-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveboy86
tag
Na újabb probléma jött elő nálam, vagy csak nem vettem eddig észre. Múltkor ugye a jack csatlakozóval volt a gond, meg is csinálták, bár szerintem most sem szól olyan hangosan, mint mikor megvettem, de ez van. Most meg filmezek rajta és észreveszem, hogy sötét háttérnél oldalt mintha átszűrődne a fehér fény vagy nem tudom. Lehet kijelző hiba vagy csak rosszul rakták össze, a lényeg, hogy filmezésnél elég zavaró, szóval másodszor küldöm el szervizbe, nyáron...
Valaki tud esetleg abban segíteni, hogy régebben hallottam olyat, hogy ha 3-szor el kell küldeni szervizbe egy műszaki cuccot, akkor lehet kérni cserét. Ez mennyire valós?
Mert ez így már elég gáz, hogy havonta szervizbe küldök szerintem egy nem alsó kategóriás gépet. Persze tudom, hogy mindenhol ki lehet fogni egy rossz darabot, de hát mégis... -
steveboy86
tag
Sziasztok,
most nekem nem tiszta, akkor nyitott bootloaderrel és rootolt rendszerre várható 4.3 OTA frissítés? Azaz fel fogja dobni és simán lehet így is frissíteni a rendszert? Vagy unrootolni és zárni kell?
Nekem nem gond, ha elveszítem egyenlőre a rootot, csak maradjanak meg a dolgaim.. -
steveboy86
tag
De már zártam a boodloadert, meg minden, nyilván így lenne a legegyszerűbb, de nem szívesen kezdeném most előröl az egészet. De azért köszönöm. Igazából csak az érdekelne, hogy a gyári rendszerhez alapból van valami recovery vagy azt is külön kell feltenni rá?
Mert ha alapból nincs, akkor gondolom jó így, ha meg van, akkor valószínű ja újra kell kezdenem a gyári rendszer visszaállítását...
Amúgy vitte már valaki szervizbe úgy, hogy ezekkel nem törődött? Mik a tapasztalatok ez ügyben? -
steveboy86
tag
Próbálom visszaállítani a gyári alapot, tehát unroot, bootlodar zárás. Mind a kettő sikerült, viszont ha most bootloadert indítom, és ott be akarok menni a recovery-be, akkor azt írja ki, hogy nincs parancs. Ilyenkor ez normális? Vagy valami recoveryt azért be kéne hozni a gyári rendszernek is? Nem akarom, hogy ilyeneken bukjam el a garanciát...
-
steveboy86
tag
Valószínű valami a jack dugónál nem érintkezik jól, mert gyári visszaállítás után sem javult meg...
Szóval marad a szerviz...Bár csak pénteken tudom leadni, mert utazás előtt vagyok épp és szükség van pont rá, de remélem nem fogják sokáig javítani, már eléggé megszoktam, hogy nem kell mindig a számítógéphez menni...
Azért köszönöm a tanácsokat -
steveboy86
tag
válasz
#76144018 #14601 üzenetére
A fülesek mással jól működnek ez a baj... Meg most hazaérve, mintha füles nélkül is kicsit halkabban szólna a rendszer, fél hangerőnél még alig lehet hallani, azért ez nem így szólt.
Próbálok még egy factory resetet, bízva a szerencsében, de hát nem sok reményt fűzök hozzá, nem nagyon mókoltam mostanában, meg amúgy sem szoktam..Viszont most félig kijjebb húzva a jack dugót meg szól, nem értem, eddig rendesen ment ezekkel a fülhallgatókkal
-
steveboy86
tag
Sziasztok,
találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a bedugott fülhallgató egyik fele nem szól? Másik fülhallgatóval is fennáll a hiba, tehát valahol a tablettel van a gond. Elszállt valami benne vagy mi lehet? Úgy nem akarom szervizbe küldeni, persze ha nincs más lehetőség... Egy gyári visszaállítás esetleg segítene? Bár lehet hülye kérdés... -
steveboy86
tag
Akkor megpróbálom telefon töltővel, de azért érdekelne mitől van ez így hirtelen...
Más: amúgy nekem 8 gigás van, és van még rajta több mint 2 giga szabad hely... van rajta egy nagyobb játék, plussz több kisebb program, amire használom, tanulás, net, kis játék arra nekem elég ez is. De persze ez felhasználó függő. -
steveboy86
tag
Sziasztok,
olvastam többeknél előjött ez a töltési probléma, hogy csak nagyon lassan tölt fel a tablet. Hát most nálam is jelentkezett másfél hónap hibátlan működés után... Tegnap kb 6 óra kellett, hogy 40%-ról feltöltsön 100-ra. Eddig ez 2 óra alatt azért megvolt. Ezzel lehet kezdeni valamit, vagy mitől van ez? Gyári töltő, nem változtattam semmit, egyik pillanatról a másikra kottyant meg.. A segítséget előre is köszi -
steveboy86
tag
Sziasztok,
az normális, hogy kb. fél óra böngészéstől (Chrome) eléggé felmelegszik a készülék? Tudom volt már említve, de azt nem találtam, hogy végül is ezt így kell elfogadni, vagy esetleg van valami megoldás ill. szervíz?
3D-s játékoknál megértem de egy sima böngészésnél miért melegszik annyira? -
steveboy86
tag
válasz
steveboy86 #12640 üzenetére
Végül sikerült újra rakni a rendszert toolkittel, de érdekelne mitől lehetett ez az anomália. Mostanában nem is raktam fel új progit, max a nova launchert, de nem hiszem hogy az okozta, olvastam többen is azt használják. Minden esetre ha valakinek van valami ötlete azt szívesen veszem, nem gondoltam volna hogy ennyire hozzánő a mindennapokhoz a tablet, nem szívesen válnék meg tőle egy szerviz erejéig sem..
-
steveboy86
tag
Sziasztok gyors segítség kéne,
múlt héten rootoltam a készüléket, minden jó is volt. Ma feltettem tölteni olyan 8 körül, erre most 10-kor azt veszem észre, hogy folyamatosan újraindul. Bejön a google felirat, meg utána a logo, még a kezdőképernyő is megjelenik egy pillanatra, aztán újraindul. És ez megy folyamatosan. Mi lehet a gond? Nem akarok szervízt, de persze ha muszáj, akkor az lesz... -
steveboy86
tag
Sziasztok,lehet már volt róla szó, de hirtelen nem találtam.
Szóval meddig lesz támogatott a tablet, hallottam lassan megjelenik az utódja. 5.0-ás rendszer lesz még rá vagy nem? Csak kíváncsi vagyok, nem volt még google tabletem, azt érdekel meddig foglalkoznak vele. -
steveboy86
tag
válasz
assemble #12268 üzenetére
Köszi a gyors választ. Akkor marad a root meg a bootloader nyitás, inkább most mint később...
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy egyszer próbáltam már rootolni az első hsz-ben megadott toolkittel, de a waiting for device-nél nem ment tovább..
Ez lehet attól van, hogy már 4.2.2 van rajta, vagy én rontottam el valamit? Esetleg tudsz linkelni egy toolkitet amivel mindent el tudok intézni (esetleg backupot is)
köszi előre is -
steveboy86
tag
Sziasztok, csatlakoztam én is Nexus tabletek vásárlói közé kb. egy hete. Eddig nagyon meg vagyok elégedve. Egy kezdeti Atabról váltottam szóval elhihetitek. Kérdésem lenne az ügyben, hogy egy hét alatt eléggé belaktam, viszont pendrive-ot szeretnék csatlakoztatni hozzá, amin doksik vannak. Visszaolvastam és mintha arról lett volna szó, hogy a dokumentumokat a media importer először átmásolja a tabletre és utána nyitja meg. Viszont ez a Stickmount app pedig megnyitja rendesen a pendriveról. Azonban rootolni kéne hozzá, ami mindent töröl a bootloader nyitás miatt. Szòval a kérdésem végül is az lenne, hogy a media importer tényleg így nyitja meg a dokumentumokat, illetve máshogy lehet-e már azóta rootolni, hogy a játékmentéseim ne vesszenek el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged