- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #10308 üzenetére
Azért mert én szeretek vele játszani, még akkor is ha nem mindig mindenben adok neki igazat. Ennyi.
(#10310) oxox: ott is hasonló, mint feljebb, csak mindenki bénább, ennyi.
-
oxox
addikt
válasz
ezzel kapcsolatban részben igaza van szerintem...
én 2100-2766 között mozogtam előző szezonban, 90%-ban soloban, vagy 1 esetleg 1+1 emberrel.
ekkor hullámoztam 2100-2500 között...lett 4-5 fix csapattárs, elkezdtünk együtt játszani.
mondanom sem kell ég, és föld (és ez az én teljesitményemen is javulást eredményezett), azóta stabil platina vagyok, és ha a társak jórésze nem 2700-2800+ os lett volna együtt, akkor dia sem lett volna lehetetlen (igy is volt némi halovány reményem...ill statjaim oda sorolnának ahogy nézem).tehát arany derekán tényleg hihetetlen csapatösszeállitások vannak...persze előfordul diában is (mint már linkelték korábban), csak mig diaban mondjuk 10 esetből kétszer van ránézésre "furcsa" pick, addig aranyban kb 10 esetből 2x van normális...el sem akarom képzelni mi mehet silver/bronzban.
-
knoxhu
senior tag
válasz
Én bizonygatnom az igazán, csak röviden közöltem a tényeket. Ha ezzel akarja nyugtatni magát, szíve joga.
-
Joezyka
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #10272 üzenetére
OP nem OP azon a szinten ahol vagyok (és a játékosok nagy része is) nem master / grand master, hogy csóri healert megvédjék, így ez a feladat saját magára maradt. Most konkrétan ANA esetében, így legalább ez a dolog megoldható volt. (persze itt is ha elvéted az altatást, akkor csóri hog úgy kaszál le, hogy körberöhög, vagy az nem OP?
)
Amúgy meg nézd másik szemszögből. Healelni kell az erőfitoktató tankokat akik épp ráhasaltak az X-re vagy csak spontán sírnak, hogy nincs heal, közben meg egy phara magasről köpköd rád, és még egy genji/tracer/egyél flanker szeretné a hátsódat kicsit megizgatni.... eddig ezt az egyet szerettem, hogy valamilyen szinten meg tudta magát védeni (mivel a csapat nem védi meg a healert mint említettem). Ezután meg már erre sem jó. Eddig sem játszottam olyannyira sokat Anával, eztuán meg legalább nem is kell.
De tudom, én vagyok a low kok, te meg a pro top 500 player.
-
Joezyka
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #10264 üzenetére
szóval te vagy az az instapick "need healing " genji, akikről az összes mém szól
értem.
Látszik sosem játszottál healer heroval.
Vagy te szereted amikor te vagy az egyetlen nő a grupiban? -
Jinxb1rd
addikt
válasz
xPraetoriaNx #10264 üzenetére
Inkább nevezném Feedernek Ana-t ezután a nerf után. Mert hogy mást nem fog csinálni, az is biztos.
-
Redcaster
őstag
válasz
xPraetoriaNx #10236 üzenetére
Igen
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #10236 üzenetére
ez skillz. Zarya elég ügyes
-
MK VII
veterán
válasz
xPraetoriaNx #10194 üzenetére
A játékot újraraktam már azóta.
C-t nem akarom gyalulni, mert SSD és már így is fél év alatt 5 TB írásnál vagyok, meg a windows-szal és más programokkal semmi baj.. De az OW-val sincs gondom egész addig amíg nem megyek Competitiv-re...
QP-ben és bármelyik másik játékmódban ilyen nincs...
Szóval rejtély sajnos...(#10195) Jinxb1rd
Mégis mit változtassak? Leírtam, hogy egy csomó tesztet lefuttattam, játszottam más játékokkal, újraraktam az OW-t... Mit csináljak még?
Win-t nem fogok újratelepíteni, mert egyértelmű, hogy nem a rendszerrel van a gond nálam hanem a játékkal...
Tudom, nálatok semmi hiba.. Minden rendben.. Ezt sajnos én nem tudom elmondani.. -
mycso
veterán
válasz
xPraetoriaNx #10036 üzenetére
Nekem attól van tele a t.k.m, hogy az új szezonnal előmásztak a mindenkinélügyesebbjobbpróbb vérpistikék és osszák is az észt keményen...
Valahogy már nehezen tudom tolerálni az ilyen megmondóember retardáltakat.
-
k-adi
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx #9995 üzenetére
Jól leírtad.
Azóta is röhögök mindig amikor szembe jön egy Genji és "visszaütöm az elvileg kontaktra robbanó dolgokat" hát.. OK
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
2:20-nál, azért az már gáz hogy egy Lucio és Genji üldöz Roadhogot (nem volt erőm kivágni, úh felment a nyers fájl úgy ahogy volt
)
konkrétan ha be is ránt, Lucioval kb instant megy a boop neki, ami rohadtul megemelte a túlélési arányt 3 méter nagyon durván messze van Roadhogtól. a hook 2.1 konkrétan kedvez a flankereknek, meg mindenkinek.
persze compOW redditen azért örülnek a spread decreasenek, mert aki mondjuk kifejezetten jól céloz, annak ez erős buff (jobb klikk azért kb mindent instant megöl)
-
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #9998 üzenetére
Sovány vigasz
egyébként egyre inkább azt érzem hogy a blizz nem tudja mit csináljon Roaddal. Összedobott egy one trick pony karaktert aztán ebből kifolyólag nem tud nagyon mit kezdeni vele mert apróbb változások is teljesen dugába döntik az egészet, most meg eljutottak oda hogy félreteszik aztán majd valamikor kezdenek vele valamit ha úgy alakul
-
gmx9
aktív tag
válasz
Én is ilyesmit akartam írni, bár még nem próbáltam a változtatás óta. Szeretem Roadhog-ot, ennek ellenére az új hook-kal sem volt nagy gondom, legalább lehetetlen szitukban nem húztad vissza a fal mögül az ellenfelet. Viszont ahogy mondod, ez már a sok kategória, ezen alapul a karakter, és amúgy abszolút nem nehéz ellene játszani.
Most ott vagyunk, hogy baromi lomha, baromi nagy, már a hook sem "broken", kb. useless ultija van, és most a 'kombónak' is úgy tűnik, hogy annyi, legalábbis sokat gyengült. Meglátjuk majd, de szerintem ezzel szegénynek annyi.
-
saen
veterán
válasz
Én úgy gondolom, hogy a Bastion probléma mellett most minden eltörpül.
Ahogy nézem most Seagull-t Harbleu továbbra is Hog-ozik és csinált bal klikkes POTG-t is, szerinte erős. Persze én nem próbáltam...
-
knoxhu
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #9962 üzenetére
Elohell nem létezik.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #9894 üzenetére
Nem új, régi. Nem maradtál le semmiről, Jeff Kaplan beszélt egy rendezvényen egy "új világ" kreálásáról a játékokban és OW-s dolgokat mutatott, koraiakat is, akkor nem így nézett ki teljesen a játék.
-
Kanczy
veterán
válasz
xPraetoriaNx #9710 üzenetére
És kaptál valami értelmeset? Én is gondolkozom rajta, de egyelőre nem tudom magamnak (se) megmagyarázni, hogy értelme lenne ládát venni
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx #9665 üzenetére
Nem akarják szerintem, hogy gyengébb legyen a hog, csak a hook-on akarnak gyengíteni, mert az már tényleg beteg, hogy egy ilyen relatív könnyű képességgel oneshotolod a hősök nagyrészét. Most nem tudom ezzel mennyire változik, de nekem tetszik ez a change is.
A Bastion tankossága meg tényleg broken. Videóban volt, hogy csak a bastion ulti tudja megölni. De én inkább azt mondanám, hogy az se. Elejétől a végéig őt lőtte és csak azért bírta megölni, mert tovább tartott mint a nano boost.
És akkor még vannak shieldek, healek és egyéb védelmek a játékban...
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #9665 üzenetére
Roadhog jelenleg túl erős, ez meg nem tűnik túl erős nerfnek.
Egyébként én sokkal jobban aggódom Bastion miatt, nemrég linkeltem egy videot, érdemes megnézni. Ha ez így marad, akkor amíg nem nerfelik majd megint, elkezdek mással játszani. Van még néhány játék amibe időt szeretnék fektetni, a megölhetetlen nanoboosted bastion-t meg meghagyom másnak, had élvezze -
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #9623 üzenetére
Nem beszélve arról ha Rein melléd charge-ol akkor is utólagosan beránt maga elé, de ez ugye nem olyan feltűnő mint a hook 1.0 volt, ezért nem ment miatta a rinya
Hitbox dolgot már pedig javították egyszer, aztán valami okból visszatették a régit (gondolom sok Hanzo /Widow main-nek nem tetszett hogy nem találtak el senkit)
aztán ez a téma úgy le is ült, nem is tudom kezdtek-e azzal valamit azóta.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #9621 üzenetére
Meglátjuk milyen lesz, nem próbáltam, csak azt olvastam amit a fejlesztők írtak. Ők úgy gondolják, hogy most erősebb karakter lesz, erre alapoztam amit írtam.
Sym-et is utálom, nálam már megkapta a ribanc becenevetAlapvetően nem kéne eröltetni ezt a low skill játékstílust, mindenféle turretek, autoaim meg hasonló hülyegeket.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #9617 üzenetére
Nekem az a bajom bastionnal, hogy az alsóbb rangokat most is uralja, ha buffolod, akkor ott bastionwatch lesz. Messze legjobban utált karakter nekem Bastion, ha erről fog szólni a játék akkor amíg nem jön egy nerf, lehet előveszem a többi játékom... Az engem nem érint, hogy a profik mit tudnaks és mit nem vele.
-
válasz
xPraetoriaNx #9591 üzenetére
Most komolyan. Átsiklottam a hozzászólásodon!
Csak idegesítsen-e, hogy eszerint az app szerint nem éppen érzem magam bénának 1900on
-
Doink
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #9536 üzenetére
Én nagyon bírom a Jinxes kommenteket, kellenek az ilyen gyöngyszemek.
A 100SR-es bibliáját azóta is verhetetlen. -
sirszevenap
addikt
válasz
Nézd, valamilyen szinten valóban kell az emberbe a büszkeség, pozitivitás és társai. De ezen önelégültség már valahol engem is zavar, habár én sem vagyok egy szerény gyerek. Megmondom az őszintét, én a nem régiben linkelt videót (Jinxb1rd) abban a hiszemben indítottam el, hogy most látni fogok valami nagyon "keményet". Hoztam is a kaját, mondom megnézem, mit tud a kolléga. Rövidre fogva a szót és a megbántás szándékától teljesen távol állva, azt kell mondanom, hogy semmi érdekeset nem láttam. Láttam egy jó teljesítményt illetve egy normális csapatot a nyereségek esetén. Jinxb1rd jó teljesítménye önmagában, ismétlem ÖNMAGÁBAN, semmit nem ért volna. Ott egy csapat volt.
No tehát lényeg a lényeg, ilyen szintű önelégültség mellé azt gondoltam, olyan teljesítmény párosul, amire azt mondom / mondjuk, hogy igen, ez már valami! Bár megjegyzem, én azokat a jó képességű embereket kedvelem, akik mellette tudnak a földön járni! És ez az élet minden területére igaz, legyen az Illető zenész, focista, programozó, pék, utcaseprő.............
Még egyszer Jinxb1rd. Nem bántásnak szántam ezeket a sorokat.
-
oxox
addikt
válasz
ne vedd fel, nem akkora pro itt a többség mint gondolja.
-
brumi1024
veterán
válasz
xPraetoriaNx #9426 üzenetére
-
Dani82
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #9378 üzenetére
en tegnap irtam ide egy rage quit posztot,de vegul toroltem. tegnap eletemben eloszor nyomtan egy altf4-et a competitve kozepen. 3 napja ujra elovettem az overwatchot, mert elkezdtunk paladins-ozni haverokkal, akik nem vettek meg overwatchot, es teljesen balanced volt, nyertunk, vesztettun, nyertunk stb, volt sikerelmeny, rohogesek, jokedv, JATEKELMENY.
ezen felbuzdulva gondoltam overwatchozok ujra, mert imadok healelni. 3 napja folyamatosan vesztes csapatban vagyok, azt hiszem egy win sem volt, egy draw-ra emlkeszem. Estem kb 300 pontot 1700SR-re.
Nem tartom magam sokkal szarabb jatekosnak mint egy atlag bronz, vagy talan egy kategoriaval feljebb levo, foleg mert healelek 90%-ban, de az, hogy egy jatek, amiert anno ennyi penzt adtam nemhogy nem ad elmenyt, de ugy allok fel, hogy soha tobbet nem ulok le a pc ele, az sztem gaz es nem hiszem, hogy en vagyok hypersensitive, mert tele van a net hasonlo posztokkal, akar itt, akar nemzetkozi forumokat olvasok -
nonsen5e
veterán
válasz
xPraetoriaNx #9384 üzenetére
Zseniális, hogy 10 darab vérprofi ember siránkozása miatt szopik a maradék 25 millió.
Gondolom nem tudták volna úgy megírni a programot, hogy mondjuk a blokk csak Master szint alatt működjön. Akkor aki túl profi, azt nem tudják letiltani, aki meg kisebb szinten túl profi, az úgyis 10 match alatt átkerül a Master-be, ahol aztán már "védettséget" élvez. Bronz/Silver/Gold/stb...-ben pedig úgyis van annyi játékos, hogy lehetetlen annyit letiltani, hogy ne találjon továbbra is fél perc alatt matchet. -
brumi1024
veterán
válasz
Én most az utóbbi időben nem játszottam comp-ot (külföldön vagyok), de előtte volt egy 1100 SR mászásom. Nagyjából 60% körüli a winrate-em.
-
válasz
Nekem valahol 30% körül van a winratem. Amit nem akarok elfogadni. Mind1 mit csinálok, healelek vagy dps. Tegnap is 7 loss 3 win. GG.
-
Joezyka
senior tag
válasz
ha valaki úgy kap ki, hogy nagyon szoros volt a meccs és épphogy kikapott, azért kb senki nem szokott sírni.
Akkor viszont az én gyógyszerem is elgurul, amikor trollok és totál idiótákkal vagyok egy csapatban és nem elég, hogy 5v6 van, de még abszolút hátráltatja is a csapatot!
(tegnap is 3w/2L, a 3 w az normális emberekkel volt a 2L pedig 1-1 troll volt benne, akik miatt kikaptunk). Te se lennél boldog ha bemész compozni és valaki pl folyton leugrál (öngyilkos lesz) vagy hoz egy hanzot és nézelődik kb a mapon, mert kb annyit ér és sorolhatnám még, meg szerintem mások is tudnák folytatni a sort.Az meg, hogy valaki felfele megy "csak" az meg azt jelenti, hogy nem oda lett besorolva ahova való, mert sokkal jobb.
Én pl majdnem 2600ig jutottam és akikkel együtt szoktam menni, mindegyikük ezen a szinten van kb. Most 2100-2300 között vergődünk szó szerint, mert mindig kapunk egy kretént, akár együtt megyünk, akár külön.Itt mindig rájövök, hogy miért nincs olyan funkció mint (talán) dotában, hogy játékos mellőzése, ami csak annyit tenne, hogy ne hozzon össze vele az élet többet 1 csapatban.
-
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #9351 üzenetére
Sombrával is elég jól lehet counterelni, besonnyogsz mögé és hack vagy egyből betámadod, csak hát hozd őt rankedbe...
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #9342 üzenetére
Azt hiszem ha Bastionwatch lesz a játék akkor én hamar meg fogom unni. Sose értettem, hogy mi a jó abban, hogy beülünk egy sarokba, nyomjuk a bal gombot és nyersz.
A régi Genji meta is unalmas volt, de ott legalább tudni kellett játszani, az azért a skillről szólt. Na mindegy, majd kiderül mi lesz... -
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #9316 üzenetére
Három szerveren tudunk innen játszani, EU/NA/Asia, minden ami e felett van, azt gondolom nem a Blizzard üzemelteti, így átjárhatóság nincs közöttük szerintem.
-
Pocok256
veterán
válasz
xPraetoriaNx #9304 üzenetére
Azért az teljesen más
Míg gold meg paltina szinten sőt még diamond szinten is nem sok különbség van addig egy master grandmaster egy platina vagy diamondhoz képest ég és föld.
Masterek és grandmasterek a játékosok kisebb mint 5% a kb. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx #9304 üzenetére
Hát jó, azért közel sem egy kategória.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx #9302 üzenetére
Összerakta masterekkel és grandmasterekkel, tehát jóval a saját rangja felettiekkel. A grandmastereknél már simán előfordulnak konkrét profik.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
xPraetoriaNx #9238 üzenetére
Néha, miután kiszállsz d.va-ból, egy pár pillanat múlva nem látsz semmit, 1 másodpercig fekete a képernyő. Néha csak a mech hiba villog még, az a jobbik eset, mert legalább látsz valamit.
-
LadyLaura
csendes tag
válasz
xPraetoriaNx #9204 üzenetére
ctf helyett én dmet csináltam volna, hogy a sok István kiélhesse magát only dpsel. Akinek több goldja van az a menő. És akkor talán normális meccseket is lehetne játszani compba míg a ők ott vannak
-
Tomi0703
addikt
válasz
xPraetoriaNx #9113 üzenetére
Ezer hála.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #9090 üzenetére
Widownak volt férje, talán nem LGBT, bár lelőtte, szóval ki tudja.
-
TBT
Topikgazda
válasz
xPraetoriaNx #9090 üzenetére
Nem hinném, hogy ez befolyásolna bármit is.
-
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #9000 üzenetére
Nekem majd launch óta BVa van, legjobb
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
xPraetoriaNx #8988 üzenetére
Tetszik az ötlet.
-
brumi1024
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8975 üzenetére
Ana Reaperen kívül az összes DPS-t kiszedi 3 lövésből (80-at sebez egy lövése), de 10 hp-val Reaper sem fog nagyon akaratoskodni. És igen, az továbbra is vicc (bár szerencsére jön rá a patch), hogy Roadhoggal hiába hookolod meg (tehát kvázi kijátszod), esélyesen le fog szedni 1v1-ben.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
xPraetoriaNx #8953 üzenetére
Egész jó zene, meg az animáció is.
-
headhunter86
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8953 üzenetére
Hát ez rohadt jó kis muzsika lett
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8940 üzenetére
Saját "healert nem hozok ha nem muszáj" kijelentésemről ez jutott eszembe.
-
freeknight
őstag
válasz
Ha win 7-et használsz, nem lehet, hogy a windows updater zavar be nálad?
Nálam ez volt a baj, azt vettem észre, hogy valami folyamatosan 30%-on pörgeti a procit üres állapotban, miután kilőttem a wuaservet a services.msc-ben, nem mikrolaggol a gta 5 (akkor még nem volt overwatchom, de ezt a teljesítménycsökkenést az is megérezte volna valószínűleg). -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Zen-nel úgy látom, hogy nem kimondottan az a nagy aktív healer, két-három critical életű hősnél szívás van vele, viszont életben tud tartani egy játékost, ha arra koncentrál. Úgy szoktam játszani, hogy alapértelmezésben rein-re rakom, egy életben lévő rein jobban viszi a csapatot, mint egy halott support. Nyilván, ha rein nincs halál közeli állapotban, átrakom másra, de ez így nálam bevált. Ha van reaperünk, akkor meg őrá rakom, mert neki benne kell lennie a sűrűjében. De lehetne mondani zaryát is, aki ha fel van töltődve, azért rendesen osztja az észt, akkor érdemes őt megtartani.
-
Hannibhál
őstag
válasz
xPraetoriaNx #8942 üzenetére
Tehát a premade azt jelenti h fix csapattal mész?
-
Hannibhál
őstag
válasz
mi ez a premade hiányában?
-
Hannibhál
őstag
válasz
xPraetoriaNx #8913 üzenetére
Nekem is kb 2 hete kezdte ezt a defenderes dolgot
-
Hannibhál
őstag
válasz
xPraetoriaNx #8911 üzenetére
nem lehet hogy a háttérben fut egy olyan program ami lehúzza a rendszert? nekem a windows defender szokott beindulni vmiért s közel 90%-ban elkezdi használni a gpu-t amig ki nem nyomom feladatkezelőbe(win7)
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8909 üzenetére
Szerintem csak neked van ilyen, semmilyen ismerősöm nem panaszkodik és nekem sincs.
-
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8809 üzenetére
Hadd kérdezzem meg, ez qp vagy ranked amiről te beszélsz most?
-
GODx
tag
válasz
xPraetoriaNx #8809 üzenetére
Amióta megtapasztaltam, az én szintemen úgy Soldieröznek az emberek hogy konkrétan nekem van mindig a legtöbb eliminationöm + damagem tankként úgy hogy rolenak megfelelően is viselkedek, azóta instapickelem inkább a Soldiert és senkinek nem adom oda. Hihetetlen, hogy 2700-2800on is úgy lőnek, mintha kontroller lenne a kezükben.
-
Sirandrish
legenda
válasz
xPraetoriaNx #8803 üzenetére
Annál sokkal viccesebb amikor a már meglévő 3DPS mellé(igen, már az is sok) beválaszt valaki egy 4.-et, majd ő kezd el pampogni hogy 2-2-2 heeey
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8803 üzenetére
Meggyőződésem, hogy a legjobb taktika jelenleg hárman menni, majd a csapatból mindenki azonnal kiválaszt egy dps/tank/supportot és mint egy kis csapat működtök a csapaton belül. Eddig ez a tapasztalatom.
Persze hülyék mindig is vannak/voltak/lesznek, de remélhetőleg az ellenfélnél több
-
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8791 üzenetére
Nekem nem lett volna erőm ennyit gépelni de megfogalmaztad a lényeget
egyébként ha Oasis-t akarsz próbálgatni akkor arcade-n belül tudsz kimondottan csak oda keresni meccset live-on.
-
brumi1024
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8791 üzenetére
Oasis elérhető live-on is, miért a PTR-on próbáltad?
-
Sirandrish
legenda
válasz
xPraetoriaNx #8759 üzenetére
Ez vicces
Mert a loverek (haterek után szabadon) sem látják be hogy az eredetivel baj van. -
knoxhu
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8718 üzenetére
Az jo enyémet elírták, 1060-on vagyok
-
mongoose123
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #8710 üzenetére
Ami szembetűnő az a wall ride beállítása.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8665 üzenetére
Van itt néhány tévedés. Először is a tank meta igencsak épít Roadhogra, nagyon fontos eleme és a D'va buff előtt is volt már. Emellett az első reakciók alapján D'Va kuka és Roadhogra azt mondják a profik, hogy tesztelni kell. Szerintem nagyon hamar kiabáltok farkast, majd meglátjuk mi lesz. Szerintem simán játszható marad Roadhog, bár igaz nem próbáltam.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx #8665 üzenetére
Roadhog alap volt a 3 tankos felállásban, nélküle nem mindig volt elég effektív damage.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx #8657 üzenetére
Szerintem az lenne a megoldás, hogy ha elszakad a Hook, akkor azért is sebződjön a behookolni kívánt karaker mondjuk 50-et pluszban.
Én örülök a nerfnek, de ez így még lehet tényleg túl sok (nem tudom, nem próbáltam). De bízom annyira az OW fejlesztő csapatában, hogy nem dobják ki túlnerfelten, vagy legalább idővel balanceolják rendesen.
De mondom, a DVa nerfet vártam a legjobban szóval én nem panaszkodom.
Joezyka: Valahol ki kell élni az embereknek a Zarya fétisüket.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8657 üzenetére
Egyelőre nem tudod, max feltételezed, hogy atomnerf lett. Emellett ez a tank meta nem jó, ezt meg kell szüntetni, röhej, hogy a karakterek az a fele amit a játékosok kedvelnek, kb használhatatlan.
-
Hunner
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8647 üzenetére
Nem lehet, hogy Zenyatta lesz az nem Zarya? Valamint Ana-t is le tudja már kapni.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8647 üzenetére
Nem próbáltam, de ezt állítják többen is. Feltételezem a bug is javítva lett, ezért jobban működik ez a rész.
-
brumi1024
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8638 üzenetére
És f3rdzs0: na igen, pont erre gondoltam. Ez még kevésbé reális, és tegnap egy meccs alatt többször megtörtént velem.
saen: Mire gondolsz a lekapás alatt? Mei, Zarya és Reaper is kijöhet a hookból ha éppen nem cooldownol a defenzív képességük.
-
Brenor
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #8638 üzenetére
Régebben a heroes of the stormnál is csinált hasonlót, de már valamiért megjavult.
-
k-adi
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx #8600 üzenetére
Sombra minden-hackje a balance miatt olyan, de tényleg vicces mikor Soldier vagy Roadhog hack történik....
Genji reflectje meg valóban nagyon idegesítő, egyszerűen túl nagy a sugara amit befog. Egy sima balance-patch megoldaná. De ő is azért "üt vissza mindent", mert...balance...de ott is van pár értelmetlen eset, pl. amiket te is írtál.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx #8612 üzenetére
Most nem mindegy, hogy kinek a neve van a score boardon? Meghal a csapattársa a lövése miatt, szerintem csak simán erre gondolt.
-
Joezyka
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8608 üzenetére
ezt nem tudtam, sry.
De akkor a saját csapattársaimat le is ölethetem ha mellettem áll vagy arrébb valaki akire genji néz én meg "vagyok olyan hülye, hogy deflect közben osztogatom neki a fejest" ? -
alpihun
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8605 üzenetére
S ha jól értelmezem, ez amcsi, vagy az mindegy?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Fú a Genji reflect rohadt idegesítő. A mellette levő embert akarom eltalálni, de a biztonság kedvéért a 2 méterrel arrébb áló Genji reflectje felfogja. Vagy még az, mikor abból jön vissza nekem a HS, mikor direkt nem őt lövöm.
-
torik
senior tag
válasz
Ez egy elég extrém példa volt, de velem folyamatosan előfordul hogy elsuhan mellettem Rein és magával ránt. Nézem a visszajátszást és behúz maga elé amikor bőven csak el kellett volna löknie.
DE megint csak ott tartunk hogy ez is mint nagyon sok más bugos, csak nem annyira feltűnően mint a hook, ezért nincs belőle sírás-rívás.
-
GODx
tag
válasz
xPraetoriaNx #8577 üzenetére
Igen, 2017re ez is terv.
-
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8502 üzenetére
Ez így van ahogy leírtad, reméljük blizz is rájön amíg ptr-en lesz.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
igen, és a hitboxokról szó sincs, mert azok a problémásak. azok lógnak ki falakon túl. azért elég sok bs hook van. főleg azok a hősök akik össze vissza ugrálnak. lehet hogy nem fognak roadhog elé kerülni, de egyszerűbb őket behookolni a hatalmas hitboxuk miatt (plusz latency gondolom)
amúgy a fixet szerintem egy Ana nerf fogja követni, és így a triple tank meta is esélyes hogy megszűnik, amit roadhog fog megszenvedni a legjobban
-
Pocok256
veterán
válasz
Osztom a véleményed szépen összefoglaltad ez igy elég bullshit szagú.
-
Sirandrish
legenda
válasz
xPraetoriaNx #8464 üzenetére
Lehet hogy 1v1-ben ez lenne a helyzet, de ha 6an jönnek szembe, akkor hiába vagy jobb
brumi1024 1968-ra rakott a 10 meccs után...azt még nem bírtam 2K-ig felvinni...
-
alpihun
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8464 üzenetére
Ott lent, ezek az emberek nem csak ellened, de veled is vannak.
Nincs dotás múltad -
GODx
tag
válasz
xPraetoriaNx #8451 üzenetére
-
nonsen5e
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8451 üzenetére
Azt a bugot ne felejtsd, amikor 13 falon, 6 csapattárson, és 8 dimenzión ránt keresztül.
-
Sirandrish
legenda
válasz
xPraetoriaNx #8288 üzenetére
4K? Az valami? 17000x9700...nah az már valami
-
leviske
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8261 üzenetére
Nem kell foglalkozni nagyfejű emberekekkel. Mindenkinek megvan a véleménye az alsóbb tierekről. Emlékszem, mikor az egyik srác stream közben leesett grand masterből masterbe, ki volt teljesen bukva, hogy milyen "shitty tierbe hullott le". Master rankon lévőktől is hallottam már kijelenteni, hogy Diamond emberkét még nem látott értelmesen játszani. Itt a topikban meg a többség a diamond szinttért küzd. Az átlag meg itt pont 2000-2200 körül lehet a lista alapján.
Ráadásul a valóságban ezen tierek tartalma folyamatosan alakul, ahogy a játékosok ismeretei általánosan nőnek.
-
FoLey-v
addikt
válasz
OW-ben lehetséges az a fps,vrm,ping előhozása mint ami nálad is van?
-
saen
veterán
válasz
Ne aggódj, nem ciki a gold, én is az vagyok
-
Sirandrish
legenda
válasz
xPraetoriaNx #8217 üzenetére
Azért a kettő nagyon nem egy kategória szerintem
Amúgy Hanzot és Genjit én is rühellem a játékban,de a csatájuk bejövős
-
válasz
xPraetoriaNx #8210 üzenetére
Most volt egy érdekes topic a redditen: Competitive gaming is ruining my favorite past time (self.pcgaming)
Ebben azon keseregnek sokan, hogy ezek a mai "versenyjátékok" fölbasszák az ember agyát. Régebben, nem minden multis játék volt ilyen versenyszerű
Az egyik legjobb komment szerintem ez:
https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/5iuyya/competitive_gaming_is_ruining_my_favorite_past/dbbr3to/Nem másolom be, mert nagyon hosszú. Ugyanakkor hivatkozik egy videóra, amiben pont az Overwatch kerül összehasonlításra a Team Fortress 2-vel:
Errant Signal: Social Spaces & Payload Races
Ebben a videóban azt mutatja be, hogy miként játsszák a TF2-t dedikált szervereken. Igazából én nem is tudtam erről de érdekes mindenesetre.
-
Pocok256
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8210 üzenetére
Azért tegyük hozzá 1700 körül nem igazán van már élet ott már nehéz találni playert.
-
leviske
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8191 üzenetére
Nem "örülésröl és nem örülésről" van szó, hanem arról, hogy a vélemény olyan mint az ánusz...
Tracer személyiségét így képzelték el és valamiért fontosnak tartották ezt közölni. Miután az egész lore az egymás elfogadásáról és annak hiányának a következményeiről szól gyakorlatilag, egyáltalán nem meglepő, hogy került bele meleg karakter. Innentől a sírás azon, hogy milyen szexuális hovatartozást adtak neki, teljességgel felesleges. Amennyiben nem tetszik, nem kell vele foglalkozni, sőt akár lehet azt is képzelni, hogy valójában hetero. Szíved joga.
A "nácizás" meg onnan jön, hogy 50 évvel ezelőtt ugyanígy ki lett volna mindenki akadva, ha Tracer hetero kapcsolatban él, de egy fekete férfival.
A polkorrektség kapcsán meg nem az eszmével van a baj, hanem azzal, hogy mindig a segghülye emberek a leghangosabbak. -
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8191 üzenetére
Pont ezzel a hozzáállással van problémám, nem a "beleszbüléssel", csak hát könnyű elmosni a határt a kettő között
-
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #8189 üzenetére
Nincs kifogásom az egyenlő bánásmód ellen, de aki követi az eseményeket az tudja hogy az usában már beteges ami folyik ilyen téren. De inkább ne folyjunk bele
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
xPraetoriaNx #8183 üzenetére
Csak akik dps-t pickelnek, anélkül hogy megvárnák, hogy a skillesebb playerek mit választanak. És ezek a gold playerek is általában azért kerülnek be a csapatba, mert egy magasabb szintű játékossal párban jönnek.
Na már most 1 jó játékos + 1 rossz játékos nem egyenlő két közepes erős játékossal, az bizony masszív 1v2 lesz, kb mintha emberhiányban lennénk.
Szóval igen, én az ilyen erősebb haverom majd felhúz gold playerektől írtózok.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx #8144 üzenetére
Szerintem az sokat elárul a témáról, hogy Blizzard is bejelentette már, hogy foglalkoznak a témával és változni fog a hook. Persze azt még nem árulták el, hogy mi és hogyan, de ezzel elismerték, hogy nem működik tökéletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest