Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
foldi_istvan #4543 üzenetére
Elnézést, akkor félreértettem a kérdést, igen, sajátot tényleg nem tudsz, csak meg lehet változtatni.
-
totopad
senior tag
válasz
foldi_istvan #4550 üzenetére
Érdemes beszerezni egy gyorstöltős szettet. A Blitzwolf termékeit kimondottan ajánlom, egy ideje már minden gond nélkül használok tőlük 30 wattos fali adaptert, gyorstöltős kábelt és powerbankot is, mellesleg a márka apple trusted.
-
hemaka
nagyúr
válasz
foldi_istvan #4539 üzenetére
Nem tudom, nekem aztan teljesen mindegy mi kelt fel az almombol, mindig morcos vagyok.
-
válasz
foldi_istvan #4539 üzenetére
De, be tudsz, ott van a csúszka fölött hogy ébresztési hang > és ott tudod módosítani.
-
válasz
foldi_istvan #4537 üzenetére
Gyakorlatilag nem.
Nézd meg az ébresztő alvás funkcióját ahogy Hemaka is írta. Ott külön állítható a hangerő. -
hemaka
nagyúr
válasz
foldi_istvan #4535 üzenetére
-
totopad
senior tag
válasz
foldi_istvan #4473 üzenetére
Egyébként valahol vicces, hogy a kiábrándult droidosok nagyjából ugyanarra panaszkodnak, mint a kiábrándult almások
Nincs fejlesztés, drága, nincs fejlesztés, drága, vagy, ha van fejlesztés, csak rosszabb lesz
De válaszolva az eredeti kérdésedre, én 8 Plus-t használok és imádom. Nem is szeretnék arcfelismerést, amíg csak lehet.
-
totopad
senior tag
válasz
foldi_istvan #4471 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdem -mivel sosem használtam droidot- miért ábrándultál ki belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest