Hirdetés
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
én este későn értem csak fel 3-0-át toltunk, durván jó volt....első map gibraltál, ez volt a legkeményebb.
lucioval első körben 9k-t healeltem attackban, aztán visszafelé első pont előtt megfogtuk őket (maradtam lucio). kellett is a healem, mert ana (random csapattárs), elég harmatos volt.második map moszkva...védőben kezdtünk "A" pontot nem tudták bevenni, attackban kb 1percig tartották
harmadik map Kastély Eichenwald vagy mi a sz.r...ismét védőben kezdtünk, Robot egyedüli healként valami 59%-ot healelt, én sym-el, egyszer jutottak el "A" pontig, mikor ketten átrepültek...azt sem vették be, attackban megint kb 30sec-1perc kellett hozzá, hogy bevegyük.nagyon durván jól ment a block a csapatnak, voltak már jó védekezéseink, de igy hármat egymás után, le a kalappal mindenki előtt.

pedig nem is az volt, hogy szerencsénk volt a pick-el...rotáltunk, pl. én voltam ugye lucio, orisa, zarya, sym,...jó volt nagyon -
Joezyka
senior tag
ezt egészíteném ki, hogy nyerni is kelljen, nem csak lejátszani a meccset. Mert ha csak le kell játszani akkor is eltrollkodják, majomkodják, így meg komolyan is kell venni. Aztán ha ott is leave akkor meg a fent leírtak. (esetleg egy számlálóval, hogy hány ilyen meccset kell nyerni)
-
debrecenikri
tag
Üdv!
Havernál előjött egy probléma, hogy nem tud belépni a practice range-be, mert az még a töltőképernyőről inactivity-ért kickeli. Tapasztalt már valaki ilyet, esetleg van rá megoldás? A válaszokat előre is köszi
-
Nekem mind2 megoldás tetszik amit leírtatok, igazából a 2. amit Madwe javasol talán jobb is. Pár ilyen paraszt 1 csapatba kerül és ha ott is leavelnek, akkor szépen egy loop-ban találják magukat, ahonnan már az adott seasonben nem keverednek ki (: Egy biztos, a mostani megoldás nem elég jó, mivel season elején nálam rengeteg leaver volt, illetve most a tegnapi nap is kicsapta a biztosítékot.
-
Madwe
nagyúr
Hotsban pl leave után köteles vagy pár meccset olyanokkal játszani qmben, ahol szintén leaverek vannak. Ha ott is kilépsz, az előírt meccsek száma növekszik. Itt is igazán bevezethetnék (más kérdés, h ettől még a meccs elején lelépő, s a vége elött visszajoinolókat így nem tudják továbbra sem kiszűrni...)
-
gmx9
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
És ha a kövi is kilép, addig keres míg nem marad valaki bent? Meg ha 2-3 ember lép ki, mert megunja, akkor azok helyett is keres? Plusz aki bejön, mivel nem veszít pontot, simán trollkodhat ott, mint egy retardált (és a nagyja fog is, mert viccesnek gondolja magát).
Nem jó megoldás szerintem. Meg eleve tapasztalható is mennyire kizökkent, hogy meccs közben dob be pl. QM-re, szétszórt vagy az elején, nehezebben veszed fel a ritmust, kényelmetlen érzés szerintem.
Én amit csinálnék, hogy leavernél leállítanám a meccset, vagy talán megszavaztatnám, hogy akarják-e az ott maradtak, hogy folytatódjon. Ha nem, akkor ugyanúgy vereség, csak valamivel kevesebb pontot vesztenek. Aki kilép, az megkapja a normál pontot a vereségért.
Emellett viszont erősíteném a büntetést is a kilépésért, hogy a sok hülye ne meneküljön egy rossz kezdés után "mentve" a haverjait. Mondjuk 10 perc helyett minimum 2-4 óra ban, kövinél egy nap, aztán egy hét vagy valami ilyesmi.
-
Auto rejoin van, ha visszalépsz a játékba. Nálunk az volt a baj Saennel, hogy 5 leavert kaptunk egy nap alatt, ami nevetséges /mind nálunk ellenfélnél 1se/, illetve vagy nem jött vissza vagy nem azonnal. Ráadásul olyan meccsek voltak, amit 5vs6-ban is egész jól tartottunk, valszín ha nem esik ki ember tőlünk, akkor win lett volna. Nemtudom ilyenkor miért nem működhet az a megoldás ami QM-ben is, bedob vkit a leaver helyére, annyi megkötéssel, hogy ha vesztés van, akkor nem veszít pontot, ellenben ha nyer a team akkor megkapja. Legalább ki lennének küszöbölve a leaver miatti fix vereségek és semmibe nem kerülne..
-
BaLee
addikt
Hogy lehet ilyenkor visszalépni a játékba? Engem múltkor kidobott afk miatt (csengettek) és már nem engedett vissza. Ilyenkor lehet, hogy mást már berakott a helyedre? Bár meccs elején volt, lehet hogy vége is lett miatta a meccsnek...
Tegnap egy igazi retardálttal sikerült összefutni. 3 meccset játszottam, 1 vereség, 1 sima vereség (2 újonc is volt 30-as szinttel, fogalmuk sem volt mit kell csinálni) próbáltam supportálni őket, de esélytelen volt. 3. meccs, indulásnál 3 dps, ill. 2 healer, 1 tank. Valami Fake nevű gyökér nekiáll sírni, hogy ő nem tud healelni 3 dps-t, vagy vált valaki vagy jön Sombrával. Nem váltott senki, már én sem, mert meguntam a szerencsétlenkedést, jött is hősünk Sombrával. Arra élvezkedett első körben, hogy övé a gold dmg, a többi dps meg noob. Na most gondolom el tudjátok képzelni, hogy egy Pharah, Soldier, Sombra hármasból melyik kettő az elsődleges célpont... Haltunk is ahogy kellett. 2. kör elején valaki gondolt egyet, hogy akkor "okos enged" ő vált tank-ra. Hősünk nem váltott, mert hogy ő a gold dmg ő már nem vált, váltson a másik két noob dps. Na, gold dmg is még talán 1 percig volt mert utána többet sosem, nem is váltott, ki is kaptunk simán 0:3-ra, de még a végén is azt írogatta, hogy Sombraként ő a gold dmg és hogy ekkora noobok a csapattársak. Ez a játék sokkolt. Azt hittem ezt a szintet valahol 1500 alatt elhagyta az ember. De nem. 3 meccs, -100 pont, elég is volt tegnapra.

-
KisTücsök
addikt
wtf? Kidobott ranked kezdetén azzal, h unsopported szoftvert érzékelt... fraps. 10 perces ban meg -50 elo. Előtte játszottam vagy 2 órán át, csak egy restart volt közben. Fraps meg mindig is futott.
Krva anyját.

-
KisTücsök
addikt
válasz
MK VII
üzenetére
Csak annyi történt, h kicsit megvariálták a karaktert. De már vagy egy hónapja. Szvsz kb most lett olyan lucio, mint amilyennek eredetileg akarták. Az egész kari (elméletileg) a sebességére épül, most egy kicsit gyorsabb lett, persze cserébe elvették a zene hatósugarát. Én jobban élvezem ezen a kis szinten. Majd megszokod..
-
Hannibhál
őstag
válasz
MK VII
üzenetére
nekem semmi bajom a sebességével, sőt élvezem mint állat
mondjuk ezt a tracking dolgot nem értem soldierrel sima kakaó, widowwal is rendszeresen le tudom szedni, de pl mcreevel sem volt különösebben gond, mondjuk nekem tracer szokott gondot okozni néha de az sem vészes.
Ez az egyetlen karakterm am ami így fel van pörgetve de alapból más emberek reakcióidejével versenyzel, ezt sajna meg kell szokni. -
MK VII
veterán
-
saen
veterán
Mortellal játszottunk megint egy nagyobbat. 8-6 lett a nap eredménye, 5 leaver volt és csak nálunk... Igaz volt aki visszajött, de senki se azonnal. Azért valahol csuklottak rendesen, nagyon nem esett jól ez az arány. Szokott lenni máskor is leaver, de ilyen durván még nem büntetett a játék az tuti.
Reméljük a köv alkalom egy kicsit jobban sikerül ilyen szempontból. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
brumi1024
üzenetére
Lehet majd rátalálok a módjára, hogy kiszámítsam az ugrásait, de tartom hogy ha rádmászik egy lucio olyan helyen, ahol falak is vannak, véged. Mondom ezt úgy, hogy a Tracerekkel nem szokott bajom lenni 1v1-ben.
Abban igazad van, hogy az aura sokszor túl kicsi, de ha maradt volna a régi, akkor nagyon broken lenne.
-
MK VII
veterán
válasz
knoxhu
üzenetére
Nem azzal van a baj... Azt szoktam növelni...
Alapvetően gyorsabb a mozgása Lucionak... Nem tudom követni... Én a nyugodt Luciohoz szoktam.
Bár nem csodálkoznék, ha az OW lenne a következő Quake....
Minden játékot a fos Arcade agyatlan, rohadt gyors lövöldékké alakítanak.. Kész katasztrófa.
-
MK VII
veterán
Skacok.. Mi lett ezzel a játékkal?
Egyre élvezhetetlenebb...
Lucio mitől lett ilyen gyors? Követni nem tudom...
Hónapról hónapra egyre jobban tönkreteszik..
-
BaLee
addikt
válasz
Derrewyn
üzenetére
Én végigjártam a ranglétrát 1000 alól most 2000 felett járok picivel és amilyen durván lehet szívatni a német egy D.Va ultival kis szinten, annyira ritkaság megölni bárkit 2000 körül vagy felette. Az általad írt két szitunál tényleg jó tud lenni, illetve akkora manővert láttam D.Va-val ráadásul a mi oldalunkon pár napja, hogy csak néztem.
Ugye azért könnyű kivédekezni, mert nézed, hogy honnét jön. Na az emberünk hollywood mapon payload kíséretnél a célpont előtt balra vannak ládák egymáson. Ott nyomta be a csapattárs az ultit és úgy küldte be a robotot, hogy épp átesett a dobozokon és nem tudták kapásból megállapítani, hogy honnan jön az áldás, 5 kill, potg és egy sima győzelem lett az eredménye.
Hanzo ultijánál is hasonló a helyzet, bár azért aki ügyes és tapasztalt vele az 2000 felett is tud meglepetést okozni, én pl. McCree ultijánál halok legtöbbször...
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Ez szép.

Általában ott döglenek bele a McCree-k az ultijukba, vagy jó esetben is 1-2 kill összejön (aztán utána halnak). Ritkán helyezkednek ilyen jól, és akkor is többnyire az ellenfélnél vannak.
Nekem a D.Va ultimate adja ki egyre ritkábban, egyre több a barrier a játékban, és a játékosok is ügyesebben rohannak fedezékbe.
Viszont egy meccs végi roham vagy overtime megállítására még mindig tökéletes.
-
Swinegod
őstag
Shutdown + Lifesaver + Sextuple kill

[link] -
törölt tag
-
KisTücsök
addikt
Az mi, h PotG-nál az én játékomat játszotta be, de a másik csávónak a nevén meg skinjén? Ilyet most csinált nekem először.
szerk: Na, közben rájöttem.
Csávóval kb ugyanazt csináltuk egymás mellett, mindketten soldierként. De még a mozgás is kb. Bár a killeket nekem adta be jobb felül, de valamiért ő lett a potg. Na ez jó volt.
legalábbis gondolom erről lehet szó. -
MeghaL0L
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
#thug life
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MK VII
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére

-
MeghaL0L
addikt
Közben kopjon ki a HoTS-os téma kérem szépen!
Köszi. Ha valahol HoTS-ot meg XD-t látok, azt a hszt törlöm is rögtön innentől kezdve! 
-
Bennyboy
őstag
Valaki felvett nemrégen és írt is nekem bneten de nem tudtam elolvasni aztán újra lett indítva a gép, de benne volt az üzenetben az ow asszem, szóval ha ezt olvassa írja meg újra pls. köszi a figyelmet

-
saen
veterán
Hivatalos droprate-ek lootboxból
A lényeg:
Loot box content
Each loot box contains 4 items, which means cosmetics or in-game currency to unlock cosmetics
Rare quality
Each loot box contains at least one item of rare or higher quality
Epic quality
On average, every 5.5 loot boxes contain an item of epic quality
Legendary quality
On average, every 13.5 loot boxes contain an item of legendary quality
-
Telda
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem maradtam le róla, ellenkezőleg. Magát a világot és a karaktereket szeretem, viszont maga a pvp miatt feszélyeztetve érzem magam. Így örömmel venném ha a jövőben hasonló pve módok kerülnének be a játékba.
-
-
Hannibhál
őstag
-
Telda
addikt
Hali!
Nincs valami elhintett infó arról, hogy a jövőben az Uprising event visszakerül az arcade-ba mint játékmód? -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
HoyHoy2
üzenetére
Én sem gondoltam volna, én eddig a masteroverwatchos százalék kiírásban hittem, ott a Diamond alja kb top 35%, de valójában "only around 8% of the population was above 3000 SR for season 3 at any one time".
"Bronze - 6%
Silver - 22%
Gold - 34%
Platinum - 23%
Diamond - 10%
Master - 3%
Grandmaster - <1%" -
oxox
addikt
részben igazad van (talán a győzelemmel leginkább), de ez szerintem csak tipp, márhogy hasit a játék, és jólvan a játékbázis.
én pl. starcraftban sokáig a basis része voltam (10.000 lejátszott játék, amiból nem kevés óra feletti volt), de idővel csak váltottam, most egy-két hetente játszok néhány kört, egyrészt mert mindenki rushol, másrészt alacsonyabb a szinvonal, és a bázis...mikor 150+ apm-el 50-60apm-es társakat dob be platinába, az úgy fáj (olyan a játék mint régen arany liga)
sry elkanyarodtam....tehát az ow oldalról abszolut azt érezzük, hogy nem megy a játék (heroues), és igy próbálják életben tartani (ez is ugyanolyan tipp inthogy vigan elvan), hearthstone-ba miért nem csinálnak hasonlót (az igazán hasit), mert egyszerüen nem éri meg plussz energiát rááldozni, igy is tolja a tojást.
szerintem én ezt érzem, meg tényleg több lvl sok emberkéhez csatlakoztam, nem afk-ztam, csináltam amit tudtam legjobb tudásom szerint (aztán volt, hogy elengedtük, mert annyival job volt az ellen), tehát az "agyhalott kurválkodos" játékomban is próbáltam nyerni...
másrészt mondtam is, hogy ezzel azonban lehet csak ártanak neki, mert az ott lévőknek nem tetszik, hogy bénák elárasszák a szervereket....nekünk sem tetszene viszont. -
brumi1024
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De attól még nem az lesz az átlag
Az átlaghoz semmi köze annak, h az egyén hova kerül, illetve h összeszokott csapattal könnyebben kerül feljebb,,, -
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
nem nem erről van szó...sajnálom ha ez jött le.
leirtam, hogy a heroes egy fos...szerintem egy fos, tény és való, hogy nem irtam oda, hogy szerintem, meghogy ezért-azért nem tetszik, de gondoltam ez mindenkinek egyértelmü, vagy ha az ember azt mondja, hogy a kék szin az szép, ahhoz oda kell irnia, hogy "szerinte", vagy ki kell fejtenie, hogy más elfogadja a véleményét?Erre jön, és elkezd személyeskedni, és, hogy ismer már egy-két topicból (konkrétan a horgász topicban konfrontálódtam, amit irtam is, máshol nem láttam...a tagot itt nem láttuk már több mint fél éve, és ezzel jelentkezik be ismét, rá néhány napra, hogy ott rosszul fogalmaztam (ezek szerint most szintén))
wowozni sosem wowoztam...(nem is mondok róla véleményt, ezért nem is teljesen értem az első részét a hsz-nak)
az, hogy itt sok embert ismerek és játszok velük annyit jelent számomra csupán, hogy itt jópáran tudják, hogy nem vagyok talán egy szar alak, és lehet velem csapatban játszani, sosem irtam pl. olyat, hogy 2500 alatt milyen noob-ok vannak (
most rád utalok, mert ha jól emlékszem neked volt hasonló hsz-od amikor rád ugrottunk....pedig az is szimplán szerencsétlen fogalmazás volt részedről)

egyéként ez az irásos forma hibáka...akárhogy lehet érteni..(pl. "nah jól nézel ki" éppen mindenki úgy érti, ahogy akarja)más:
egyébként volt már nálunk is célzás arra, hogy játszunk veletek, ill. mitha nektek is let volna Te/Ti velünk, csak még nem jött össze... korban ott vagyunk valahol ahot Te/Ti, és lehet ha három percet beszélgetnénk voice-on tök jókat játszanánk (vagy nem
) -
Edem05
őstag
OMG CS:GO! Újabb widowmaker práu pléjer.
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni. Van akinek a grand master is könnyű, van akinek a silver se megy. Honnan tudjuk az illető hogy játszik?
-
K1nG HuNp
őstag
Csuma!
CS:GO-ról váltanék OW-ra. Perifériáim megvannak (zowie ec2-a stb stb), de a gépem kevés lesz. 1920x1080-ban szeretnek legalabb 100 fpsel jatszani a kompetitiv videobeallitasok mellett(gondolom minden lowon). Tudtok mutatni nekem egy ilyen vasat? Ár max 200k
A Gold rankot nehéz elérni a játékban?
-
Jinxb1rd
addikt
Erről az jutott eszembe, amikor Wow-ot játszottam és a csapat amibe beálltam veszekedés tört ki. És a csóka azt üvöltözte hogy ti senkik vagytok, mert én legyőztem Ilidiánt szolóba... és?
Most te ismersz pár embert innen, akikkel játszani szoktál. És? Mi ez a janiskodás? Miért gondolják azt az emberek, hogy tudnak pár nicknevet fejből, akkor már valakik...
Meg egyébként is, ha valaki belédköt, akkor ne a haverjaidat csődítsd oda. Vagy csak amikor ott vannak melletted, akkor feszítesz, mint állat?
Egyébként én meg egyáltalán nem horgászom, állatbarát vagyok. De elfogadom, hogy aki vadászik, az a zsákmányát hazaviszi és megeszi. De, hogy letépi az állat fejét és a fejére húzza, meg ilyenek azt nem.
Nem kell kinevetni a halált. -
oxox
addikt
no akkor majd téged is faggatlak a pecás kérdéseimmel (szerencsére van jópár ismerőst akiket rotálok a buta kérdéseimmel)igen tudom, és utána rá is jöttem, hogy olyan mintha hentesként beugrottam volna egy vegán gyülésre azt hirdetve, hogy milyen jó is a disznóhús...addig nem esett le nekem, hogy sporthorgász topic valójában, nem kérdezte senki, hogy mi a későbbi tervem a fogással
...mindenki azt hitte, hogy 3mázsa halat fogok hazavinni naponta, és véres késsel szaladgálok majd a Tiszaparton...ha fél év alatt elik meg a frigó nekem az sem baj, de az sem, ha sose lesz tele, mert olyan keveset fogok fogni. de amit fogok, és szabályon belül van, az tányéron végzi..töröltem a listáról a topicot, nem is borzolom a kedélyeket (meg ignoráltak is utána
)Raszpi amúgy minket azért törölt hivatalosan, mert nem játszott velünk 3hétig...fura srác volt, fura dolgokkal, de játszani nem volt rossz vele (csak ha nyertünk az miatta volt, ha buktunk az nem miatta)
közben fentebb kifejtették a lényeget

sirszevenap Tesa' nyugi.....este leszel? tegnap Pocskayval
toltuk (2compot is hoztunk), de kell a csapatba aki oldja a feszültséget(rád gondolok)... (főleg az én feszültségem), mert compon babszem nem fér be 
-
MeghaL0L
addikt
" ...túl nagy köztünk a szezonban a különbség" - Ami nyilván az ő érdeme, mert annyira rohadt jó játékos, hogy elfelejti honnan jött. Ox elmeséli neked majd ha kíváncsi vagy rá.
"Ő is az a tipus aki nem szeret veszíteni és rosszul viseli a dolgot, nincs ezzel baj..." - Persze, hogy nincs ezzel semmi baj, egészen addig ameddig belátja, hogy Ő a leginkompetensebb az egész csapatban. Nem ,nem így történt. Véleménye szerint állandóan azért nyertünk mert rajtunk volt a Zenya Orb.... Vicc.. Bővebben szintén kérdezd Ox-ot.
"Személy szerint jókat játszottam vele..." - Ez dettó igaz rám / ránk is! Imádtam azt az embert, már főzésre invitált minket az otthonába. Ami nem kis szó. Erre nem játszottam 2-3 hetet , mivel nem volt időm és mesélik a többiek, hogy mi volt. Még tisztán emlékszem 3 hét után megjöttem, Ow -be, raszpi ingame. Amint meglátta, hogy elindítottam a játékot az egész csapatot törölte, majd facebook-ról is. Annyit nem mondott, hogy szevasztok gyökerek. Írtam neki, hogy te aztán egy korrekt ember vagy ijjedj' meg.... Pontosan másolom, hogy mit írt: "Ne vedd magadra! Nem személyes! Van egy szabály nálam, ha 3 hétig nem tolom valakivel a gamet akkor törlöm. Bocsi, ha magdra vetted"
Felforrt az a bizonyos agyvizem.... Már már barátként tekintettem rá (ahogyan az egész csapatra). Második ilyen ember volt az OW-s pályafutásom alatt akibe ekkorát kellett csalódni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Fú basszus ennyi offot

Itt a lényeg ahogy írod: "de ha egyszer valaki lootwhore s skinért bármit, az fogadja el sorsát s szenvedjen"
Sosem értettem mi értelme ennek, mi értelme rákényszeríteni egy playert egy másik játékra... még szerencse, hogy "ingyenes a hots", az lenne a legpofátlanabb ha még meg is vetetnék

Így csak az a vége, hogy mindegyik tábor megutálja a másikat és van 1-2-3 hét szenvedés a hotsban - mind OW playerek mind HOTS playerek részéről....
Az hogy talán marad pár OW-s player HOTS-on.. hát lehet így van de szerintem több a hátulütője -
saen
veterán
Nem is tudtam, hogy van horgász topic
Én horgászom, régóta, kicsit beleolvastam és meg tudom erősíteni, hogy azok a kommentek amit ott írtál nagyon nem voltak szerencsések. Értem mit akartál mondani, de arról a legtöbb embernek kinyílik a bicska a zsebében és egy olyan embertipus jut eszébe aki szerintem nem vagy. Ha érdekel ezt majd egy játék közben egyszer elmagyarázom, nem ide tartozik.Raszpi nekem továbbra is friendlisten van, miután túl nagy köztünk a szezonban a különbség, nem játszottunk, de nem is vesztünk össze. Ő is az a tipus aki nem szeret veszíteni és rosszul viseli a dolgot, nincs ezzel baj, részemről ezt tudom kezelni. Emellett utoljára amikor beszéltem vele akkor azt mondta, hogy valszeg ennyi volt neki ez a játék, kb egy hete be se lépett. Személy szerint jókat játszottam vele, szivesen játszanék a jövőben is ha egy szinten leszünk.
