Hirdetés
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
válasz
Richard
üzenetére
Akkor ezt a problematikát hogyan oldja fel a Media Markt? A tőlük kapott számlán nincs IMEI. Ez hogyan lehet? Szándékos? Elég gáz.
Jó lenne, ha esetleg megszólalna a "belsős" ember ezügyben.Ha pedig nem magyar régiós, de van imei a számlán még mindig szőrözhetnek vele a szervízben. Sokszor apróságokon is variálnak, persze néha érthető a sok szürkeimportos vásárlás mellett. Mindenki magánügye mennyi fizet milyen feltételekre; én nem szeretnék teljes árat fizetni nem magyar régiós termékre, cserébe elvárom, hogy a 2. évben is legyen szavatosságom.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Richard
üzenetére
Itt van a nagy PONT Nálad!
Media Markt-ban melózok, meg tudom erősíteni, hogy az első iPhone 8 / 8 Plus dobozokon nem volt magyar nyelvű leírás. Kizárólag az Apcom-tól kapjuk a termékeket, de a lényeg mindig azon van, hogy számla legyen IMEI számmal feltüntetve. Az 1 év gari és a második év szavatosság számla ellenében érvényes, ha magánszemélyként vásárolják, ha Áfás számla van, akkor bukta a szavatosság.
Írta valaki a Media Markt kivonul.... ekkora szerencséd nem lesz!

-
válasz
Richard
üzenetére
Bluetooth kapcsolat megszakadt állandóan. Autóban, hifi rendszernél, más kihangosítóval ...ez megszűnt. A képernyő feloldása után szaggatott az animáció,10-15 másodpercig. Bármilyen alkalmazást megnyitottam laggolt, mint egy Tesco-s mobil. Kamera fókuszsebessége botrányos volt. Jó pár másodpercbe került, mire befókuszált egy dologra. Felülről lehúzott értesítés panel lefagyott jó párszor.
Szóval ezek megjavultak. Az általános használat nálam most hibátlan. Nem tudom van-e más bug valahol, annyira nem mentem bele. (számológép pl.)
Örülök, hogy ezeket rendbe hozták.
nbukta77:
Majd Én. Kicsit később. Szeretnék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest