- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
7Heads Drago
veterán
válasz elekreg #1029 üzenetére
Nem fogod tudni meggyőzni.
Vagy tudsz behivatkozni olyan hivatalos leírást, hogy számla nélkül is kötelesek minden esetben intézkedni és kijavítani, kicserélni a készüléket?
Nem az erőssége neki hogy linkeljen bármit is. Én már lefutottam ezeket a köröket.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Parallaxis
addikt
válasz elekreg #1038 üzenetére
Az a gond, hogy amiket írsz, azok nem úgy vannak, ahogy te elképzeled, kitalálod és még olvasni, értelmezni sem lehet úgy, hogy jó legyen,
Az a gond, hogy félrebeszélsz.
Feltettem egy konkrét kérdést és mivel arra nem válaszolhatsz, hisz akkor egyet kell velem értened, így elmész a személyeskedés irányába. -
kchris78
veterán
válasz elekreg #1043 üzenetére
Szerintem nem csak az ujkent beallitas a lenyeges az csak az egyik fele. Hanem hogy az iTunes-on legyen telepitve egy full ipsw restore file. Ne telefonos upgrade-elgetesek eredmenye legyen egy 11.0.2 vagy 11.1 rendszer... En most vegignyomkodtam a kulonfele programokat es maximum akkor ereztem egy kis recegosseget amikor regota nem inditott program indult amit sejthetoen nem RAMbol szedett elo. 10-20bol 1x. Egy kritikus pont szokott lenni a beallitasok menun vegiggorgetes de ezen sem tapasztaltam 1 lagot se. Szerintem nincs ezzel akkora gond. Persze az upgrade folyamatokat megirhatnak rendesen.
-
joey04
titán
válasz elekreg #1043 üzenetére
nem pedig csak a netről szedegetett, kérdéses megfelelésű hozzászólásokból próbálok okos(k)odni
MitoGábor kicsit jobban képben van mint te, ezt elhiheted...
De szerencsére nem csak erre alapoztam, hanem arra, amit az APR-ben mondtak és saját serial alapján ki is próbáltunk. De te jobban értesz hozzá, az a lényeg.
-
joey04
titán
válasz elekreg #1038 üzenetére
Az a gond, hogy amiket írsz, azok nem úgy vannak, ahogy te elképzeled
Na, én pont ezt érzem nálad.
Nem az adott témában, mert ez a melyik fogyaszt többet, meg mekkora méretben téma hidegen hagy.
De abban egyetértünk, hogy a 11.0.2 sem fluid.
1040: próbáld ki a 11.1 beta 2-t. Nincs tapasztalatom vele, de szerintem ott lesz fejlődés, mert az már az X "rendszere".
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz elekreg #1008 üzenetére
jól lejáratod magad a butaságaiddal.
Főleg, ha nem tud gondolkodni, aki olvassa.
a méret nem számítós baromságod után már nem lesz rosszabb
Már ne haragudj, de ha elmagyarázod nekem, hogy ugyanazon számú, darabonként azonos fogyasztású és fényerejű led nagyobb területen szétosztva többet fogyaszt, mint kisebb területen, akkor figyelmesen hallgatlak.
Addig szórakozz csak tovább...
-
joey04
titán
válasz elekreg #1020 üzenetére
Nem a raj gsm által “nem lopott” csak a touch id nem müködik kategóriáról volt szó, hanem szimpla mezei “áfacsaló” boltokról. Ha meg nem lopott/tiltott telefont utasítottak vissza, akkor pancser volt az illető, ha nem verte az asztalt. Beszélhetsz itt elméleti okoskodásról, ha egyszer nem úgy van ahogy írod.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
.Szaki.
addikt
válasz elekreg #1020 üzenetére
Erre mindig kíváncsi voltam, de akkor most megkérdezem, mert ezekkel sosem voltam tisztában. Engem egyébként nem szokott ez érinteni, mert vagy szolgáltatós telefonom van, vagy pedig a nagyobb webáruházak egyikéből szoktam vásárolni (MM, edigital), de ha meg tudjátok válaszolni azt megköszönném: Tegyük fel, hogy egy fiktív világban élünk, ahol mondjuk Amerikából normális resellertől, vagy Németországból az Amazonról még behozatallal és minden egyébbel is sokkal olcsóbban (pl 50 ezer különbözettel) meg tudnék venni mondjuk egy iPhone-t, akkor ha fél éven belül valami oknál fogva baja lesz, akkor tudom itthon gariztatni, vagy nem?
-
joey04
titán
válasz elekreg #1018 üzenetére
Igen, most jönnének a "de, ha nem kapcsol be, akkor minden esetben kérik a számlát" szöveg. NEM! Ezt az alaplap cserélgetők, okoskodók miatt hozták be. Az utóbbi hónapokban enyhítettek ezen, mivel, ha valami gyanús a szerviztechnikusnak, akkor kiküldi az Apple szerviz központjába, ahol jóval felkészültebben tudják átvizsgálni a készüléket, az esetleges visszaélések miatt. Ez több hetet is igénybe vehet, tehát nem pár nap alatt cserélik a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vivaldi (böngésző)
- Házimozi belépő szinten
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest