- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
M^xx
aktív tag
Hali!
Sikerült platinába lépnem, ha van csapat vagy solo játékos akihez/akikhez lehetne csatlakozni vegyetek fel és irány a diamond...
Tegnap kicsit csúnya volt amikor 5 platinás társ mellett 4 goldom volt a kör végén én voltam az egyetlen gold rangú
-
7
addikt
válasz
batai15 #11391 üzenetére
Az iranyitas milyensegebol fakadoan masok az eroviszonyok a hosok kozott, de a beszamolok alapjan jatszhato.
Szerintem nezz fel az Overwatchos redditre, ott reszletesebben is informalodhatsz.
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Csapatja valaki ps4-en ? Jól játszható ugyanúgy mint pcn? Tervezem megvenni mert pcn imádtam, csak a vas volt kevés .
-
salaam
senior tag
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #11385 üzenetére
az a baj, hogy nincs jobbik bal kezed
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
sirszevenap #11385 üzenetére
"Annyi, hogy én biztosítanék az ilyen OW kaliberű játékokból legalább annyi darabot ahány gép van." Ez jogos, ha érkezni fognak ilyen visszajelzések, akkor nem kizárt hogy ezt meg is teszik. Még fiatal a hely.
-
sirszevenap
addikt
válasz
NyxNyxNyx #11384 üzenetére
Én is most vettem DA egeret (balkezeset, mivel nem jobb kezes vagyok!
). Nagyon Istenítették. Eltelt 3 nap és nem tudok hozzászokni, képtelen vagyok. Az előző Razeremhez hamar sikerült. Meglátjuk, hátha.
2017-ben ezek az ára kiválóak! Annyi, hogy én biztosítanék az ilyen OW kaliberű játékokból legalább annyi darabot ahány gép van. Én pl azért jártam annó ilyen helyekre mert nem volt hozzá gépem, ergó meg sem vettem azt, ami otthon nem futott.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
sirszevenap #11383 üzenetére
Lent 10 gép van meg vannak konzolok és 1 óra használat 300Ft/óra általánosan, de 150Ft/óra, ha 300 Ft felett fogyasztasz közben. A népszerűbb játékok le vannak töltve, de ugyanúgy neked kell bejelentkezni pl. battle.net-re, tehát ha nincs meg neked egy játék, akkor azzal nem tudsz játszani. (Konzolokhoz szerintem tuti adnak játékokat, azt nem próbáltam.)
Fent meg társasok vannak mindenféle. Most mikor Szegeden voltam mindhárom nap töltöttem ott időt haverokkal. Én személy szerint nem értem miért ilyen kevés ember társasozik manapság, és miért tartják gyerekesnek egyesek.
Jinxb1rd: Ajánlom a helyet akár kisebb-nagyobb társasággal, csak akkor foglaljatok helyet, mert sokan szoktak lenni. Ha negatívumot kell mondani, akkor az a kézhely mérete (ezen idővel növelni fognak és több gép is lesz, még nagyon fiatalok de az látszik, hogy hallgatnak a kérésekre) az asztalon és a deathadder egér nekem személy szerint nem jött be, vittem az enyémet + egérpadot.
-
sirszevenap
addikt
válasz
NyxNyxNyx #11380 üzenetére
Mi pénzt kérnek a játszadozásért? Vagy hogy működik?
Itt ahol lakom, gyerekkoromba volt 2 ilyen is. Egyik a kis kulturált multicenter (szerintem ilyen sok helyen volt). Oktatócuccokon kívül lehetett CS-ézni délután kettőtől, ill egész hétvégén. Meg diablozni. Ja meg Motorheadezni. WÁÁááá Istenkirály volt az lanba. Imádtam. 200 forint volt egy óra talán.
Meg volt még egy, a GameOver. Letarolta szegény multicentert. Akkori legmodernebb gépek (P4 akkor jött be, multiba meg csak p2 volt.), abból is vagy 20 db. Akkor ment ezerrel a Doom 3, Need For Speed Underground őrület. Így érthető. + Ugyan ott számtechbolt volt, egy "szobával" arrébb. Csorgattuk a nyálunkat a komoly videókarikra kistacskó fejünkkel!
Csak hát bezárta a rendőrség, mert a borjú ott tartotta az írott játékokat (jaj régi szép idők), amiket árusított, mivel internet csak hírből volt olyan, hogy le tudj tölteni akármit is.
Imádtam. Szerintem modernizálva most is menne ez. Pedig ez csak egy 10 ezres kisváros és mindkettő tömve volt non-stop
-
NyxNyxNyx
addikt
Játszottam tegnap a most megnyílt LvlUp kocsmában Szegeden OW-t. Az én fos laptopom után az 1060-as videokártyával felszerelt gép hatalmas monitorokkal.. Halljátok annyira jó érzés volt, alig bírtam abbahagyni. Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek.
FullHD-n minden lowon futott olyan 180 fps körül, ekkor éreztem hogy annyira reszponzív a játék, mint szeretném. Érdekes, Cs go-nál ez az érzés már 100-110 fps-nél is megvan. -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék, aki dobozos PS4-es Overwatch-ot vett, nem maradt-e fölösleges Widowmaker Noire skin kódja?
Ha igen és megválna tőle, dobjon egy PÜ-t! Köszi! -
k-adi
nagyúr
-
pohár
félisten
ma olyankor jött a Genji reflect, mikor mindenki beleadott apait, anyait, rábasztunk szépen
(plusz régebbről egy kis meglepi Reinnel)
-
brumi1024
veterán
Hátha valakit érdekel, PvE statok. 0.6% winrate a sima módban, legendary nehézségen.
-
ADAM1337
nagyúr
Ebbe beleálltak rendesen.
-
Mukih
tag
válasz
sirszevenap #11349 üzenetére
Kicsit előbb is kezdődhetett volna az előző event.. Kellett rá várni 6-7 hetet, most meg csak 2 hét szünet lesz 2 event között. Ami persze nem baj, csak akik az előző eventet tolták éjjel nappal, azok gondolom kicsit megunták a játékot és nem lesz sok kedvük játszani megint (de ha kellenek neki a skinek akkor muszáj lesz).
-
Mukih
tag
Kedd este már kezdődne a következő event?
Bocsi, ha volt már
-
oxox
addikt
mea culpa
-
-
brumi1024
veterán
Jól emlékszem, hogy ez a D.va skin elérhető lesz később lootboxokból? Egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elindítsam ezt a játékot.
-
oxox
addikt
válasz
HoyHoy2 #11336 üzenetére
egyébként lehet az a heroes legnagyobb hiánya, hogy a blizz azon kivül nem nagyon volt kreativ, hogy összemosta a hősöket...legalábbis mint hozzánem értő azt érzem, hogy ilyen játék volt már jópár (azok sem érdekeltek), kvázi ez egy klón...lehet total nem igy van (egyikbe sem ástam bele magam), de azért a többi játékára el lehet mondani, hogy voltak benne egyedi ötletek, mégha nem is volt mind korszak alkotó (pl. warcraft1-e alapja is a szememben a dune2 volt, de pl. a diablo1-nél nálam napokig padlón volt az állam, mikor valami újsághoz volt egy demo 2-3 szintel...)
-
oxox
addikt
válasz
horvi0813 #11334 üzenetére
köszönöm a segitséget, és türelmet...."szvsz" még mindig fos az a játék...
nekem nem jön be sem a stilus, sem a dinamika, se semmi...jahh egy dolog jó, amit neked mondtam is, maga az elgondolás, hogy egy helyen van az összes blizz hős, de a megvalósitás kevésbé....mekkora flash lenne ezekkel ow-zni
amúgy meg arról, hogy agyhalott kurválkodó játékot-játszok...90k dmg-em volt utolsó körben, mindvégig megpróbáltunk nyerni (és nyertünk is párat), ill. 15perc alatt nem is volt talán meccs...de ettől még egy "fos"
...mondjuk nem is értek hozzá, tehát lehet sok a 90k dmg, de ha hasznosan csinálok feleannyit, az nagyobb segitség lett volna...de azt hiszem nem fogom kiismerni a játékot.
ps
mostmár tudom, hogy mi itt a nicked -
horvi0813
tag
Tegnap oxox-al lenyomtuk a HOTS meccseket, volt olyan meccs amit én élveztem is, és jól is ment mindenkinek a csapatból ez pozitív élmény végre. De sajnos az a játékosbázis egy agyrém, van 500órája benne és full világtalan, beszólogat nekünk pedig negyed annyit nem haltunk és 3szor annyi DMG toltunk ki de reportol minket mert nem oda megyünk ahova 200at pingel a mappon és ez nem egyedi eset mert minden meccsen volt egy ilyen legalább... Full feszül mindenki minden meccsen annyira vicces pedig sima QM ahol se healer se tank se tét. Nemtudom múltkor ki jött ide sírni a másik topicból de jó helye van a HOTSban ott ez a divat úgylátom.
-
func93
senior tag
Szokott esetleg pár ember innen ph-ról rankedezni? Healerkedek általában, jelenleg 2300-on állok.
Aki gondolja vegyen már fel, had ne keljen egyedül játszani: Kelepke#21393 -
saen
veterán
-
oxox
addikt
válasz
skitzoo #11325 üzenetére
gondolom pont ez volt a célod....ahh ott van mei lefoglalom...placcs.
áhh biztos még mindig ott van most elkenem a száját...placcs...
mostmár nincs ott tuti a többiek a túloldalon adják nekik, vagy ha mégis mostanaztán már tényleg megkapja ami jár....oopsbtw ez velünk volt (melóhelyen nem akarom már lejátszani
) tegnap meg az első halálodig néztem meg
-
Edem05
őstag
válasz
sirszevenap #11321 üzenetére
Ő volt a figyelem elterelő.
Lefoglalta Mei-t amíg a többiek bementek a másik oldalon.
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #11313 üzenetére
Tesa' ha végigpergetném a lovacskákat face-en, akkor nem lenne időm még aludni sem
....inkább szaladok fel játékba.
Te voltál az első meg Bocskay akit néztem, hogy fent van-e... gondoltam akkor arcade-olok amig nem jöttök, de nem jöttetek ám' ....ugyhogy 10 előtt le is léptem
sok volt a mystery...bár sajnálhatod, mert nem láthattad a reaper potg-om
gondoltam sunnyogok, mikor beugrott elém egy majom, leszedtem, majd jöttek még 3-an...ugy megijedtem, hogy csak kapkodtam az egeret...erre mind megdöglött (Robot mondta is, hogy már tudom, hogy Te, hogy csinálod)
(#11314) 7 - hát fejben nekem is megy, mondtam is a többieknek, hogy Skitzoo, Arrow beugrik aprit, kiugrik...nahh nekem a beugrásig megy
inkább hozok Zarya-t, és ráteszem a bubit, bár olyanok mint a gumirozott nikkelbolha, és néha lekések róla
-
7
addikt
Winstonnal tapasztalataim szerint 3 dolgot kell megtanulni:
- helyezkedes,
- shield hasznalata (az en szuk meritesem alapjan itt rontjak el a legtobben SR 2000 korul),
- disengage (ertsd: idoben elhuzni megfelelo menekulesi utvonalon).Ugyanakkor lehetsz akarmilyen jo Winston, ha a csapatod nem dolgozik ossze veled, marha szenvedos. En szeretek vele lenni (mint a legtobb no-aim heroval), de pont emiatt ritkan hozom.
-
oxox
addikt
válasz
freeknight #11308 üzenetére
welcome on board (igy megkésve)
vegyél fel bátran (compozni nem tudunk jelenleg, mert a többiek feltolták a s.ggem 2900 felé), de tegnap arcade-ban 5 olyan honfitársunkal toltam akik 1500-2300 között állnak, velük szerintem jól ellenél (és jó arcok is voltak, ment a röhögés
) ....vagy vedd fel Robotot, Ő velük, és velünk is szokott játszani
(őt emlitettem tegnap mint über healer...neki a friends-ei)
-
HoyHoy2
tag
válasz
sirszevenap #11310 üzenetére
nem is biztos, hogy baj ha abból nem tudsz kiszakadni, szerintem ott lehet játszani a legjobbakat
én is ekörül mozgok általában. Nem tudom feljebb milyen, de ha groupba játszok es emiatt 1900-2200 körül játszunk, hiába értelmes 3-4-5 ember, ott "mindig" van egy r***rd. a 2974 az kicsit szerencsétlen
én szívtam volna a fogam, nekem 2850 volt a max az előzőbe.
-
sirszevenap
addikt
válasz
freeknight #11308 üzenetére
Szia!
Teljesen benne van a pakliba, hogy a csapat fog vissza. De ezt érezned is kell. Előző seasonba bevágott 1800-ra besorolók után. (Nem a csapatommal nyomtam le a besorolást, hanem random emberekkel.)
Nem felvágásból, de nem éreztem magam odavalónak. Összeállt a csapat és rögtön megugrott az sr egy ezrest. Ott már jól éreztem magam és éreztem, hogy valahol ezen a tájékon kell lennem!Azóta sem tudtam nagyon kiszakadni belőle 2600-2900 között ingázom. Igaz az előző seasont emlékeim szerint 2947-el zártam.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Kb 3 hónapja kezdtem a játékkal játszani, időközben felértem 1400-asról 1818-as szintre. Most vagyok ott, hogy szerintem már elég jól megy a játék (jó, nyilván így is gyenge vagyok az itteniek többségéhez képest, de azért a fejlődés megvan), és most már sokszor látom azt, hogy igazából a csapattársak fognak vissza, mert reálisan nézve egy arany-liga bennem van szerintem.
Szóval hozzám hasonló "noobok" társaságát keresném, elsősorban rankedre, 1500-2000-es szint között, ha vannak itt ilyen emberek, és esténkét/késő délutánonként lenne kedvük 1-2 meccshez. Én főleg tank és support vonalon mozgok, a dps nem az én világom, csak soldierrel tudok alkotni.
A battletagem Freeknight#21830. -
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #11302 üzenetére
neeeeem.....tulajdonképpen azt mondtam, hogy cask reaperrel, és majommal nem vagy béna
ha igy nézed -
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #11300 üzenetére
szerintem jobb vagy majommal mint rein-el...lehet azért érzem igy, mert Reint viszonylag sokat látok jót/vagy nem rosszat, majmot meg csak elvétve (Skitzoo is ügyes vele, de Ő is ritkán hozza), meg majommal el sem tudom képzelni, hogy nem haltok meg két pillanat alatt...de reaper-el is igy vagyok, ötletem nincs, hogy müveled vele....amit.
jólvan nem szopkdlak Tesa'
, mindenki ott volt a szeren (pl. phara sem tudott mit kezdeni, mert Bocskay cincálta), még a random társak is (ana-t nem számolva, de köv körbe Ő is normális volt, mert cserélt sym-ről mikor megkértük)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest