Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Még mikor kijött a 7.1 említettem, hogy nem tölti újra a safari az oldalakat. Nos mostanság megint csinálja. Nem tudom mi jött rá...

Roppant idegesítő, mikor írok valamit itt fórumon, átlépek egy másik oldalra majd vissza és elveszett, amit írtam. Ezt is másodszorra írom. -
Akoneira
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi azèrt

Utánanèztem mègegyszer és tele van a net kommentekkel, hogy a mágnes benne nem müködik rendesen...a német amazonon nagyon lehúzzák...

-
Akoneira
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Múltkor megnéztem élöben és iszonyat ronda egy darab....

-
Akoneira
tag
Sziasztok, egy kérdés: eddig az apple saját bluetooth billentyüzetét használtam de az agyamra megy hogy mindig két dolgot kell cipelgetnem, kis táskába bei se fér. Gondolkodtam egy logitech vagy Kensington billentyüzet vásárlásán, de azoknál meg ugye az a probléma hogy a hátlap nincs védve.
Akinek van ilyen billentyüzete: ti hogyan oldottátok meg, illetve elég rá egy Sima hátlap-védöfolia? És ha igen, melyiket tudjátok ajánlani?
Köszi elöre is

-
Xero
nagyúr
válasz
üzenetére
Könyörgöm fejezd már be.

Nem-nem támogatja. Minden böngésző alapvetően a beépített webkit motort használhatja. Amiben elérhető a flash tartalom, az is ondemand remote feldolgozást használ, és html formátumra feldolgozva érkezik meg az eszközödre.
Amúgy nem nagy kaland telepíteni egy iTunes-t és megnézni az App Store kínálatát. Megspórolnál magadnak elég sok kérdezősködést.
-
mody
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi, a válaszokat.
NAS miatt lenne fontos, hogy lássam a saját LAN-on tárol cuccokat, és, hogy dinamikus domain név szerverrel elérjem távolról is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
üzenetére
Az lényegtelen, hogy akarsz-e, mert egyszerűen nem tudsz. Ez nem PC. A hardver teljesen más architektúrájú, az operációs rendszer is teljesen más. Itt mindent az AppStore-ból telepítesz, de amit oda felraknak, az biztos fog futni Airen.
XCOM-ról nem fogok kiselőadásr tartani, nézz pár videót YouTube-on (XCOM: Enemy Unknown). A platformra vannak jó és rossz játékok, meg exkluzívak is. FIFA 14 és Madden NFL 25 ingyenes, de nem szabad a nagygépes verziók szintjét várni. FPS-nek van saját Call of Duty, NOVA, Modern Combat, autósokból a már fent említett Real Racing 3 és Asphalt sorozat.
-
mody
tag
Sziasztok,
Hamár az appoknál járunk, van valami hasonló program mint a Total Commander?
Igen azért teszek fel láma kérdést mert még nekem sincs ilyen cuccom.
Üdv.
-
válasz
üzenetére
Játék témában korlátozott az érdeklődésem és az ismereteim is, kizárólag autóversenyt tolok rajta, Asphalt8 és Real Racing, ezek iOS-re irt verziók. Mister_X és mások sokkal jobban képben vannak a játékokkal.
Filmet TV-n nézek, itt a többiek az nPlayert javasolják ami kvázi mindenevő lejátszó, vagy az ingyenes programok közül a VLC Playert. Szinte mindenre van ingyenes app is.
-
válasz
üzenetére
Ha van mellé egy asztali PC-d Office-hoz, hivatalos levelekhez, akkor ne keress tovább. Billentyűzet sem biztos, hogy kell. Nézz körül a hardveraprón jó árakat keresve. Nekem 16 Gb-os van, szűkösen, de elég az is, bár egy 32-es azért jól jöhet filmekhez.
Hordozni meg olyan, mint egy jegyzetfüzetet.
-
törölt tag
Sziasztok egy kis tanácsra lenne szükségem.
Egy ideje filózok azon, hogy milyen laptopot vegyek de igazából semmi olyat nem találtam amibe beleszerettem volna vagy ár/értékbe annyira megérné nekem plussz igazából csak arra használok gépet, hogy netezzek filmezzek néha valami office, de van asztali gépem, meg szökőévente játszom ha unatkozom.
Most nem régen kezdtem nézegetni az ipad air-t ma ki is próbáltam az apple store-ban és hát kurvára bejött a cucc és azóta ezen kattog az agyam, hogy kell nekem egy ilyen, plussz azt néztem, hogy lehet kapni vezeték nélküli billentyűzetet is hozzá. Csak azért írtam, mert kíváncsi volnék a véleményetekre, szerintem ezt még hordozni is sokkal egyszerűbb mint egy notebookot táskával. Nyilván nem annyira erős benne a konfig. mint egy közepes notebookban, de ahogy olvastam elég combos lett a hardveres része.
-
Mela Kehes
addikt
-
plus44
veterán
Időzített fotózásra van lehetőség valamilyen külső applikáció segítségével? Camera+ ?
-
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi, már telepítem is!
Eddig kézzel szoktam megállapítani, hogy feltöltött-e: ha már hideg a töltő, akkor kész, ha langyos, akkor még hagyom tölteni. -
univerzita
addikt
Aszt jól tetted hogy még rajtahadtad fél órát mert amikor ipadtötéskor megjelenik hogy 100% akkor valójában még nincs 100%- kon. Est ha hasnálnál Battery Doctor appot(ingyen a storban) az nagyon jól mutat a feltöltési fojamatot és amikor télleg 100% - kon van akkor hangal figyelmestet. A lényeg az hogy mielöt rátesed töltöre elkel indítani a programot. Szerintem jó app.
-
Ha azt mondjátok, hogy ez a normális, akkor OK
Köszönöm!
De ennyit simán tudott a kb. 2-3 éves használt iPad2-esem is, sőt egy korábbi - szintén használtan vett - 2-esem elment 14-15 órát is, igaz azon csak neteztem.Az OFF telefonommal - ha nem sokat piszkálom - összehozok akár 6 napot is, de 3-at mindig. A hosszú üzemidő a gyengém.

Korábban beszámoltak fórumtársak igen meggyőző üzemidőkről is itt és itt. Persze lehet, hogy zenét hallgattak kijelző nélkül...
Most 3 órája van a gyári töltőn; felrántotta 1%-ról 83%-ra, ez is tetszik.
-
erdoke
titán
Számol minden aktivitást, pl. azt is, amikor a leveleket hívogatja le. Éppen ezért minél tovább nek nyúlsz hozzá, annál több "használat" jön össze a végére. Megnézném azt, hogy valakinek 1/4-1/2 fényerőn használva összejön a 17 óra mondjuk másfél nap alatt. Az Apple által ígért 10 órát viszont konstans 1/2 fényerőn is tudja, akár egy nap alatt teljesítve.
-
11 óra 31p., már csak 7%.
A router adott, kétlem hogy a T-Home speedtouch tudná az 5 GHz-et
erre majd még beruházok, de akkor majd olyant szeretnék amire rá tudom kötni a külső HDD-t, még foglalkozni kell a témával, amúgy összesen 1 wifi-t lát a sajáton kívül, a szomszédét, a telefonom 3-4-et.Csak azért vagyok bizonytalan az akksi miatt, mert úgy rémlik, hogy itt valaki 17 órás üzemidőt produkált.

-
Hölgyek, Urak!
Egy hete hasznalom az Airt, 3 teljes töltés-lemerítés cikluson vagyok túl. Nagyon tetszik és örülök, hogy megvettem. Néha kicsit lassan tölt be oldalakat, ehhez hiányzik talán a nagyobb memória (?). Amit használok játékot rajta, az a 1,5 GB-os Asphalt8 es Real Racing, ezeket viszont a korábbi iPad2-höz mérten villámgyorsan tölti be.
Kérdésem: mi a véleményetek/tapasztalatotok, normális hogy most 11%-on áll az akku 2 nap 2 óra készenlét és 11 óra 10 perc használat után?
Fényerő automata (érdekes, hogy simán felhúzza az automata a fényerő csúszkát, 2-esen mindig ottmaradt a csúszka automata fényerő mellett is, ahol hagytam...)
Felhasználás: wifi only, kb. 2/3 net és 1/3 játék. -
Szabikaa20
őstag
A 4 ujjas felfele suhintást én se!

-
Luser2000
addikt
-
Mister_X
nagyúr
Én tegnap vettem eszre, hogy be tudok zárni appokat multitask felületen
Nagyon sok minden volt megnyitva, semmi lassulás, míg bezzeg egy droidos tab nagy valószínűséggel nem így lett volna... Én örülök, hogy végül Airt vettem. Sorolják az ismerősök, hogy ilyen meg olyan droidos cuccot is vehettem volna. -
Sur1G
aktív tag
Sajnos ezzel az 1 GB rammal egyet kell értenem, mondjuk 7.1 óta (lekopogom) nem volt se egy újraindulás, se egy kilépés. Nem tudtam, hogy a 64 bites rendszerek jobban eszik a memóriát, ez így halál lesz az Air-nek. Gondolom, ha 2 GB memóriát beletettek volna senki nem venné meg a következő generációt. Kicsit az iphone 3G időszakra emlékeztet, mikor semmire nem volt elég ram, 1-2 év és itt is előjöhet (aztán remélem nem lesz igazam).
-
erdoke
titán
Úgy értettem, hogy mind a processzor, mind a GPU elég gyors a kijelzőhöz illetve a feladatok nagy többségéhez. Emellett az 1 GB memóriából több felhasználható, illetve az alkalmazások is valamivel kevesebbet esznek 32 bites rendszeren, mint 64-en. Tehát szerintem az Air 1 GB RAM-ja már nem passzol annyira az egyébként gyorsabb, így multitaskingra elvileg inkább alkalmas vashoz. Kár volt lespórolni a második gigát... Számomra tökéletes lenne, ha 2 GB RAM-mal és Touch ID-vel adták volna ki. Így kénytelen leszek váltani, ha ezek benne lesznek az újban.
-
Valaki a freemyapps segítségével gyűt crediteket? Nekem nagyon sokszor van hogy nem írja jóvá. Kb. 500 credit ment így a levesbe...

-
tonysoprano8
újonc
válasz
tonysoprano8
üzenetére
Én nem vaterán tervezek iPad-et venni. Viszont ha ő volt akkor ez baromira nem volt egy szép húzás.
-
válasz
tonysoprano8
üzenetére
Nem most pénteken léptél vissza a vaterán egy érvényes és nyerő licitből miután aktiváltattál egy zsír új Air-t az eladóval?

-
vans?
őstag
válasz
tonysoprano8
üzenetére
Tolem ne, engem nem erdekel, de az oldal szabalyzata tiltja.
-
tonysoprano8
újonc
Köszönöm a válaszokat, akkor Air lesz belőle. Most néztem meg a MM-ban és tényleg piszkosul jó.
-
Sur1G
aktív tag
Mit jelent az, hogy a leginkább kiegyensúlyozott hardvere van az iPad 4-nek? Ez kicsit úgy hangzik, mintha az Air hardverileg visszalépés lenne az előző generációhoz képest, csak annyi előnye van hogy szebb, könnyebb stb... Én ezt nem kötekedésnek szánom mivel sose volt ipad 4 a kezemben csak kicsit fura.
-
atees
őstag
Véleményem szerint az Air sokkal jobban megéri, főleg ha az ember rendesen használja is, méret és súlybeli különbség brutális. Én 2ről váltottam Air-re. Úgy érzem 4 hónap használat után, hogy nagyon megérte. De hibáztam mert ez csak 16-os, amiből 12 körül lehet használni, nagyon kevés szerintem.
-
vans?
őstag
válasz
tonysoprano8
üzenetére
Ket accountod van?
-
erdoke
titán
válasz
tonysoprano8
üzenetére
Hosszú távra kijön egy 3G, de akár egy LTE mobil hotspot is a WiFi-LTE iPad árkülönbözetből, és az több mindenre jó, miközben nem merül a telefon. Alkalmi megosztásra egyébként megteszi a telefon is.
Ami az árat illeti, szerintem 140-150e körül lehet új, bontatlan 32-es WiFi-s iPad Airt venni. Apple-től ugye 180-e Ft. Tehát van durván 35e Ft különbség az iPad 4 32 GB és az Air 32 GB között.
-
erdoke
titán
Ha nem zavar a súlya, a 4 talán a leginkább kiegyensúlyozott iPad hardveresen. Emellett a számítási kapacitása is elég még 2-2,5 évre, illetve friss rendszert is fog kapni még legalább 1,5 évig.
Viszont ott az Air remek fizikai mérete és a 64 bites SoC. Egyre több dolgot meg lehet oldani felhőből, illetve otthon hálózaton, szóval egy 32-es Air elég lehet a 64-es iPad 4 helyett, ha célzottan megpróbálod úgy alakítani a felhasználói szokásaidat. -
paci88
tag
Sziasztok. iPad-et készülök venni. Szerintetek megéri a 4-et megvenni hosszabb távra? Vagy inkább várjak kicsit(gyűjtsek) és vegyek Air-t? Nekem igazából 64Gb-t kellene legalább. Eseteg a 32-es, de 16-os semmiképpen sem. Köszönöm a válaszokat előre is. Üdv
-
erdoke
titán
válasz
Luser2000
üzenetére
Idén már háromszor voltam Törökországban, és 3 hónapra kb. 25 euró 10 GB mobilnet, amit hotspottal osztok a három eszközömre, de néha még a kollégáknak is. Ha fontos, hogy online legyél, ez nem tétel.
Vehettem volna 128-as LTE céges iPadet, mégis 32-es, WiFi only-t szereztem be, mert elég.
Az osztott képernyő pedig 10" környékén fölösleges, a 12-13" laptopomon os alig használom. Ha leülök egy 24-27-es monitor elé, az persze más tészta, de a feladat is más. -
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Valaki már kipróbálhatna egy wireless storage-ot, nekem nincs a környezetemben senkinek. A mostani telefonom is csak 8 Gb és nem bővíthető, de a fiókomban pihen egy 16 Gb Class10 SD kártya egy éve, üresen, jó lenne használni valamire.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Hát igen ha azt vesszük,hogy a 128gb-os árban majdnem duplaja a 16-osnak így sokat szakít rajta,mert akkor mindenki a 16os venné és kibövitene egy 64 vagy 128as microSD-vel...

-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Amíg a Apple ijen nagy össegeket tud ,,szakítani" pluss 16GB-ért bistos nem fogja megköníteni a dolgunkat. Saját nagy neresége ellen nem fog dolgozni.
-
Luser2000
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
és mit csinálsz akkor, amikor offline vagy? (nincs térerő, roamingolsz, stb)
én pl nagyon sok anyagomat tartom Dropbox-ban (munkához kell). ha lenne mondjuk sd bővítési lehetőség, akkor arra szinkronizáltatnám a fájlokat, így gyakorlatilag mindig naprakész, de offline állapotom lenne. -
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem lenne rossz, de annyi helyen van felhőben hogy számomra totál lényegtelen.
-
Mister_X
nagyúr
Este letöltöttem én is az Asphalt 8-at, most a buszon próbáltam egy próbakört menni. Szép, a játékmenet meg tipikus Asphalt. A Real Racing 3 is nagyon jól néz ki.
Én sem bántam meg, hogy megvettem az én példányom, annyi hasznos dolog van rá, ami már droidon sincs.
Iskolában meg is kaptam az egyik intelligenstől, hogy milyen hülye vagyok, amiért Apple-t vettem, amikor ennyiért bőven lehetett volna valami négymagos droidos hulladékvasat venni. Bicskanyitogató stílusban, persze. Aztán leoltották a többiek, hogy mindenki arra költi a pénzét, amire jónak láttja. Ő úgyis a kínai telefonjára esküszik, úgyhogy nekem mindegy.
-
Nem tudom, még postán van 2-3 hétig. Motorola fórumokban nagyon ajánlják a többiek, ill. Minőségi árunak tűnik. A 30 dodós eredeti ár egy vicc, de a kupon kód birtokában sokat nem kockáztat az ember.
Fontos, nedvesen kell felrakni, ezáltal jobban terül, tapad.Más: két órát toltam az Asphalt 8-at az Airen, nagyon tetszik:
1. nem fagy le egy pillanatra sem,
2. nagyon-nagyon könnyű a készülék, főleg hogy játékhoz levettem a tokot róla,
3. retina display, amit eddig pókhálónak néztem az iPad 2-őn, arról kiderült, hogy egy eltörött tükör...
4. ez egy 1,5 Gb-os játék, az Air sokkal gyorsabban betölti és ez jó az idegeknek
Nagyon örülök, hogy megvettem. -
Mister_X
nagyúr
Yé, felrakom az Evernote-ot és közli velem, hogy amiért ilyen jó fej vagyok meg szép a szemem színe is, kapok fél év prémiumot. Persze, a Telekom is intézett valamit

Lehet tudni, hogy vannak-e még ilyen appok, ahol kapok kedvezményt így?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Na azt nem tudom hogy GG-e van rajta,de azt olvastam,hogy valami oleophobic bevonat van rajta...Nekem még nem karcolódott pedig rendesen igénybe van véve!

(#3703)univerzita: Én is samsungos kendövel törlöm!Van kettö is!Söt a fényképezőgép lencséjét is!
Most lcd csere volt a telómon és kaptam hozzá kis HTC-s kendöt most azt használom! -
válasz
makimakom
üzenetére
Ezt ajánlom, a most érvényes kupon kód: Lucky85, ez 85% kedvezményt ad

2 napja rendeltem ipadra és telefonra is full body verziót, postával 7.14 USD volt összesen. Az már nem biztos, hogy fel is rakom, a telefont pont tegnap ejtettem le betonra, annak már felesleges
Ipadhez tokot is használok, de olyan kényesnek tűnik a hátlapja...@univerzita: én is mikroszálas kendővel töröm a kijelzőt, nem tudok annál praktikusabbat elképzelni. (most kicsit jobban belekeverdtél az SZ és S betűkbe, de no problem, minden olvasható és érthető)
-
univerzita
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Elnézést hogy a elözö hozzásólászba a magyar ,,s" betüt rossul hasnáltam és késön vettem ésre. A többi fórumtagnak már ismerös.
-
univerzita
addikt
válasz
makimakom
üzenetére
Nemvagyok bistos hogy a fólia nem fog masatolódni. De bistos jelzik aki hasnál fóliát hogy mi a hejzet. Én valamiko vásároltam Samsung tv-ét és ahoz kaptam tistító rongyot a képernyöre de iPadrol nagyon könyen lesedi a masatot. Nekem nagyon bevált de idövel seretnék venni egy adonit- jot- pro 15 dollárét .
-
Ki, milyen fóliát ajánl az iPadra?
Azért szeretnék rá venni, mert nagyon maszatolódik a kijelző 
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
xero_hun alatt még mindig megtalálsz.

RR3-at én is már csak szökő évente egyszer veszem elő.
szerk: Bár teszem hozzá HD-en sem vagyok valami aktív mostanság, de majd jófiú leszek és foglalkozom vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drón topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ugyebár azt írja, hogy nem töltődik, de igazából tényleg nem is tölt. Mondjuk azt olvastam hogy usb 3.0-tól tölt nekem meg azelőtti van a gépemben

)
ha majd a mostani spigen megkarcolodik, akkor cserelem is egybol
Nagyon sok minden volt megnyitva, semmi lassulás, míg bezzeg egy droidos tab nagy valószínűséggel nem így lett volna... Én örülök, hogy végül Airt vettem. Sorolják az ismerősök, hogy ilyen meg olyan droidos cuccot is vehettem volna.