- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
Vagy hibás a forrasztása a LED-nek, vagy a LED bondolása hibás, ami miatt hidegben a hőtágulás miatt átmeneti ellenállás keletkezik. Csinálj róla videót és mutasd meg a szerviznek. Ha 0 foknál már jelentkezik a hiba, akkor elvileg foglalkozniuk kell az esettel. Ha 0 fok alatt, akkor nem, mert 0-35°C van definiálva a működési tartomány.
-
örülök hogy poénra vetted, nem piszkálásnak szántam, hanem poénnak.
Amúgy én csak buzdítani tudlak az airpodsra, nagyon örülök neki hogy megvettem, a használhatósága, a kényelem, eszméletlen jól el van találva. Az utóbbi évek legjobb apple termékének tartom. Ezt szeretem ebben a cégben, hogy nem feltétlenül találják fel a meleg vizet, csak megmutatják időnként a többi gyártónak, hogy így is lehet valamit.
-
Én 6s Plust. Kipróbáltam a kedvedért, tök könnyű tolni az airpods-szal, úgy is ha a fülessel tolod meg úgy is ha tokjával. Az a kulcs hogy legyen hely előtte ahol tolod, meg csúszós legyen a felület.
Az EarPods ehhez képest annyiban más, hogy azzal nem elsősorban tolni, hanem inkább húzni lehet. Ki mire használja inkább. -
Mr.Silkó
veterán
Mivel elvileg QI szabvány szerinti az új iPhone-ok töltése, így bármelyik ilyen szabványú töltőre rárakva etethetőek véleményem szerint, csak megfelelő méretű kell legyen a töltőpad (példa). Maximum az lehet szerintem kérdés, hogy az egyes töltőpadok képesek-e egyszerre több eszközt tölteni (az Apple saját megoldásának megérkeztéig). Jómagam a mostani telóm (S8+) QI töltőjével fogom tölteni a jövő héten remélhetőleg megérkező iPhone 8 Plus-omat.
-
En ugy tudom jovore jon az apple dokkoloja ami ezt tudja majd. En is azt varom, bar lehet van mastol de en nem vagom...
MAS: ha gyorsan probalok gepelni sokszor van hogy kimaradnak betuk ez elofordul a telefonon meg az ipadon is. Ez masnal is igy van?
#2055) nbukta77. Te sem vagy addict
-
Én gyári szilikon tokot használok. Stabil,biztos fogást nyújt,egy kicsit sem csúszik,tudok fogást váltani egykézzel anélkül,hogy kiesne a kezemből,nekem ez a legjobb. Tudom drága,de ez tényleg jó. Biztos van olcsóbb is,Spigen,Nillkin,stb...de én ezek közül nem találtam ilyen tapadós felületűt. Van még OtterBox is,de az ha elmegyünk kirándulni,vagy ilyesmi,mert az egy túlélő tok.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest