- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz
i.attila #3103 üzenetére
Mondjuk ilyen eset még soha nem volt...Ha akarják tableton is megtudják nézni...
Nekem mondjuk olyanra lenne jobb ha jatszom pl akkor kitolhassam tvre...Bar azt olvastam hogy eléggé késik a kép.Vagy mivel nem smart os a tv akkor youtubeon nézhessek filmet pl vagy klippet...
-
zorromoto
senior tag
válasz
i.attila #3089 üzenetére
Nekem Philips tv-m van es van rá egy App is amit haszanalok .pont valamelyik nap próbáltam képet es zenét kitenni vele es sikerült .a videót meg nem próbáltam.
(#3096) erdoke: azért vannak kivételek .az enyém vígan lejátszik mindent,de az is tény hogy a Smart rész egy fos mint általában minden tv-be.Mondjuk a YouTube -t haszanalom az működik rendesen.Más talán más is kérdezte ,de nincs valami "normális" bill ami swype-os? Olvastam hogy mst jött Kia swiftkey iOS-re csak semmit se ér mert pont azt nem tudja amit kene.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz
i.attila #3092 üzenetére
A saját tapasztalatom az, hogy nincs normális szabvány, ami mindig, bármilyen két eszköz (mármint mobil és tévé) között működik. Ellenben az (A5+) iOS eszköz és az Apple TV mindig megy, és baromi egyszerűen.
Az általad írt 2 kattintás talán igaz A androidos eszkoz és X márkájú/típusú tévé között, de már nem lesz igaz A és Y, vagy éppen B és X között...
A DLNA egy rakás f.s, médialejátszáskor is kerülöm, ha tehetem. Még a Microsoft-féle SMB is fényévekkel megbízhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest