- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
legiaap #3199 üzenetére
Termésetesen ezek mind feltevések. Harverireg bistos sokkal job les a mostaninál mert nagyon sok a panas a játékok felhasnáloktól. A set-top boxot én rezervával vesek, ez már hab volna a tortán. Én inkáb annak örülnék ha benne lévö csip támogatná a h-265-ös kodek lejátsását.Akkor bistos vennék,de azis bistos hogy ez már nem 100€-ba fog kerülni.
-
legiaap
félisten
Jaj ha ez mind igaz akkor lehet lecserélem a mostanimat.
-
univerzita
addikt
-
törölt tag
Alig várom én is h lejárjon a droidos telómon a hűség és szert tehessek egy iPhone-ra, nemhittem volna h ennyire megutálom az androidot és megszeretem az IOS rendszert!
-
206 cc
senior tag
Beléptem a csapatba.Tegnap megérkezett a 16GB-s Air -em..nagyon jók az első benyomások..idáig egy samu 10.1 tabot nyúztam...ahhoz képest ég és föld a felhasználói élmény.
Na ez már a második almás ketyere rövidke két hónap alatt,de én úgy érzem nagyon sok pozitív dolgot kaptam a változtatásommal...eddig droidon bíbelődtem de az 5S is bőven túlszárnyalta minden elképzelésem...
Én minden ismerősömnek már csak ezeket ajánlom...nagyon elvarázsolt ez a minőség és működési összhang.Tudom itt is vannak hibák,de az elmúlt évek alatt rengeteget "molyoltam" az androiddal és bizony így soha nem működött egy sem... -
Mela Kehes
addikt
válasz
Urban Terror #3185 üzenetére
Semmit. Mondjuk én a fóliát használók táborát erősítem. Minden iPhone-om és iPad-em fóliás volt. Semmi változást nem észlelek, pedig az i5-ön 750 Ft-os fólia van.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
perfecthet #3184 üzenetére
Hát szerintem se apple,gondolom utángyártott...de magát a tabot is kinaban rakjak össze szoval szerintem mind1 hogy most honnan veszed...Aztan kitudja.
-
Urban Terror
tag
válasz
Mela Kehes #3179 üzenetére
Ezek szerint drágát.
A használati értékéből a tabinak levett valamit a fólia? -
perfecthet
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #3183 üzenetére
Köszi,de ez nem eredeti szerintem.De javíts ki,ha az.Néztem én is ebay-t,de szerintem ezek a 25ezresek nem eredetiek.EZ viszont az,csak nincs nekik pont:
http://www.replacebase.co.uk/ipad-5--air-5th-generation---wi-fi--cellular-parts-348-c.asp
üdv -
Szabikaa20
őstag
válasz
perfecthet #3181 üzenetére
-
Szabikaa20
őstag
Valaki tudna mondani progit kép szerkesztésre?Konkrétan képet szeretnék lekicsinyíteni,mert szeretném feltölteni egy aukciós oldalra,de a maximális méret 0,5 mb és 800x600 as felbontás...iPhotom van,de ott nem találtam ilyen lehetöséget és facetune de az se tudja...köszi...
-
perfecthet
csendes tag
Üdv.Sikerült lezúznom az AIR-em üvegjét pár napja,de sajnos sehol nincs készleten,ahol lenne,ott meg 50 ezer ft-ot mondtak rá meg 1 hetet.Kicsit sokallom egy kínai utángyártottért,mikor a gyári glass 25 ezer Angliában,de nincs jelenleg raktáron.Esetleg valakinek van valami tippje?köszi,üdv
-
univerzita
addikt
Siastok. Tudnátok segíteni? Tegnap este lefagyot a Air. Hejrehoztam de azóta a 2 smart coverel nepkapcsolja le és fël amikor megemelem.Tehát a mágnes zár nemreagál.Valami ötlet?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Urban Terror #3177 üzenetére
Nem tudom milyen fóliát vettél, az enyém 1000 Ft volt és két perc alatt feltettem.
-
csab2
veterán
válasz
Urban Terror #3177 üzenetére
Nekem ez a 3. iPad-em. Egyiken sem volt/nincs egy karc sem.
-
Urban Terror
tag
Mi a véleményetek a kijelzővédő fóliákról? Szükséges? Vettem egyet, fél óra iszonyatosan precíz pepecselést követően sikerült felhelyeznem egyet, majd észrevettem, hogy a közepén alá szorult egy szöszmösz. 2500HUF kuka
A kijelző Gorilla Glass? (kevés róla az infó)
Van egy Lumia 800-asom, annak is GG a kijelzője, tokban hordom, mégis van rajta két kis karc. -
erdoke
titán
Igen, ez egy új füles (Jawbone Era), de van vagy 8 jó minőségű fülesem. Az iPhone is azt csinálja egy ideje, hogy nem vált simán két füles között, tehát ha pl. lemerült az egyik, és folytatnám a könyvet a másikon. Előbb BT ki/be, aztán gond nélkül kapcsolódik. Ez a második legnagyobb problémám iOS 7 alatt az AppStore vacakolások után.
-
csab2
veterán
Nálam semmi gond nem szokott lenni a BT fülessel. Imádom, hogy az iPad-en hallgatom vonaton a Deezert a BT fülesemmel, miközben a füleshez a telefonom is csatlakoztatva van, és fogadni is tudom a hívásokat a fülesen egy gombbal. Hívásokat a telefonról indíthatok (nem tud hanghívást a telóm), ha befejeztem automatikusan megy tovább a zene az iPad-ről. Ez így klafa! Ráadásul a BT fülesem töltöttségét is kijelzi az iPad.
Lehet, hogy csak elsőre csinálta egyébként.
-
csab2
veterán
válasz
univerzita #3168 üzenetére
Most nézem, hogy a "redőny" első oldalán nincs, de a 2-on (vagy középsőn, ha úgy jobban tetszik) ott van, hogy "Aranka napja van". Ez így okés.
És még egyszer köszi! -
zorromoto
senior tag
Használ valaki evomail-t ?Nem tudok megnyitni file-t pl egy xls csatolmányt.
-
erdoke
titán
Csatlakoztattam egy BT fülest, hogy megnézzék egy TeCső videót, de a WiFi forgalom teljesen meghalt. Ki/bekapcsoltam a WiFi-t, és utána ment együtt a kettő.
-
erdoke
titán
válasz
Szabikaa20 #3169 üzenetére
A Filmtekercs az eszközön van, a Photo stream a felhőben. Utóbbi max. 1000 képig szinkronizál, viszont több eszköz között is. Tehát ha van 3 iPhone és 3 iPad a családban ugyanazon Apple ID-hez társítva, és mindegyiken be van kapcsolva a stream, akkor nem egyezik meg egyiken sem a Filmtekerccsel, de van átfedés.
-
Szabikaa20
őstag
Mi a kulonbseg a filmtekercs es a fotostream között?A képek mindkettöben benne vannak és ha az egyikböl kitörlöm a másikban ott marad...Nem lehet egyikböl kitörölni?
-
univerzita
addikt
Köszi, én is beállítottam.
Csak az vele a bajom, hogy a lehúzható értesítési "redőnyön" nem jelenik meg, hogy adott napon milyen névnap van. Képzeld ma engem a naptár maga figelmestetett hangal hogy mijen névnap van ma. Csak az a baj hogy mivel nálam a slovák és a magyar névnap is benne van de csak a slovákra fidyelmestetett. Ast tettem bele elsönek úgy lehet azért. Esetleg ha éslels valami hasonlót írjál. -
userasdf
újonc
tegnap vettem meg az ipad retina minit , köszi mert sokat segítettetek a beüzemelésnél illetve
az ois megismerésében , köszi -
zorromoto
senior tag
válasz
univerzita #3161 üzenetére
Nekem sajna ilyen mappám nincs.csak egy sima photos mappa azt csókolom .
-
zorromoto
senior tag
válasz
univerzita #3158 üzenetére
Ezt a funkciót hol érem el?nem találom
-
csab2
veterán
válasz
univerzita #3155 üzenetére
Köszi, én is beállítottam.
Csak az vele a bajom, hogy a lehúzható értesítési "redőnyön" nem jelenik meg, hogy adott napon milyen névnap van. -
zorromoto
senior tag
Szevasztok.
Létezik olyan App amivel el tudom érni a Google táramba levő fényképeket ? -
Uzmany
őstag
válasz
univerzita #3155 üzenetére
Sikerült, működik. Nagyon szépen köszönöm.
-
univerzita
addikt
Mivel én nem magyarul hasnálom a ipadet lehet hogy nem minden pontos fordítás less. Tehát nem közvetlenül a naptárt nitod meg. Megnitod a ipaden a Beálitásokat.Bal felén a iCloud alat megnitod a Mail-kontaktok-naptár. Megnilnak a mailok amiket hasnáls és a alsó resén van hogy hozzáadni. Ha est megnitod akkor mejelennek a hozzá adható lehetöségek-iCloud-Google-Yahoo. Legalul les ojan hogy ,,máss". Megnitod és megjelenik hogy Email alatta a Kontaktok éss lagalul a Naptárak.Naptáraknál a masodik mezöbe az al hog hozzáadni naptárt. Est megnitva megjelenik egy mezö amibe beírod http://lka.hu/other/nevnap/ éss ablak job felén megjelölöd a hozzáadást. Remélem sikerül. A nem hejes írásert elnézést. Esetleg jelezd hogy sikerült.
-
Uzmany
őstag
válasz
univerzita #3153 üzenetére
Szeretném azt is, hogy hogyan kell. Köszönöm szépen.
-
Uzmany
őstag
Meg lehet oldani, hogy a naptárban megjelenjenek a névnapok?
Köszönöm. -
Hofeher
aktív tag
Fájlkezelőnek ki mit használ meg mit hova ment az iOS
-
br4adam
aktív tag
Valaki ismeri a Fates Forevert? Vagy jatszik vele esetleg iPaden?
-
raggg
senior tag
Tudtok olyan oldalt, ahol az ingyenessé váló, vagy akciós alkalmazásokat lehet megtalálni? Az lenne a legjobb ha mondjuk RSS-t is tudna.
-
Urban Terror
tag
válasz
univerzita #3143 üzenetére
Letöltöttem mindkét általad megnevezett alkalmazást. Marha jók! Rá tudtam tenni a videót az eszközre, az irodai progival pedig be tudtam állítani egy másik skydrive fiókot (a már létező sky app mellett) így első körben.
Köszi szépen!!!
Most tovább próbálgatom a cuccot.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #3142 üzenetére
Két nagyon jó appot tudok ajálani ami nagyon megkönníti a pc és apad kösti komunikáciot. Pc-re a iTools-t appod amejel sok dolgot rá tuts tenni ipedre amiket a iTunes nem tes lehetöve. A másikot a storbol ingyen lehet letölteni. A neve Documents by Readdle . Ezzel a ipadon lévö filokat können tudod kezelni.
-
Urban Terror
tag
univerzita, erdőke !
Köszönöm a helyreigazítást!
Tehát vagy konvertálok, vagy megveszem az nPlayert és akkor az általatok leírt módon át tudom húzni a tartalmat. Sokat segítettetek, mert a help.apple.com-nak pont ez a része a leg szűkszavúbb! (mármint a videók eszközre vitele)
Köszönöm, ezen tanácsok mentén fogok próbálkozni!
sz: mondjuk az a parám, hogy az iTunes nem írta ki, hogy a formátum nem megfelelő (help.apple szerint ki kéne írnia)
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #3139 üzenetére
Serintem iphonra azért tudtá filmeket másolni mert ezek mpg-4 formátumba voltak és est már támogatja a apple. Tehát vagy átkonvertálod a avit mpg-4 -re(ez eltarthat akár tobb órakig,pc-töl függ) vagy a telepítet playerbe másolod vagy streemeled gépröl. Mivel hogy a töbség kevés hejjel rendelkezünk streemelésel oljuk meg. Ha megvesed a pl.nPlayert es ha megnitod a iTunest akor job sélen otvan hogy iPad. Rakattintva megnílik a iPadod.Maj a felsö sorbol kivalastod a Aplikáciok. Megjelölöd és lagalul megjelennek a telepített aplikációk. Köstük less a player. Ha rákattintas magnílik a player és megjelenik egy ablak-dokumentumok. Ide kell bemásolni a filmet.
-
erdoke
titán
válasz
Urban Terror #3139 üzenetére
WiFi-n (böngészőn) keresztül, vagy iTunes-ban az app területére húzod a filmet.
-
Urban Terror
tag
válasz
univerzita #3138 üzenetére
Ezt egy icipicit részletesebben leírnád? Mert van egy iphone 3gs-em, arra simán tudtam filmeket feltolni (próba kedvéért csináltam).
Olvastam itt korábban, hogy sokan az nPlayert emlegetik.
Ez hogy működik? Megveszem ezt a progit, és akkor utána mi lesz? Hogyan kerülnek fel az eszközre a filmek?
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #3137 üzenetére
Avit nem támogat a iTunes. Est csak úgy tudod megtenni hogy telepítes media playert és abba bemásolod.
-
Urban Terror
tag
Tudna valaki tanácsot adni?
Nem tudok filmet másolni a tabira. Csatlakoztatva van az eszköz, az iTunes látja is. Megnyomom a ctrl+O-t, vagy egérrel a File hozzáadása könyvtárhoz parancsot, kiválasztom a filmet, de nem történik semmi. Az avi mérete lényegesen kisebb, mint a szabad hely.
Tudja valaki, hogy miért van ez, vagy mit kéne csinálnom?
-
Zjunior
veterán
válasz
Szabikaa20 #3134 üzenetére
Félreérted, felsorolja mit tud...
Csak nem raktak vesszőt. -
nauro
aktív tag
Működik a multi tasking ipadon app bezárás közben
erre most jöttem rá, így sokkal gyorsabb
csak h tudjátok
-
Szabikaa20
őstag
Tegnap elég érdekes dolgot találtam a Tesco SK-s újságjában...
Fordítom: 7,9"- os Air play kijelzö..... 16GB RAM (ezen lehidaltam) a többi az passzol.Nagyon hülyék egyesek...
-
univerzita
addikt
válasz
Hofeher #3129 üzenetére
Én Zyxel 310 -est hasnálok 2TB hd-kel.Töb fajta player ( Nplayer,AVplayer stb.) külömbözö modon kapcsolódhat nashoz. Én 8player hasnálok és DLNA keretül.Miért DLNA kerestül? Mert amikor ipadon megnitom a player azonnal lássa a NAS-t és a rajta lévö filekat. Mindest nagyon gyorsan tesi éss semmi mást nemkel neki megadni. És igy tudok streemelni akár 25-35G BR filmeket, 4K videokat. De termésetesen mindenki külömbözö csatlakozási módot preferál,nekem ez vált be. Egyébként a zyxel rendelkezik Polkast funkcioval amit külön aktiválni kell majt ipadre is telepíteni kell stórbol és akkor bárhonnan tuds streemelni a nasodrol. Perse ha megfelelö a feltölségi seb.
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #3127 üzenetére
Nálam is kb. úgy teljesít vagy csak egy vízszintes csíkot látok, mint pl. most is.
-
Hofeher
aktív tag
Zyxel nassal sikerült valakinek összehozni az iPadet hogy lehessen filmet nézni onnan.
-
Joubert
tag
Ezt vajon hogyan?eddig úgy használtam az iPadet h amikor nem, akkor kikapcsoltam (pl. éjjel, de volt h napközben is végig) úgy ment el amióta megvan átlagosan 15-16 órát. Most utolsó töltés óta kipróbáltam h ha nem kapcsolom ki mennyivel merül jobban... Es hat ez lett. Ez azért van mert a ki-bekapcsolás (egy töltési cikluson belül kb.5-6) ennyivel jobban meríti?! A felhasználás ugyanaz, 50%net 30%facebook 10%játék 10%youtube. A fényerő annyin van ami látszik, de automatikus, jobban is ki szokott vilagosodni, de nagyrészt így...
-
Urban Terror
tag
Pedig próbáltam usb 2.0 és usb 3.0 csatin is.
-
kiszu
senior tag
válasz
Urban Terror #3122 üzenetére
Pc-n nem fog tölteni,mert nem ad le annyi áramot a gép usb kimenete.
-
Urban Terror
tag
Üdv Mindenkinek!
Új ipad air tulajként elkezdtem olvasni a topikot, hogy kikupáljam magamat ebből az ökoszisztémából, de még csak a kb 500. hsz-nál tartok.Igazából arra keresen a választ, ill megoldást, hogy egyrészt nektek tölt-e a tablet pc-ről, másrészt mi a mikéntje annak, hogy wifin keresztül szinkronizáljak tartalmat az iTunes és a tablet között?
-
zorromoto
senior tag
Köszönöm ,így mondjuk azt hogy érthető,lenne csak nekem volt furcsa mert ma már szinte minden tabletbe ott figyel a gps legalább is androidos fronton.Sajna én meg sokmindent ahhoz viszonyitok mert vagy 4 éve azzal nyomulok.
-
erdoke
titán
Azt azért tegyük hozzá, hogy a GPS szinte csak navigáláshoz kellene, mert 20-30 méteres pontossággal WiFi-n is belövi a helyzetet az iPad. Pl. nálunk csak az a kérdés, hogy a 43-45-47 szám közül éppen hová tesz, miközben a 45 alatt lakunk. Sőt, 10-ből legalább ötször a 45-öt mondja, tehát a legtöbb felhasználásra tökéletesen elég.
Egy ekkora batár péklapátnak pedig sem a szélvédőn, sem a műszerfalon nincs keresnivalója, illetve az erdőben se tálcáznék vele, szóval navira felejtős. Nekünk is van 2 db 3-4G-s iPadünk, soha nem éreztük előnyét a GPS chipnek. Persze a mobil hálózat néha jól jön, ha külön utakon járunk (egyébként ott a 30 GB LTE hotspotban), de az más történet. -
csab2
veterán
válasz
zorromoto #3099 üzenetére
Azért ha belegondolsz, valamilyen szinten érthető is.
Ti. amelyik iPad-ben van 3G/4G azt valószínűleg utazás közben is aktívan használják, hiszen azért vesz az ember mobil netes verziót. Aki viszont csak wifiset vesz, az valószínűleg útközben nem használja olyan intenzíven az iPad-jét. Illetve a GPS-hez kell net is, hiszen a Térképek alkalmazás a netről szedi le az aktuális térképet, amerre éppen jársz. Na most ha nincs internet, akkor értelemszerűen GPS sincs. -
крокодил
tag
Nem tudja valaki, hogy létezik e program PC-re, ami lehetővé teszi a gépen való megjelenítést, úgy mint az AppleTv? Ahogy látom az AirServer csak MAC-re van...
-
i.attila
tag
válasz
legiaap #3104 üzenetére
Azért ezeket nem kell kitalálni, el kell olvasni a kézikönyvet.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
i.attila #3103 üzenetére
Mondjuk ilyen eset még soha nem volt...Ha akarják tableton is megtudják nézni...
Nekem mondjuk olyanra lenne jobb ha jatszom pl akkor kitolhassam tvre...Bar azt olvastam hogy eléggé késik a kép.Vagy mivel nem smart os a tv akkor youtubeon nézhessek filmet pl vagy klippet...
-
legiaap
félisten
Az csak nekem új ha a Safariban a keresősáv fölé klikkelek akkor felgördít az oldal tetejére?
Már csk olyat kéne megtalálnom ami a lap aljára visz. -
i.attila
tag
válasz
Szabikaa20 #3102 üzenetére
Ez akkor jöhet jól, ha mondjuk a tablettel vagy a telefonnal készült képeket vagy videókat akarod megmutatni a családnak.
-
Szabikaa20
őstag
Nekem Samsung van és hddröl visz mindent!Full hd filmeket is mkv stb...
Soha nem volt olyanra szükségem hogy a tabnak megosztjam a kepernyojet...vagyis hogy kitegyem tvre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Háztartási gépek
- Fogyjunk le!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- CNC topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest