- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
tag
Én hétfőn küldöm vissza a Telekomhoz A 6s-em milliószor jobb mint ez a 8-as. Folyamatosan kilép az alkalmazásokból, egy csomó el sem indul. Először a 6s iCloud mentését raktam rá, aztán azt legyalultam, és új készülékként állítottam be, de így sem jó. Úgyhogy számomra ennyi volt.
-
MLA
tag
válasz TheBikerider #1145 üzenetére
Mivel semmi jobb ötletem nem volt, kénytelen voltam az iTunes-hoz nyúlni. Először is onnan is eltűntek a zenéim. Újra bele kellett rakni, aztán rákötöttem a telefont, és szinkronizáltam. Erre eltűntek a csengőhangjaim, amit már az iCloud felrakott. Gondoltam semmi gond, azokat is berakom és újra szinkronizálom. És akkor kijelenti az iTunes, hogy sajnos nem tudja felrakni őket mert túl hosszúak. Azok a csengőhangok, amik pár perccel előtte még a telefonon voltak, sőt az iTunes-al raktam fel a 6s-re. Hát persze, hogy remek az iTunes.
-
MLA
tag
Valóban átvitte a játékokat az iCloud-al. A dolog szépséghibája, hogy az egyik játék mindkét oldalán vastag fekete csík van. Mintha egy széles képernyős tévén 4:3 arányban néznék egy 16:9 filmet. Ezzel lehet valamit kezdeni? A másik gondom, hogy a fotóim és a zenéim eltűntek. A fotóknál azt írja ki : frissítés aztán tekeri a karikáját, amíg ki nem lépek. A zenéknél azt írja : itt jelennek meg az iTunes-ban vásárolt zenéim. Csakhogy én a saját zenéimet keresem, amiket a PC-ről raktam rá. Ezzel mit lehet kezdeni? Amúgy csak érdekességképpen mondom, hogy a 6s tok cuppra jó rá, csak a fényképező lencse van kicsit odébb, de azt ideiglenesen megoldottam egy kis ollóval míg megjön a 8-ra való
-
MLA
tag
Köszönöm mindenkinek. Holnap iCloud-ozok, aztán ha problem van úgy is sikítok
-
MLA
tag
válasz 7Heads Drago #1109 üzenetére
Ha az AppStore-ra gondolsz, hát az nem mentett semmit, amikor 6-ról 6s-re váltottam Ezért érdeklődöm most, hogy mi a tuti megoldás.
Amúgy konkrétan a Cradle of Empires játékra gondolok. -
MLA
tag
Sziasztok! Holnap érkezik a 8-asom, és egy kis segítség kellene. A régi 6S-ről hogy tudom a játék állásokat átvinni az új telefonra? Keresgéltem a neten, de eléggé ellentmondó infókhoz jutottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.