- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
Ha csak valóban erre használod akkor bőven elegendő sőt a laptopnál jobb is. Viszont, ha pl zenét szeretnél felmásolni rá vagy pl egy filmet letőlteni akkor bizony hiányzik a laptop.Velem a héten esett meg az hogy reset-eltem a routerem és újra kellett volna konfigurálni amihez kellett volna az rj45-ös lan kapcsolat, de ahelyett volt nagy fejvakarás. Egyszóval az én véleményem az hogy 80 %-ban elég az Ipad de amikor kell a laptop akkor nagyon. Mellesleg néha jól esne rendes fizikai billentyűzeten pörögni.
-
zorromoto
senior tag
válasz
Szabikaa20 #3238 üzenetére
Na ezt meg is nézem magamnak.hú ez tényleg jó de azért hiányzik az hogy két betüből tudja mit akarok írni .valjuk be az azért nem rossz dolog
-
zorromoto
senior tag
válasz
Szabikaa20 #3236 üzenetére
Ezt suhintás dolgot mar többször is láttam .mi ez pontosan? Van róla videó?
-
zorromoto
senior tag
Volna egy billentyűbeli kérdésem .Amikor beirok egy szót akkor ugyebár felajánl egyet az ipad de én azt szeretnem megtartani amit én írtam be.hogy lehet egyszerűen azt választani ?azt tudom hogy ha ràbökök a felajanlotnal az x-re akkor marad az én verzióm, de ahhoz kényelmetlenül a képernyő tetejére kell böknöm.Ezt nem lehet valahol a billentyűzeten megtenni?
Remélem értitek mire gondoltam. -
zorromoto
senior tag
Használ valaki evomail-t ?Nem tudok megnyitni file-t pl egy xls csatolmányt.
-
zorromoto
senior tag
válasz
univerzita #3161 üzenetére
Nekem sajna ilyen mappám nincs.csak egy sima photos mappa azt csókolom .
-
zorromoto
senior tag
válasz
univerzita #3158 üzenetére
Ezt a funkciót hol érem el?nem találom
-
zorromoto
senior tag
Szevasztok.
Létezik olyan App amivel el tudom érni a Google táramba levő fényképeket ? -
zorromoto
senior tag
Köszönöm ,így mondjuk azt hogy érthető,lenne csak nekem volt furcsa mert ma már szinte minden tabletbe ott figyel a gps legalább is androidos fronton.Sajna én meg sokmindent ahhoz viszonyitok mert vagy 4 éve azzal nyomulok.
-
zorromoto
senior tag
A GPS dologra visszatérve ,tud valaki magyarázatot adni hogy miért hagyták el ?
-
zorromoto
senior tag
válasz
i.attila #3089 üzenetére
Nekem Philips tv-m van es van rá egy App is amit haszanalok .pont valamelyik nap próbáltam képet es zenét kitenni vele es sikerült .a videót meg nem próbáltam.
(#3096) erdoke: azért vannak kivételek .az enyém vígan lejátszik mindent,de az is tény hogy a Smart rész egy fos mint általában minden tv-be.Mondjuk a YouTube -t haszanalom az működik rendesen.Más talán más is kérdezte ,de nincs valami "normális" bill ami swype-os? Olvastam hogy mst jött Kia swiftkey iOS-re csak semmit se ér mert pont azt nem tudja amit kene.
-
zorromoto
senior tag
válasz
Szabikaa20 #3087 üzenetére
Nexus 4 tulajkent engem érdekelnek ezek a bütykölések.
Meg pl olyan is hogy ha csatlakoztatok egy mobil wifi Reuter-t amibe van micro sd akkor arról tudok lejátszani ,másolni stb file-kat? -
zorromoto
senior tag
Lehet baromság de próbált mar valaki Bluetooth GPS -t csatlakoztatni hozzá?kivancsi lennék hogy muzsikál .Nem is értem miért vettek ki belőle .
-
zorromoto
senior tag
Meg tudom erősíteni.eddig se újraindulás se fagyás. Ujratoltes az van.
-
zorromoto
senior tag
Szevasztok. Nos akkor én is beálltam közétek egy fehér példánnyal.
Lenne máris egy olyan kérdésem hogy a képet a tvre kitenni csak az Apple tv-vel lehet vagy simán routeren keresztül is megy a wifi képes tv-vel? -
zorromoto
senior tag
Köszi.
Még annyi hogy használ valaki hozzá bt-s billentyűzetet? Mindenki azt mondja hogy mérföldekkel jobbak az app-ok mint androidon. Ez miben nyilvánúl meg?
Még azt is el kell döntenem hogy mini vagy air legyen. Gondolom közöttetek is van aki vacilált. -
zorromoto
senior tag
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi hogy mennyire lehet kivaltani egy asztali gépet? Igazából semmi komolyabb dolgot nem csinálok, de néha kellhet egyszerű szövegszerkesztés, zenevágás, film streamalés.
Fogalmam sincs mennyire komolyak az ipad-es app-ok. -
zorromoto
senior tag
sziasztok.
Azt meg lehet tudni ,hogy mennyi szabad ram van normál felhasználás mellett?(netezés, youtube) Nagyon vacilálok mert a vas nagyon tetszik ,de őszintén szólva rinyálok az 1 gb ram-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged