- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
#75376384 #8123 üzenetére
Azt is megerősítették, hogy több LGBT karakter is van az Overwatchban - s valahogy logikusnak tűnne, hogy ha hölgy már akad, akkor a következő férfi lesz (vagy megkapják a szexista jelzőt). Azért Lúciot macsó latin lemezlovasként remélem meghagyják - vele sokat játszok, az eleinte picit bökné a csőrömet, ha ő meleg lenne, de ha McCree egy ilyen Túl a Barátságon-szerű cowboyá avanzsálna az annyira nem szerepidegen. Persze lehet új hős is...
-
MK VII
veterán
válasz
#75376384 #7156 üzenetére
Tegnap még több olyan játékos volt aki csak az ingyenessége miatt játszott.. Köztük én is..
Aztán ma megvettem.
Azt mondjuk még nem tudom, hogy a most megvett játékhoz én kaptam dolgokat? Mármint skineket vagy ilyesmit? Vagy rosszul értelmeztem a vásárlásnál?
Ha kaptam akkor azt játékon belül találom?
Bocsi a valószínűleg hülye kérdésekért..(#7159) sirszevenap
Köszi majd meglesem akkor. -
sirszevenap
addikt
válasz
#75376384 #7156 üzenetére
Nyugodtan!
Hát igen, de gondolom az ellenfél csapatban volt mindenből. Sajna ez lehet a matchmaking hibája is , ha nagyobb szintűek voltak, de ugye az emberi butaság is tud határtalan lenni és a szép szóra nem hallgatnak. Sajna ilyenkor neked kell váltanod healerre. Bár tank is kell, heal még jobban véleményem szerint.
(#7155) MK VII: Jól van az, majd megunod a "kál of gyutizást"!
Rá fogsz érezni a kicsit skillesebb karakterek használatára aztán már nem lesz olyan jó móka a sablon lövölde. Bár ettől függetlenül nagyon sokszor kell Soldier, főleg ha Phara a levegőben van és le kell szedni, legjobb rá Soldier, mondjuk én Sniperrel szoktam kiszedegetni őket.
-
Maxtreme
addikt
válasz
#75376384 #7107 üzenetére
Én kb 1-2 hónapja azért vettem meg ismerősömtől jó áron (nem használta) hogy mondom a Titanfall 2-ig elleszek vele, de sokat nem várok tőle... független attól hogy a Team fortress 2-t nagyon szerettem anno.
Aztán annyira rajtaragadtam hogy mással nem is játszok.. A titanfall 2-t is addig néztem meg hogy elindul és működik e...szerk: Amúgy az elektronikus változat most akciós!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest