Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
válasz
крокодил
üzenetére
Szépen rátapad, de ha elrontanád a felrakást le lehet még húzni. Nekem egyszer kb a felétől vissza kellett húzni mert egy kicsit elmozdult, másodikra jó lett, kb fél miniméterrel lett az alma logó felett, de nekem így is tökéletes

(#2698) tomi5244 : Én felülről kezdtem, a kamera volt a támpont, ha ott teljesen passzentos akkor felül kell megnézni hogy egyenesen álljon. Ha ott is jó, akkor tökéletesen fog illeszkedni

-
Blue@X
senior tag
Megjött a matrica, elég jó minőség és remekül illeszkedik. Így már nem kell féltenem a hátulját, most már csak egy smart cover kell rá (remélem fenn marad a matrica miatt és nem lesz elcsúszva), AQUA-ban most a zöld 8490, az nem rossz pénz érte...
-
Sify
senior tag
Szombat óta a 7.1 beta 3-mal használom az Airt. Eddig még nem volt se kilépés programból se respawn. meg mintha egy hajszálnyival gyorsabb lenne. De még tesztelem. Töltöttségről nem tudom még beszélni mert csak ma lett feltöltve teljesen.
-
legiaap
félisten
Ma akartam venni filmet itunes-ból és észrevettem valamit. Ha legörgetem az oldal alájra akkor van olyan menü, hogy films under 5£. Viszont iPhone-on nincs ilyen menüpont. Másnál sincs?
-
Hofeher
aktív tag
tudnátok ajánlani olyan tokot ami a hátulját is védi és normális árban van nem aranyárban mint a gyári apple
-
törölt tag
Kerek perec 12 órát bírt most nálam úgy, hogy kicsit játszottam is, zenét is hallgattam és többnyire LTE kapcsolaton keresztül! Azért ez elég szép úgy gondolom.
-
Nr24
csendes tag
-
univerzita
addikt
Kicsit elkéstem a válasommal a múltkori témát illetöen.Tehát most a amazon.co.uk-an a keresöbe beírod hogy-wireless storage-akkor kidobja a össes tipust.Most elég nagy árlesálítás van. Aki márkássat akar ott a Kinston vagy a Verbatim. Nekem a Easy Acc és a HooToo jön be. Még anyit füznék hozzá hogy ha valaki ojat ves amejiken van kártyaolvasó akkor a külsö HDD csak akor lássa ha a kártyaolvasóba van kártya.
-
Nr24
csendes tag
Egy érdekes dologra lettem figyelmes.
A némító kapcsoló a néma állapotból másnak is átkapcsol a "kattanás" előtt csengőbe?
Ráadásul úgy is tud maradni a kattanás előtti állapotban csengő üzemmódban.Egyáltalán nem zavaró, de ha másnál nem így van, akkor jó tudni ha esetleg keletkezik rajta vmi zavaró karc, akkor ki tudom cseréltetni

-
erdoke
titán
válasz
legiaap
üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a RR sorozat tud AirPlayt, legalábbis a 2-vel működött.
Mivel az AT&T nyomja a linkelt szolgáltatást, nem valószínű, hogy hamar ideérne. Bár ha megveszik a Vodafone-t, ahogy pletykálják...
Mindenesetre a 15 dollár errefelé 15 euró lenne, és abból már most is kijön 3 db Spotify Premium. Gondolkodtam a dolgon, és kettőből szerintem kevés kényelmetlenséggel tudnánk boldogulni. Mindenesetre ha lesz iTunes Radio itthon is, egyetlen Spotify elég lehet a családnak. -
legiaap
félisten
Találtam neked valamit: beats music.
Ha elér hozzánk lehet neked jó lesz majd.Más: a modern combat 4 gyönyörűen fut airplayel. Remélem kitolnak még több airplayes játékot. Kár, hogy az asphalt 8 és az rr3, gtracing 2 vagy injustice, stb nem támogatott.
-
erdoke
titán
válasz
Levente17
üzenetére
Én az EDigitalban vettem cetelemes kedvezménnyel, úgy volt a legolcsóbb, talán 16e Ft. Normál vásárlással 18e, de úgy házhoz is szállítják. Kinyitod a dobozt, felhívod a magyar Apple Support zöld számot, és az iPad sorozatszámával együtt beregisztrálják a + garit. Sajnos online még mindig nem ment.

-
krain
tag
Én Adonit Jot Pro-t használok pár hete már Penultimate-tel. Tapasztalatok: klassz.
Bővebben: nyomtatott nagybetűkkel jól lehet vele jegyzetelni, de nálam az folyóírás hát ... az kataszrofálisan csúnya. (Ez persze szubjektív tudom, ti biztos gyöngybetűkkel írtok. ) Kicsit késleltetve jeleníti meg a betűket, ez engem egy picit zavar, de megszokható. Pontos. Egy tesztben azt olvastam, hogy jegyzetelésre ez a legjobb stylus. eddig meg vagyok elégedve vele. -
krain
tag
Sziasztok, lehet olyat beállítani iPad3-on(vagy 4-en), hogy a fényképek egy részéhez csak jelszóval lehessen hozzáférni?
-
Levente17
tag
Tegnap vettem egy ilyen gépet es szeretnem azt, hogy ha valami baja van ne legyek mar sz*rba..
Olvastam az AppleCare dologról.Azt hol lehet megkötni ? Vagy hogyan működik ez az egész folyamat?
Előre is köszönöm!!
-
törölt tag
Annyit nem akarok adnimérte, azért köszi.
-
vans?
őstag
válasz
üzenetére
udv, nekem ilyen van. muanyag hatulja is van, de nem gagyi, es konnyu leszedni az egeszet. tokeletes a tok amugy, lezarja-felnyitja a kijelzot, mindket allasban stabilan all. ja, es ugye 5 dolcsi a 15+ ezerhez kepest. A legolcsobb postaval van vagy 1 honap mire megjon, DHL-lel gyorsan, meg ugy is megeri szerintem (en mondjuk iPhone-ra is rendeltem par tokot - foleg mert a paromnak is az van).
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
üzenetére
A 21Mbps sebesség csak névleges adat, a valós sebesség függ a lefedettségtől, a hálózat terhelésétől, az időjárástól, stb. Most biztos sokan lógnak a neten ezért csökkent a sebesség. Nálam az LTE 3-18Mbps között mozog álalában (szintén N&R 8GB LTE)... A csúcs eddig 28Mbps volt, de ez nagyon ritka kegyelmi állapot, mikor minden bolygó együtt áll.

-
törölt tag
Valamit nemértek. LTE-n netezek, 8GB az adatforgalmazhatóságom, de ezt megduplázták, most viszont a 20MBit helyett max 5MBit van (miközben írok márcsak 3)
Mitől lehet ez? A feltöltés meg fixen 10MBit! -
erdoke
titán
válasz
legiaap
üzenetére
Nálam működik az AirPlay több tucatnyi appon keresztül többek között nPlayerről is. Tehát valami nálad nem stimmel, ha kép nélkül látszik a film.
Keress rá, hogy milyen játékokat érdemes rajta keresztül tolni, nemrég olvastam erről egy cikket.
A WiFi nagy késleltetése adott, erre számítani kell. Ahogy mondtam, a kütyü nem arra való, ahogy a WiFi-s átvitelt se azért találták ki. -
atees
őstag
Ez az apple tv dolog engem is erdekelne, mert most gondolkodok azon, hogy vegyek. Valoban ennyire akad? Illetve van vmi lista, hogy melyik jatek tudja az airplayt?
Mas: hasznal vki stylust? Notes plus programhoz szeretnek venni egyet, tudnek vmelyik stylussal folyamatosan irni?
Koszi!

-
erdoke
titán
válasz
legiaap
üzenetére

Azt javasoltam, hogy az Apple TV kábellel legyen a routerre kötve (ennek semmiféle szerepe nincs a tévére kötésben, tehát képnek ugyanúgy kell lennie), és az iPadre/iPhone-ra másold fel a filmet. Ezzel ki tudod zárni, hogy a háromszoros vezeték nélküli átvitel legyen a szűk keresztmetszet. -
erdoke
titán
válasz
legiaap
üzenetére
Az Apple TV ugye kábellel van a routerre kötve, és nem streamelt filmet tolsz a mobil eszközről?
Játékból csak az a jó, ami nem AirPlay tükrözéssel megy ki, hanem játékon belül van AirPlay kapcsoló. Az iPad csak kontroller, a játék maga a tévén látszik. Máskülönben nyilván nagy a WiFi késleltetése. -
Sify
senior tag
Tudtok mondani oldalakat amikre kifagy a safari? Betat raktam fel igy tesztelnem.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Vehettem volna olyat is, de elvárnám ettől is. Na mindegy most már. Majd kölcsönzök filmeket storeból.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Bőven van. Számomra így élvezhetetlen.
Engem inkább az idegesít, hogy nplayerben benyomok egy 3-4 gigás BRrip-et és azt is lassabban viszi. -
legiaap
félisten
Na csak megvettem ma az apple tv-t. Egész jó cucc de nem estem hasra tőle. Kipróbáltam pár komolyabb gamet kitolni tvre, hát rendesen szaggatott, sőt meg volt egy könnyed fehér képernyőm alma logóval közben. BRrip-es filmet vetítettem ki amit Nplayerrel játszottam le hát ott is volt gond. Divx, xvid, avi gondnélkül ment.
Szóval jatékot kivetíteni nem a legjobb, komolyabb filmet kivetíteni nem a legjobb, minden másban okés. -
törölt tag
Már megvan!
Mik az újdonságok a béta 3-ban?
-
atees
őstag
válasz
üzenetére
Szoval, csatlakoztatod az ipadet a gephez itunes elindul, alkalmazasok fulre kattintas, majd legorgeted az oldalt, ott bal tajon megtalalod az adobe ikonjat rakatt, jobb reszen lesz egy gomb, h asszem tallozas, na itt kivalasztod amit akarsz es kesz is, persze kis ido kell mig felmasolja, ezt a kepernyo kozepen felul jelzi.
Rem ertheto! -
Hofeher
aktív tag
Írd meg milyen bár én még ismerkedési fázisban vagyok 2 napos még nem volt tabom
-
Sify
senior tag
megy fel a 7.1 beta 3.

-
törölt tag
Az gép és nem iTunes tapasztalat, sorry.
-
erdoke
titán
válasz
üzenetére
Lassan 3 éve van iPadem, és elég sok PDF fájt néztem már rajta. Voltak nagyok is. Soha, semmilyen problémám nem volt ezzel. Gyakorlatilag nem használok iTunes-t, de arra elég hamar rájöttem, hogyan kell az adott alkalmazásba másolni tartalmat...

Szerk. & gy.k: Az Alkalmazások fülön van egy belső ablak, ahol ki kell választani az appot, majd behúzni Intézőből a fájlt.
-
törölt tag
Jaaa, de nekem ezt azóta se írtátok, hogyan is kell, csak egyet hajtol mint a pereces!
Nekem ezt honnan is kellene tudnom, mint friss Apple user? 
Azhittem, hogy a fórum egy olyan hely, ahol lehet kérdezni és segítenek, de akkor itt többet nem teszek fel semmilyen jellegű kérdést, mert csak kioktatva vagyok, hogy így úgy user error, de segítség a fasorban sem. Na örültem!
-
-
törölt tag
Neharagudj, de több mint 15 éves számgéptapasztalat után, csaktán feltudok egy nyamvatt PDF file-t tölteni egy retek felhőbe! Feltöltöttem, sehol.. most megint elkezdtem, kíváncsi leszek. Eddig 100-150MB-os PDF-et kugli drive-ból olvastam, de ez a 200MB-os kifogott most rajtam.
-
törölt tag
200MB-os file-tól fagy ki szerintem, bár ez meg szerintem ciki. Most adobe felhőbe feltöltöttem, erre feltöltés után sehol sincs
DDDDDD komolyan vicc kategória már az egész. iTunes-on ekresztül ipad-re fel se tudom tenni, mert ugye nem kép-zene vagy videó. Ilyenkor mivan? -
törölt tag
Azt hogy kell?
leszögezném pc-ről szeretném feltölteni valahova és megnézni a pdf tartalmát, namost akármivel próbálom, sehogysem megy. Alkalmazással sem. -
törölt tag
Na kipróbálom, csak tudnám minek van a box is, ha kifejezetten erre szakosodott és mégis kifagy az alkalmazás.
De ha jól látom fizetős... Nem is gyengén. :S
-
törölt tag
Najó, de nincs a vason még, hanem felhőben... Boxból letölteni se lehet :S kinlódok egy retek pdf-el már 2 napja komolyan.
-
törölt tag
Ha van egy pdf dokumentumom, azt hogyan tudom elolvasni ipaden? Csakmert akárhova töltöm fel, felhőbe, nem tölti be, error -.- 200mb a pdf egyébként.
-
Levente17
tag
Mai naptól én is ebbe a csoportba tartozok szerencsére..

iPad Air 32GB&4G -
pescara
aktív tag
Nekem 23 ora volt 2 napja.
-
Blue@X
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Megosztja hálózaton
További infó: [link] -
Sify
senior tag
Hétvégén felrakom a beta verziot.......kiváncsi vagyok milyen lesz.
-
Hofeher
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
nyomtatót pendrivot hdd lehet rákötni
közben sikerült megoldani az országkód kavart be valószínűleg több órát tököltem mire kiderült -
Hofeher
aktív tag
az air milyen wifi titkositásokat kezel le mert az itthoni tp link emre hiába csatlakozik fel ikon szerint de adatforgalmat nem tud generálni sos segítséget kérek.
androidos telo dell laptop megy a tp link ről
-
atees
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Na az jol hangzik!
-
univerzita
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Én 8playert hasnálom. Van free és fizetös. A külömség az hogy a free egy mappábol 5 filmet játsik le. Vagy a Vid On player az free,nem ros.
-
Szabikaa20
őstag
Ez a hdd brutálisan jó szerintem,de 200 dollár egy 1tb os hdd ert cseppet sok!

-
atees
őstag
válasz
Joubert
üzenetére
Hat nekem iphone ipad, meg a filmtekercs
szal nem is eleg az 5 giga!
Bar lehet rosszul hasznalom az icloudot, az ipaden csak akkor latom a kepeket ha a filmtekercs mentve van az icloudba?Na meg a masik 16 gigaval nagyot hibaztam... Vmi alternativ megoldast nem tudtok, wifis kulso tarolo, nem a kingstonra gondolok, mert az irrealisan draga!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

valami tanács vagy praktika jól jönne, hogy ne kelljen félúton lefeszegetni 
[moderálva]
Windows Phone szintre degradálod azt, ami egyébként jobban működik.

Bővebben: nyomtatott nagybetűkkel jól lehet vele jegyzetelni, de nálam az folyóírás hát ... az kataszrofálisan csúnya. (Ez persze szubjektív tudom, ti biztos gyöngybetűkkel írtok. ) Kicsit késleltetve jeleníti meg a betűket, ez engem egy picit zavar, de megszokható. Pontos. Egy tesztben azt olvastam, hogy jegyzetelésre ez a legjobb stylus. eddig meg vagyok elégedve vele.
Mitől lehet ez? A feltöltés meg fixen 10MBit!

Ennyivel mar csak megoldod...