Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Játéknál nálam is jó, igaz eddig még csak az angry birds go-val játszottam.
Egy kérdés, amikor beléptem az app store-ba, akkor feljanánlott alap alkalmazásokat pl: keynote telepíteni, de már nem találom ezeket :S akkor épp nem foglalkoztam a dologgal, mivel első belépéskor nem érdekelt, de most érdekelne hogy mik azok, viszont nem dobja fel kis ablakban már :S Azt tudom, hogy új apple tulajoknak ingyenes a telepítése. -
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
játékokat bírja rendesen? nem lépked ki belőlük?
-
-
Szecsy
aktív tag
Koszi a segitseget a real racing tenyleg kiraly bar masfel gigat foglal es igy van 400mega helyem...
az nem karos? -
törölt tag
Nemtom, kékhalál 1 másodpercre aztán elsötétült minden és apple logó
de ugyanúgy megvolt nyitva a safari. Az mit jelent egyébként, mi a kül az újraindításhoz képest?
Más. A 7.0.4-et érdemes feltenni? Csakmert olvastam h valamit elront, vagy az csak iphone tulajoknál volt? -
törölt tag
Azthiszem a safaritól indult újra.
-
törölt tag
Hoppá megvolt az első újraindulás.. :/
-
törölt tag
Nade olyat is kérdeztem, az nem volt off, pl hogy amit a telekom küld üzit, azt hol tudom visszaolvasni.
-
erdoke
titán
válasz
üzenetére
Ez a kérdés abszolút nem ide való, minimum OFF-ként illene jelölni.

Hívd fel a 1430-at, ingyen megmondják, egyébként ezek ideiglenes akciók szoktak lenni, tipikusan 2-3 hónapig. Azt remélik tőle, hogy megszokod a sokat, és utána nem jössz ki a kevesebből, azaz fizetsz majd a nagyobbért. Szerk: Látom, közben megtaláltad a T-Mobile topikot.
Safari könyvjelzői között van egy alapozó útmutató, azt is érdemes átolvasni, mielőtt 0.2 kérdésekkel árasztod el a topikot. Előre is kösz.
-
törölt tag
Kaptam egy üzit a trétől hogy amit választottunk kedvezményt a csomaghoz (ilyenre nem emlékszek) azt most aktiválták, ez pedig dupla adatforgalom azaz 16GB összesen. A telekom által küldött üzit hol tudom visszaolvasni? Vajon ez akkor 2 évig folyamatosan él? Mert emlékszem amikor a telót vettük akor ahhoz pl 10 ingyenes sms-t kaptam minden hónapra. Igaz azt ki se használom.
-
Hooper
őstag
Tabletes topikban tettem fel, de hátha itt tud valaki segíteni mert sürgős lenne, ezért bedobom ide is:
-
törölt tag
A safariban hol lehet kezdőlapot beállítani?
-
törölt tag
Mobilon nem is, de iPaden :ĐĐĐ de a feltöltés akkor is érdekes, egyébként nem zavar, csaak nehogy aztán valami más díjat szabjanak rám ilyen sebességért :Đ
-
törölt tag
Nálam valami bibi van, csináltam egy sebességtesztet, pontosabban aktiváltattam a net&roll S nano simet és 26Mbit/21Mbit/sec-ot mért, pedig elvileg 5Mbit a feltöltésem, ez h van, próbáljam más sebességmérővel?!

-
Szecsy
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Csak egy
nade melyik?? -
törölt tag
Na, jött a második bétáról hír:
[link]Túlsokat nem javít a béta verzió, legalábbis nem írnak arról, hogy a low memorival kapcsoltosan lenne javítás, bár lehet az csak a háttérben zajlik. Egyébként én tegnap megnyúztam a szafarit de semmi lov memorit nem kaptam, sőt kilépést és fagyást sem, talán egysezr, de akkor csak félrenyomhattam valamit. A béta 1-ben is animációval kapcsolatosan írnak javításokat, meg 1-2 dolgot, de ha jól emlékszem, abban sem volt lényeges javítás. Majd meglátjuk, szerintem lesz béta 3 is, de lehet csak jövőre jön a 7.1.
-
Szecsy
aktív tag
Szerintetek melyika legjobb autos jatek ? Real racing 2 vagy gt racing nem tudom mik vannak meg?!
-
törölt tag
Első kérdésem: hol lehet kikapcsolni az automatikus szövegkiegészítőt? Marha idegesítő.
Második kérdésem: Apple id jelszót lehet-e változtatni, ha igen, hol?
Megnyitották safariban 6-7 oldalt és meg se kottyant a vannak. Olyan van alapból a gépházban, ahol látni lehet, h épp mennyi memória foglalt? Kíváncsi lennék rá csak.Köszi a válaszokat előre is! Szép estét.
-
törölt tag
Az akksit érdemes full lemeríteni, vagy amikor akarom akkor töltöm fel? Szeretném ha az én akksim is fejlődne mint a tiétek!

-
törölt tag
De h tudom az iPhone papokat feltenni?
-
törölt tag
Jaaaa :S akkor az nincs iPadre ezek szerint, csak alternatívák.
-
törölt tag
Csak én vagyok a Béla, vagy tényleg nincs rajta időjárás app és az instagramot sem találom a Store-ban??
-
törölt tag
Immáron az ipademről írok!
Istenem annyira jóóó!!! Életem első almás terméke, olyan megható

Na, most pedig agyonnyúzom a safarit, jelenleg Chrome alól írok.
-
legiaap
félisten
válasz
makimakom
üzenetére
Nálam a GT Racing 2 laggolt egy kicsit. Többi játéknál még nem vettem észre akadást.
Kérdés a Safariban lehet az adott oldalon keresni, mint pl. PC-n ctrl+f-el?
Ha nem akkor van olyan böngésző ami tudja?
Amúgy én most a Photon Browser-t vettem meg a flash miatt. Jobb, mint a puffin. -
dani786
tag
Sziasztok!
Ma sikerült végre tokot szereznem a géphez, aki még keres, az vessen erre egy pillantást:
[link]
Mondjuk lehet, hogy ugyanilyen amit az ebayen lehet rendelni, de egyébként meglepően jó minőségű a cucc, annyi, hogy egyelőre egy-két pozícióban nehezen áll meg, ezt betudom annak, hogy még be kell törni.Üdv,
Dani -
Szabikaa20
őstag
Hello!
Ma jött meg az iPad Air 16GB WiFi készülékem és lenne egy problémám...iTunes és AppStore nal kéri ugye az apple ID ami nem mükszik...Mindenhol elfogadta idaig csak ebben a kettöben nem...Ilyenkor mi van?
-
agabe
addikt
Csak tisztazzuk. Nem ultra gaz most sem a 7.0.4 (az air-el hardversen nincs gond eleg lesz hozza a ram is szerintem), de rosszabb mint a 6.1-es volt. Akinek nincs osszehasonlitasi alapja az persze nem tudja.
Attol, hogy nem indul ujra az egesz rendszer meg sajna elofordul sok esetben (tobbszor mint kellene), hogy egy-egy progi kifagy (bongeszo /mindegyik/ , facebook, youtube, spotify..stb). A rocogos animacio sem tul szep 6.1 utan, de ezek mind oprendszer, vagy app hibak es leteznek. -
Sur1G
aktív tag
2 hete nyúzom az air-t és egyszer se fagyott vagy indult újra. Napi 6-8 órát használjuk, net, film, játékok és sehol semmi. Az ios7 az alapból olyan mikrolagos lett, mint a android sajnos. Reménykedek, hogy kijavítják, 7.1 beta állítólag egész korrekt. Letöltötte (megvásárolta) már valaki a GTA SA-t? Olvastam valahol, hogy szaggat az Air-en.
Köszi -
zsolidodd
senior tag
Nekem tökéletesen működik az ios7 ipad minin, iphone 5s-en, és iphone 4s-en is. Csak azért írom, hogy ellensúlyozzam a negatív kommenteket.
-
raggg
senior tag
válasz
johny.attila
üzenetére
Én esténként szoktam használni - netezek, olvasok, játszok, hajtom azért, ahogy kell. :-) Csak hétvégén kell feldugni töltőre, akkor se nagyon ér 30% alá.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha ezt anno a 256mb ram-ra meg tudták oldani, akkor az 1gb is meg fogják tudni, csak hát a konkurens gyártók szórják ki a gépeket es ilyenkor minden idő számit, hogy ki mennyit ad el.
Azért ebből a tortából mindenki szeretne enni, de az alma a legnagyobb szeletet.
Engem az egészben csakis az idegesít, hogy az előző Apple termékeimmel soha nem volt ilyen gond es általában pont fordítva szokott lenni, a régi vasakon szaggat vagy csinál hibákat az iOS, de nem a vadiuj termékeken. -
csab2
veterán
Nekem pont most is azt csinálja, hogy 2 lap van megnyitva a Safariban és állandóan újratöltődnek, pedig minden más alkalmazást bezártam. Ezzel együtt is imádom az Air-em, oda nem adnám vagy el nem cserélném semmi másért. Ezzel a hibával - bár néha elég zavaró - úgy gondolom, hogy együtt lehet élni.
-
spawn21
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Majd mindjárt te mndod meg, igaz?

Érdekes módon nem egyedül vagyok. Az a baj, hogy rohad az alma
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk ez nem igaz, mert a sima 5-ös teszi a dolgát. -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
johny.attila
üzenetére
Akkor jó, nem hülyültem meg.
Azt hittem már képzelődöm. Nem vagyok kezdő júzer, évek óta van iPadem, de eddig nem figyeltem meg így soha az aksi időt ezelőtt. Most is csak azért kezdtem rá odafigyelni a kezdetektől, mert kíváncsi voltam az Airnél a vékonyitás és könnyités mellett valóban sikerült-e tartani a szintet. -
Watto1991
senior tag
Fantasztikus ez a Mercury browser ! Megvettem 1£-ért, megérte a pénzt. Kb. 6-7 tabot is simán megtart, a Safarival ellentétben. A design kissé fapados, de jó lesz ez.
-
johny.attila
csendes tag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet
kezd bejáratódni az akksi
Wifis modell, automata fényerővel, néha játékkal, folyamatosan wifin az elején 10óra körül hozta a szintet, mostanában 13-14 ig nincs megállás, változatlans használattal, de még akkor is maradni szokott 8% kb, mikor rárakom a töltőre
Szóval érzékelhető itt is a javulás! -
spawn21
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Nem sír a szám. Van ami szimplán szar.
Nem kettő hete van ez a szutyok. Szeretem, de normál böngészés, film nézés vagy youtubozás közben ujraindul. Igazából pont a Te véleményed az ami nem érdekel
-
törölt tag
Játékra nem nagyon írják, hogy baj lenne, amúgymeg izmos egy vas ez, csak van egy pár 'kis' bugja jelenleg.
-
valaki nem tudja, hogy mennyire van jelen ez a low memory probléma a játékoknál, úgy ha csak egy játékot futtatok a háttérben nem omilik össze?
-
Gadgetfan_
senior tag
Az lehetséges, hogy a használattól javul az aksiidő? Az első napokban pont 10 órát bírt az akku, de most már 12 órát is megy egy töltéssel. Nagyjából a kezdetektől vegyesen használom, wifin és LTE hálózaton, és 10% alatt dugom a töltőre...
-
törölt tag
Naigen, de ha a memória gond tartós marad,(az ios rendberakása után is) igen sok felhasználó dühös lesz, kitudja milyen szinten, ami az Apple-nek sem tenne jót. :/
-
agabe
addikt
válasz
üzenetére
Ne izgulj nem az Air-el van baj, hanem valoban a 7-es IOS-el ahogy olvasottakbol le is szurted.
Ipad-en raadasul rosszabb a helyzet mint iphone-on, de remeljuk 7.1 mar orvosolja a dolgok zomet amik azert zavarok csak mert ezek nem voltak mar 6-os verzion, es mindenki a fejlodest varta, de ugy tunik a fejlesztok sehol nem birjak a tempot. 6-os verzio kijovetelekor is voltak gondok.
Egy dolgot hianyolok csak az pedig a megnovelt ram mennyisege lenne, de akkor mit adnanak el jovore?
-
legiaap
félisten
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
És akinél vannak hibák azok nem rendeltetésszerűen használják...

-
nauro
aktív tag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Feedly-t mire cserelted? Air meg nincsen meg, de nemsokara megjon. Minden ezkozomon azt hasznalom, de ha bugos addig is ismerkednek massal.
-
törölt tag
Nos, kicsit felbosszantott ezek a dolog, amiket írtatok. Ezért utánnanéztem a hivatalos app fórumon, hogy mizu. Elvileg, ez nemtudom mennyire hivatalos, de egy vezető tanácsadó a következőt nyilatkozta:
-Összegyűjtötték az iPhone és az iPad-el kapcsolatos hibanaplókat és a mérnökök tisztában vannak a jelenlegi helyzettel. - A fordítás további részében olyan is van, hogy az iTunes app az IOS 7 miatt hibás.
Szoftverhibákról beszélnek, amiket folyamatosan a patch-ek érkezésével fognak javítani, amiket persze még ők sem tudják, hogy mikor is pontosan. Szóval nem hardver hibáról van szó, vizsgálják a folyamatban lévő hibákat, amik javíthatóak. Optimalizatlanság optimalizatlanság hátán egyelőre. :/
Várjunk a hibák javítására azt írják, de mint írják, sokszor app-ok optimalizatlansága miatt vannak az összeomlások. A safari hibáról nem írtak semmit, de gondolom azokról is tudnak.
-------
Ami a legérdekesebb, hogy vannak akiknek nem omlik össze az említett appoktól, namost vagy nem meri írni xD vagy tényleg így van, de itt is írták páran már, hogy semmi gondja nem volt. Azt is olvasom épp, hogy 1-2 alkalmazás magával ránjta az egész vasat, de ez megintcsak szotfver hiba.
Sok dolgot leszűrve IOS hiba. A minikkel is gond ez.
Na egyszóval sok a kérdés még, mert olyat is írnak, hogy a 64Bit miatt 30%-al kevesebb memória áll rendelkezésre.
Nem tartom valószínűnek, hogy az Apple egy ilyen csúcskategóriájú készüléket direkt adott volna ki kevés memóriával. Bár sztem is lehetne benne 2GB. Namost ha ez nem fog változni, akkor itt lincshangulat lesz, mert ugye nem 2ft a készülék és a visszatérítés sem működne mindenkinél, főleg aki előfizetésesen vásárolta meg. Én magam sem értem, hogy miértnem 2GB-ot raktak bele 2013-ban. Oké hogy DDR3-as kategóriájú, de úgytűnik mégsem elég. Reméljük, hogy "csak" szoftverhiba. Mindenesetre ez nem csak iPaden megjelenő hiba azt szögezzük le.
--------
Egy felhasználó aki iPad 1-et használ, aztmondja, ez tuti IOS 7/safari kérdés, mert neki az 1-es iPadjében 256MB ram van, de sose csinált ilyet, mint az új készülékeken a safari. Végülis ebben is van valami. Ez lehet idén már nem fog kiderülni, vagy javításra kerülni.
-----Kíváncsi leszek mostmár holnap, amikor kézbe veszem, mit fog produkálni.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Tényleg?
Én meg 6 hete használóm es nem sír a szám,csak a tényeket írom le.
Gondolod kitalálom ezeket vagy trollkodni járok ide?
-
Sify
senior tag
Nalam sincs hibaja. Pedig sokat nyomogatom alkalmazasokat toltok le majd torlom. Hasznalaom bongeszesre, olvasasra, jatekra. Kb. Heti 1x indul ujra de ez szerintem siman kibirhato, foleg ugy hogy ugyanott folytatja ahol ujraindult. En meg mindig azt mondom ez az air verhetettlen.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Két hete használom, napi tíz órát és a Feedlyn kivül semmi hibàja nem volt eddig, azt meg lecseréltem és azóta jó. Érdekes, hogy viszaolvasva mindig csak ugyan annak a két-három embernek sír a szája, azok írják le naponta ötször, hogy milyen sok hibája van, lasabb mint az előzők, stb... Most vagy én kaptam egy jó készüléket, vagy csak rendeltetésszerűen használom, de nálam eddig semmi baja. A low memory az egyetlen valódi "hibája" csak az Airnek, de az meg úgy néz ki, hogy szoftverhiba, amit biztos javítanak, és a legtöbb felhasználó észre sem veszi.
-
erdoke
titán
válasz
spawn21
üzenetére
Nem ritkán napi 5-6 órát használom, és november 5. óta egyszer indult újra. Tény, hogy sok app, köztük népszerűek, még mindig nem kaptak se iOS 7, se A7 frissítést. Ezeket kerülöm, bár eleve nem sok van azok között, amit gyakran elindítanék. A Safari tűnik még problémásnak a többiek véleménye alapján.
-
törölt tag
Szerintem tudnak ezekről a hibákról a fejlesztők és rajta vannak/lesznek az ügyön. Holnap meló után kézhez kapom én is az Air-em, letesztelem majd rendesen.

-
plus44
veterán
Ha mar Spotify: egy expert tudású Spotify user rám tudna írni offline témában?
-
spawn21
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Pedig vannak itt bajok rendesen. Lassan kezdem unni,hogy àllandóan ujraindul
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Lehet hogy az,lehet hogy csak egyszerűen össze lett csapva az iOS 7.
Azért is gondolom az utóbbit,mert az iPad 3 nem 64bit es az is szarabb lett.Tegnap úgy szét fagyott az Air hogy home es lock együttes lenyomásával kellett resetelni.
Egy alig egy hónapos friss cuccon
Gadgetfan: a hiba mindenkinél van,csak van aki elmondja es Te aki nem

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

az nem karos?
de ugyanúgy megvolt nyitva a safari. Az mit jelent egyébként, mi a kül az újraindításhoz képest?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)