- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatty
aktív tag
válasz
gabesszg #18309 üzenetére
Egyik megoldas:
Hagyd fastboot modban, es toolkit-tel tedd fel a 4.4(vagy egyeb) rom-ot.
Tamogatott verzional megvan a KRT16S, simanal azt hiszem csak KRT16O, azt is felrakhatod par perc mulva megjon az 1.4MB-os S frissites.
B verza: letoltod google-tol a S-rom-ot, es az bemasolod a: Google Nexus 7 ToolKit\put_google_factory_image_here mappaba. Utana telepited.
C verza: adb modban flash-eled. -
sto1911
veterán
-
KPistike
aktív tag
-
-
halisa
tag
válasz
gabesszg #16056 üzenetére
Nekem igy sikerült . A bootloader nyitva marad.
-
törölt tag
-
sto1911
veterán
válasz
gabesszg #14641 üzenetére
Futtatni lehet, mukodesre birni kb. igy lehetne:
- rootold meg
- telepitsd fel amit akarsz
- keresd meg a telepitot a fajlrendszeren
- masold a pendrive-ra
- hozz letre egy symlinket a belso tarolo mapparol > pen mappara
- profitAztan hogy mukodik-e, majd szamolj be rola, lehet egyszer kiprobalom
-
Skynet258
veterán
válasz
gabesszg #14625 üzenetére
A linkelt darab szerintem kevés hozzá, a múltkor a nagyobbat próbálgattam (Speedshopban dolgozom pont), lehet arra sem merném rátenni - telefonokhoz viszont fasza valóban.Pár hete adtam el viszont valóban jó univerzális tablet tartót, azóta sincs, csak a kifutott termékek között. Majd szólok a beszerző srácoknak, hogy kéne megint valami ilyen cucc, mert igény lenne rá, minden nap keresik...
Jano_023: +1 a Feedly-nek, ügyesen és gyorsan léptek, mikor kiderült, hogy megszűnik a Reader. El is szipkázták a lézengő Reader felhasználók nagy részét.
-
crhis86
tag
válasz
gabesszg #14555 üzenetére
Igen, mikor rádugod gépre MTP módban, nyisd meg az eszközkezelőt és legfelülről (nem tudom pontosan a nevét) valami Android .... eszközön jobb gomb, eltávolítás, közben pipáld be, hogy törölje az illesztőszoftvert (valami ilyesmi, erre sem emlékszem, de ez az egy bepipálható dolog van ott) is a gépről. Ha ez megvan, akkor húzd le, dugd rá újra, hagyd hogy telepítsen, és jó lesz.
-
bb68
tag
válasz
gabesszg #14551 üzenetére
Ezzel én is kínlódtam mire rájöttem a megoldásra.Táblán a Beállítások alatt Tárhely--klikk a három pöttyre--.Számítógépes USB-kapcsolat.Kapcsolódás a következőként: Kamera(PTP).Ezt kipipálod, és mehet fel a root.Nállam legalábbis ez oldotta meg.
Úgy látom elkéstem a válaszal.
-
havri1
félisten
válasz
gabesszg #14526 üzenetére
A toolkit megcsinálja, ha jól nézem.
A 2. lépcsőben az 1 gomb lenyomása a drivert telepíti. ADB/FASBOOT DRIVERTHE DRIVERS CAN NOW BE INSTALLED DIRECTLY VIA THE TOOLKIT. OPTION 1 IN THE MAIN MENU.
IF YOU HAVE ANY TROUBLE WITH THE TOOLKIT INSTALLING THE DRIVERS PLEASE POST IN THIS THREAD WITH YOUR OPERATING SYSTEM VERSION AND ERROR MESSAGE.Az usb hibakeresés pedig:
Beállítások/Fejlesztői lehetőségek menüben van.
Ezt a menüt alapban nem látod, hanem majd segítenek, mert már erre sem emlékszemValamire 7x rá kell koppintani, hogy előbújjon.
-
Tin
veterán
válasz
gabesszg #14488 üzenetére
bontatlan doboz gyárilag leragasztva. kibontod, bekapcsolod, ha nem kapcsol be, meg se vedd, mert akkor 1x már csontig merült az aksija, és az nem tesz túl jót a li-ion elemnek. ezenkívül a pixelhiba, meg hogy nem lötyög-e a kijelző vagy bármi, rendesen meg vannak-e húzva a csavarok. meg azok a hibák, amik még szoktak lenni, pl. döglött mikrofon, hangszóró, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged