- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Nem kell eredetit venni, vannak jó minőségű alternatívák. Amire háromnegyed éves tapasztalattal a hátam mögött figyelnék, hogy olyan tokot válasszak, ami védi az oldalát is. Az alu elég csúnya sérüléseket képes összeszedni, ha pl kihúzod valahonnan a tabit és az oldala valami élhez (nálam ez egy fém szekrény volt) hozzáér, akkor nincs kegyelem.
-
Urban Terror
tag
Sziasztok. E-mail válasz esetén hogyan lehet mellékletet csatolni?
-
Urban Terror
tag
Ha jól látom, akkor egyelőre még nem érdemes frissíteni 8-ra.
Azt hiszem akkor megvárom a következő verziót, vagy frissítek akkor, ha elözönlik a topikot a pozitív tapasztalatok.
-
Urban Terror
tag
Legutóbbi frissítés óta már csak elvétve van memória crash, viszont lassabb lett a Safari, és előjöttek lagolások. Ma pl egy szövegmezőbe a begépelés 1sec-es késéssel ment, kb, mint mikor a billentyűzetből kifogyott az elem. Elég elszomorító.
Gondolkozom egy gyári visszaállításon, mert a power+home gomb általi reset nem tűnik megoldásnak.
-
Urban Terror
tag
Eléggé sok kompromisszummal jár a 16-os. Alig van pár giga szabad hely egy üres 16-os AIR-en, én is leszedtem az alap progikból párat, hogy jobban elférjek (pl a hangszeres progit, de az iMovie is több száz mega) . 2-3 komolyabb játékot felteszel és utána már alig lesz helyed.
Példa: mikor jött a 7.1, a telepítéséhez kellett, ha jól emlékszem 2.7GB szabad hely. Ott sakkoztam, hogy mit töröljek le és film, vagy zene nem is volt a tabin.
El lehet lenni a 16-ossal, kompromisszumok árán, ha nem játszol komolyabb játékokkal és a zenét, filmet nem nagyon pakolsz fel rá, akkor simán.
De felraksz pár dolgot, főleg a kezdeti lendületet tudva, pikk-pakk megtelik. -
Urban Terror
tag
válasz
Urban Terror #4010 üzenetére
Működik
Köszi!
-
Urban Terror
tag
válasz
univerzita #4006 üzenetére
Létrehoztak egy előfizetett naptárat ( ezt adta hozza) de azt írta ki, hogy nincs SSL, vagy mi. Linket beszúrtam, es létrehozott egy Lka nevű előfizetett naptárat.
-
Urban Terror
tag
válasz
univerzita #4002 üzenetére
Hogyan lehet a magyar névnapokat elővarázsolni a naptárból?
-
Urban Terror
tag
Mivel a sandbpox jelentésére is az iménti googlezésem alkalmával szereztem tudomást, gondolhatod, hogy mennyire vagyok képben ezekkel a mechanizmusokkal, annak ellenére, hogy azért Win és Linux környezetben otthon érzem magam. Linux alatt is az volt a mantra, hogy mivel minden telepítést administratori engedélyezés előz meg, a vírus kizárt, kiderült, hogy mégis léteznek rá férgek...
Nálam egyszerűen az a nonszensz kategória, hogy egy fél milliárd userrel rendelkező rendszer vírusmentes.
De mivel te/ti azt mondjátok, hogy nincs mitől félnem és én, mint kezdő user valóban nem tapasztalok semmi ilyesmit, elfogadom, hogy ezzel nem kell törődön.!Kösz a választ!
-
-
Urban Terror
tag
Engem is érdekelne az, hogy ha a világban van fél milliárd IOS eszköz, akkor józan paraszti ésszel végiggondolva evidens, hogy írnak rá kém, trójai, vagy vírus programokat is. Oké, hogy szinte mindent appstore-ból telepít az ember, de jpeg-ben, dokumentumban, filmben, zenében nem lehet kártevő? (bocs, ha naív a kérdés)
Meg ott vannak a JB telefonok, amikre torrentről is tesznek fel progikat. -
Urban Terror
tag
válasz
Szabikaa20 #3670 üzenetére
Az Air-en milyen gorilla glass van? Nekem a Lumia 800-am mindig tokban volt hordva, kijelző GG, ennek ellenére találtam rajta 2 kis karcot.
Én úgy vagyok vele, hogy mivel hátrányát nem tapasztaltam a fóliának a tabin, és egy jó minőségű felrakással is max 2 rongy, csak nyerhetek vele, ha fent van.Eleve szeretek vigyázni a cuccaimra, illetve, ha idővel eladásra kerülne, akkor azt szeretném újszerű esztétikai állapotban megtenni.
-
Urban Terror
tag
Én is így voltam vele, mert az usa importra min 2 hetet kellett volna várni (ha az akkori infókból kiindulva a gariztatástól eltekintek). Nekem meg azonnal kellett.
Egyébként nem az üzeltedet akartam rontani, csak tisztázni akartam egy olyan dolgot, amiben magam sem voltam 100% biztos. A 99 áfás számlával hihetetlenül jó ár. Abból ha viszajön az áfa, akkor olyan alacsony a nettó ár, hogy nem is értem hogy éri meg. -
Urban Terror
tag
Köszi! Itt pont nem kerestem.
Garira:-akkor nem igazán értem, hogy a GsmLine-ban miért mondták, hogy nincs apple gari, azokra a modellekre, amiket a tengeren túlról hoznak be? Kicsit furcsa, mert ezzel a saját boltjukat rontják, hiszen én is pont azért nem náluk vásároltam, mert az általuk felajánlot sajátkezű bolti garancia nem tűniki annyira bizalomgerjesztőnek. Ami még ide tartozik, az az, hogy ők azon az áron un slim box-os kiszerelésű Airt forgalmaztak.
(#3477) focvis: Hát, ha ez tényleg így van, akkor legközelebb én is bátrabban fogok vásárolni.
-
Urban Terror
tag
Valaki nem tudja, hogy mit kell átálítani az iTunes-ban, hogy az ipad-ra telepített progik ne települjenek automatikusan (ráadásul wifin) fel az iphonomra? Már a wifis szinkronizálást is kikapcsoltam az iTunes-ban az iPhone esetében, de ennek ellenére amit rátolok a tabira, az szépen feltelepül a telefonra is.
(bocs, ha láma a kérdés, de még csak szárnypróbálgató szintű user vagyok)
-
Urban Terror
tag
Bocs a sok kérdésért, de be lehet állítani azt a Yahoo-s időjárási információs központot, ami IOS6-nál (3GS)van, amikor a képernyő tetejéről lehúzom az "információs" sávot? Ott napi/órás bontásban ad információt a várható időjárásról. Egyáltalán be lehet állítani, hogy mi jelenjen meg ezen a felületen?
-
Urban Terror
tag
Ha letöltök retina felbontásban (2048x1536) egy képet és be akarom tenni háttérnek, akkor miért nem fér ki a kijelzőre az egész kép? Olyan, mintha a belezoomolna a közepébe és egy bő 3-4 centis keretet levágna.
Illetve letöltök egy gif-et, akkor a filmtekercsben miért nem marad az animált?
-
Urban Terror
tag
Van valakinek tapasztalata a wifis szinkronizációval kapcsolatban?
A Documents by Readdle nevű alkalmazás nagyon bevált, és van lehetőség Wifi-Drive beállítására.
A help-jében leírtak szerint hálózati meghajtót csinálok és megadom a tabi ip címét. Elkezd futni a kapcsolat létesítése, a tablet jelzi is a kérést, OK, majd a dolog meghíusul. Nem tud csatlakozni.
Tudna valaki segíteni? -
Urban Terror
tag
Ti használtok virusirtot? (Pl virusbarrier)
-
Urban Terror
tag
válasz
Mela Kehes #3179 üzenetére
Ezek szerint drágát.
A használati értékéből a tabinak levett valamit a fólia? -
Urban Terror
tag
Mi a véleményetek a kijelzővédő fóliákról? Szükséges? Vettem egyet, fél óra iszonyatosan precíz pepecselést követően sikerült felhelyeznem egyet, majd észrevettem, hogy a közepén alá szorult egy szöszmösz. 2500HUF kuka
A kijelző Gorilla Glass? (kevés róla az infó)
Van egy Lumia 800-asom, annak is GG a kijelzője, tokban hordom, mégis van rajta két kis karc. -
Urban Terror
tag
válasz
univerzita #3143 üzenetére
Letöltöttem mindkét általad megnevezett alkalmazást. Marha jók! Rá tudtam tenni a videót az eszközre, az irodai progival pedig be tudtam állítani egy másik skydrive fiókot (a már létező sky app mellett) így első körben.
Köszi szépen!!!
Most tovább próbálgatom a cuccot.
-
Urban Terror
tag
univerzita, erdőke !
Köszönöm a helyreigazítást!
Tehát vagy konvertálok, vagy megveszem az nPlayert és akkor az általatok leírt módon át tudom húzni a tartalmat. Sokat segítettetek, mert a help.apple.com-nak pont ez a része a leg szűkszavúbb! (mármint a videók eszközre vitele)
Köszönöm, ezen tanácsok mentén fogok próbálkozni!
sz: mondjuk az a parám, hogy az iTunes nem írta ki, hogy a formátum nem megfelelő (help.apple szerint ki kéne írnia)
-
Urban Terror
tag
válasz
univerzita #3138 üzenetére
Ezt egy icipicit részletesebben leírnád? Mert van egy iphone 3gs-em, arra simán tudtam filmeket feltolni (próba kedvéért csináltam).
Olvastam itt korábban, hogy sokan az nPlayert emlegetik.
Ez hogy működik? Megveszem ezt a progit, és akkor utána mi lesz? Hogyan kerülnek fel az eszközre a filmek?
-
Urban Terror
tag
Tudna valaki tanácsot adni?
Nem tudok filmet másolni a tabira. Csatlakoztatva van az eszköz, az iTunes látja is. Megnyomom a ctrl+O-t, vagy egérrel a File hozzáadása könyvtárhoz parancsot, kiválasztom a filmet, de nem történik semmi. Az avi mérete lényegesen kisebb, mint a szabad hely.
Tudja valaki, hogy miért van ez, vagy mit kéne csinálnom?
-
Urban Terror
tag
Pedig próbáltam usb 2.0 és usb 3.0 csatin is.
-
Urban Terror
tag
Üdv Mindenkinek!
Új ipad air tulajként elkezdtem olvasni a topikot, hogy kikupáljam magamat ebből az ökoszisztémából, de még csak a kb 500. hsz-nál tartok.Igazából arra keresen a választ, ill megoldást, hogy egyrészt nektek tölt-e a tablet pc-ről, másrészt mi a mikéntje annak, hogy wifin keresztül szinkronizáljak tartalmat az iTunes és a tablet között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged