- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
válasz
juve600 #5935 üzenetére
Ha nem fognak hiányozni azok a funkciók, amelyeket már az újabb iphone-ok tudnak, ez viszont még nem (pl. FaceID), akkor szerintem simán élhető
Én a 8 Plus-omat lecseréltem egy 13 mini-re, azt pedig neki ajándékoztam a páromnak. Nagyon szereti. Eszébe sem jut, hogy le kellene cserélni.
Az M3-at nem ismerem, ezért azt nem tudom milyen váltás lenne -
laccy88
senior tag
válasz
laccy88 #5836 üzenetére
Sziasztok! A probléma még mindig jelen van 😞
Update, amin túl vagyok:
• Hangszóró/mikrofon nyílások takarítva
•. Mikrofon cserélve
• tok nélkül próbáltam, ugyanaz
• Zajkioltás ki/bekapcsolva
• VoLTE ki/bekapcsolva
• VoWifi ki/bekapcsolva
• felvétel minőségét csekkoltam videórögzítéssel, hangjegyzettel, diag app-pal, megfelelő
• Apple táv diag nem talált hibát
• Sim kártyát cseréltem
•. Factory reset
Van valakinek tippje erre? Külföldi fórumokon olvasni, hogy sokan jártak így, de nem találtak megoldást. 🙁
Köszi! -
laccy88
senior tag
válasz
laccy88 #5836 üzenetére
Sziasztok!
Külföldi fórumokon sokan szenvednek ezzel a problémával
Kaptam egy tippet, hogy talán régi sim kártya miatt is lehet. Kicseréltem, nem oldódott meg.
Amit észrevettem, hogy:
Ha telefonálás közben a lehető legközelebb tartom a számhoz a mikrofont (persze úgy, hogy a fülemen is ott van a hangszóró), akkor nincs ilyen probléma.
Viszont ha egy kicsit is távolabb van a számtól, drasztikusan romik a másik félnél a beszédem minősége
Másnál (8 Plus) ez mennyire észrevehető? -
laccy88
senior tag
Sziasztok! Tegnap jelezték nekem, hogy alkalmanként nagyon rosszul hallják a hangomat hiváskor. Viszont ha kihangosítom, akkor nincs gond. A probléma egy kikapcs/bekapcs után megoldódik egy időre. Kb két hete frissítettem 14.5.1-re. Lehet köze hozzá? Van valami ötletetek? Mikrofon nyílás tiszta. Iphone 8 Plus. Köszi!
-
laccy88
senior tag
válasz
laccy88 #5799 üzenetére
kicsit megvizsgálva...
Hallható a különbség.
Teszt felvételek
Köszi a segítséget! -
laccy88
senior tag
válasz
Tibee86 #5798 üzenetére
Köszi a tippet! Kipróbáltam. Mindhárom mikrofonnal normális minőségben/hangerővel rögzít ebben az app-ban.
Összehasonlítva egy I7-tel, nem halkabb, nem zajosabb a felvétel. Minimális különbség hallható, de ez adódhat a kettő telefon közti különbségből.
Nem értem...hogy tud HW hiba lenni, ha az app-pal tesztelve jó. -
laccy88
senior tag
Sziasztok! Sikerült hozzájutnom egy jó állapotú Iphone 8 Plus-hoz. A beszéd és a lenti hangaszórót is ki kellett cserélnem, mert mindkettő nagyon halk volt. Ezzel már nincs gond.
Viszont hívás közben a másik fél alig hall engem. Nagyon halkan/rossz minőségben.
Van tippetek mi lehet ennek az oka? Lehet hardveres vagy szoftveres probléma?
Szétszedéskor az alsó hangszóró rácsokat is kitisztítottam. Ha jól tudom a lenti mikrofon valahol ott van.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest