- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz
Szabcsizz #4593 üzenetére
Szia!
Én csak SE előlapi üvegről tudok nyilatkozni. Szerintem jó volt, habár felrakni nekem sosem sikerül hajszál pontosan. Viszont az i8-ra már az iSamurai-ban rakattam fel üveget kemény 2 ezer forintért, és semmi különbséget nem érzek, úgyhogy többet nem lesz iGlass -
b.kov
senior tag
válasz
Szabcsizz #4565 üzenetére
Szia!
Meggyőzően elő kell adni a hülyét, és a felháborodott embert
Egy közel 1 éves SE akkuját sikerült kicseréltetnem gariban (86%-os volt). Egyébként tényleg nem működött az elvártaknak megfelelően. Viszont olyan sok bevizsgálási folyamat nem történt, úgyhogy szerintem egy 90% alatti akksit simán ki lehet cseréltetni gariban. -
válasz
Igen van ilyen szint. Ha a garanciaidőn belül (1 év alatt) 80% alá csökken a maximális kapacitás, akkor cserélik garanciában.
Garancia alatt ugyanis azt cserélik, ami gyártás során meglévő meghibásodásból adódik, a természetes elhasználódás mértéke nem esik garancia alá. A 98% természetes elhasználódásnak tűnik. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Ha hibás az akkumulátor akkor természetesen cserélik jótállás alatt. Az elhasználódás és a kapacitás csökkenése egy természetes folyamat, így arra nehezen lehetne a jótállást érvényesíteni.
Mint ahogy egy új autónál se tudja az ember garancia keretében cseréltetni a gumikat/fékbetétet stb.-t, mert koptak az új korukhoz képest. -
-
SharpSA
veterán
válasz
Szabcsizz #3911 üzenetére
A színt passzolom...
iCloud tárhely
NFC-s fizetés nincs, Simple/OTP app van, utóbbit használom.
Nem próbáltam még vízzel, elvileg ennek is megvan a védettsége.
Én maradnék a Spotify-nál, jelenleg is azt használom. Egyébként meg az Apple Music-ot lehetőséged van ha jól emlékszem 3 hónapig ingyen kipróbálni, azután csak fizetősen működik a stream, engem nem győzött meg... -
tboldi
nagyúr
válasz
Szabcsizz #3911 üzenetére
1, Nekem space grey van kezdetek óta gyári tokokban, teljesen karcmentes. Arannyal nincs tapasztalatom.
2, Ingyenesen 5 GB, lehet bővíteni, 2 TB a legnagyobb.
3, Sima NFC-s fizetés nincs, csak Apple Pay, de az hivatalosan nem támogatott az országban. Az alkalmazások viszont elérhetőek erre a platformra is.
4, Passz. De azt tudom, hogy csak IP67-es.
5, Nekem nincs, egyiket sem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest