- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #9595 üzenetére
overwatch stuff amire rá kell keresni.
-
törölt tag
válasz
xPraetoriaNx #8124 üzenetére
nincs olyan, hogy "ballib".
szerintem maradjunk annyiban, hogy valóban utólagos beleerőltetésnek tűnik az egész.
-
törölt tag
Nem is te vagy a célközönség. Egyébként, ha ezt tudom és tippelni kellett volna én is Zaryat mondom. Vele viszont az a gond, hogy Emilyvel (vagy mi a csaj neve) smárolva nem valami jó fap material a 13 éveseknek. Tracert is csak a szemüvege miatt lehet felismerni, amit persze szenteste is visel.
-
törölt tag
válasz
Tomi0703 #8112 üzenetére
azt szerintem ne kerdezd igy meg, hogy megeri e. az emberek tobbsege ugy is azt mondja majd, hogy nem. ha tudod tesoidrol, hogy szeretik az ilyen dolgokat egy jatekban, akkor mar a valaszod is megvan.
egyebkent ha jatszanak mas blizzard jatekokkal, ahhoz is kapnak extra dolgokat. -
törölt tag
válasz
headhunter86 #7907 üzenetére
Az elfogadott elnevezések:
"Sárga" = Legendary
"Lila" = Epic
A kék pedig a rare.
Mondjuk a "sárga" a "legendásnál" mindenképp jobb -
törölt tag
válasz
sirszevenap #7357 üzenetére
tedd fel a Hearthstonet és kezdj el "grindelni", aztán pár napon belül megtudod mi az a "tilt".
valahogy úgy lehetne leírni, hogy előjön a "..ssza meg semmi se sikerül" felfogás. ez elég jól elmagyarázza -
törölt tag
válasz
sirszevenap #7352 üzenetére
Van olyan, hogy "kiemelkedő teljesítményű bastion"?
Gondolom az aki egy picit tud célozni arra gondoltál. Mást nem tudok elképzelni mivel nem igényel sok agyat az a karakter. -
törölt tag
Milyen a különleges cuccok drop rate-je (sic!)? Eddig cca 23 boxból az utolsó 4-ben volt 2 legendary skin. Nem mintha ez lenne a legfontosabb, de érdekelne, hogy van e rá statisztika.
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #7154 üzenetére
én is felvettelek ha nem gond. mivel a listából nem tudom kiválogatni, hogy ki aktív még és ki nem.
tegnap volt szerencsém rutinosabbakkal játszani én még csak lvl20 vagyok és elképesztő a kontraszt köztük meg a kezdők között. most délután (is) nem tudom, hány meccset buktunk el a 0 csapatmunka miatt. amikor beírom chatbe, hogy kellene healer, de kb fel se fogják és mindenki marad valami dps huszár, aki fut a feje után. tank is csak azért volt a csapatban mert én mentem azzal. a többi valami oda nem illő karaktert választott és nem esett le nekik, hogy miért kapunk ki.
-
törölt tag
válasz
Maxtreme #7108 üzenetére
titanfall első részével játszottam anno rengeteget. a vége felé már tudtam, hogy nem tudnak olyat mutatni a második részre, ami engem érdekeljen.
játék közben én is poénból rámentem a vásárlás gombra és akkor láttam, hogy akciós, ezért is vettem meg. 60 eurót biztos nem adtam volna érte.
egyébként nagyon furcsa, hogy ennyire nehezen talál meccset. oké ott a skirmish addig, de attól még érdekes. -
törölt tag
válasz
#79621120 #7105 üzenetére
én játszottam pár meccset most délután, aztán eljutottam odáig, hogy meg is vettem.
valóban nem egyedül nyeri meg a meccset az ember és szerencse is kell, hogy valaki jó csapattársakat fogjon ki, de a játék szórakoztató szerintem.
ha valakinek van kedve játszani, vegyen fel nyugodtan. vzarmo#2119
-
törölt tag
Fizetős, multi alapú játék és mögötte a híres blizzard-féle balanszolás? Ez remélem tényleg csak vicc.
Gond nélkül hajlandó vagyok bármilyen jó játékért pénzt adni, de az eddigiek ismeretében ezért a tartalomért erős lenne ilyen módon pénzt kérni.
A mikrotranzakciókkal nincs bajom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest