- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior69
tag
Ebben teljesen igazad van. Annyiért én sem azt venném meg. Viszont! Mivel van a dobozban, nekem az 5S-nél is anno, meg most is tökéletes mind hangzásban mint kialakításban!
Mivel én nem szeretem a hagyományosokat, viszont az “agybadugósat” meg a fülem nem bírja. Szóóóval 🙄🤔 -
Nem tudom, hogy hogyan javítja a helymeghatározás pontosságát, mindenesetre a telefon azt írja ki, és így gondoltam, hogy egy próbát megér. Legfeljebb nem jön be.
Egyébként rákerestem, ezt találtam:
https://www.quora.com/How-does-WiFi-improve-the-GPS-location
Ez alapján egy futópályán, városi környezetben akár lehet is benne fantázia, ahogy írtam is, egy próbát megérhet. Veszítenivaló nincs vele.
-
Ezt csak egeszen addig gondolod igy mig legalabb egy napig nem hasznalod a plust. En ugyan igy voltam vele. Bar az X nek jobbak a meretei de teljesen meg vagyok elegedve es egesz jol megszoktam a plust🙃
Arrol nem is beszelve orom rajta barmilyen feladat akar egy cikk elolvasasa is ezen a nagy klassz kijelzon...
Gepelni meg szazszor konnyebb rajta mint a kisteson.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 128GB Blue 2év garancia! 97% akku.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest