- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Urban Terror #5707 üzenetére
Arra várhatsz, a fórumukra inkább csak az elégedtlenkedők írnak, az elégedett többség nem érzi szükségét, hogy leírja ha valami rendeltetésszerűen működik.
-
Urban Terror
tag
válasz
Urban Terror #4010 üzenetére
Működik
Köszi!
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #4005 üzenetére
Sehogy.Elösör a iPados naptárba be kell másolni a linket. A beálításoknál -Mail, naptár > hozzáadni > megjelenik a iCloud,Google stb és legalul a más> hozzáadni naptárt > végül megjelenik hogy Server és ide beírod:lka.hu/other/nevnap/
-
Xero
nagyúr
válasz
Urban Terror #3817 üzenetére
Még a sandboxból sem tudnak kilépni az app-ek, akkor egy képben mégis hogy lenne olyan kód, ami root szinten fut le?
Vannak 0day sebezhetőségek, de ezek jellemzően böngésző sebezhetőségek, és ha tényleg támadható, akkor befoltozzák.
Nem véletlenül tart addig a JB megoldása ameddig, hiszen egyre macerásabb beinjektálni a boot során a dolgokat, ráadásul ott nem a user akarata ellen cselekszik a készülék.
Egy szó mint száz: Nem kell.
-
erdoke
titán
válasz
Urban Terror #3817 üzenetére
A JB aránya alacsony, és a nagyobb repok is elég jól ellenőrzöttek. Soha nem foglalkoztam behatóbban a témával, de sok nemzetközi mobilos portált olvasok rendszeresen, és ott sem volt ez téma. Felejtsd el.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror #3700 üzenetére
Na azt nem tudom hogy GG-e van rajta,de azt olvastam,hogy valami oleophobic bevonat van rajta...Nekem még nem karcolódott pedig rendesen igénybe van véve!
(#3703)univerzita: Én is samsungos kendövel törlöm!Van kettö is!Söt a fényképezőgép lencséjét is!
Most lcd csere volt a telómon és kaptam hozzá kis HTC-s kendöt most azt használom!
-
válasz
Urban Terror #3485 üzenetére
Nem rontod az üzletemet, mert nem árulom
majd egy év múlva fogom cserélni. Felőlem 0% áfával is adhatnák ennyiért. + 5500 Ft szállitás.
-
kiszu
senior tag
válasz
Urban Terror #3479 üzenetére
Eléggé nagy hülyeséget mondtak a gsm line-nál.
A fáma úgy szól:
minden hordozható Apple termékre világgarancia van,kivéve az iphone.
Tehát: ipodok,ipadek,laptopok. -
erdoke
titán
válasz
Urban Terror #3475 üzenetére
Beállítások -- iTunes & AppStore alatt ki tudod kapcsolni az összes eszközön.
iPadre világgarancia van, mindegy hol veszed, ha bontatlan és nem lopott. -
válasz
Urban Terror #3476 üzenetére
Jó kérdés, bízom a minőségben
illetve az apple csak szériaszámot néz. Utóbbiról magam is meggyőződtem már.
-
atees
őstag
válasz
Urban Terror #3422 üzenetére
Sajnos ios7 csak szövegesen írja ki az időjárást.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Urban Terror #3185 üzenetére
Semmit. Mondjuk én a fóliát használók táborát erősítem. Minden iPhone-om és iPad-em fóliás volt. Semmi változást nem észlelek, pedig az i5-ön 750 Ft-os fólia van.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Urban Terror #3177 üzenetére
Nem tudom milyen fóliát vettél, az enyém 1000 Ft volt és két perc alatt feltettem.
-
csab2
veterán
válasz
Urban Terror #3177 üzenetére
Nekem ez a 3. iPad-em. Egyiken sem volt/nincs egy karc sem.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #3142 üzenetére
Két nagyon jó appot tudok ajálani ami nagyon megkönníti a pc és apad kösti komunikáciot. Pc-re a iTools-t appod amejel sok dolgot rá tuts tenni ipedre amiket a iTunes nem tes lehetöve. A másikot a storbol ingyen lehet letölteni. A neve Documents by Readdle . Ezzel a ipadon lévö filokat können tudod kezelni.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #3139 üzenetére
Serintem iphonra azért tudtá filmeket másolni mert ezek mpg-4 formátumba voltak és est már támogatja a apple. Tehát vagy átkonvertálod a avit mpg-4 -re(ez eltarthat akár tobb órakig,pc-töl függ) vagy a telepítet playerbe másolod vagy streemeled gépröl. Mivel hogy a töbség kevés hejjel rendelkezünk streemelésel oljuk meg. Ha megvesed a pl.nPlayert es ha megnitod a iTunest akor job sélen otvan hogy iPad. Rakattintva megnílik a iPadod.Maj a felsö sorbol kivalastod a Aplikáciok. Megjelölöd és lagalul megjelennek a telepített aplikációk. Köstük less a player. Ha rákattintas magnílik a player és megjelenik egy ablak-dokumentumok. Ide kell bemásolni a filmet.
-
erdoke
titán
válasz
Urban Terror #3139 üzenetére
WiFi-n (böngészőn) keresztül, vagy iTunes-ban az app területére húzod a filmet.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #3137 üzenetére
Avit nem támogat a iTunes. Est csak úgy tudod megtenni hogy telepítes media playert és abba bemásolod.
-
kiszu
senior tag
válasz
Urban Terror #3122 üzenetére
Pc-n nem fog tölteni,mert nem ad le annyi áramot a gép usb kimenete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest