- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
hát high goldból már könnyen meglesz a platinum
videó szerintem nem lesz egy darabig, max ha nagyon pronak tűnökjelenleg a gamesensem mérhetetlenül nincs meg, elég sokszor elvesztem a csapattársaimat, úgyhogy nem megy még teljesen jól a dolog. wall rideot is kicsit szoknom kell, megint visszatért a szokásos, fenn akadok az ajtófélfában szindróma, mert rosszul ugrok rájuk
ezzel amúgy egyet értek, hogy nem jutsz túl sokra hogy ha negatív vagy a társaiddal. a legjobb általában csendben tűrni ha valaki nagyon hülye, és szép szóra se vált valami másra. ha te a lehető legjobban teljesítesz akkor kevesebb rankot is veszítesz, szóval feladni sose érdemes. főleg hogy az ilyen esetekben amilyen gyorsan összeesik a csapat, olyan gyorsan helyre tudnak rázódni egy-egy győzelem után, ha a hülye taktika működik.
(#12620) k-adi:
-
freeknight
őstag
A legtöbb nagy streamernek azért megy külön gépről a broadcast, mert látnia kell mellette az adást, a chatet, ha gázos üzenettel (pl rasszista) jön donation egy gombbal kell tiltania az autamata beolvasást, ezt egyszerűbb egy teljesen más géppel megoldani, mint szenvedni az ablakokkal, többmonitoros beállítással stb.
Én a következő konfiggal tolom: i3 2100 (!!!!), gtx 750 ti, 6 gb ram, a shadowplay-el 1080p 60 fps-el akadásmentesen megy a felvétel, de próbáltam már streamet is haveroknak, azzal se volt gond, pedig finoman szólva sem egy erőmű a gépezet. -
Hannibhál
őstag
https://youtu.be/gelXaJa9qbE
Telórol linkeltem nem tudom megnyitja e majd nektek, de ezt az nvidias shadowplayel vettel fell, fhd, max beállítások i7-4790k 4,5ghzen meg egy gtx 1060 3gb ossal s nem akadt egyáltalán. Persze gondolom a stream az más de videófelvevéshez azért nem kell mindig a legújabb dolog -
errorcode06
őstag
Semmi leget nem nyitottam. Egyszer kaptam 150 pénzt meg egy lila highlight introt talán mccree-hez (amivel nincs 10 perc játékidőm) és annyi. A többi gold a duplikációból jött össze.
Ez az állítólagos droprate meg semmi sem jelent. Ezt megtamultam a diablóból. Úgy manipulálhatják ahogy a kedvük tartja...
Tudom tudom, kinyitok még 45-öt, és lesz bennük majd 6 leg, hogy statisztikailag stimmeljen a drop.
HÁÁÁÁÁÁÁÁT PERSZEEEEE!!!!
(Még mielőtt valaki kérdezné a 45 láda meg úgy jött össze hogy 25 szintlépés, heti winek, + 10€ láda wow havidíj helyett)
-
Jinxb1rd
addikt
Már csak bizonyíték kellene, hogy a soldier és a mcree jó pharah counterelő, mert számomra kezd inkább legendának tűnni ez a baromság, amit folyamatosan hallok, de még játék közben egyszer nem láttam alátámasztva.
Látni akarok tőletek egy videót, ahol route 66 mapon egy soliderrel vagy mcree-vel leszedtek egy össze vissza mozgó pharah-t, pocket mercyvel vagy zen healing orb-bal a nyakában.
Várom a videókat.
Mellesleg Zen sokkal jobban letudja szedni/zavarni. Sőt, még egy Meivel is hamarabb ölöm meg, mint dps hőssel. De hát a solider > pharah legenda él és megölhetetlen...
-
Jinxb1rd
addikt
-
törölt tag
Csak gyanítom abból, hogy van egy lvl 66 és után három 57 szintű, majd egy szakadék és 2 low. Akkor szokott ilyen szétszórt lenni az MM. Max három szint különbség, amire a rendszer törekszik. Ha nagyobb az eltérés az szinte biztos premade.
Még akkor is szintazonosság van, ha mondjuk lvl 5x vs lvl 7x pakol egymás ellen. Ott a képen valszeg a 66-os vitte a haverjait. Kíváncsiságból ha ilyet látok mindig rákérdezek és általában igen a válasz.
-
f3rdzs0
senior tag
szerintem a statok alapján. ami egyébként logikusnak is hangzik. már sajnos nem emlékszem hogy mi volt a kezdőképernyőn
egyébként megint belefutottam egy ilyenbe (mindenki lvl100 felett, featuring knox
)
az egyik legjobb comp meccsem volt, ráadásul pont szombaton O.o
aki azt mondja hogy nem számít a lvl az nagyon is téved szerintem, legalábbis az ilyen meccsek minősége sokkal jobb általában. rendesen kommunikáltunk, és 3 (!) kört futottunk volskaya-n (nem volt coinflip, azt kivédtük) -
.LnB
titán
Ez ilyen pub szinten érvényes leírás? Mert szerintem egy komolyabb 6v6 premade meccs pick úgy kezdődik, hogy Mercy + Lucio. Vagy csak én vagyok az aki nem pub szinten gondolkodik? Pub-ban mindenki hoz amit akar. Az számomra nem releváns. Biztos egy lvl60-as pub stackben tök jól lehet aratni Zenyatta-val. MEg van pár competitive meccs is mikor pickelik, és beválik. Biztos találni a YT-on ilyen videót.
De, első számú healer Mercy. Talán néhány CP pontra nem, vagy nehézkes vele. Aztán másodlagos Healer Lucio. És aztán jön Zenyatta esetleg (az egyik helyére, de inkább Lucio helyett). Mondjuk 10 meccsenként egyszer. Zenyatta erős dps-ben.
"minden karakternek megvan a maga szerepkore, amikben erdemes alkalmazni oket." Csak, hogy én mindig általánosságban beszélek premade meccsekre értve. Nem egy-egy szituációról.
De hagyjuk is, mert a múlthét sztárja Dva volt akkor most ez a hét biztos Zenyatta-é lesz a főszerep.
[link] (24:44)
-
Revesz
aktív tag
Velünk is volt már ilyen nem egyszer...de engem rettentően felb..z, hogy 99%-nál van egy 5 perces overtime és hiába pucoljuk ki az ellenséget és csak mi vagyunk a foglalási ponton a játék akkor sem zárja le a meccset...Sőt nem egyszer volt, hogy 99% nekünk ellenségnek meg 0 és addig van overtime míg el nem veszítjük a pontot, persze amikor fordul a kocka ilyen esetben akkor az ellenfél csapatnak meg 3mp az overtime hiába full csapattal vagyunk a foglalási ponton és direkt megnyeretteti a játék velük...
-
Bad Pritt
félisten
-
törölt tag
DVa rohadt idegesítő tud lenni, bizonyos karikkal ölhetetlen 1v1ben. Pl. Lució. Bár az a tankokat alig sebzi, de DVa-t esélytelen még elmenekülni se lehet előle, ha meg akar fogni. Egyébként én a gap-et tankok és a különböző karik közt csökkenteném. Maradna minden a szerepében, pl aminek kicsi a sebzése enyhén emelném, aminek nagy a HP-je enyhén csökkenteném.
-
Raysen623
addikt
Akkor neked mákod van, mert olyanokkal kerülsz össze akik azért nyerni is akarnak. Nálam ez az arány rosszabb, főleg hétvégén. Én ugyanis azt látom, hogy csak lőni akarnak ész nélkül és 1v1-eznek állandóan. Objektívák, csapatjáték lényegtelen számukra. Ilyenkor én próbálhatok bármit 8többször meg is teszem mindhiába), teljesen felelsleges....na ezek a retardáltak
Belőlük pedig van mindenhol és nem hat rájuk az észérv vagy kérés. Szerencsére 1 játék után lelépnek és jönnek helyettül alkalmasabbak...
-
tibee77
őstag
Na igen szep taktika de quickplay-ben ilyet megoldani idegenekkel,ts nelkül lehetetlen.Räadäsul mindig mindenki jobban tudja, hogy mi a jo neki....En is tegnap megtapasztaltam itt amiröl sokan irtak mär, hogy 10 meccsböl konkretan 9 lose volt, mert idiotäkkal jätszottam.Ilyen rossz szeriäm meg sose volt, tegnap az agyhaläl kerülgetett..Es mi a blizz reakcioja erre?Aki hamarabb kilep, mert nem akar ällandoan vesziteni az csökkentett xp-t kap onnantol bünteteskent.Hät marha jo..Miert nincsenek community-k vagy legaläbb valami ällapotjelzö rendszer mint diablo-ban?Ott kiirom az ällapotom melle, hogy "suppwd looking for team 100+" es azt legaläbb az ismeröseim lätjäk es hivnak ha kellek.Itt most konkretan mindig kuncsorogni kell, hogy behivjanak valahova.Jo tudom meg csak most kezd el kiforrni a jätek, ertem en de ez igy kinkeserves ha nincs jol összeszokott sajät csapata az embernek.Tenyleg, lehetne csinälni valaki ts-en egy olyan szobät ahol csak azert gyülekeznek az emberek, hogy csapatot taläljanak, aztän aki talält team-et az lelep egy mäsik szobäba.Egy ilyen dolognak tudnek örülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest