- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én úgy emlékszem úgy volt, hogy megújul az App Store is, ezzel kapcs mizujs?! Vagy majd új IOS-nél?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5598 üzenetére
Nincsen hiba, csak másabb, szokatlan
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5596 üzenetére
Amit felhúzol alulról, ez:
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
HardRic #5594 üzenetére
Minek várjak, ha most is tölthetem. Ki tudja mekkora terheltség lesz majd azon a napon emiatt.
Amúgy feltettem, minden oké idáig, ez az új vezérlőközpont azért elég szokatlan, a hangalapú gépelés egész jól csinálja a dolgát, értesítési központ bejön.
Egyedül a Continuity funkciót nem találom sehol, ennek hol kéne lennie? Arra gondolok, hogy ahol be lehet állítani azt, hogy iPaden is fel lehessen venni a telefonhívást ami iPhone-ra érkezik.
-
HardRic
addikt
Látom nem bírjátok ki ezt a pár napot már
Engem egyelőre csak a billentyűzet cserélhetősége izgat, azokból meg nincs még nagy választék. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5592 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, még egy 1 gyors kérdés:
Melyiket kell felrakni?iPad Air (Model A1474)
iPad Air (Model A1475)
iPad Air (Model A1476)Nekem az infó menüpont alatt MD785SL/A látom, ha jó a tippem, akkor 1474 az enyém, igaz?Közben meglestem a hátulján, és bejött a tippem!
-
Vasinger!
nagyúr
Na akkor felraknám a GM-et, a következő kérdéseim lennének előtte:
1. Ez csak simán le fogja frissíteni, nem fog törölni semmit se, igaz?
2. Ha ezután kijön a 8.0.1 akkor ugyanúgy tudok majd OTA frissíteni GM-ről is, igaz?
3. Nem kell hozzá fejlesztői account?
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5581 üzenetére
Nagyon messze van tőle.
Amúgy nálam a sorrend: iPod video> iPhone 4S>iPad Air
AKG K551-el.
-
vadászcsiga
félisten
Nem sajnos, én is csak ugyanazt a keresőt tudnám használni amit te. Nem foglalkoztam a témával mert nem érint. Én a swype-ot használom G2-n, ott láttam hogy át lehet váltani kézírásra de kikapcsoltam mert egy épkézláb szót sem tudtam összehozni
Ha lesz igény rá ios-en, a fejlesztők biztos hogy megoldják -
plus44
veterán
válasz
Vasinger! #5584 üzenetére
Na meg kézzel írott szöveggel (ipaden!) kifér mondjuk 10 sor, ami szép gépelt betűkkel 30 sor is lenne. Utólag rendezgetni meg nem az igazi, mondjuk egyetemen meg pont nincs arra idő, hogy még rendezgessek, meg oldalt váltsak, stb.
csiga: androidos videót tudsz erről nekem linkelni? Nem vagyok otthon zöldrobotban.
-
plus44
veterán
Köszi, a Note Plus-szal már egy ideje szemezek, de sajnos ahogy néztem ez sem automatikusan rakja át, hanem én választhatom ki, melyiket konvertálja át. Egy olyan tökéletes opciót álmodtam meg, hogy miközben írom, nyilván bizonyos késéssel, de real time rakja át amit írok. Valószínűleg ilyen nem is létezik.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5579 üzenetére
Próbáld ki egy Capriccio-val egy FLAC számot, utána is kérnék egy véleményt
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek!
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #5574 üzenetére
Most csak egy közepes AT fejesem van, de szerintem nem szól rosszabbul, mint egy jó átlagos mobil eszköz.
-
Az iPad -ra legtöbbször Dropbox -on keresztül töltök fel...
A Beállítások/Használat alatt azt látom, hogy a Dropbox app 590MB helyet foglal.
Le lehet ezt az 590MB -os Cache-t valahogy nullázni?Amit Open in... módon más appban kezelek, azt már átkerült az adott app alá nem? A Dropboxban nem értem ezek miért maradnak ott.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #5568 üzenetére
Már ne is haragudj, hogy ezt írom, de szerintem akkor te siket vagy!
:S Gyári hangszórókhoz képest igen jól szól, én imádom hallgatni! Nem egy dolby digitál, de az elvártat hozza, sőt! Ki nem ért velem egyet?!
-
plus44
veterán
Tudtok olyan appot (jegyzetelő), ami a kézzel (és/vagy stylussal) írt szöveget automatikusan átkonvertálja gépelt szöveggé?
-
-
törölt tag
Áruljátok már el, ha gépelek és azt akarom, hogy a kurzor az elgépelt szöveg közepére ugorjon, azt hogy kell? Mert idegesítő, hogy egész szavakat kell törölnöm.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #5568 üzenetére
Mármint a gyári hangszórócskán keresztül? Mit vártál?
-
vadászcsiga
félisten
Most hallgatok először zenét air-en (ajándék U2) de hogy is mondjam szépen, nagyon szarul szól és nem a zenekar az oka. Totál lapos jellegtelen a hangminőség.
-
Kerio
őstag
válasz
vadászcsiga #5564 üzenetére
Felhívtam őket. Ránézett és megmondta, hogy túl voltam tegnap a tranzakció limiten. Ezért nem ment tegnap. Most megpróbáltam és sikerült.
Köszönöm a tippet!
Meg is vettem a Puffint
-
Kerio
őstag
válasz
vadászcsiga #5564 üzenetére
Van rajta bőven...
-
vadászcsiga
félisten
8 GM további észrevételek: 5 újjas bezárás néha nem működik, menüben a kapcsoló ki-be megoldja. Eközben vettem észre safariban hogy összecsípésre a megmegnyitott tabok kartyaszeru nézete jön elő.
Kerio
Azt tudjak hogy melyik kartyajukat fogadja el az AppStore. A tied biztos hogy nem jó mivel azt írtad mindent kitoltottél. Egyébként van rajta pénz? -
Kerio
őstag
válasz
vadászcsiga #5562 üzenetére
Fogják tudni, hogy az Applenek miért nem engedi? Mert nagyon sokat használom neten, és mindenhol máshol engedi... PayPal, netes fizetések, stb...
-
Kerio
őstag
Sziasztok! Igaz, hogy az Iphone topikban is megkérdeztem. De mivel az Ipad Air-el sem működik, ezért itt is felteszem:
Adott egy Unicredit Mastercard hitelkártya, elég nagy hitelkerettel. Mi lehet az oka, hogy az Apple Store nem fogadja el? Mindent jól írtam be... Melyik kártya vált be? Nem szeretnék egy kártyakészletet a tesztelések miatt. -
iOS 7.1.2 Safari, iPad Air
Át lehet-e kapcsolni valahogy teljes képernyős nézetbe?
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Felkértek, hogy egy rendezvényre csináljak plakátot. Tudtok erre esetleg egy hasznos appot ajánlani, vagy csináljam asztali gépen? Gimpet ismerem csak, de azt is kezdetlegesen.
Köszi előre is!
-
válasz
vadászcsiga #5555 üzenetére
Ez valóban fontos fejlesztés a fórumozóknak, örvendetes.
-
vadászcsiga
félisten
Viszont van egy jóhírem, ha jól látom safariban ha ide a szöveg boxba írok és közben kilépek majd vissza és ujratolt az oldal a beírt szöveg megmarad. Ez jó
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5551 üzenetére
Ezt nem hiszem el nem tudták megoldani.
-
válasz
vadászcsiga #5551 üzenetére
Vazz...
-
vadászcsiga
félisten
Safariban nem értem mi célt szolgál hogy a kedvencek oszlop lefixálhato
focvis
Újratöltöget ahogy eddig...és ahogy ezután is fog -
nofi
addikt
válasz
Vasinger! #5548 üzenetére
+1 a GM-nek. Letorrenteztem és egy órája tettem fel. Egyébként is szeretek nagyobb verziószámok előtt restoreolni
Mostanra végeztt mindennel, végigfutottam az appokon és eddig semmi crash *kopog
Én azt mondom foglalkozz mással és ha nem hagy nyugodni (lsd. én) akkor kár óvatoskodni, nyomás kipróbálni -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5546 üzenetére
Akkor a GM-et miért nem lehet már most letölteni?
Egyébként ha a delay valóban letezik akkor az hamar javítva lesz 8.1-ben.
-
válasz
vadászcsiga #5546 üzenetére
Két kérdés:
1. Safari újratöltögeti az oldalakat?
2. Ha belépsz Safarin a Google Play-re, alkalmazások / saját alkalmazások, összeomlik?THX
Utóirat: valami csoda folytán most nálam sem omlott össze a 2-es tesztre, eddig 10/10 volt az arány.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5544 üzenetére
Ha én azt tudnám, hogy ma milyen nap van....( akkor aludtam volna a napokban..)
De GM-ről csak mókolással lehet RTM-re frissíteni, nem? Meg már inkább megvárom, nem akarom hogy emiatt valami bug kerüljön bele..
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5542 üzenetére
Jaaj, lenne már szerdaa
-
vadászcsiga
félisten
Feltettem a GM-et, Safari, meg úgy az egész rendszer k.va gyors, rtl.hu simán betöltődik.
-
danati
senior tag
válasz
Vasinger! #5525 üzenetére
Van fejlesztői accountom, így le tudom tölteni. Egyébként nélküle nem tudom hogy fel lehet-e rakni.
Nem tudom miben különbözik a 17.-ei verziótól mert eddig 7.1.2-t használtam.
Sok különbséget nem vettem észre a 2 rendszer között. Kicsit változott a kamera, böngésző és még pár dolog. Sebesség kb ugyan olyan mint volt. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #5535 üzenetére
Így van, a 3-4 volt egy éven belül, akkor fordult át őszire a bemutató. November az itthoni kezdés, fő országokban október végén indult a 4 és az Air is.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #5533 üzenetére
Az iPad 4 a minivel együtt októberben lett bemutatva, ahogyan az Air is a retina minivel. [link]
-
törölt tag
Októberben..
-
Chereiose
addikt
Ipad bemutató mikor lesz?
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #5527 üzenetére
Mivel nekem ez az első iPad-em előtte egy 2013-as Nexus 7-em volt) és mióta megvan, 99%-ban a legutolsó béta futott rajta, így nem igazán van összehasonlítási alapom. És mint írtam, ez a GM verzió szemre tök ugyanolyan, mint a béta.
Én eddig is meg voltam elégedve a sebességével. -
KZP
őstag
Az a vicces, hogy ez GM verzió 08.18-i dátummal lett utoljára módosítva, tehát már kiadhatták volna akár 2 héttel ezelőtt is...
Egyébként még mindig semmi különbséget nem fedeztem fel a bétákhoz képest, gondolom, csak apróbb javítgatások történtek a motorháztető alatt.Viszont egy-két bosszantó dolog megmaradt:
Néha, amikor belépek a natív Mail alkalmazásba, ahová a Gmail-es email címem van beállítva, a Nincs feladó nevű üzenetek sokasága fogad... Aztán pár perc múlva már megjavul.
Ha a Safariban nézem mondjuk a Hírkereső oldalát és onnan megnyitok linket, akkor a megnyílt oldal bezárása után nem jelenik meg a Hírkereső oldala, csak egy lap frissítés után. Ezt néha csinálja, néha nem...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #5519 üzenetére
Inkább a nagyobb kijelzős (Plus?) változatban lesz, ha lesz.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5519 üzenetére
Na akkor kiakadok.
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #5512 üzenetére
1 órája fent van, de nem látok semmi változást a legutolsó bétához képest.
-
legiaap
félisten
Majd akkor akik felteszik árulják el van-e osztott képernyős mód.
-
danati
senior tag
válasz
Én holnap reggel felrakom.
-
KZP
őstag
válasz
Én feltenném már most, ha le tudnám tölteni.
-
vadászcsiga
félisten
Valaki tegye fel GM-et es mondja el milyen de még 17-e elott
Köszi -
HardRic
addikt
-
ZoliBen
tag
Azért az ironikus, hogy a safari kicrashel ha be akarom hozni az apple oldalát, hogy beletekintsek a streambe...
-
-
DaTika
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás lehetősége előtt állok, és ami azt illeti, nagy kiszemelt az Air. iOS-el kapcsolatban megragadtam 4.2.1-nél (Iphone 3G-m van), így igazából nem is követem mi zajlik ezen a fronton, viszont amit tudok régebbről, hogy voltak/vannak gondok a gmail levelezéssel. A lényegi kérdésem az volna, hogy létezik-e még az a probléma, hogy a gyári mail kliensbe nem érkeznek meg azonnal push-ba a levelek gmail-ről, csak min 15 perces fetch van, vagy létezik-e valami élhető megoldás már rá? Élhető: nem akarok mail szolgáltatót váltani, mert a) mindenhova ez van regelve, b) mindenki ezt ismeri c) a contactokat is meg a calendart is ott vezetem emiatt.
És igen, ez nekem nagy szívfájdalmam, tudom, pont elég a 15min, amúgyis csak wifin, stbstbstb szövegekkel légyszíves kímélni, 2014-ben egy email azonnali értesítésének nem hiszem, hogy gondnak kéne lennie (még akkoris, ha két nyomorult cég hisztizik egymással). 3rd party (google) mailklienst sem akarok használni, notification-re sem, mert nem ugyan az, mint a natív, és azzal nincs semmi bajom, főleg, hogy a kontaktokat és a calendart is szeretném szinkronizálni.
Tehát szumma kérdés: tud a google acc élni egy apple eszközön az újabb ios-eken is (lehetőleg levelezéssel való trükközés mentesen), vagy ha értelmesen akarok levelezést, kontaktokat és naptár szolgáltatást egyszerre használni, akkor limitálva vagyok a cégek saját szolgáltatásaihoz és eszközeihez?Bocsi, ha kuszán írtam, választ előre is köszi!
-
Isikamika
tag
Ne érts félre,nem áll szándékomban kötöszködni,csak azt akartam vele mondani ha az igényemet teljes mértékben kielégíti ,és a frissítés semmi "hasznosat" nem tartalmaz,akkor miért kisérletezzek?! Iphone esetében amúgy rengetegen panaszkodtak arra,hogy aksi jobban merül,nekem ott is még a 7.0.4 van fent,semmi hátrányom nem származik bellőle és az akksi is jól bírja! Ipad esetében nem tudom,hogy volt e sírás,de az előzőből kiindulva nem is frissítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest