- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
válasz
Kaminski #23435 üzenetére
Hát...hát... Nemrégen errefelé írogattak APX módról, ha dingel a szgép, akkor a N7 abban van.
Innen ezt találtam, hátha:
1. Tablet plugged into computer.
2. Held Volume Down + Volume Up + Power (simultatenously) for three seconds
3. And then released all, and pressed Power again.
4. Tablet booted into bootloader.1/ Szgépre csatlakoztatva a tabletet (hátra, alaplapira dugd!)
2/ Hangerő le + fel + powergomd egyszerre három mp-ig
3/ amikor mindet elengeded, akkor powert újra
4/ neki bebootolt, szerencséje volt, imho...Utána editálta a szavait, miután szétégette a prociját egy stabilitásteszttel és a következő módon élesztette újra:
1. Plug in the usb into computer -> u.a.
2. Hold Volume Down + Volume Up + Power simultaneously for like 15 seconds -> 15 mp-ig
3. The bootloader should show up. - > bejön a BL
4. If it doesn't, unplug the usb cable, and plug it back in and then repeat the these procedures. ->ha mégse, akkor húzd ki USB-ből, újra be, majd egészet elölről újra -
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Kaminski #22039 üzenetére
Én írtam ezt a tapasztalatot korábban. Nem vagyok biztos abban, hogy a Facebook app miatt fekszik meg a rendszer. Nekem mára odáig fajult, hogy elég sokat fagy a rendszer, megáll egy percre és akkor semmit sem lehet kezdeni vele. Néha kemény szaggatásokat is produkál.
Erről több fórumozó is írt már. Tiszta telepítés, factory reset nem segít.
Már lassan én is visszarakok egy korábbit.
Btw most leszedtem a Facebook appot és tesztelek így is. Meglátjuk.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Kaminski #21979 üzenetére
Ha nem akarsz bootloadert nyitni, akkor ezt kövesd.
Én is most megyek rajta végig, csak kell egy új driver az SDK-hoz, mert ez a nyomi nem ismeri fel rendesen a tabletet.
-
raggg
senior tag
válasz
Kaminski #16031 üzenetére
OFF:
Régóta szemezgetek a Moleskine Evernote-féle jegyzetfüzetével:
http://evernote.com/moleskine/Nem túl olcsó, de premium evernote előfizetés jár hozzá, ha lefotózod OCR-rel digitalizálják az Evernote szerverek a szöveget és evernoteból telefonról, gépről, webről elérhető és kereshető. Ha most mennék egyetemre én erre mennék rá. Bár folyamatosan jegyzetelni lehet kicsit kevés, ahogy emlékszem egy-egy előadáson azért 5-6 oldalt írtam, ha jegyzeteltem. :-)
De nagyalapú füzet + evernote premium ugyanúgy működik persze.
-
cselt
senior tag
válasz
Kaminski #16029 üzenetére
Biztos meg lehet oldani, de én kétlem, hogy olyan hatékonyan tudnál vele jegyzetelni mint egy sima tollal és papírral. Meg az is kérdéses, hogy hogyan támasztanád meg a kezed úgy, hogy közben ne érj hozzá a kijelzőhöz, ha pl a felső részére írsz. Ez szerintem elég kényelmetlen lehet. De tényleg ki kéne próbálni.
Várom a fejleményeket én is -
sto1911
veterán
válasz
Kaminski #16021 üzenetére
A kinai ceruzak (amiknek gumiszeru gombfeje van) nem valok jegyzetelesre, akik komolyabban hasznaljak, azok valami Dagi cerkakat hasznalnak. Ezeknek sem hegye van, hanem valami korszeru muanyag a hegye korul, azt kell a kijelzore nyomni/erinteni. A helyedben erosen letesztelnem valakinel, mert ezek meg nem olcso cerkak.
-
Dzsuri89
őstag
-
-
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
Kaminski #9741 üzenetére
"A telepítés előtti változási lista hiányában, mindössze annyit közöl az Android, hogy jobb teljesítményt kapunk az Android 4.2.2-vel, és stabilabb lesz a működés. A szokásos ütemben fog zajlani a frissítés, tehát senki se aggódjon, ha még néhány napig nem kapja meg. A terheléselosztás miatt ez több időt igényel, de cserébe OTA (Over-the-Air) felpakolható lesz."
-
fatty
aktív tag
válasz
Kaminski #9599 üzenetére
3. Kii Keyboard
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Kaminski #9599 üzenetére
3. Swiftkey 3
-
Skynet258
veterán
válasz
Kaminski #9599 üzenetére
1. Mivel a kapacitív kijelzők elektromos mezőkkel működnek, így akár lehet is amit mondasz, bár nekem nem tűnt fel hasonló.
2. OTA Keeper a Play-ről megtartja a root-ot, értelemszerűen frissítés előtt kell használni.
3. Nálam a Swiftkey Flow a favorit (azóta már nem béta).
-
Magnat
veterán
válasz
Kaminski #8483 üzenetére
Szia,
minden programhoz beállíthatja a fejlesztő, h mivel kompatibilis de soxor megy olyan eszközön is, amivel elvileg nem az, pl a WA-n nincs supportálva semmilyen tablet, emiatt nem látod a Playben. Viszont felteheted máshonnan, vagy a kolléga által linkelt helyről (klikk) de én pl úgy szoktam tabon frissíteni a WA-t meg a Vibert, h a telefonomról (ami látja őket a Playben) exportálom Dropboxba és onnan nyitom meg a telepítőt. Előtte viszont a beállítások/alkalmazások menüben engedélyezd az ismeretlen forrásokat (különben csak Playből tudsz telepíteni), utána klikk a linkre, telepíted, megadod a számot aztán ahogy írtam, vársz addig még letelik az idő amit ír és beírod a kapott kódot, végül örülsz
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Kaminski #8255 üzenetére
Szerintem tudom a megoldást.
Minden művelet mögé oda van írva, hogy a készüléknek milyen állapotban kell lennie és van egy érzésem, hogy te ezt nem vetted figyelembe. Ez a mód általában az ADB Mode.
Mielőtt bootloadert nyitsz, azelőtt a Toolkitben menj a 21-es menüpontra, majd ott nyomj egy 3-ast, hogy ADB mode-ba újrainduljon a tablet. Rootolás előtt is ugyan így kell berakni ADB módba a tabletet, ha éppen nem ott lenne.Remélem tudtam segíteni!
-
-
Balinov
titán
válasz
Kaminski #7961 üzenetére
Ha kimondottan a bongeszesnel zavar javaslom, probald ki a BoatBrowser-t ennel x ido mulva eltunk ez a sav bongeszeskor.
-
brumi1024
veterán
válasz
Kaminski #7626 üzenetére
3 napos elállás személyes vételnél NEM kötelező, a bolt dönti el megadja-e. Az e-digitalnál csak nem teljesen működőképes készüléket cserélnek(ők mondják meg az-e a készülék). Csak az online vásárlásnál. A te esetedben a szerződéskötés online történt(megrendelted, az hogy kp-ban fizetted az már mindegy), szóval rád a 8 nap vonatkozik.
(#7618) zord01: Az LCD-re nagyon nem jellemző a beégés. Szerintem kevered a fogalmakat, az OLED illetve Plasma ég be.
-
Syl
nagyúr
válasz
Kaminski #7545 üzenetére
Én nem egyszuszra olvastam végig a topicot, ezért könnyel lehet, hogy téves kép állt össze a fejemben. De mintha a t-home-os kütyükkel nem lenne gond (az enyém is ilyen, hibátlan). Inkább edigital, media markt és hasonló beszerzéseknél vannak problémák.
Ismétlem. Fenntartom a tévedés jogát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Revolut
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest