- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inczke
tag
válasz
csabiks #2753 üzenetére
Teszteltem kicsit a lassitott videozast.
Normal korulmenyek kozott okes, viszont pl. reggel hajnal 7-8kor meg hasznalhatatlan, ahigy bent a hazba is.
Az lepett meg engem hogy ha atrakom ezekbe a rosszabb korulmenyekbe a lassitottrol videozasra vagy kamerara akkor nagyon sokat javul a helyzet, szoval nem tudom igazabol miert olyan harmatgyenge a lassitottnal, mig mas modba elfogadhato a minoseg rossz fenyviszonyok mellett is.
-
Checco
csendes tag
válasz
csabiks #1944 üzenetére
Köszönöm - ezek amúgy nagyon jók, csak én olyat szeretnék ami a kijelzőt is védi, tehát van ilyen kihajtható része - mint pl a linkelt UAG féle, csak arról a tesztek/vélemények nem annyira meggyőzők.
Jelenleg gyári szilikontok + üvegfólia kombóval használom a telót ami hétköznapokra teljesen jó szerintem, csak vannak esetek, amikor egy masszívabb tok kéne (pl utazáskor, túrázás, fesztiválok stb)
-
kchris78
veterán
válasz
csabiks #1772 üzenetére
ha nem akar tokot rakni az ember rá akkor tegye egy bebujtatos tokba. Nekem az az ultra megoldás, ebben se a hátlap nem fog karcolódni se a festés oldalt se semmi... puha belülről, nem koszolódik össze porral mint a zseb, amire azt hiszi az ember hogy ott mennyire fasza.. Az üveg hátlappal leginkább az a baj hogyha nem is karcolja valami, koptatja, a hosszú hónapok alatt mikrokarcok + mattulás következik majd be leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 128GB Blue 2év garancia! 97% akku.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest