- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A 8.1-ről van szó épp.
-
törölt tag
Komolyan nem értem mit értetlenkedsz. 8.0-nál is ez volt. Minden újabb bétánál további javítások vannak, ez mindig is így volt. Ha nem így lenne már most kiadhatnák.. Majd meglátod, nyílván nem adnak ki szarabbat. A béták hibái adottak hisz benne van a nevében is: BÉTA. Tartós használatra nem ajánlott.
-
legiaap
félisten
A wifis baj engem is elért 8.0.2-t használva. Felcsatlakozik, de nem tölti be az oldalakot. Repülőbe kell tennem majd vissza az helyre hozza. Ugyanezt tapasztalom 5S-en is. Napi szinten 3-4-szer eljátszák.
Másik hiba amit találtam, hogy írtam a hsz-t itt, majd select all és mondom copy-ra rámnyomok (hosszú hsz-nél elengedhetetlen, ha neadjisten újratöltené az oldalt) de nem jött elő a copy-s fekete buborék. Safari bezár majd újranyit oldotta meg. -
Süvi
őstag
Egy ilyen fólián gondolkozok. Van esetleg valakinek tapasztalata Tempered Glass fóliákkal?
Köszönöm
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #5989 üzenetére
Már mondtam hogy beta !1!, majd idővel minden javul...
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #5989 üzenetére
Nalam is, plusz a gesztusos bezaras sem mukodik sokszor.
-
legiaap
félisten
Na október 20-án jön a 8.1. Remélem kajak jó lesz.
-
plus44
veterán
Ugye a garanciáztatáshoz nem kell a készüléken kívül semmi a T-mobnak, igaz?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5983 üzenetére
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #5983 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5981 üzenetére
Millió+1 beállítási lehetőség van benne, mondjuk ez nem biztos hogy mindig pozitív, én szerintem Safari API-t használ, csak kicsit javítva, mert ez ugye nem crashel meg ilyenek és baromi gyors és hajlandó benntartani a memóriában a megnyitott lapokat is. Mit értesz azalatt, hogy nagyítani sem lehet?
-
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5977 üzenetére
Annak igen örülnék ha apple bácsi engedné kiválasztani az alapértelmezett böngészőt. Ha az iCab amit erdőke emleget mindig tudni fogja kezelni a 1Password-ot akkor átlépek arra. Addig nem veszem meg. Még a Mercury sem tudja sajna.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5974 üzenetére
Igazából Safarin kívül más bug nem igazán van, nem? Azt meg azért elég könnyen ki lehet váltani, van rá elég sok alternatíva.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5970 üzenetére
Van egy érzésem, hogy a Safari ilyen szar lesz egészen addig míg nem jön az IOS9 2 giga rammal.
-
törölt tag
Mivel még béta szerintem nem kell emglepődni ezen. Valamit javítottak ez biztos, ami még nem szemmel látható, a további bétákkal majd lesznek javítások még tuti, de mire megjelenik a végleges 8.1 azért az még odébb van.
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #5967 üzenetére
Én délután a legutolsó hivatalos iTunes-szal tettem fel. Talán 11.4? Kb. másfél hete tettem fel azt az iTunes-t.
Először nyomtam egy teljes visszaállítást az iPad-en, mert nem akartam még a 8.0.2-t is letölteni, utána pedig beállítottam új iPad-ként, majd shift+frissítéssel betallóztam neki a letöltött bétát. -
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #5967 üzenetére
Ha van, akkor mindenképp kell neki a béta.
-
Hofeher
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5964 üzenetére
Köszi a1475 miért nincs benn ez az infók közt azt nem tudom
Szinte állandóan tóban van a kis lapos
-
Hofeher
aktív tag
Honnan lehet tudni hogy a 3 verzió közül melyik jó nekem t-mobil mobilnetes 64 GB verzió
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #5961 üzenetére
Én most végeztem a felrakásával, egyelőre semmi extrát nem látok, de még nem is nagyon nyomkodtam, mert dolgozni is kell néha.
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #5955 üzenetére
-
törölt tag
Igen valőazínű a touch ID sz új ipadeken. Elvileg most október elején jelentik be kb egy újabb keynote-on. Remélem az már nem fog akadni xD (mármint a stream-es bejelentés)
-
Darda Csabi
tag
A következő generációs ipadekben mennyire valószínű a Touch ID? Mikorra várható a bemutatása?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5955 üzenetére
Elég sok jó dolgot hozott be és remélem minden Safari és 4-5 ujjas bugot javítani fog
Én nem szoktam bétázni, de ha nálad fent lesz, akkor megosztatod majd a tapasztalatokat
hj.jani95:
Nálam jó 8.0.2 alatt.
-
hj.jani95
aktív tag
Nektek is kilép a naptár alkalmazás magától ha akartok egy eseményt szerkeszteni? Csináltam egy eseményt ami kb egy hetes de nem engedi szerkeszteni mert mindig kilép
-
vadászcsiga
félisten
8.1 beta1 megjelent. Amint találok működő linket kipróbálom
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5949 üzenetére
Engem alapból idegesített, szóval már az elején kikapcsoltam.
Ebay-t appból szoktam használni, ott nincs baj vele.
-
legiaap
félisten
Megőrít, hogy a négy ujjas felfele suhintás nem mindig működik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5945 üzenetére
Ebay webes nézetben pl néha görgetés közben felugrik a tetejére de egy pillanat alatt
-
vadászcsiga
félisten
8-ról nem sok jó mondható el, Safari pl katasztrófa, de az üzemidő nekem baromi jó lett.
-
törölt tag
Egyébként nem akarom elkiabálni, de amióta kikapcsoltam a multitaskingban is elérhető kontaktokat, azóta egy dekát sem receg a tasking előhívása
-
törölt tag
Kollégám vett az Air-hez egy olyan kiegészítőt, aminek az egyik végén lighting csati, a másik pedig SD kártya olvasó. Eredeti apple termék természetesen. Namost a kérdés az hogy az ipaden meglehet nézni hogy mi van a kártyán, vagy visszirányba is működik a dolog, tehát eszközről is lehet a kártyára menteni képet vagy egyéb mást?!
-
Süvi
őstag
Nemrég a netet böngészve találtam ezt a boltot, ahol szerintem ugyan azt a kínait adják, kicsit drágabban.
-
Süvi
őstag
Szia!
Kb. 2 hónapja használom megelégedéssel a korábban is belinkelt, jó minőségű kínai tokot.
Azóta rendeltem 3 db-ot a baráti kör mini készülékére és azok is jók.
Szerintem fogja bírni egy darabig, magamnak még biztosan rendelek majd.
(Előbb-utóbb én is rendelem majd a szülőknek az Airt
)
(Volt egy, aminek a sarka nem volt szép, de arra kaptam visszatérítést és el is adtam)
-
válasz
vadászcsiga #5934 üzenetére
Múltkor (2 hete) már írtam, hogy jó áron lesz, 90e. 27% Áfával. Cserében lassan jön meg.
-
igazad van, pontosítok: kinyitva ne takarja az elejét. Tehát ne legyen a képernyő körül 1 centis műbőr keret.
szerk: ez egész jónak tűnik, "Muvit Easy Cover".
@Vasinger: újat szeretnék, a szüleimnek lesz, de feltétlenül megnézem a HA-n a hirdetésed!
-
Srácok!
Megrendeltem a szüleimnek az Airt (alap 16-os), kb. november elejére jön meg.Szeretnék hozzá tokot is, a kritériumaim:
- smartcase jellegű,
- valami jó minőségű kínai,
- lehet ebay, aliexpress, stb. is,
- ne takarja az iPad elejét,
- gazdaságos beszerzés legyen, max 4-5 ezer HUF (max. 20$ szállítással)Van valakinek ilyennel tapasztalata, esetleg konkrét linket tudtok adni bevált cucchoz?
Köszönöm! -
Vasinger!
nagyúr
Na megvettem a K810-et, viszont az a problémám vele, hogy a 0-ás gomb csak iPaden fel van cserélve az "í" karakterrel. Gépen nincs gond vele.
Nem teljesen értem, hogy ez miért van, minden más karakter a helyén van. Angol kiosztású. Erre nincs ötletetek?
-
bferenc
tag
válasz
Vasinger! #5921 üzenetére
Ugyan ott. Igen. Hasonlítsd össze.
Angol: [link]
Magyar: [link]
Ha akarod valahol találkozunk megmutatom, aztán döntesz. Átéltem én is ezt, nagyon sokat gondolkodtam, mit tegyek.:-)Persze és ha nem tudsz valamit akkor iPaden egy gombnyomással előhozod az érintős billentyűzetet és nyomod amit akarsz.
vadászcsiga: Nem tudom, hogy mit keresgéltél, mert ha tudsz rendesen gépelni akkor nem keresgéled a karaktereket és nézed a feliratokat. Nyilván függ attól mennyire tudsz gépelni és mennyire tudod megszokni. Néha van olyan hogy kéne a #, akkor fogom előhívom a virtuálist és megkeresem, de ezt nem használod minden nap. A többi meg úgyis megszokod, hogy hol van. Csak egyszer kell rájönni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5922 üzenetére
Rendben, akkor leírom már rendesen, hogy mi is a tervem.
Jelenleg egy K750-es Logitech-et használok a notimhoz pesti lakásomban, de azt gondoltam, hogy mi lenne ha lecserélném egy BT-s bill-re, amit használni tudnék az Air-hez is, ha éppen ahhoz kéne.
Namost 2 darab bill. jött számításba:
Apple Wireless Keyboard, magyar kiosztással 13k környékén garival, új állapot
Logitech K810 angol kiosztás 17k, új állapot, garivalAz Apple billel az a bajom, hogyha váltogatni akarok az eszközök között baromi lassan lehet mert újra kell párosítani, a Logitech egyszerre 3 eszközt is tud kezelni, így annál nem kell evvel szórakozni, de nincs magyar belőle.
Van még ez is: katt Ez lenne a legjobb, de ebből még angol kiosztás sincs szerintem, meg beszerezni se lehet.
Na most Ti mit tennétek a helyemben?
szerk:
Egyébként én baromi jól tudok vakon gépelni, tehát a lényeg annyi, hogy minden ugyanott legyen. Szerintem 2 éve nem is néztem rá a billentyűzetre. Ezt nem felvágásképp írom, csak mint tényt.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #5922 üzenetére
Nekem meg cseh billentyűzet van a laptopomon, de kb 2 nap alatt megszoktam. Ha lesz rá keret lecserélem angolra, mert az programozáshoz sokkal jobb.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #5921 üzenetére
Ha magyarul akarod használni ne vegyél más kiosztásút mert kínszenvedése lesz a használat. Régebben én is vettem egy angolt hogy majd jb+magic mouse-zal elegáns kis dolgozó sarkot alakítok ki de idegösszeomlást kaptam az ékezetes betűk keresésében
Szerencsére uganannyiert el tudtam adni, egeret már meg sem vettem.
Csak magyart -
Vasinger!
nagyúr
-
bferenc
tag
válasz
Vasinger! #5919 üzenetére
Almapiacon talán. Angol kiosztású, de gyakran írok angolul, így nem zavar. Amúgy nem tér el nagyon, csak feliratozás más. Í, á, é van. Garancia billentyűzetre szerintem fölösleges vagy működik vagy nem. Végig próbáltam a billentyűket és írtam vele 5 percig, amikor megvettem. Így megvoltam 10-ből+a tok, nekem nem ér 5000 forintot, hogy lássam a karaktereket.
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5916 üzenetére
Rendben, köszi ...
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #5911 üzenetére
Szerintem is baj, mert most ujra feltöltöttem majd levettem és megnéztem még egy részt és most csak 8%ot merült. Nem tudom ilyenkor mi van, vigyem be szervizbe? Egy hónapja vette újonnan :/
-
HardRic
addikt
válasz
Vasinger! #5913 üzenetére
WOW, hogy hogy nem ismerted? Itt is volt róla egy csomószor szó, + enélkül szenvedés lehet gépelni.
Úgy használom, hogy felállítom a tokomban, hogy csak egy kicsit legyen megtámasztva (kb 30 fok lehet) és fektetve 10 ujjal gépelek. Majdnem olyan gyorsan megy mint thinkpaden. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
HardRic #5906 üzenetére
És milyen "állásban" használod, ahogy kényelmes rajta jegyzetelni? Én elsődlegesen egyetemen használnám jegyzetelés funkciót. Egyébként ezt a felfelé húzást nem is ismertem, így valóban baromi gyors lesz a gépelés, lehet mégsem veszek majd hozzá billt.
Egyébként egy Apple bill-t vettem volna hozzá, azt notimhoz is használni tudnám és 15 körül már kapni.
(#5906) HardRic:
Nekem iOS 8 óta jött be az, hogy nem mindig működtek a többujjas gesztusok.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Meg jött a billentyűzet. Ezt most arról írom. Kicsinek kicsik a gombok, de aki tud vakon gépelni annak teljesen használható. Én könnyen megszokam. Mindent ott van majdem mint a rendes billentyűzeten. Egyedül a hosszú í betű került az 'esc' helyére, meg a 'z' betű helyén y van és ugye ez fordítva is igaz.
De rendeltem hozzá billentyűzet matricát úgyhogy a hibák ezzel ki lesznek javítva. Igaz az írásjelek azok össze vissza vannak, na azt meg kell szokni, de amit sokat használ az ember, azok jó helyen vannak, kivéve a kérdőjel, na ahhoz végig kellett nyomkodnom a billentyűzetet mire megtaláltam.
Bt-vel csatlakozik az ipadhez kb 10 másodperc alatt meg van a csatlakozás. A dobozra 120 mAh van írva akksi teljesítményre, szerintem ezzel, ha nem minden nap van használva jó pár hétig elmegy.
Könnyű és vékony a tok, szorosan fogja az ipadet, szerintem kiesni nem tud belőle, persze ha sokat használja valaki és ki-be rakosgatja, akkor lehet hogy ez a tartó megadja magát. Mert ugye összességébe mégis csak egy 6200 Ft-os dologról beszélünk. Meg ha túlságosan hátra hajtjuk az ipadet akkor elhúzza az ipad a billentyűt, mert jóval nehezebb. De én kellemeset csalódtam benne. Nagyon jól használható.
Meg jól néz ki benne az ipad :} Na most a zárójelet konkrétan nem tudom elő varázsolni
Ja igen és a sleep wake funkció működik vele, külön plussz pont nálam.
Ha nincs használva a billentyűzet a Bt kikapcsolható rajta. Dobozba egy kis leírás volt meg egy usb-s kábel a töltéshez.
Összességében ha valaki billentyűzetet akar venni, szerintem jó választás. -
vadászcsiga
félisten
Kedvencekben ami ott van ahogy rábökünk a cimsorra hogy lehet ikont adni. Index "i" betűje meg van de PH-nak nincs, üres.
-
törölt tag
Megint be-be ragad a 4újjas mozdulat
-
ZoliBen
tag
válasz
vadászcsiga #5897 üzenetére
Nagyon konstruktív jellegű hozzászólás volt tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- Fotók, videók mobillal
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...