- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
sirszevenap #9595 üzenetére
-
válasz
xPraetoriaNx #9591 üzenetére
Most komolyan. Átsiklottam a hozzászólásodon!
Csak idegesítsen-e, hogy eszerint az app szerint nem éppen érzem magam bénának 1900on
-
Srácok. Valaki reagáljon már!
Mire jó az oversumo?
-
xPraetoriaNx
senior tag
Szerintem Overwatchban pont nem fura az ilyen, ha csak nem vagy több kategóriával jobb, mint az ellenséges csapat játékosai, akkor igazából egyéni teljesítmény nem számít, ha csimpifon a csapat, bukni fogsz, sajna.
Amennyire imádom Overwatchot, annyira fel tud idegelni néha, pont emiatt... Amikor azt látom, hogy egyedül megölök (vagy legalábbis lefoglalok) 3 embert az ellenséges csapatból, közben meg a másik 3 begyalázza a csapatom 5 tagját, és épp befoglal, akkor általában meccs után ki is lépek a játékból
-
saen
veterán
-
oxox
addikt
Élmény, ha egy olyan Ana-t tudok magam mögött mint amit Te képviselsz..grat.GODx -neked is grat
A korábbi témát lezártam, és úgy is leírtam a véleményem.
Most nagyon bánom a korábbi büntiket dc miatt (de legalább ma mákom volt), mert ha azok nincsenek, és így toljuk együtt, közelebb lennék gyémánt aljához, mint platina aljához...
-
GODx
tag
TL;DW(Too long;Didn't Watch) kiadás:
Régiótól függően jön custom game kereső
custom game EXP is jön,
Capture the Rooster kap még pár mapot,
kikapcsolhatóak a képességek a játékmódban / ha immunitást adó / mozgással kapcsolatos képességet használsz, eldobod a zászlót
payload sebesség változtatás
A hősök képességeit külön be lehet állítani / kikapcsolni, ugyanez a cooldownjukkal
HP állítás csapattól függően (pl. Háromszoros HPval rendelkező Roadhog vs 6 low HP) -
GODx
tag
-
bazs0811
tag
Valaki mondja már meg, hogy az hogy jön ki, hogy veszítünk egy jó szoros meccset, ahol azért 3 gold 2 silver befigyel, játszom a role-t, de végül épp hogy csak kikapunk...-36 pont. Nyerünk nehezen +10 pont, nyerünk egy jó szoros meccset 4 gold 1 bronz + 2 (kettő !!!) pont, majd veszítünk és -28 pont. Nagy különbségek a csapatok átlagai közt nem voltak. Egyszerűen nem lehet 3 meccset sem nyerni zsinórban 1800 alatt, mert mindig van 1 vagy több bronz vagy akármilyen player aki azt hiszi ez a játék SIMS vagy minecraft...vagy nem tudom. Nincs csapat, és hiába van 1-2 gold a csapatban aki azt hozza le amit kén, nem elég.
-
knoxhu
senior tag
Én 24 winnel értem el a Diamond rank-ot ebben a szezonban, de ennek ellenére sem gondolnám, hogy bárkinél jobb lennék a topikban. Viszont az érdekelne, ha egy szezonban lenne időm lejátszani 1000 meccset akkor hova juthatnék el. Gyanítom ezt sose tudjuk meg.
Nem akartam hozzászólni a témához, mert mindkét oldalról vannak stílusbeli problémák, de azt nem értem miért veszi bárki magára egyetlen egy ember személyes véleményét.
-
GODx
tag
Just my 2 cents a Jinxbird vs. világ témában: Egy hatalmas dolog felett elsiklott mindenki, amit sajnálatos módon szóvá kell tegyek: az SR-skill lista, amit ő írt, nem az összes játékra vonatkozik, hanem általánosságban azokra, akiket a soloQ keretein belül megtalál az adott egyén. És bizony azért sem kellene leszólni, hogy megérzi az SR különbséget, mert bevallom, én is hasonló tapasztalatokkal gazdagodtam a közelmúltban.
Amíg 2800 körül tengődtem, soha, senki nem szólalt meg rajtam kívül, szóval a játék konkrétan le is volt némítva, helyette üvöltött a dijumdisum hogy adja nekem a Zenergiát. Ahogy közeledek 2900hoz, egyre több emberkét hallok beszélni és már kevésbé hajlamosak a társak a "throwra", megy az infó, xy% az ultim, Zarya majd nyomasd az ultid amikor tudod, én már készen állok és társai.
A noob, gold playerek beszólás pedig úgy gondolom hogy egyáltalán nem igaz a topicunk lakóira, már csak azért sem mert ha innen mennek az emberek együtt mert nagyobb a megbízhatóság érzet, aztán nem az megy hogy "jajj Widow vagy, na vagy lecseréled azonnal különben hozok egy Torbjörnt és szidlak a meccs végéig hogy miért kell eldobni a meccset te mocskos senkiházi", hanem ha cserélni kell akkor azt gyorsabban megteszi az ember mert nem egy BörkPerkele#34743 ról van szó akit 2 perce ismersz és már szid mint a nemtudommi.
Harmadik pont: 3 év CS:GO után egyáltalán nem érzem szükségét annak, hogy minden egyes pillanatban a célkeresztem fenn tartsam, pedig nem az ottani ladder silver szintjét, hanem a Master-Grandmaster szintet erősítettem. Egyszerűen az Overwatch nem igényli meg a folyamatos célkereszt igazgatást, még akkor sem ha olyan szintekről beszélünk mint a Plat / Diamond, mert ebben a játékban másfajta célzás és gondolkodásmód szükségeltetik, nem beszélve a TimeToKillről, ami azért egy CS-ben kiemelkedően alacsony. Nem hiába van az, hogy az Overwatch jobban bejön CasualPistinek (Figyelem a Casualon van) mint mondjuk a CS:GO amihez több száz órát kell gyakorolni hogy egyáltalán egy itt Platnak megfelelő szintet megüssön az ember.
TL;DR: Használd az eszed játék közben és már több vagy mint a soloQ játékosok 95%a, szinttől függetlenül.
-
Pocok256
veterán
válasz
kicsako #9570 üzenetére
Ergo nincs személyes tapasztalatod arról, hogy egy a tanulási / skill és mmr görbe milyen meredek csak nyomtál egy talán lehet elmélkedést amivel kiosztottál pár stigmát is.
Arról nem is beszélve, hogy én is sokszor azért játszottam rankedet és nekem is van 500+ comp gamem mert a qm nevetséges és inkább rankedet játszottam mint simát, de nem azért hogy fejlődjek hanem azért, hogy kikapcsolódjak. Az, hogy ki mennyi órát tolt bele vagy hány rankedet játszott egyáltalán nem árulja el, hoyg ezeket milyen intenzitással tolta. dota 2 ben 6k órám van mégis low mmr en vagyok mert első 1 -2 évben toltam akkor elértem a 4k mmr peaket és onnantól csak hobbiból és szórakozásból játszottam. Komolyan játszani megterhelő és ez nem is óraszámba mutatkozik meg hanem abban hogy egy egy meccset nagyon komolyan végig kell koncentrálni ezt munka mellett és esetleg oldaborda mellett lehetetlen sokáig tolni anno Stacraft 2 be elértem én is a grandmaster szintet, de be kellett fejeznem mert olyan töménytelen energiaital és idegi terhelés volt amit képtelen voltam hosszútávon fenntartani. Ennek oka után 1-2 seasonnel rá örültem ha diamond voltam.
-
kicsako
őstag
válasz
Pocok256 #9569 üzenetére
1000 competetive meccsre gondoltam, nem az osszes lejatszottra. Hulye altalanositas volt bocsanat, igazad van. De van az a jatekos aki azert tart 1000 meccsbol x szinten mert a kepessegei miatt nem tud feljebbkerulni, meg van az akit a jatek is tol szepen elorefele es akkora mennyisegu meccsbol kilehet makolni azt az eredmenyt, de feljebbjutashoz mar keves a luck.
Havi 250ora melo +baratno mellett rohadtul nincs idom ennyit jatszani, lolban sem volt 500nal tobb meccsem egy seasonban pedig akkor meg az iskolapadot koptattam forever aloneba.
-
Pocok256
veterán
válasz
kicsako #9568 üzenetére
Két savazás közbe amit azért teszel mert hogy alacsony mmr esek önérzetét bántotta csak sikerül közben neked is belerúgni egy másik közegbe. lvl 400+ vagyok és mégis platinába vagyok akkor szerinted most végeztem el az általánost ? Cuki figyelni, hogy miközben mást savaztok azért ahogy beszél egyes dolgokról ti néha ugyanolyan bunkón toljátok a dolgokat gj hozzá.
Amúgy meg, hogy hány meccs után ki hol tart majd akkor beszéljünk ha neked is sikerült elérni ezt a szintet
Addig csak álom marad majd térjünk vissza 1000 meccs után arra, hogy hol tartasz
Topikban kb 3-4 tag van akinek magas peakje van mint jinxnek valahogy ők egyátlalán nem kritizálták a tagot ...
-
kicsako
őstag
1000meccsel 3k korul lenni olyan mint 20evesen elvegezni az altalanost
De most komolyan, anno lolban is akinek 500+ meccse volt siman elerte a platinat, meg akkor is ha koze nem volt a jatekhoz.Sok melo mellett megint jutott idom egy competetivre. Neha hihetetlenul elvezetes tud lenni a jatek. Persze ehhez kell az hogy balanced csapatok legyenek. Foglalos map volt, elso kettot epphogy behuztuk, harmadikat lose, aztan vegul 3-1re behuztuk a meccset. Megint volt egy play amikor mar egyedul voltam a ponton 1v4ben pont bejott az ultim es rekterino
szidott is az enemy. (Pharah voltam)
En is jonnek szivesen csapatban, de meg csak par karakterrel megy jol a jatek. (Pharah, Soldier, Junkie, Mercy, Bastion es ami gyengebben az hog+reini)
Kicsako#2521 -
saen
veterán
Nemrég írta Jeff Kaplan, szóval jól tippeltem:
"We're working on a blog right now. We'll let you know ASAP the exact date of the season end as well as changes coming for Season 4.
Usually, seasons end one week before the start of the month -- so roughly expect the same here."
-
saen
veterán
Szerintetek melyik csapat fog nyerni?
Matchmaking-re reférne némi variálás...
-
NyxNyxNyx
addikt
Nektek se connectel a játék?
-
skitzoo
senior tag
Másról is legyen szó. Mikor lesz vége a season-nek?
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #9552 üzenetére
ezen nincs mit elemezni, a képernyő x százalékát a föld teszi, ennek nincs értelme, nekem bántja a szemem, és pharát lehet pont ez miatt nem szúrod ki, vagy ha valaki fent all, miközben szomorúan sétálsz be alá....és komolyan az a 4pixelnyi zöld potty zavar, vagy a hook a jobb kezében roadnak? vagy mi van a képben? és itt is van fejes...critical vagy mi, ezzel meg meg is döl az elmélet, jó roadal szemmel láthatóan nem is érdekel hova lősz.
arra sem kiváncsi senki, hogy 1000 játékot letoltál compban. nem tünt még fel?, csak arra regáltam.
(#9557) Pocok256 - igaz, mea culpa...de minek szólsz?, nem vette észre senki más
korrekció: az MMR-ed, pontod, ligán belüli akármid menjen fentebb átlagosan. Az emberek hamarabb félreraknák, ha nem éreznének fejlődést, és erre itt az SR a "legjobb" mutate
(#9554) saen 3 leg szintén (road, mei piros, rein) epic: bastion, sym, tracer,
ma este (bár valószinüleg csak későn érek haza) holnap délelőtt leszel? -
Pocok256
veterán
Nem akarok megint belefolyni a dolgokba de ez h*lyeség.
egyszerüen sokat játszol, és mint minden blizz játékban itt is arra törekszik a rendszer, hogy 55% körüli winrate-en tartson, hogy ne menjen el a kedve senkinek a játéktól, van-volt, még egy kis mázlifaktorod, és ennyi.
Matematikailag lehetetlen amit írsz..
-
saen
veterán
Inkább arról beszéljünk ki, hogy áll a skinek tekintetében? Ügye egy hét van márcsak hátra...
Nekem 3 legend jöt eddig, Roadhog, Rein és a piros Mei, ez utóbbit pont ma nyitottam. D'Vát tuti megveszem ha nem sikerül kinyitni. -
Jinxb1rd
addikt
Elemezzük ki ezt a földnézést:
Kezdjük ott, hogy ez nem CS:GO, nem CALL OF DUTY, hanem OVERWATCH. Közelebb áll a QUAKE-hez vagy a UNREAL-hoz. CS-be, cod-ba instant megtudsz halni, ott sokat számít, ki látja meg először a másikat, kinek van ott már találkozásnál a fején a célkereszt. Ott full kempelés megy végig. Tegnap pont kipróbáltam magam, feltettem a CS:GO-t és van egy sejtésem, hogy nem a földet néztem.
Itt látnod kell milyen hősök vannak lőtávolságra és ki kell választani prioritás szerint az elsődleges célpontot, aki megölhetőnek tűnik. ÉPP EZÉRT lent tartom a kamerát, hogy semmi se zavarjon be a képbe, miközben figyelem a horizonton történő eseményeket. Nem a földet nézem, hanem ami a fegyver felett történik, a képernyő felső 2/3-át használom effektíven ilyenkor.
Arra meg senki nem kiváncsi, hogy este hogy hookolod be az asszonyt, ahogy arra se hogy évente én hány 18-22 éves csajt varok be az egyetemről. Az se érdekel, hogy a szemöldököd ősszül-e már. Tudtad, hogy az idősebbeknek már közel sem olyan jó reakcióideje?
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #9548 üzenetére
a kritikát nem csak megfogalmazni kell, hanem elfogadni is.
jahh értem ami sért az off...a videodat, és a játékodat minősitettem, vagy mindenkinek ujjongani kéne, hogy milyen f.szán nézed a földet játék közben, mindegy milyen karakter, és ha valaki belép a képbe húzod fel a kurzort? -
Jinxb1rd
addikt
válasz
sirszevenap #9546 üzenetére
Off-nak akkor van vége, miután rászólsz xPraetoriaNx-ra, hogy ne hozza fel a témát 25 hozzászólás után is, miután már mindenki ráfelejtene, nem akkor, amikor van pofám megvédeni magamat.
(#9547) oxox
Tessék, itt a nagy OFF megint. -
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #9543 üzenetére
lol vagy.
néztem a videodból megint egy kicsit (stikában melóhelyen
, hang nélkül ), kiseggelted azt a 3000-et, tisztán látszik rajta, a videoban semmi extra nincs, a földnézésed engem kifejezetten zavar, szerintem ez basic hiba, hook-olni jobban hook-olsz mint én, de nem is road a main-em, lehet ügyesebb is vagy nálam, de én inkább leáplom az asszonyt alkalmasint, minthogy junkrattal álmodjak....amúgy füles nélkül játszol jól látom (telefonon kicsit nehéz), ha igen akkor ez is basic hiba. cod4-ben mikor megvettem az első steelseries fülesem egy szintel magasabbra került a szintem.
egyszerüen sokat játszol, és mint minden blizz játékban itt is arra törekszik a rendszer, hogy 55% körüli winrate-en tartson, hogy ne menjen el a kedve senkinek a játéktól, van-volt, még egy kis mázlifaktorod, és ennyi.
1000 játéktól nem leszel fatality, csak tapasztalt....nekem 10.000 játékom van starcraftban. Volt, hogy minden teambenplayben master voltam az adott szezonban, random csapattársakkal, mégsem szóltam le a gold ligás játékosokat, mert tudom, hogy milyen szopás van/volt ott, és nem nő az e-péniszem attól, hogy nagy az arcom...de nem vagyunk egyformák.
Mindenesetre a tegnap esti csapatból nem lógtál volna ki semmilyen irányban, nem vagy jobb a nagytöbbségnél sajnálom, ha ez elkeserit, de mondogasd mekkora ász vagy, és élj hazugságban.
a korod sem kirivó, majd pertut köpünk egyszer és eldöntöm tegezhetsz-e -
Jinxb1rd
addikt
Közel 1000 meccset nyomtam le ebben a szezonban, ilyen no life gamerként talán van már elég viszonyítási alapom, nem gondolod?
Nem tetszik nektek, és? Ha az igazság fáj, akkor éljetek hazugságban.
Mindig az jut eszembe, hogy egyszer valaki megkeresett innen fórumról, hogy nyomjak vele besorolót, mert nem akar gold-ba kerülni. Húztam a szám, azt se tudom hogy játszik, jó, nyomjunk legalább egy qm-et. Én és a haverom bementünk, kinyírtunk 2-3 playert és ráálltunk a pontra foglalni. Ez a pali meg a Reinhardos haverjával, azt nézzük, hogy még mnidig a kapuban tartja a shieldjét és remekbe szabott táncmozdulatokat végez, amit ő taktikának hívhat (gondolom). Csak egy qm-ről volt szó, de úgy éreztük mintha 3v6
És ezek után ne ítélkezek? Hát ne haragudjatok, de ez vicc. Aki 0 stratégia érzékkel rendelkezik, annak nem fogom kinyalni a valagát.
-
Doink
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #9536 üzenetére
Én nagyon bírom a Jinxes kommenteket, kellenek az ilyen gyöngyszemek.
A 100SR-es bibliáját azóta is verhetetlen. -
sirszevenap
addikt
válasz
Nézd, valamilyen szinten valóban kell az emberbe a büszkeség, pozitivitás és társai. De ezen önelégültség már valahol engem is zavar, habár én sem vagyok egy szerény gyerek. Megmondom az őszintét, én a nem régiben linkelt videót (Jinxb1rd) abban a hiszemben indítottam el, hogy most látni fogok valami nagyon "keményet". Hoztam is a kaját, mondom megnézem, mit tud a kolléga. Rövidre fogva a szót és a megbántás szándékától teljesen távol állva, azt kell mondanom, hogy semmi érdekeset nem láttam. Láttam egy jó teljesítményt illetve egy normális csapatot a nyereségek esetén. Jinxb1rd jó teljesítménye önmagában, ismétlem ÖNMAGÁBAN, semmit nem ért volna. Ott egy csapat volt.
No tehát lényeg a lényeg, ilyen szintű önelégültség mellé azt gondoltam, olyan teljesítmény párosul, amire azt mondom / mondjuk, hogy igen, ez már valami! Bár megjegyzem, én azokat a jó képességű embereket kedvelem, akik mellette tudnak a földön járni! És ez az élet minden területére igaz, legyen az Illető zenész, focista, programozó, pék, utcaseprő.............
Még egyszer Jinxb1rd. Nem bántásnak szántam ezeket a sorokat.
-
oxox
addikt
válasz
ne vedd fel, nem akkora pro itt a többség mint gondolja.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Nem vagyok sértődős fajta, de tubíhoneszt kezd rohadtul unalmas lenni a Gold (sőt, ahogy látom már a Platinum alján lévő) playerek konstans leszólogatása. Ha ti páran ilyen rohadtul nagyon pr0-k vagytok, akkor menjetek olyan fórumokra ahol a rohadt nagyon pr0-k circlejerkelik egymást folyamat, de szerintem nagyon nincs szükség arra, hogy az ebben a topicban beszélgető embereket háromnegyede indirekt folyamat le legyen ugatva.
Meg eleve milyen alapon vannak leszólva a SR alapján az emberek, amikor rendszeresen azt olvasom itt, hogy "omgomg X meccset elbuktam egyhuzamban, zuhantam többszáz SR-t!"? Vagy ilyenkor végülis magatokat is oltogatjátok, vagy mi van?
-
oxox
addikt
szép volt! de nekem nekem ami még feltünt, hogy milyen jó segge van a soldiernek ezen a videón!
azt mondjuk megállapitottam, hogy maradnunk kell a 6v6-nál, és nem tagadom gyenge láncszem voltam (szerintema azért, mert mindig random társakkal teljesitem...vagy nagyrészt, és tudom, hogy nem számithatok túlságosan rájuk, ezért kolbászoltam el néha....de egy fas.a ana köröm nekem is volt, mikor bealtattam a végén másik anát, és kapott egy maflást ...fatality!
más: nálam tegnap az az ominózus kings map benne volt a top 3 játékban...brutál volt.
aki nem volt ott annak annyi, hogy simán bevittük payload-ot, 2percnyi időnk maradt, az ellenfél kb 2x olyan simán ment át rajtuk (4,5perc időtartalékkal), támadóban kezdtük a harmadik kört, payloadot overtime-ra elfoglaltuk, és kb féltávig toltuk. Ellenfél jött támadóban, payloadot elfoglalta, és maradt még kb két perce....brutál csapatás ment, minden centiért küzdöttek-küzdöttünk, kihoztuk a maximumot szerintem, és megfogtuk őket, bár sokat nem fogadtunk volna rá...szerintem az oxigén fogyasztásom az átlag harmada volt, pislogni sem mertem...király volt, és vére sikerült 40k dmg fölé mennem....kösz srácok.ha nincs phara, zarya akkor uncensored Arrow-al büntetünk durván
-
torik
senior tag
Nem szoktam önfényezős postokat osztani, de mivel 2 órám van Anában azért jól esett ezt összehozni
nézzétek el
-
saen
veterán
Mai vitára némi reflektálás. Én is érzek különbséget néhány száz SR pontnál, pl a low-gold, high-gold között is nagy a különbség, de ma játszottam 1750-1800 SR-en is, haverral aki bronzba került hosszú kihagyás után. Itt rengeteg a béna, viszont azért megvan a nehézség is. Általában az egyik csapat az relatív jól koordinált, együtt mennek, stb. Lehet nem túl jól lőnek meg ilyenek, de ez itt nem baj. A másik csapat meg a totál hülyékkel van tele és amikor a csapat fele leáll spawn campelni és 10mp alatt elesnek, akkor elég nehéz a maradék háromnak megtartani a pontot ha hatan esnek rá. Szóval az ilyen meccseket nagyon nehéz carry-zni ha a peches csapatba kerülsz, csak akkor megy ha fényévekkel jobb vagy annál a rangnál. Ha csak kicsit vagy jobb, akkor bukni fogsz. Persze ha a jobbik csapatba mész akkor meg stomp van.
Ma egyébként az volt a terv, hogy supportálom Mortelt, mert múltkor én gyakoroltam dps-t, most akartam hagyni játszani. Aztán amikor a sokadig meccs olyan volt, hogy supportként én kaptam a a legjobb elim kártyát a végén, mégis kikaptunk akkor kezdett elfogyni a türelemA kedven sztori Illios romokban játszódott, Anával játszottam, jól kezdtük a map-et, miénk volt a pont, de ellenfél váltott pharahra és fordult a kocka. Már üvöltöttek a chatben, hogy lőjük le a pharaht. Ekkor elővettem Widow-t, és az ég kitisztult. 3x lelőttem egymás után, simán nyertük a térképet. Közben Rein észrevette, hogy healről Widowra váltottam, teljesen kiakadt, vicces volt, hogy a csapattársak védtek meg, hogy ez a váltás nyerte meg a pályát, majdnem összevesztek
Aztán visszamentem Anára, többi térképet is simán nyertük, 3-0 ide.
Hanzoval is megvolt az első meccsem, sajnos bukta lett. Egy route 66-es meccsen is már elkeseredésben átváltottam attack közepén, mert nem jutottunk sehová. Előtte elbuktuk a védelmet a kamikaze Rein/D'Va páros miatt, utána viszont simán végigtoltuk. Sajnos a második kört már nem tudtuk megnyerni, mert az ellenfélnek 3 perccel több maradt, hiába toltuk el a második pontig, nem bírtuk a védekezést. Utána Dorado-n is elővettem, itt is a peches csapatban voltunk, igaz a védekezést megoldottuk a vége előtt, de betolni már nem tudtuk a végén a kocsit, mindenki egyesével ment... Arra viszont rájöttem, hogy ezen az ELO-n, simán tudok jó lenni Hanzoval, rendszeresen lelőttem a fél csapato a team fight-ok alatt.
Volt még egy Pharah meccs is, itt nyertünk Eichenwalde-n beállt az ellenfél Bastion/Rein kombóval, nem tudták megoldani, én meg altatgattam, de nem volt elég. Itt is berepültem hátra, aztán pillanat alatt szétesett a védelem, utána simán végigtoltuk.
Szóval ezért is mondom, hogy nagy különbség van, én béna DPS vagyok és ezeken a rangokon meg simán tudok érvényesülni vele, pedig csak egy gold játékos vagyok. -
NyxNyxNyx
addikt
Ilyen custom game baromkodásban nem lennétek benne? Megbeszélnénk előre egy időpontot aztán toljuk egymás eljen akár "only akármi" hőssel, ki lehet találni jó kis szabályokat, vagy akár normálisan. Ehhez mondjuk sok ember kell, szóval nem tudom mennyire reális egy ilyet összehozni.
Jinxb1rd: Én is végrehajtottam ezt régebben, eredmény: Soldier, McCree, Ana sokkal jobban megy, cserébe tracerezni már egyáltalán nem tudok pedig sokáig azzal ment a legjobban.
-
Jinxb1rd
addikt
Most épp javítani próbálom az aim skillem, tekintve hogy jelenleg elég nagyon játszok: 1600 DPI és 12-es sensitivity ingame. Ezt le akarom tornázni, levettem a DPI-t 800-ra, illetve a sensit is lefogom és megtanulok így játszani. Azért sem szoktam manapság gyakran soldiert hozni, majd ha megtanulom
-
GODx
tag
Annyit vitáztok, hogy elvész a játékra való idő. Inkább tessék szépen összeszedni egy csapatot aztán végigverni a világot aztán a profikat is!
SHiZUx#2228 -
nepszter1
addikt
Kezdem megunni a játékot egyszerűen nem lehet rankedra menni hogy ne legyen egy hanzo , egy window persze meg a többi használhatatlan karakter persze lőni nem tudnak vele de hozzák és fel vannak háborodva mikor megkéri az ember hogy pickeljen mást , bezzeg én örökké vagy tank vagyok vagy HEAL
-
oxox
addikt
youtube-ból most néztem két-három percet...cod / BF néhány ezer multi órával nézve:
ami elsőre feltünt lent van a fegyvere folyamatosan, eznagyon szúrta a szemem..cod-ban ezt nem szabad, mot figyelem a játékom, engem zavar ha a földön van a célkereszt.ill. lövés közben sem megy fejesre....két-három perc alatt ez szurta a szemem, de ez quick volt, soldierral...majd nézem tovább, de most inkább játszok...majd folyt köv -
torik
senior tag
-
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
válasz
sirszevenap #9510 üzenetére
pár napja kirakta streamjét/yt csatornáját
[link]
ez alapján nagyjából belőhető a teljesítménye -
oxox
addikt
válasz
Pocok256 #9504 üzenetére
nekem nem csak az agyhalottakkal kell publicon küzdenem, 4x ledobott bnet karakter választásról (-200pont összesen 4x 10perc bünti), pont, hogy mennék fel, mindig csinál egy ilyen huncutságot, ill. egy ideig játékból is kidobált (mire visszaértem jórészt már eldölt a meccs, de a karakterem tuti spawra teleportált)...úgy vettem észre ha leteszem kereső alatt tárcára, akkor csinálja, ezért már alt-tab felé sem merek nézni, néha unalmamban már érvágáson gondolkozok, mikor 3-4percig keres.
amúgy blizznél a random faktorral mindig is gond volt, starcraftban, diabloban is...főleg diabloban volt érezhető...Andrish (ide is szokot hébe-hóba irogatni) tudna mesélni, mi az elejétől küzdöttük magunkat, nem adott szinte soha semmit, ő regisztárlt, és két hét alatt kiesett neki szerintem 500 dollar értékü cucc (ugye akkor még volt AH), mi meg pislogtunk mint hal a szatyorba, hogy ezt, hogy...de diablo topicban is volt olyan aki legyilkolta a karakterét, mert az volt már az elmélete, hogyha szerencsétlen csillag alatt generálta, akkor a random factor nem ad neki sose semmit
(#9506) Jinxb1rd - ha levereted magad 2000-ig, majd onnan stream-elve feljössz pikk-pakk gyémántba kapsz három üveg sort tölem, és még a kalapom is megemelem, amig ez nincs meg, és nem látom, hogy játszol addig nálam az OW Andrish-a vagy (mázlista)
-
Jinxb1rd
addikt
Ha valaki kölcsönadja az accát low level sr-rel szívesen kipróbálom magam, de direktbe nem fogom leküzdeni magam még1x, még 2800-ra se
-
kicsako
őstag
Igazatok volt
Tényleg csak szerencsém volt eddig hogy az ellenfélhez rakta az agyhalottakat. Most is védekezőbe Reinh+bastion beállt a spawnjuk elé hogy ott megölik őket. aha 1 sec alatt szétkapták őket aztán lerusholták a pontot, utána megsértődött a reinh+bastion és afkoltak
-
oxox
addikt
válasz
Pocok256 #9498 üzenetére
"Ha valamibe rossz vagy akkor az vagy ennyi ettől még ugyanúgy lehet jó ember és senki nem a személyedet kritizálta hanem aktuális játékodba szerzett tudás szintedet ami mérhető és kimutatható és értékelhető"
Ez nagy igazság....csak éppen nem ebben a játékban, miután csapatjáték, lehetsz akármekkora splier ha van a csapatban egy 0skill emberke...1 nem kell több..persze mondhatjuk, hogy nem számit, nem a Fszt nem, mikor van esélyetek úgy, hogy van 1 azaz 1 darab leaver??? ha drawra kihozzátok, akkor verhetitek a seggeteket.
én szerintem simán hozom platina szintet 4-5 karakterrel, van egy-kettő amiben úgy érzem, hogy a legtöbb szintén platinás között nagyságrendekkel jobban tolom (mikor látom mit csinálnak, vagy mit nem), és mire megyek vele..pont semmire...
itt sajnos pistikén múlik, aki azért nem vált genjiről mert van benne 14perc játéka, és arany kill-je már az első kör után, hárommal, mit képzelek én, én meg hiába könyörgök, hogy 1 tank 1 heal nem elég.....tegnap is 33perces junk nem adta át a karaktert, de nem lötte Reint, merthát pajzsa van, hiába könyörögtem neki, hogy 130órával már talán tudom mi-mere...
2400-on 3x akkora szopás van mint 2800-3000 környékén (mint korábban emlitettem, volt olyan aki majdnem velünk nézett be gyémántba)...szóval ez a lista pont nem jelent semmit.
Persze ha anno én is szerencsésen kapok társakat, most osztanám az észt fentről, úgy, hogy fingom nincs mi van lentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest