- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
xenom0rph #11663 üzenetére
Persze nincsen semmi baj, ha teljesen más szinten szeretnél játszani. Én speciál xboxra terveztem a játékot. Néztem egy két gameplayt még closed beta-ból. Akkor tudtam, hogy valami itt nem lesz frankó kontrollerrel. Majd jött az open beta, xbox-on elkezdtem.... El is adtam és vettem belőle egy normális vga-t a gépembe, mert nem "ugyan az a játék" xboxon, mint pc-n. Az Ő esetében meg pláne nem. Ingyen kill lesz az egereseknek. Egy játékmenetben legalább 4-5 alkalommal kell 180 fokot rántani az egéren...
-
leviske
veterán
válasz
xenom0rph #10778 üzenetére
Mivel lesz jobb a matchmaking season5-ben? Azt nem igazán tehetik meg, hogy külön szedik a 21 perce és a 200 órája játszó játékosokat. Az esetleg megoldás lehetne, ha mindenkinek 100 meccs után lenne meghatározva az adott szezonra a rangja, de annyi időt sokan nem is tolnak bele a rankedbe 3 hónap alatt.
Sajnos el kell fogadni, hogy soloban mindig zsákbamacska, hogy milyen csapattársakat fogsz ki. Nem új szezonra kell várni, hanem ismerősökkel összeszokni és velük együtt menni. Én első sorban solozok, de már hozzászoktam, hogy 300-400SR-es hullámokat is megjárok. Ez teljesen normális, ha csak 50% eséllyel kerülsz olyan csapatba, ami egymással kooperációra képes tagokból áll. (Ezen csak rontani lehet, ha olyan időpontokban játszol, amikor sok általános iskolás kölyök szabadul rá a szerverekre.)
(#10779) TBT: Hogy lehet olyan ziccert kihagyni, mint Mercy labor köpenyes legendary skinje?
Vagy amennyiben a szárnyak miatt maradt ki, legalább a haja lehetne olyan, mint a képregényben a bevetés előtt.
-
torik
senior tag
-
GODx
tag
válasz
xenom0rph #9462 üzenetére
Én most egy smurf ismerőssel mentem, srác 3300on van, őszintén bukni akart a srác, de a 3000SRes meccseket nem bírtuk bukni és sokkal könnyebb(!) meccseket játszottam, mint 2800as SRen. Roadhog meg egy vadállat karakter. 1 percig 3-4v1ben Dorado támadó kezdőn tartottam a támadókat.
-
oxox
addikt
válasz
xenom0rph #9199 üzenetére
duplafals
hát ha azt idézted volna amit irtál, akkor elfogadnám, hogy én értettem félreDE
idézőjelbe raktad ezt: ""minden századik befejezett szint"
csahogy Te nem ezt irtad...(ill. se ezen az odlalon, sem a korábbin nem szerepelt ez, ahogy látom)Amit irtál:
"Minden századik teljesített szinthez adnak egyet"
ez utóbbi meg szerintem fals
a "teljesitett"-azt jelenti valamit elértél"....mint aki teljesiti a 100m-es sikfutást, 99m még +1m...100....
de itt ha eléred a 100-at még nincs csillag.de ezen nem veszünk össze:
tehát lvl100 nál azt irja ki "100" ha azt a szintet is teljesited, és átlépnél 101-re, akkor kapsz egy csillagot. -
-
leviske
veterán
válasz
xenom0rph #7498 üzenetére
Ennyire azért nem kell félni a metától való eltéréstől. Én is játszottam már goldban olyan meccset (asszem még S1-ben, de lehet, hogy S2), hogy 5 dps + 1 symmetra defenden és nyertünk (első pontig se jutottak el Doradon).
Ha nem elég a dps, akkor a tankok ígyis-úgyis csak feedelni fogják az enemyt ami meg csak több ellenséges ultiban nyilvánul meg. Szóval attackon vagy koth-on sem feltétlen halál 3-4 dps karakter.
-
leviske
veterán
válasz
xenom0rph #7494 üzenetére
Azt szabad megkérdezni, hogy mennyit játszottál S2-ben compot? Mert van egy olyan elméletem, hogy a korábban általam panaszolt problémát úgy oldották meg, hogy arányosan mínusz pontot kap az, aki alig tolt rankedet az előző szezonban.
Mindenesetre jól látod, plat alatt elég nehéz egyedül mászni a ranglétrán. Viszont pozitív, hogy ezekben a tierekben egy jó dps mindent visz. (Platon már inkább a csapatban gondolkodás -vagyis annak hiánya- a gond, így bármilyen szerepkörben tud az ember hatással lenni a végeredményre.) Szóval, ha ebben a szerepkörben érzed jól magad, akkor biztos visszajutsz platba.
-
xenom0rph
őstag
válasz
xenom0rph #7485 üzenetére
S2-ben 3300 volt a max. 2800-on végeztem, és silverbe rakott. 7 win, 1 draw, 2 loose. A legnagyobb baj, hogy játszottam már competitive játékkal, de én úgy gondolom, hogy innen soloban kijutni nehéz lesz. Már ha sikerül. Az előző seasonből vett tapasztalataim alapján megse próbálom, marad a quickplay. Társaim azért nem lesznek mert konzolon vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest