Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
válasz
Richard #1673 üzenetére
Akkor ezt a problematikát hogyan oldja fel a Media Markt? A tőlük kapott számlán nincs IMEI. Ez hogyan lehet? Szándékos? Elég gáz.
Jó lenne, ha esetleg megszólalna a "belsős" ember ezügyben.Ha pedig nem magyar régiós, de van imei a számlán még mindig szőrözhetnek vele a szervízben. Sokszor apróságokon is variálnak, persze néha érthető a sok szürkeimportos vásárlás mellett. Mindenki magánügye mennyi fizet milyen feltételekre; én nem szeretnék teljes árat fizetni nem magyar régiós termékre, cserébe elvárom, hogy a 2. évben is legyen szavatosságom.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Richard #1656 üzenetére
Itt van a nagy PONT Nálad!
Media Markt-ban melózok, meg tudom erősíteni, hogy az első iPhone 8 / 8 Plus dobozokon nem volt magyar nyelvű leírás. Kizárólag az Apcom-tól kapjuk a termékeket, de a lényeg mindig azon van, hogy számla legyen IMEI számmal feltüntetve. Az 1 év gari és a második év szavatosság számla ellenében érvényes, ha magánszemélyként vásárolják, ha Áfás számla van, akkor bukta a szavatosság.
Írta valaki a Media Markt kivonul.... ekkora szerencséd nem lesz!
-
válasz
Richard #1609 üzenetére
Bluetooth kapcsolat megszakadt állandóan. Autóban, hifi rendszernél, más kihangosítóval ...ez megszűnt. A képernyő feloldása után szaggatott az animáció,10-15 másodpercig. Bármilyen alkalmazást megnyitottam laggolt, mint egy Tesco-s mobil. Kamera fókuszsebessége botrányos volt. Jó pár másodpercbe került, mire befókuszált egy dologra. Felülről lehúzott értesítés panel lefagyott jó párszor.
Szóval ezek megjavultak. Az általános használat nálam most hibátlan. Nem tudom van-e más bug valahol, annyira nem mentem bele. (számológép pl.)
Örülök, hogy ezeket rendbe hozták.nbukta77:
Majd Én. Kicsit később. Szeretnék.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest