Hirdetés
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Talán már a héten felkerül a PTR-ra Roadhog átdolgozott hookja, nemrég jelentette be Blizzard

"Coming soon! In fact we plan to have it up on the PTR asap (might be this week).
For a bit of tldr; for what the changes are:
Firstly, the hook victim will now move in to the position directly in front of Roadhog, rather than just a straight line towards him. There is a cap on how far 'to the side' you can be pulled, so you can't just hook someone, spin 180, and dump someone off a cliff. This part (along with some other bug fixes) should generally make the hook feel more consistent as to where the victims get pulled.
Secondly, the line-of-sight check to see if a hook should connect or not is now checked from Roadhog's position, instead of the hook's position. This basically means the hook can't connect to targets that Roadhog himself can't see.
Lastly, there is a new persistent line-of-sight check back to Roadhog once the hook has landed. If this check fails, the hook breaks off and returns to Roadhog. This means if you get hooked and move out of LOS quickly (either you dashed, were falling, were pushed, etc), the hook will now break early and not pull the target.
Overall these changes will likely make Roadhog a bit weaker, but we'll evaluate his performance once we get people playing him and make adjustments as necessary."
-
alpihun
senior tag
Hát nem tudom, de nagyon szar rendszer ez így. Kétből két meccsen leaver nálunk s mindkettő csak kb ezen múlt, mert addig vezettünk..
Más játékokban meg van ez oldva. Amilyen cuki casual meselövöldének tűnt vásárláskor annyira rohadt idegesítő most ez az egész, komolyan, emellett az oroszokkal dotázás is harmonikus lelkigyakorlat. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
vhooper
üzenetére
ez egy viszonylag friss videó, és elég hamar elmondják hogy ne használd a charge-ot ha nem muszáj, szóval így az első pár perc alapján hasznos

szerk.: mondjuk a háttérben meg egy folyamatosan speedboostolt Rein van, amit elég ritkán látni, én is csak ha nagyon muszáj speedboostolom, nem konstans
-
alpihun
senior tag
Valaki magyarázza el, hogy mi a logika abban hogy ilyen szarfos arcadeket egyből megszakít ha valaki lelép viszont rankeden muszáj toljuk az 5v6-t két percig (ami általában a fél meccs) s azután is csak loseval leavelhetünk? Ahonnan valaki kilép oké hogy szopja penalty miatt, de a csapata meccsének is annyi..
-
JSaN
addikt
válasz
vhooper
üzenetére
Eleg hasznos, nekem az a mainem, Jo is vagyok benne mindig nekem hagyjak ha jovok, es eleg sokszor mentem a csapatot, tartom pontot mig vissza ernek, volt hogy legtobb killt en hoztam vele stb.
Bar van amikor nagyon bena a csapat, akkor valtok Pharah vagy Mei-re.
Hatranya: nagyon el kell mogotte egy healer azert. -
brumi1024
veterán
válasz
vhooper
üzenetére
Eléggé permanens tagja a metának, nagyon hasznos, ha valaki jól játsza. Spellek?

(#8488) vhooper: Ezen dől el, hogy jó-e egy Rein vagy sem. Meg kell látni a helyzetet, figyelni kell a többieket, figyelni kell Ana-t, hogy van-e ultija (már ha van Ana), stb. Erre talán a legjobb, ha egy-két szervezettebb gameplayt megnézel.
-
vhooper
tag
Reinhardt mennyire számít hasznos karakternek? Mi a megfelelő játékmód vele, mikor milyen spelleket érdemes használni vele?
-
f3rdzs0
senior tag
az ilyen videók mindig kicsit kikészítenek, hogy rájövök hogy többet kéne gyakorolnom
Oasis-ra is bementem, és találtam pár igen jó wallrideot amit használni fogok.
pl a jumppad tornyát baromi könnyű megmászni, szerintem hamarabb felér egy Lucio ha üldöz valakit, mint aki a jumpadet használja -
alpihun
senior tag
Na, 1739-re rakott be. Az még talán nem teljesen a világ vége. De izgi meccsek voltak, főleg a king of the hill mapok, mindig 99%nál fordított az épp vesztes csapat.
Meg volt egy hatalmas ulti "kombó" az egyik meccsen, azon vagy 5 percig le voltam fáradva, most láttam először.
Sad but kinda fun: "Heroes never DIE DIE DIE"

-
brumi1024
veterán
És ezzel együtt ugyanaz a jelenség, mint ami a PTR-on volt a map megjelenésekor.
-
pohár
félisten
nahát, jött valami 700MB-os patch, valami infó van már róla?
-
KisTücsök
addikt
Este elkapott a gépszíj, nyomtam jó néhány meccset. 2k-ról felmentek 2.2-re, persze nem a csúcson hagytam abba.
A lényeg kb a meccsek harmadára mondanám, hogy normális volt. Értem ezalatt, hogy senki nem lépett ki (kb 2x-3x olyan is volt, hogy az ellenfélből mindenki kilépett), normális pickek voltak, és nem voltak toxic playerek.1x-2x volt olyan, hogy "oda nem illő herot" pickelt a csávó, de meglepően jól tolta vele. Pl egy Torbjörn mániás gyerekkel kétszer is összefutottam, de nagyon hasznos volt, támadó és védekező oldalon is. Az esetek nagy többségében viszont a rossz pick nagyon meglátszott a meccsen.
Egyre jobban bírom Ana-t. Már az elején is tetszett, de sokáig nem mertem vele menni, de most megint elkezdtem. Jó lenne megtanulni. Kitől/honnan lehetne jó Ana játékot nézni?
-
Pocok256
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
"Rengetegszer tapasztaltam, hogy hiába mentem be, hiába húztam magamra három embert, amiből hiába szedtem ki kettőt a csapat másik fele a choke-nál várta a visszaérő védekezőket."
Igen ez durván kezdők betegsége mikor tankként az ellenfél kapujában dancelnek és nem mennek be. Nem is értem ..

-
brumi1024
veterán
Lemondtam arról, hogy support leszek és a legtöbb meccsen tank voltam (D.va főleg). Sajnos/ellenfél esetén szerencsére még mindig sokan nem tudják, hogy tank meta van (az összes pro team triplatankkal megy), ezért nem egy olyan 6-8 meccses winstreakem volt (Stay as team funkcióval), ahol triplatankkal végigsétáltunk az ellenfélen. Hanamurán pl volt hogy másfél perc alatt elfoglaltuk mind a két pontot.
(#8468) xPraetoriaNx: "akkor jó eséllyel a másik felét a csapatod maradéka leszedegeti, akármennyire csimpifonok."
Nem mindig.
Rengetegszer tapasztaltam, hogy hiába mentem be, hiába húztam magamra három embert, amiből hiába szedtem ki kettőt a csapat másik fele a choke-nál várta a visszaérő védekezőket. -
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
alpihun
üzenetére
Az valóban nincs, cserébe van 4 év League of Legends (Nasus és Shaco+Heime release közt kezdtem, 2009. október - még Bowser Rammus skinem is van!
Aztán Yasuo és Vel'kozt közt után hagytam abba, 2013. december - 2014. február intervallumban valamikor), meg toltam egyéb kompetitív játékokat, sz'al megesik az ilyen.
Ha valami miatt olyan gyenge ellenfeleket kapsz, hogy egyedül leölöd az ellenséges csapat felét, akkor jó eséllyel a másik felét a csapatod maradéka leszedegeti, akármennyire csimpifonok. 
-
Sirandrish
legenda
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Lehet hogy 1v1-ben ez lenne a helyzet, de ha 6an jönnek szembe, akkor hiába vagy jobb

brumi1024 1968-ra rakott a 10 meccs után...azt még nem bírtam 2K-ig felvinni...

-
alpihun
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Ott lent, ezek az emberek nem csak ellened, de veled is vannak.
Nincs dotás múltad
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
alpihun
üzenetére
Én mindig amondó voltam minden játékban, hogyha valami miatt szarabb besorolást kapsz mint "amilyen jó vagy igazából" akkor az neked csak jó, mert olyan embereket rak be ellened akiket csukott szemmel agyonversz, ergó lesz sikerélmény, mert egy ideig rakéta jelleggel mászol felfele a "létrán".

-
Joezyka
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
compban mindig is elhagyásnak számított. (ha nem comp akkor sry)
-
brumi1024
veterán
válasz
alpihun
üzenetére
Lehet lépkedni akár soloban is. 1405-ön indultam a szezon elején, már több mint egy ezrest ugrottam felfele, 60 meccs alatt.
Más: És az utolsó pillanatban, de meg tudtam venni a Pharah skint, így az összes Winter eventes skin, emote, potg intro és voice line kipottyant.

-
alpihun
senior tag
Itt is olyan rohadt elképesztően lehetetlenül nehéz kis ratingről fejlebb jutni rankeden, ha az elején elcseszted a besoroló meccseket?
Meglettem 25 és szeretnék nekikezdeni, de igazából nem tudom, hogy kész-e rá a tudásom. Várjak még, vagy toljam nyugodtan s majd ha javulok akkor feljebb tudok kerülni különösebb gond nélkül? -
Mióta számít meccsel hagyásnak az, ha karakter választáskor kilépek?Direkt elolvastam a napokban a szabályzatot és ott az volt, hogy akkor el lehet. Ez megváltozott valamikor?
-
Brenor
aktív tag
Szeretnék egy olyan csapatba kerülni akik mellett tanulhatok és tudnánk tselni vagy voice chatelni. Ha tudnátok tolerálni egy kezdőt akkor vegyetek fel! Level 20 vagyok eddig. Brenor#11327
-
f3rdzs0
senior tag
-
GODx
tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
-
nonsen5e
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Azt a bugot ne felejtsd, amikor 13 falon, 6 csapattárson, és 8 dimenzión ránt keresztül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xPraetoriaNx
senior tag
-
GODx
tag
válasz
alpihun
üzenetére
Lövés+melee sokkal gyorsabb, 200 hp-s emberke nem úszhatja meg mert egyszerűen lehetetlen túlélni azt a sebzést, még akkor is ha van valamiféle pajzsod vagy akármid mert nem fogod tudni elnyomni, csak akkor élheti túl maximum ha kap egy Zarya pajzsot még az utolsó pillanatban vagy a 2 centire levő D.va társa odairányítja a pajzsát.
-
alpihun
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Lőni s ütni gyorsabb, mint kétszer lőni vagy többet sebez vagy valahogy az ütésanimáció elfér két lövés közt vagy hogy van ez?

(#8444) sirszevenap
Azt viszont támogatnám, kár hogy oda nincs hatalmad
Amúgy ha már van language filter, meg lehetne írni azt, hogy te is adhass hozzá számodra szűrendő szavakat, mégsem láttam még hasonlót sehol sem. -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Betudom úgy állítani az egérmozgást hogy távcső használata közben ne legyen lassabba?
Nagyon zavaró és mostanában sokat használom Anát. -
brumi1024
veterán
-
nonsen5e
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ha nekem az a fun, hogy 15 percen keresztül a bázison belül ugrálok jobbra és balra, akkor az fair a másik 5 csapattárssal szemben? Ha nyerni akarnak ne QP-t játszanak.
Órát tud valaki, hogy mikor lesz vége az eventnek? Jó lenne még hazaérni és megvenni 1-2 skint mielőtt vége.
Vagy arra emlékeztek, hogy mikor kezdődött? Nekem már az sincs meg. -
Lien
aktív tag
Van 10 darab winter loot boxom. Ha most nem nyitom ki őket akkor holnap ezek a dobozok átváltoznak sima dobozokká?
-
Joezyka
senior tag
válasz
vhooper
üzenetére
az idő segít. meg az is, ha tudod hogy melyik hős mire is való. Ez nem egy "csak mész és lősz észnélkül" játék, persze lehet úgy is csinálni. Van sok youtube videó amikből lehet tanulni, de idővel a játék maga hozza meg a tapasztalatot. Keress csapattársakat úgy gyorsabban tanulsz és legalább nem tép szét az ideg a sok kecsegétől

-
vhooper
tag
Sziasztok!
2 napja kezdtem el játszani ezzel a játékkal,és hát eléggé el vagyok veszve vele, egyedül Soldier 76-al tudok értékelhető eredményt hozni. Hiába játszok practice módban több hőssel,ott nem nagyon látszódik a hatása igaz ellenfelek ellen. Az idő fog csak segíteni,vagy van más módja a fejlődésnek is? -
7
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Tekintve, hogy az XP miatt léptem be, számomra sem bírt különösebb jelentőséggel, hogy nyerünk-e vagy sem. Örömjáték volt, és büszkeséggel tölt el, hogy ilyen mértékben meg tudtuk fordítani a vesztesnek tűnő helyzetet.
Nem is értem, miért keverted ide a taktikázást és a rankedet, hacsak nem általánosságban beszélsz, és nem is igazán a hozzászólásomban leírtakra reagáltál.
-
-
Jinxb1rd
addikt
-
7
addikt
Friss élmény: 1 játék kellett lootboxhoz, gondoltam gyorsan lejátszom. Bekerültem QP-ben egy erősen egyoldalú, már javában zajló Hollywood meccsbe. Valami rage quitter helyére csúsztam be, nem is csodálom: utolsó checkpoint és a végpont között félúton haladt a payload úgy, hogy még 4:20 volt a számlálón. Persze defense-en voltam, nyertes csapatból ragelnek ki.

Nem volt healer, bepickeltem Mercyt.
A tankjaink nagyon halni akartak (Roadhog és DVa a healnek örülve csak mentek előre, payloadot nem védték, közben hátulról harasselt minket egy Genji meg egy Sombra, őket meg pikk-pakk szétkapták elöl), pedig kértem őket többször, hogy ne overextendeljenek, meg nyomogattam a group upot buzgón. A csapat többi része is szanaszét volt, rendesen pattogtam köztük.
Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy bár egymásra és a payloadra nem figyelt a csapat, a dps-ek jól végezték a dolgukat. A tankok pár halál után megtanulták, hogy jól jön a heal, de nem vagyok hajlandó kamikazézni velük. Utána jobban figyeltek; a végére már egész kis állófogadás volt az objective körül.

Sikerült clutcholni, bár egy ponton majdnem betolták a payloadot, csak berepültem, 3x res, aztán gyorsan ki és távolról healelgettem. POTG-t sajnos nem, de áldást a Victory felirat után bőven kaptam.

-
-
xPraetoriaNx
senior tag
No hát végül jól záródott az event, csak Mei, Zenyatta és Reaper skinje nem esett ki ládából, de utóbbit megvettem gyorsan, másik kettő meg nem érdekelt.
Valamint meglett Zarya "matioska" emote-ja is. 
Sniper téma meg... Hanzo igazából kommentet se érdekel, (De csakazért is hozzászólok, trololo) EZmode fos hős, pont ennél fogva akkor is lehet vele gyakni ha nem tudsz játszani. Karácsonyi event miatt sokat "allrandom" módoztam, és olyan killstreakeket toltam Hanzoval hogy rossz volt nézni, pedig rühellem és QP-ben kemény 1 óra játékidőm van vele (competitive-ben meg 0 másodperc) szóval gondolhatjátok mennyi a gyakorlatom.. Viva la "2 fejnyivel mellélövök de azért beadja a headshotkillt" effekt, a "jól helyezett scatter-rel tankot is oneshotolok"-ról nem is beszélve.. Ennél fogva ha valaki olyan tolja a Robin Hood wannabe-t aki rendelkezik egy kis skillel, akkor "alt-f4 inducing" hatása van a karakternek.
Widow is tud "idegesítő" lenni, de egyébként igazából valamiért az jön elő rémálmaimban, hogyha valami csoda folytán közel tudsz kerülni egy Widow-hoz, akkor azonnal bunnyhoppol összevissza. Igen tudom hogy ez nem taktikai shooter, nem magával a bunnyhoppolással van a bajom, hanem a jelenséggel. Párszor gondolkodtam is rajta, hogy biztos minden Widow playernek van ilyen "ha van ellenséges játékos 10 méteren belül akkor automatice folyamatos bunnyhop" scriptje vagy valami.
-
NyxNyxNyx
addikt
Más játék.
Gertrius: Nem tudom, egyszerűen widow nekem a legszórakoztatóbb. Az ölés olyan érzés, mint egy kutyának a buksi simogatás.
Hanzo-val nem szoktam sokat játszani, mert nem vagyok olyan jó vele, de benne meg pont az a szórakoztató, hogy random és skill-t igénylő hős egyszerre. Legidegesítőbb egy jó Hanzo ellen játszani, szerencsére ritka. -
gmx9
aktív tag
Röviden, aki még mindig gondolkozik a megvásárlásán: zseniális játék, az egyetlen negatívum, mikor agyhalottakat kapsz társnak, de az egy multis játékban bármikor előfordulhat. A cs:go-s f*stalicskával feltörli a padlót, a kesztyűskinjeit visszahelyezi a valve dolgozóinak a hátsó kimenetébe.
-
KisTücsök
addikt
válasz
brumi1024
üzenetére

Én se mindig hagyok ott qp-t, ha már elkezdődött, de amikor hátra van még kb fél perc, oda se érek addig... De nem tűnt úgy, hogy olyan sokból léptem volna ki.
___Lehet tudni pontosan meddig tart az event?
Nyitottam kb 30 ládát eddig, csak 4 karácsonyos skin esett belőle. Ha holnap estig még mehet, akkor addig a hetit meglehetne csinálni.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Ez tényleg megmagyarázza a Hanzo-t, ahol elég csak nyomnod nagyjából (értsd ellenség +-180°) a bal klikket, hogy garantáltan oneshotolj random embereket.
-
válasz
nonsen5e
üzenetére
A twitch vagy flick shootert nagyon szeretik az emberek, pláne ha egy lövés - egy halál működik.
Quick Guide: How to play & improve your aim as Widowmaker || Overwatch Ep #8
Egyszerűen ha felépül az izommemória, amikor már reflex szintjére süllyed a célzás, akkor az egy nagyon gyors pozitív visszacsatolást eredményez. A Call of Duty, CS:GO és más alacsony TTK (time to kill)-s játékokban is a nagyon gyors pozitív visszacsatolás a vonzó nagyon sokaknak. Egyszerűen kimarad a véletlen szerepe a legtöbb esetben.
Magas TTK esetén, amikor sok idő kell valaki lelövéséhez, szóval ilyen tunkolós játéknál a kezdeti lövés és a kimenetel közé beékelődik a bizonytalanság. Szóval meglátsz valakit, elkezded lőni, majd elkezdődik egy véletlen kimenetelű esemény. A fegyvered kiszámíthatatlanul szór, az ellen össze vissza ugrál, mindenféle zavaró vizuális effekteket kapsz a monitorodra és a végén lesz egy bizonytalan kimenetel, több másodperc múlva.
Sniper esetén ez nincs. Pillanatok alatt kell reagálni és nagyon gyors a visszacsatolás. Fejlövés - kill, ennyi. Teljesen más idegpályák jönnek működésbe, mint tudatos gondolkodást igénylő helyezkedés, stratégia kialakítása, újratöltés időzítése, szóval "lassan ható" hősök használata esetén.
-
nonsen5e
veterán
De miért pont ezeket szeretik?
Tudom, hogy teljesen béna mindenki mindennel, nem is (csak) ez a gond, de ha van még másik majd két tucat jobbnál jobb hős, akkor miért csak a sniperek? Mással talán még le is tudnának lőni valakit. Az nem szórakoztatóbb, ha ölnek és (nyernek)?Vagy szimplán aki sniperb*zi, az megreked itt, és nem jut előrébb?

Legalább a supportok hiánya miatt nem kell ragelnem, mert szeretek azokkal játszani.

Top played hősök:
34hr mercy
14hr lucio
12hr zen
... -
nonsen5e
veterán
válasz
pachito
üzenetére
Miért ennyire népszerűek a sniperek mind QP, mind low rankeden? (1800-2000 között van tapasztalatom, nagyon minimálisat játszok)
10-ből 8x first pick instant Widow vagy Hanzo, és átlag a játékok felében van mindkettő egyszerre a csapatban ellenségtől és játékmódtól és csapatkompozíciótól függetlenül.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
ezért kell általában 2 healer. Ana mellé egy Lucio, és Lucionak nem az a fontos hogy a csapatot tartsa életben, hanem Anát. ha van genji az ellenfélnél akkor általában inkább hátul maradok és Anát healelem, meg a Genji-vel 1v1-ozok, és good luck neki, hogy csináljon valami hasznosat is, mert ha Ana is figyel egy kicsit rám, akkor esélytelen hogy ne öljem meg Lucioval
plusz Ana esetében ott van a gránát is, amit megfelelő gyakorlással igen sok olyan helyre be tudsz dobni ahova nincs rálátásod direktben
-
alpihun
senior tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Akkor bóvli, rohadt rossz sniper vagyok 1.6-os cs óta

-
brumi1024
veterán
Én úgy vagyok vele, hogy van ez a játék, ami 12k környéki összegért ad több száz óra szórakozást és van mondjuk egy tetszőleges Far Cry/Deus Ex/Tomb Raider/akármelyik hasonló AAA single ami 10k-ért ad 20-at. Nekem ez a különbség már megér annyit (a folyamatosan jövő ingyen "DLC"-k mellett), hogy néhanapján támogassam a fejlesztőket (szakmabeliként ez amúgy sem áll messze tőlem).
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
alpihun
üzenetére
Ana max csak akkor a legjobb healer, ha pro sniper player vagy
de azokon a pályákon, ahol szűkösebb helyen van a védeni való pont, ott nem sokat ér.
Még ha tudsz is jól sniperezni, Ana csak a csapattól távol jó healer, mivel semmi mobilitása nincs mercyhez képest, ha hátba támadják képtelen elmenekülni, ez mondjuk mercyre is igaz abban az esetben, ha nincs körülötte egyetlen csapattárs sem.
Birom mikor healért kiáltanak egy épület tetejéről, de képtelenek oda állni a szélére, hogy mercyvel felrepülhessek...
-
JSaN
addikt
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Szerintem egyatalan nem lazasag kerdese, en is tervezek venni. De meg tolom 3ig hatha meg lesz ami kell, mert nagy resze mar kiesett. Egy 20 euros csomag (24 box) mennyi is masban merve? 1 heti cigi penz egy normal dohanyosnak, nos akkor ki szorja a penzt?
Mondjuk en evek ota csak a blizz gamekat veszem meg ahhoz alkalmankent (eventenkent) az ilyen jellegu dolgokat szorakozaskent. Amugy mas jetekokban sokkal durvabb szinten mennek a dolgok. (mobak, csgo, tf2 stb) meg a rengeteg lopancel dlckrol ne is beszeljunk. -
Sirandrish
legenda
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
De, kb a játék ára, és megmondom őszintén még sose költöttem pénzt ilyesmire, de itt úgy éreztem hogy talán belefér.

Nekem a Winston,Tracer,Reaper és a Mei skin hiányzott box vásárlás nélkül.

-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
50 box ára az nem annyi, mint maga a játék? Mondjuk aki megteheti, hogy csakúgy lazán szórja a pénzt, annak egészségére, de én túlzásnak érzem azt, hogy ilyen kozmetikai tartalmakért fizessek.

Nekem box vásárlás nélkül már csak a Winston, Tracer és Sombra skin hiányzik az eventből. (+néhány spray és voice line, de azok annyira nem izgatnak engem sem)
Egyébként meg Boldog Újévet Mindenkinek!
-
Sirandrish
legenda
Nah vettem 50 ládikát, mert miért ne alapon

Ime az eredmény:Epic
Zarya Highlith intro
Symmetra event Highlight intro 2x
Phara event skin (már megvolt)
Reinhardt emote
Gold kupac 3x
Mei event emote (már megvolt)
Phara Highlight intro
Ana emote
Mccree event emote
Soldier emote
Symmetra Hightlight intro (már megvolt)
Roadhog event skin
Junkrat Highlight intro
Mccree event skin (már megvolt)Legend
Ana nem event skin (3. legend skinem neki, és sose játszom vele)
Gold Kupac 2x
Torbjörn event skin (már megvolt)
Tracer event skin
Zarya mystery gift (harmadszor esik ki
)
Törbjörn nem event skin
Zarya mystery gift (NEGYEDSZER esik ki
)
Winston event skin
Mercy skin
Tracer event skin (újra)
Reaper skinÉrdekes tudni hogy az eventet úgy kezdtem hogy mindegy mi lesz, csak a Mei skin legyen meg. Mondanom sem kell hogy csak az és a reaper event skin nem esett ki.

Viszont ezalatt a looz boxolás alatt 3690 coint jött össze, így megvettem mindkettőt. Mei-nek vannak skinjei amik jobban tetszenek, de azokat kinyithatom jövőre is.

Ha minden igaz, így minden eventes skin/emote/intro/victory pose megvan...talán 1-2 voices nincs, de az nem is igazán hat meg.

-
brumi1024
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, hamarosan vége ezért én tegnap megvettem a Mei skint. A skinek közül így egyedül Pharah hiányzik, az emote-ok közül pedig Zarya-é.
-
Sirandrish
legenda
Jó
(zanodást)reggelt mindenkinek!
Meddig is tart az event?szerk: látom, ezzel kezdődik a topik...okés, akkor meglepem magam néhány boxival

Új hozzászólás Aktív témák
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de annak hogy nem a háta mögé rántja be majd az ellent annak örülök

, vegyél fel bátran
A lényeg kb a meccsek harmadára mondanám, hogy normális volt. Értem ezalatt, hogy senki nem lépett ki (kb 2x-3x olyan is volt, hogy az ellenfélből mindenki kilépett), normális pickek voltak, és nem voltak toxic playerek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
TBT