Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Akit érdekel korábbi 8 plus képeket raktam fel a Fototrend-re. Összehasonlítás képpen az Xs-el.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Van olyan alkalmazás,amivel porté módban lehet fotózni? (i8)
Hiányzik,mert sokat fényképezek. Volt plus-om,meg X-zem is,de az már a múlt.
Erre a kis 8-ra lenne jó...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
🙂HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Jó’vanakkó’....
Gúnyolódjatok....HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Eladtam a plust,hogy vegyek egy X-zet,de nem lesz,mert többet is kipróbáltam és nem éri meg az árát.
A józan ész győzött!
Vettem egy sima 8-cat.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
14 ezer forint,9 féle színben.
A gyári bőr tok is minőségi,de az csúszós a kézben,legalábbis nekem csúszott.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Apple oldalára menj fel,ott az iPhone tartozékok között vannak a szilikon tokok...Más is forgalmazza...meg vigyázni kell,mert hamisítják is. Itt a hardveren is tudok olyat,aki hamisítványokat árul. Mondjuk nem is írja,hogy gyári...
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Én gyári szilikon tokot használok. Stabil,biztos fogást nyújt,egy kicsit sem csúszik,tudok fogást váltani egykézzel anélkül,hogy kiesne a kezemből,nekem ez a legjobb. Tudom drága,de ez tényleg jó. Biztos van olcsóbb is,Spigen,Nillkin,stb...de én ezek közül nem találtam ilyen tapadós felületűt. Van még OtterBox is,de az ha elmegyünk kirándulni,vagy ilyesmi,mert az egy túlélő tok.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
A 7 is? Az összes visszafelé?
Hát ezt nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
80 ezres androidos telefonra hasonlít? Melyikre például? Mondj egyet...kiváncsivá tettél.
Szóval nem tetszik?
Mit számít a kijelzőarány számszerűleg? Aszerint választasz?
Mert akkor javaslom az iPhone X-zet.Személy szerint köszönöm ezt a gúnyos kritikát. Nagyon meggyőző volt.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
Az üzemidő gyenge volt nekem. Iphone-ok verhetetlenek. Nálam.
Egyébként nem rosszabb és nem is jobb.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
i7-i8-S8-i8plus
Ez két hónap termése.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
Olvastam,hogy vannak problémák a X-zel is. Szerintem kihagyom. Annyiért,amennyiért vesztegetik,inkább nem kell. Marad a 8 plus
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Flickering #1702 üzenetére
Az iOS,meg az üzemidő.
Jó az S8,de ez jobb. Nekem.h1mpi: Más helyen is olvastam ugyanezeket a hibákat,mint nálam.
Több wodoo is van.nbukta77: ugyanez.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #1683 üzenetére
Előtte is szifonjaim voltak,közben/mellette androidos csúcs telókat is próbáltam,de a fő fő az iPhone.
Szóval lecseréltem az i7-tem egy i8-ra,hogy na...mindig a legújabbat használom azt kész. De annyira rossz volt az iOS rajta,hogy csak na. Felidegesített,eladtam,vettem egy S8-cat. Mondom android,S8,csak ez jöhet szóba. Hiányzott az iPhone rohadtul,követtem a változásokat/frissítéseket,eladtam az S8-cat és ismét belevágtam,de már i8+ -szal. Kockáztattam és bejött. Kijavították a hibákat,amik idegesítettek használat közben. Sima 8-cat meg már nem akartam,helyette a plus verzióra mentem rá.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Richard #1609 üzenetére
Bluetooth kapcsolat megszakadt állandóan. Autóban, hifi rendszernél, más kihangosítóval ...ez megszűnt. A képernyő feloldása után szaggatott az animáció,10-15 másodpercig. Bármilyen alkalmazást megnyitottam laggolt, mint egy Tesco-s mobil. Kamera fókuszsebessége botrányos volt. Jó pár másodpercbe került, mire befókuszált egy dologra. Felülről lehúzott értesítés panel lefagyott jó párszor.
Szóval ezek megjavultak. Az általános használat nálam most hibátlan. Nem tudom van-e más bug valahol, annyira nem mentem bele. (számológép pl.)
Örülök, hogy ezeket rendbe hozták.nbukta77:
Majd Én. Kicsit később. Szeretnék.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
Sziasztok.
8plus.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz Tibee86 #1399 üzenetére
"...Csak ismételni tudom magam, ahol egy i8 újratölt ott már az S8 is..."
Szerintem nem úgy van,ahogy mondod. Most S8-cam van,előtte i8 volt,azelőtt meg i7,i7plus,stb...és sorolhatnám. Több alkalmazás tud nyitva lenni,mint i8-con és nem tölt újra. De nem emiatt váltottam,ez pont nem érdekel. Csak megemlítem,ha már szóba jött.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz .Szaki. #1156 üzenetére
Megkérdezheted,de nincs jelentősége. Annyira felhúztam magam az almán,egy darabig látni sem bírom.
Valami átmeneti cucc lesz. Aztán ha jó lesz az iOS,veszek megint iPhone-t.
Amennyiért vettem,annyiért nem férnek bele ezek a hibák...nálam...nekem. A 7-tel fele ennyi gondom volt. Sőt! Nem is emlékszem,hogy bármi bosszantó bug lett volna.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Srácok!
Egy időre búcsúzom az iPhone 8 szériától. Amint jobb lesz a rendszer,visszatérek. Követni fogom itt az eseményeket,hogy hogyan alakul a cucc. És ne veszekedjetek,mert szerintem nem éri meg...HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz realmadrid #1138 üzenetére
Nem veszek észre akkora különbséget.
Az i8 fókuszsebessége lassabb,mint az i7-é.,de ez a iOS miatt van.
A 10.3.3 jobb,mint a 11.0.3 jelen pillanatban.(Én i7-ről és i7 plus-ról váltottam.)
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz pampika #1086 üzenetére
“...Btw tényleg jó lenne, ha elhagynánk a cica harcokat és jönnének a tényleges tapasztalatok. Akku időről, akadásról, bármi olyanról, ami a napi használatban felmerül....”
Korábban leírtam a személyes tapasztalatom az i8-cal kapcsolatban. Ha gondolod,lapozz vissza párat.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
válasz Totheground #1068 üzenetére
Csak iPad és Mac töltővel képes rá,vagy más töltőfej is szóba jöhet?
HARLEY-DAVIDSON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest