- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCTAMD
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #1478 üzenetére
Ahogy a függő iphoneok nem lettek tiltva,ha ügyin csináltad,úgy ezek sem lesznek.
Én még a vodást is bevállalom
-
OCTAMD
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #1465 üzenetére
Rengeteg telekomos telenoros iphonet árul sok ember hardveraprón is.Úgy tudom te is.Ott miért nem probléma ez ???
Ugye a vodástól legtöbben félnek,ezért azt kerüli 10emberből 8.
-
kchris78
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #1465 üzenetére
Én csak ilyenektől vettem telefont. Sorolom:
nemtudomki zugloban: 6s Plus
MitoGabor: 7 Plus
Egy GSM bolt, az AlmaGyár, itt Telekomosat vettem.
Egy srác rögtön Londonból mert nagyon kellett a 7.MitoGabor adott számlát valami JamilaGSMtől, Londonból volt Storeos számla..
Eddig semmi gond nem volt.. Mostantól szerintem aki külföldről hozza hozza mellé a számlát (aki csak KICSIT is figyelt a dologra hogy eladja annak megvan most is). A normálisabb boltok akik régóta a piacon vannak (pl az Almagyár, Part Nero, stb..) NEM fognak belemenni ilyen dolgokba mert sokkal többet veszíthetnek egy-két ilyen letiltással, ha fácsén vagy máshol elterül... Az "okos" áras iPhone-ok nem is igen itthonról vannak hanem külföldről hogy az okos árat ki lehessen hozni, Telekomos telefonnal ez nem megoldható szerintem. -
válasz
Jeanne d'Arc #1451 üzenetére
“Telekom gyári függetlenek árulja így ennek nincs sok értelme.”
Nem értem. A kérdés az volt, hogy honnan lehet tudni, hogy biztosan független-e. Márpedig azt biztosan úgy lehet kipróbálni, hogy megy másik szolgáltató kártyájával. Vagy nem?
-
kchris78
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #1451 üzenetére
Vagy, olyan helyrol szerzik be eleve akik BIZTOS fizetni fogjak. Mi is adtunk el par eve 1-2 ilyen telefont es egy mukodo cegnel ket evre azert lehet latni hogy addig fog mukodni, nem lesz tartozasa a T fele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Dell notebook topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- Vezetékes FEJhallgatók
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest