- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vans?
őstag
válasz
univerzita #3390 üzenetére
Koszi szepen, jol mukodik a free verzio is.
-
vans?
őstag
Van olyan program, amivel mondjuk egy .rar fajlt meg tudok nyitni, kicsomagolni, es adott esetben a tartalmat egy masik programmal megnezni?
-
i.attila
tag
Szerintem jobban jársz egy NAS-sal. Én is vettem egy asus rt n16 routert 2 usb porttal, és kötöttem rá külsõ vinyót, de sosem volt tökéletes. Hosszútávon a leg költséghatékonyabb, ha átgondolod mire van szükséged és veszel célhardvert. Nekem a 3 terás NAS 60 körül volt, de minden elfér rajta, és tudja kezelni a samsung TV, LG mobil, win-es asztali gép és linuxos netbook is.
-
Elég OFF kérdés, bizonyára máshol kellene feltenni, de itt is sokan értetek hozzá bizonyára.
Adott a háztartásban: 2 tv, ebből 1 okos, a másik pedig egy csodás plazma, 1 laptop, 2 androidos okostelefon, 1 iPad, 1 külső vincseszter USB3-mal.
Szeretnék egy gazdaságos médiaszervert kialakítani a meglévő vincseszter felhasználásával. Azt gondolom, hogy a vincsesztert egy új wifi routerre kellene kötnöm, ami támogatja a funkciót.Tudtok ilyent ajánlani? Jó lenne, ha a modem és a router egy házban lenne, ill. nem szívesen mennék 20 ezer Ft fölé.
A plazmához, esetleg a rákötött HDD-s DVR-hez is kellene valami kütyü - itt androidos stickben gondolkodom. Apple tv kompatibilis minden népszerű formátummal? -
erdoke
titán
Több mindent visz egy mostani WD, mint a mobil eszközök bármelyike, ebben szerintem nincs vita.
Nekem van itthon 4 különböző generációs iPad + Apple TV, ill. HDMI átalakító, mellette 3 médialejátszó, de eszembe nem jutna utóbbiak helyett használni az előbbieket. Kivéve persze ha magán a tableten néz valaki filmet/sorozatot. -
csudri
őstag
Erdőke:
A kadenciahelyességgel most nem foglalkoznék. Médialejátszót nem szeretnék venni, anno volt egy WD-m, hol ezt nem vitte, hol azt nem vitte. Egyszerűen nem birkózik meg egy ilyen eszköz mindenféle összegányolt formátummal, feladtam.Alex91:
Oké, tehát csak wifis HDD, ezen még gondolkozom akkor. Az iPad elsősorban a nejemnek kell, mert előfizetett néhány online szaklapra és gondoltam profitáljak már valamit én is a hardverből, ha épp nem olvasgat. -
Xero
nagyúr
Kábelen nem tudsz semmit csatlakoztatni, de nPlayer-el el tudsz érni dlna vagy egyszerű smb megosztást is. Ezt csatlakoztatod megfelelő átalakítóval a TV-re, és máris tudsz mozizni.
Még jobb ha veszel mellé egy Apple TV-t, és arra küldöd át a tartalmat az iPad-en keresztül. -
csudri
őstag
Sziasztok!
Sosem volt még Apple termékem, így lehet picit láma lesz a kérdésem, de ha veszek egy 16 gigás Ipad Airt, akkor van-e valamilyen mód külső tárhelyet csatlakoztatni rá? Rá szeretném ugyanis kötni a tv-re, hogy ne a laptopot kelljen hurcolászni, viszont egy komolyabb HD film erre nem fér rá. Csak a 16gigás játszik, nem szánok rá annyit, amennyibe a nagyobb kerülne.
Láttam, hogy valaki írta a WD My Cloudot, valami vezetékes külső vinyóval nem megy?
Előre is köszönöm ha válaszoltok!
-
Akve
tag
Köszönöm a segítséget!!
-
vans?
őstag
En azt tapasztaltam, hogy kb. 85 % - ban ki tudja valtani, de a maradek 15 eleg sulyos szokott lenni. Fontos oldalak voltak pl., amit egyik iPad-es bongeszovel se tudtam megnyitni, mert igy lettek megirva. Illetve a GMail app szarul kezeli a csatolmanyokat, azt is laptopon toltom le a felhobe.
-
erdoke
titán
válasz
zorromoto #3373 üzenetére
Spotify és/vagy iTunes Match mellett nem hiányzik a laptop. Én csak munkára (Excel, nagyon sok gépelés, Access, némi PowerPoint) és letöltésre használok a laptopot, de erre egy régebbi asztali gép is megtenné. Illetve nálam gyakorlatilag az lett a laptopból.
Munkában is a levelezés nagy része, költségelszámolás, CRM, specifikus grafikonos dolgok mind mennek iPaden. -
zorromoto
senior tag
Ha csak valóban erre használod akkor bőven elegendő sőt a laptopnál jobb is. Viszont, ha pl zenét szeretnél felmásolni rá vagy pl egy filmet letőlteni akkor bizony hiányzik a laptop.Velem a héten esett meg az hogy reset-eltem a routerem és újra kellett volna konfigurálni amihez kellett volna az rj45-ös lan kapcsolat, de ahelyett volt nagy fejvakarás. Egyszóval az én véleményem az hogy 80 %-ban elég az Ipad de amikor kell a laptop akkor nagyon. Mellesleg néha jól esne rendes fizikai billentyűzeten pörögni.
-
Akve
tag
Sziasztok!
Kérdezném azokat, akiknek laptopjuk is van, hogy a készülékkel kiváltható - e? Alap felhasználó vagyok/voltam, csak bankolás, fórumozás és pár oldal megtekintése a célom.
Köszi a segítséget! -
Sify
senior tag
Munkámmal kapcsolatosan sokat böngészem a céginfot és engem is meglep, hogy milyen sok cégnek gmailes cime van megadva. Úgyhogy ezen én már nem csodálkozom.
-
Csehlala
csendes tag
Sziasztok!
Egy-két napja lettem egy 32 gigás Air-nek a tulajdonosa. Munkára is használom, szépen felraktam rá az apple "office" szoftvereit. Levelezésre a Gmail-es progit használom, viszont itt ütköztem egy problémába: ha ott érkezik egy word doksi, az istenért nem tudom megnyitni a Pages-ben. Találtam a neten egy videót, ahol azt mutatják be, hogy hosszan kell bökni a csatolmányra és ki kell választani, h a Pages-al nyíljon meg. Na nekem ilyet nem mutat.
Mi lehet a probléma? Lehet csak a saját "mail" levelezőn keresztül működik ez a funkció? Köszi a válaszokat! -
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #3361 üzenetére
ITT találtam meg a megoldást.
Hogy miért kelhetett ennyit szenvedni a telepítéssel azt nem tudom. Gondolom ennyire nem szokott macerás lenni. -
Luser2000
addikt
IGEN.
----
Most jelzett ez a "vacak", hogy van frissebb iTunes verzió. (Amivel eddig próbálkoztam, azt tegnap este töltöttem le az Apple honlapjáról). Feltettem a "mai" verziót, az most a telepítésnél nem jelzi az előbb írt hibát. (Erre eddig kb másfél órát kellett szánjak, fasza).Most az a baj, hogy az iTunes-ban nem jelenik meg az eszköz. Se az iPad (Air), se az iPhone 5. Gyári kábellel csinálom. A windows megjeleníti a sajátgép-ben, a fotókat lehet is tallózni, de az iTunes-ban semmi. (A gép feljogosítva).
Ötlet erre?
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Segítségre van szükségem, kifogott rajtam az iTunes.
Telepítéskor az alábbi képen látható hibát kapom:
(az apple mobile device szolgáltatás nem indult el)Az apple support itt ír valamit a lehetséges megoldásról, de nálam nem működik, mert a Szolgáltatás bejegyzésekben nincs SEMMILYEN Apple bejegyzés.
Mi a francot csináljak?
Már százszor csináltam eltávolítást (minden létező nyomát is eltávolítottam minden apple dolognak), stb.Köszi,
Balázs -
Sify
senior tag
Szerintetek ez jó az Airhez: [link]
-
Sify
senior tag
Akkor akit erdekel:http://www.unblock-us.com
-
Sify
senior tag
Ha valaki szeretne Hulu+, Netflixet, VevoTV, stb használni mindenféle VPN, Proxy nélkül akkor annak van egy jó tippem. Én Ipadon használom ezeket és kiválóan müködnek.
-
Hofeher
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #3341 üzenetére
Van az oké de vajon működik is rendesen mert van benne 1csip a másolás ellen és nem mind1ik kábel működik iOS 7alatt úgy érdemes megvenni hogy ki tudod próbálni előtte.
-
Szabikaa20
őstag
-
Sify
senior tag
válasz
perfecthet #3332 üzenetére
Gratulalok, hogy Ipadra van penzed de par euros dolgokra meg nincsen. 😁😁
-
Luser2000
addikt
válasz
Szabikaa20 #3338 üzenetére
De,de szeretnek meg egyet.
-
Luser2000
addikt
Segítsetek pls, nem vagyok kellően járatos Apple dolgokban.
Tegnap vettem egy iPad Air-t. Itthon meglepődtem, amikor a Kínából 3USD-ért vett USB kábelről kiderült, hogy se tölteni nem lehet vele, se adatátvitelre nem jó. (Feleségem iPhone 5-e működik vele).
Hol tudnék nem arany árban kábelt venni hozzá, amivel tölteni is fog, és gépre is köthetem vele? (Lehet eBay is, kivárom még ide hajózik).
Köszi,
Balázs
----
A boltban, ahol a tabletet vettem volt gyári Smart Case, világos barna bőr. Nagyon szép volt, de (basszus) 25eezr forint volt az ára. Ott maradt. Gyári tokokat lehet valahol mondjuk fele ennyiért venni? -
legiaap
félisten
7.06 óta ha kinyomok airplayel videót akkor mikor kialszik a képernyő bontja a kapcsolatot elsőre. Második nekifutásra már nem. Főleg akkor ha safarizás közben találok egy videót és azt teszem ki tvre. Tapasztalt valaki hasonlót.
-
Urban Terror
tag
Van valakinek tapasztalata a wifis szinkronizációval kapcsolatban?
A Documents by Readdle nevű alkalmazás nagyon bevált, és van lehetőség Wifi-Drive beállítására.
A help-jében leírtak szerint hálózati meghajtót csinálok és megadom a tabi ip címét. Elkezd futni a kapcsolat létesítése, a tablet jelzi is a kérést, OK, majd a dolog meghíusul. Nem tud csatlakozni.
Tudna valaki segíteni? -
Hofeher
aktív tag
Milyen bt fülest érdemes beszerezni az airhez.
-
Lenry
félisten
válasz
Szabikaa20 #3320 üzenetére
Jailbreakelni nem fogom, céges cucc, fejlesztéshez kell, azért kellett volna pár külső cucc is, de majd meglátjuk, hogy mi lesz...
Suhintás: oké megvan, rákerestem Googleben.
-
Xero
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #3320 üzenetére
Vagy simán csak nem kellene külső forrást favorizálni és fizetni kellene érte.
Ha pedig belsős céges app, az úgyis úgy lesz aláírva, hogy felrakható legyen a megadott eszközre, bár ezt azért erősen kétlem. -
En is Android mellett használok iPadet: személyreszabás, okosítás Android szinten nagyon felejtős, iTunest nem is hasznalom, laptopról talán töröltem is, mert minek ( nem nézek ipaden filmet, ahhoz talán jó volna).
Netezni, levelezni viszont hibátlan, nagyon szerethető cucc!Szerk: es igen, az akkuidő világbajnok!
Szerk2: suhintás
az ékezetes betűk elővarázslása. Gyakorolni kell, pár hete próbálkozom vele, khmmm... tobb, kevesebb sikerrel, "gyakorlás a tudás anyja".
-
Lenry
félisten
Ott már buggal is találkoztam: összecsippentettem, de nem játszotta végig az animációt, hanem megakadt olyan 90%-nál, ezért az ikonok azon a képernyőn nagyobbak voltak, a szélsők meg félig kilógtak a képből.
Szóval igen, látom, hogy messze nem tökéletes, a billentyűzetével sem vagyok elégedett, ékezetes szöveget lassú rajta írni, ha kikapcsolom az autocorrectet, ha viszont úgy hagyom, akkor hülyeségekre javít. Az AppStore lassú, és számomra zavaró, hogy még ingyenes appoknál is kéri a jelszót.
Az iTunestól még mindig idegrángást kapok, szerintem a világ legrosszabb szoftvere, amire most csak rátett, hogy négyszeri autentikálás után sem tudtam vele egy külső forrásból származó appot feltenni, mert csak azt hajtogatta, hogy autentikáljam a PC-met.
Ezt leszámítva az összbenyomásom róla, mint első Apple eszközről, amit kicsit huzamosabb ideig használok: pozitív.
-
i.attila
tag
Nem kellene a két fórumból valamelyiket bezárni? Nem annyira air specifikus már ez sem, és akkor nem kellene 2 -felé koncentrálni.
-
törölt tag
Kijött valami 4.0.6-os frissítés, vagy az csak iPhone-ra?
-
Drachoo
senior tag
válasz
ForRedGlory #3309 üzenetére
Nálam is jó működik ez a feature.
-
Lenry
félisten
hozzám került most egy iPad Air.
nos srácok... sok tapis hardverrel volt dolgom, de ez... gusztustalanul gyors -
törölt tag
Mostmár nekem se szöszöl, viszont nehezen megy bele, erőteljesen kell belenyomni? :S
-
törölt tag
Megjött a smart case végre!
A furcsa az hogy mintha nem menne bele teljesen, akárhogy is nyomom, picit kilóg a felső részén. Ugyan az a fajta, mint az eredeti. Ezen felül amikor beletettem az Airt, lezártam, majd kinyitottam és a kijelző csupa szösz lett -.- ez ellen hogy lehet tenni?! Ha letörlöm enyhén nedves törlővel a case képernyőre eső felét, akkor leszedi róla a sok szöszt, vagy csak ront a helyzeten? Mert ez így tiszta kosz -.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest