- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngáborz
tag
Az utóbbi két hétben vettem észre, hogy a kedvenc kontaktjaimat a widgetek közül nem tudom felhívni. Rányomok a "gyorshívó ikonra" de semmi nem történik. Bemegyek a telefon kedvencek listába, kilépek, megint widgetek és akkor tudok telefonálni. Másik: néha úgy naponta kétszer összeomlik a safari 5 lap böngészése közben és lefagy a telefon. Nektek szoktak ilyesfajta problémák jelentkezni, vagy ez egyedi eset?
-
ngáborz
tag
válasz
Flickering #3006 üzenetére
Ilyen tokban ejtettem le a telefonomat reggel kb 1,5m magasságból a buszon, és az ég egy adta világon semmi baja nem lett.
-
ngáborz
tag
válasz
gergotb #2605 üzenetére
Droidról jövök galaxy S4, S6, céges A5 és megdöbbenve tapasztalom, hogy a sima i8 kenterbe veri a mezőnyt. Ugyan azon használati feltételek mellett 6 óra üzeidőt hozok ki az i8ból, míg az S6 csak 1.5 2-óra SOT-tal bírt, az A5 pedig maximun 4-5 óra sot mellett elvérzett. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó üzemideje van a telefonnak.
-
ngáborz
tag
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok egy i8 64gb-vel. Lenne egy kérdésem, hogy hogyan tudok csengőhangot rakni a telefonra, illetve érteséítési hangokat? Andriodról jövök, soha nem használtam még iost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mozilla Firefox
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Banggood
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest