshol olyat írtak, hogy nem jó, hogy a data partició discard-dal van megoldva, de ezt nem értem, mert más eszközön sem veszem észre, hogy X időközönként egy fstrim scriptet lefuttatna, gondolom más eszközön is discard-dal oldották meg, akkor meg nem lehet belőle baj..
-
assemble
addikt
válasz
sto1911 #14752 üzenetére
3 giga az mar inkabb ilyen biztonsagi mennyiseg ami felett biztosan nem lassul, de regebben valoban volt egy ilyen belassulos hiba ha keves tarhelyed (jellemzoen inkabb talan 1 giga vagy alatta) maradt, asszem a NAND chipre volt visszavezetheto. Azota ezt javitottak frissebb szoftverekben, de valamennyi szabad helyet attol meg mindenkepp celszeru hagyni sztem, artani nem art.
-
-
gabesszg
aktív tag
válasz
sto1911 #14552 üzenetére
Igen megcsináltam de olvastam amit még kiírt, hogy húzzam le ott felül a notification centernél és kameraként csatlakoztattam és befejezte jól. Annyi kérdésem még lenne, hogy a recoverynél az összefoglaló írásnál touch vmi van de itt a 5.0 toolkitba pedig már a másiknál volt a [Recommended] ez nem baj?(és köszönöm a sok segítséget)!
-
bigsee
addikt
válasz
sto1911 #14501 üzenetére
Csak érdekesség: az alaplapom tudja a Charge on/off funkciót, tehát standby-ban (lekapcs után) a hátsó USB-ken jön ki áram. A Nexus 7-et fel tudom így tölteni, a BB9900-am viszont rögtön kiírja, hogy az áramforrás nem alkalmas a töltésre, csatlakoztassam máshova... ugyanazzal a (BB) kábellel
-
bigsee
addikt
-
TomPack
őstag
válasz
sto1911 #14493 üzenetére
Nekem erősebb rajta a wifi jel, mint a nexus 4-emen. Családban a samu mindenhol majdnem maxot mutat, ami szvsz lehetetlenség. Talán csak másképp skálázza. Tegyél fel rájuk valamilyen wifi jelerősség mérő progit, millió van belőlük a play-en, és ha számszerűsítve is jóval gyengébb a jel, akkor érdemes gariba küldeni.
-
zhagyma
őstag
válasz
sto1911 #13833 üzenetére
30-35 USD ebay-en és youtube review..
-
fPApi
őstag
-
|AP|
veterán
válasz
sto1911 #13543 üzenetére
én ezt a választ két évnek értelmezem. Ha nem refurb a termék, akkor a magyarországi, gyári Asus garancia az 24 hónap. A MediaMarkt ilyen garanciával árulja a Nexusokat. Ha mégis lesz valami susmus a dologban és valami miatt csak egy év, akkor visszaviszem (bár még így is olcsóbb, mint a 16-os refurb)
-
zack
nagyúr
válasz
sto1911 #13530 üzenetére
A nagy méretű játékok sem nagyobbak 2GB-nál. Ezt azért ki lehet szorítani 16GB belső tárhely esetén. Szerintem az OTG-s film+zene (Lossless) lejátszás bőven elég, mivel ezek foglalnak igazán nagy helyet.
Örülök én is a működő OTG funkciónak, mert nagy filmfogyasztó vagyok melóban, és mivel csak Lossless -t hallgatók, így abból is 200db szám 8GB kb.Amit nem értek hogy Nexus 4-en miért nem müxik, pedig oda is fel lett telepítve a megfelelő zip. Nem is érzékeli ha rádugom. Pedig ott is nagyon hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged