Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Tapasztalta valaki esetleg, hogy az iPad 7.1 óta jobban merül? Arra lettem figyelmes, hogy alvó állapotban merül a készülék. Eddig 14-15 órás használati időt írt (tudom, hogy nem igaz), most meg 10-11 óra után lemerül. Ez most kb 6 óra aktív használat az eddigi 10 óra helyett. Mit lehet vele csinálni? Újra akarom tenni, de még sose volt gépre dugva és nem akarom bukni a játék mentéseket.
-
erdoke
titán
válasz
Luser2000
üzenetére
Az Evernote beépül az Outlookban, de általában a Windows-ba is. Mióta van prémiumom, nem használok mást. Sok kliens alkalmazás is van hozzá, illetve az API-Ján keresztül máshonnan is lehet bele küldeni szöveget, képet, linkeket, stb, pl. böngészőből.
Azt hiszem, mi 2010-es Office-t használunk, de még nem tűnt fel a jegyzet funkció.
-
Luser2000
addikt
Egyfelől az Outlook része, nem kell újabb alkalmazást nyitni / megtanulni / stb hozzá.
Evernote Premium van már néhány éve, de azzal is az a bajom, mint a OneNote esetén.
(Jobb szeretem azokat a megoldásokat, ami több szolgáltatást egy alkalmazásban tesz elérhetővé.Másfelől van egy adottság: vannak jegyzeteim a céges exchange fiókban, és most azokhoz kellene a tableten hozzá férjek. (PC-s OWA hozzáféréssel látom).
Azt hiszem az lehet a baj, hogy régebbi Exchange szerver lehet nálunk és mintha a Jegyzet csak v2010-től működik.
-
Szabikaa20
őstag
Én sem értem a kérdésed,mikor feketén fehéren le van írva!Olvasd el a b) és a d) bekezdéseket és minden világos lesz!
-
Luser2000
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Jelenleg ez van beállítva. (Az iPad-en a fiókok között be van állítva egy Exchange fiók). Jön is így minden (kontaktok, naptár, levelek, taskok), de a Jegyzetek (vagy Feljegyzések?) azok nem. Nem pontosan értem, hogy hol kellhetne mást csinálnom ennél a résznél, hogy működjön a Jegyzet is.
Te használsz ilyet (tudod az Exchange fiókodban lévő Jegyzeteket a táblagépen nézni / szerkeszteni), vagy "csak" az elvet mondod?
-
Luser2000
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Szia!
Köszi,de nem boldogulok.
Az 1) lehetőség : nincs Outlook.com fiókom, céges fiókhoz kell kapcsolódjak.
A 2) lehetőségnél meg az istennek se tudom beállítani a fiókot, pedig az iPad beállításokat is én csináltam, ott megy.Megakadtam.
-
Luser2000
addikt
Tudtok valami megoldást vagy programot arra, hogy az Outlook (Exchange szerver) Jegyzetek látszódjanak az iPad-en?
Köszi, Balázs
-
erdoke
titán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Nekem, aki némi munkára is használom, ez a két dolog már elég sokat jelentene. A céges biztonságpolitika azonnali jelszót követel meg, és legalább 6 tapi.

-
Gadgetfan_
senior tag
-
teguran
tag
sziasztok
tud valaki infot adni, hogy mikor szokta az apple az ipad-okat frissiteni?
mint az iphone-nal kb szeptember-oktober, az ipadnal?szeretnek venni iden egy ipad-et, de nem surgos, ezert ha belathato idon belul jonnek az ujak, kivarok addig.
koszi!
-
atikó
őstag
Nekem az a furcsa ipad air- nel hogy amikor netezek és alulról felhuzom azt a gyors menüt és ott fenyerot vagy mást állítok akkor a bongeszett oldalon mindig kijelol valamit a szövegből és alig tudom eltuntetni.
-
Isikamika
tag
Köszi az infókat, nálam 3G -n szimpla böngészésnél melegszik,de azt se mindig ,a frissítés előtt ilyet nem tapasztaltam!
-
Xero
nagyúr
válasz
perfecthet
üzenetére
1. Settings - Fetch New Data - Push Amennyiben újonnan beállított készülék és Gmail páros, akkor Fetch, és alul Every 15 Minutes.
2. Settings - General - Usage - Battery Percentage -
Isikamika
tag
Üdv mindenkinek.
Amióta feltettem a 7.1 -et, érezhetően melegszik a gép ! Valakinek hasonló észrevétele ? -
perfecthet
csendes tag
Üdv,2 bajom van,tudna esetleg segíteni valaki?Emailek nem jönnek meg automatikusan,csak ha lehúzom a bal oldali sàvot a frissítèshez.Eddig nem volt ilyen bajom soha,jöttek simàn az emailek.A màsik problèma,hogy sem a minin,sem az airen,sem az i5ön nem mutatja az akkunàl a hasznàlati időt,ugyan annyi a kèszenlèt,mint a hasznàlat.Ez beàllítàsi gond lehet?Eddig ez sem volt. Üdv
-
erdoke
titán
válasz
spawn21
üzenetére
Gusztustalan? Én már megszoktam, pár nap múlva az lesz a furcsa, ha a régit látom. Amit gyorsan meg lehet szokni, arra tuti nem a gusztustalan a megfelelő jelző.

Melyik újítás nem tetszik? Nálam egyedül a telefonáláskor látszódó hívás/elutasítás gombok feltűnőek még mindig, de funkcionálisan nem volt velük gondom. Mivel kinézetre jobban passzolnak a többi képernyő elemhez, amíg jól működnek, nem panaszkodhatok. -
csudri
őstag
link
Mi a különbség az AS és a gyártói garancia között? -
spawn21
veterán
Szerintem gusztustalan az új billentyűzet , az újítások sem tetszenek. Igaz gyors meg minden.
De nem tetszik
-
törölt tag
Air-nél neked szaggatnak? Air-re annyira nem is volt hatással a frissítés, inkább a kisebb modellel rendelkezőknek. Nálam egy játék se szaggat.
-
Valaki megtudná mondani, hogy 7.1en jobban mennek a játékok? mert nekem szinte minden játékban voltak kisebb beszaggatások 7.03-al
-
206 cc
senior tag
Azért vegyél vissza ez egy topik ahol mindenki írhat megjegyzést.A családot meg ne keverd bele .Azért írtam hogy az előzményeket nem ismerem.Mellesleg az újraindulás is inkább szoftver hiba szokott lenni nem hardver szóval ott nézz szét ne mindjárt cseréltess !!!Ezért jutunk oda hogy akinek valós a gondja az meg majd várhat a szervízre és nem kap cserét !!!
-
legiaap
félisten
De hogy jó hírt is mondjak. A safari nem tölti újra az oldalakat.
-
Szecsy
aktív tag
Nekem egyszeruen nem tolti le a frissitest a paden a szoftverfrissitesnel...
-
206 cc
senior tag
Szia!
Nem ismerem az előzményeket de komolyan azon gondolkozol,hogy visszaviszed gariztatni,mert az oprendszer low memory hibát produkált??
Mit tettél volna akkor ,ha pl. Samsung tabletet vettél volna egy-két éve???
Mikor hetente halt meg,fagyott le vagy épp akadt össze és indult újra???Pedig az is 119.000.-ft volt anno,de ez eszembe sem jutott hogy cseréltessem..

Nem is értem itt az emberkéket? Nahát néha lemerül?!! ...uram bocsá 1-2%-nál már kikapcsol

Még is mit gondoltok??... ez is csak egy eszköz...nem valami más bolygóról származó hihetetlen képességekkel bíró csodakütyü.Használni kell és igen attól még hogy drága bizony itt is lehetnek hibák,de szerencsére jóval kevesebb mint más hasonló eszköznél.
Elnézést a kirohanásom miatt,de egyszerűen nem értem ezeket a postokat....mit gondolnak erről az eszközről néhányan?Ezt is emberek készítik...és hál isten lényegesebben jobb minőségben,profibb kidolgozásban mint a hasonló készülékeket.A kezelő felület...hmmm...kinek tetszik kinek nem,de hát nem vagyunk egyformák!
Szerencsére !!!!
Béke!

-
206 cc
senior tag
Nálam is tökéletes minden,a Spotify is teljesen hibamentesen működik.Gördülékenyebb simább a rendszer, összhatás is jobb.Nem értem nálam még semmi hiba nem volt sem 5S-en sem az Air-en azokból amiket a topikokban emlegetnek.Én gyanakszom hogy sokan a régi mentésekből és azokból történő visszaállításokból szednek össze hibákat.
-
törölt tag
1-2%-nál ki is kapcsol.
-
Uzmany
őstag
Nálatok minden rendben a frissítés után?
Sajnos ez enyémnél most volt egy respring. Normál használat mellett, épp neteztem.
Megnéztem a bejegyzést is, már van két low memory is.
Lehet, megy vissza gariba. -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Baromira tetszik. Bárcsak visszatérnének az elöl-hátul fekete üveg(zafir?) laphoz, egyszerűen a mai napig nem tudom megszokni az i5s-em látványát, csak siratom a régi i4-em szépségét.
de egy ilyen 6-osra egyből beneveznék! 
-
Szabikaa20
őstag
Egy kis érdekesség..cseppet off...

-
csab2
veterán
Ja, értem.
Inkább arról van szó, hogy a Shift most megkapta a szürke háttérszínt, és amikor aktív, akkor elveszíti azt.Egyébként az eddig is megvolt, hogy ha kétszer nyomom meg a Shiftet, akkor aktív marad? Magyarul eddig is be lehetett kapcsolni a beállításokban a Caps Lock- ot?
-
-
vans?
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szerintem meg jobb lett, mint volt.

-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Országosan szarakodik a Telekom, nem lehet ezzel összefüggésben?
[link]Szerk.: Bocs, Noá már írta.
-
erdoke
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nálunk frissítés végén a restart után azonnal kapcsolódott, sokkal előbb volt LTE, mint WiFi.
Viszont ezt a Shift gombot nagyon szokni kell.
-
törölt tag
Az nem azért van, hanem ezért: [link]
Nekem már jó, telón se volt térerő, sőt még vezetékes net sem volt.
-
GeneraL_XTX
veterán
Nekem mióta frissítettem "nincs szolgáltatás" a cellular padon

Éez miért lehet?

-
csab2
veterán
Végre szép folyamatos az összecsippentős appbezárás.
Első bug: a háttérkép beállításánál ha függőlegesen tartod az iPad-et, akkor a Mégse gomb és a Beállítás főképernyőnek gomb összemosódik, mert lett egy új Prespektivikus nagyítás gomb (?).
Egyébként gyorsabbnak érzem az iPad-et, az animációk szépek.
-
atees
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem USA id-vel van rádió
-
atees
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
nem tudom szerintem meg az összecsippentés lassúbb lett bekapcsolt mozgáscsökkentésnél :S
-
vans?
őstag
Nagyon rendben van ez a 7.1 ugy nez ki, mar az otujjas pinch miatt megerte.

-
lkristóf
senior tag
Sziasztok, mostanában gondolkodtam azon, hogy én is veszek egy ilyen készüléket. 32Gb -osra gondoltam, mert sokan mondják, hogy 16 -on nem nagyon férni el és később nem szeretném megbánni, hogy nem a nagyobbat vettem. Nem olcsó sajnos de remélem hálás termék és elég sokáig bírni fogja ha netán vennék egyet. Milyen tokot ajánlotok? Én ehhez hasonlóra gondoltam [link] és még annyit, hogy érdemes e fóliát tetetni rá. Előre is köszi mindenkinek aki ír.
-
Szabikaa20
őstag
Na mi a helyzet?Nálam megtátosodott az Air!
A billentyüzet otromba lett kiégeti a retinám!Hol kell visszaállítani?Low memory-n val kapcsolatban azt vettem észre hogy idáig ~120mb free RAM szokott lenni most meg ~170mb körül van!Az összecsippentés is más lett nem lagol de más az animáció...Hol a rádió? -
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azon kevés dolog egyike, amit ki lehet kapcsolni.

(#3508) Noá
A korábban beharangozottakon (zár képernyő animáció, jobban lekerekített ikonok, kikapcsoló csúszka, stb.) kívül nekem még annyi tűnt fel, hogy a Jelszó menü kikerült a Beállítások bal oldali fő listájára is, illetve a királykék színt, ami fehér alapon látszik a Safariban, a levelezőben és egyéb helyeken, lehet sötétíteni. Bár ez utóbbihoz segítséget kellett igénybe vennem...
(#3511) GeneraL_XTX
Megszűnni nyilván nem fog, több memória kellene, m,int iOS 6 + iPad 4 esetén kellett, mégis ugyanannyi van. Persze finomítani lehet a működésen, de csodák nincsenek. Majd a követező generációban duplázzák a RAM-ot, és akinek fontos, az cserél. -
ForRedGlory
félisten
Jó lett a 7.1, de miért nem képesek értelmes app nyitó animációt csinálni? Vagy ha már ez van, akkor egyrészt ne legyen ilyen gyors (mert szerintem gyorsították), vagy ha már ilyen gyors, akkor lehetne +20 fps, mert nem túl folyamatos. Lássuk, hogy i5s-en milyen lesz
Az mondjuk helyből sokkal jobb animáció ügyileg, mint az Air, hiába ugyanaz a hardver. -
törölt tag
Gyorsabb végülis, a bill is más, a tasking animot is lehet variálni, ablakváltásnál. Ikonok frissítése, amik be is voltak harangozva, valakinészrevett még valami mást? Az alkalmazás indítás is gyorsabb lett.
-
erdoke
titán
válasz
крокодил
üzenetére
Amióta létezik, ill. van iOS eszközünk, csak úgy frissítettem, és soha semmi gondom nem volt belőle. Pedig mára 8 mobil eszköz + 1 Apple TV a családi flotta.
Szerk: A Location Services-nél (Helymeghatározás?) kikapcsolta a Weather-t, valószínűleg azért tűnt el az értesítési sávról.
-
Sur1G
aktív tag
Nem akarom elkiabálni, de mintha a safari jobb lenne. Eddig egy oldalt se töltött vissza! Az új bill színvilága nem jön be. Animációk felgyorsultak, olyan erzés, mintha sokkal gyorsabb lenne az air.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nekem telon nagyon fura a zold meg piros kor tarcsazas ikon....szinte mindig felreutok
értem
de egy ilyen 6-osra egyből beneveznék!