Hots-ra meg egy utolsó megjegyzés: miért várja bárki is, hogy aki az FPS-eket szereti az szeretni fogja a Mobákat? Más stílus, más játék. Attól, hogy nekünk nem tetszik, azok akiknek igen nagyon is élvezhetik ettől még. Személy szerint még örülnék is neki ha a hots siker lenne, jellemzően kedvelem a blizzard játékokat, nekem nem fáj ha olyan területen is sikeresek ami engem nem érdekel. Az viszont nem annyira tetszik, hogy egy olyan játékkal kell játszanom ha meg akarok szerezni valamit a kedvenc játékomban ami nem tetszik. Ennek adtunk itt többet hangot, ez volt a lényege. Persze van aki sokat játszott vele és már nem jön be neki, ezzel sincs semmi baj.
-
Madwe
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Mi ne lenne oké? A játékosbázis köszöni szépen jól van, kompetitív része, versenyek annyira nem pörög mint egy nála ezerszer idősebb dotanál, lolnál, de az is elvan. Az, h próbál egyéb blizz játékokból átcsábítani plusz embereket, nem azért van mert amugy döglödik s így próbálják életben tartani, hanem azért, mert 3 sor bepötyögésével lehet fognak pár új hotsost. Akik meg majd fizetnek nekik, ha úgy tartja kedvük, ergo pénzt szereznek kb ingyen. Az más kérdés h maga a q szar, mert így h qmbe kényszerítenek mindenkit, s jön 3 random ow-s aki afk végig, épp h büntetések elött lecsap egy mobot azt csá, így nyilván nem sokaknak fog bejönni. Ha pl 3 win lenne a feltétel, máris sokkal nagyobb eséllyel tetszene meg egyeseknek.
Mellesleg nyilván nem mindenkinek kell tetszen a moba, s azon belül a hots, attól még h valaki fps, vagy esetleg blizz játékokat kedvel, akkor sem.Nem mellesleg ez nem egy lebutított moba, hanem teljesen más. A dota/lol az tipikusan a carryzős tipus, ahol 1 pro player 4 retardáltat győzelemre tud vezetni, míg a hots csapat alapú, 4 jobb játékos egy gyökérrel valszeg veszteni fog 5 normális, de bénább játékos ellen. (namost ebbe beleengedni afkzó embereket nyilván jót tesz a léleknek
)
Attól még h itt talentek vannak s nem itemek, nincs last hit, illetve nem personal hanem global xp van, nem lesz kevesebb, sőt. A pályák változatosságáról nem is beszélve.
Önkínzásnak nevezni meg lol... Nyilván aki 2+ éve nyomja s többezer játékot letolt már az szenvedni szeret, nem? egyszerűen csak annak kínzás, aki így éli meg, de ne általánosítsunk. Nekem pl wow kínzás, AC kínzás, lego játékok kínzás, de nem jelentem ki, h aki azzal játszik az mazochista
Mindenesetre nagyon off ez itt, s egyrészt sajnálom, h embereket hots játékra sarkalnak amikor nem akarnak vele játszani, de ha egyszer valaki lootwhore s skinért bármit, az fogadja el sorsát s szenvedjen
Alig várjuk már mi is egyébként h vége legyen s a sok noscope afk-s ow-s visszamenjen oda, amivel szeretne is játszani... PEACE
-
tepenzed
őstag
igen,annyira fontos ember vagy, hogy nézem, keresem folyamatosan, hogy hol szólsz hozzá, édes istenem..

Ha annyira kiváncsi uraságod rá, akkor olvastam a Hots topicban, hogy az Overwatch témában elszabadult a pokol és sírnak, hogy már ai-ban sem játszhatják le azt a kemény 5 játékot a jutalomért. És átjöttem megnézni, hogy mik is azok a kritikák, de megnyugodtam, mert semmi értelmes visszajelzést nem sikerült találnom, a kritika a szar,fos, hulladéknál ki is merült
A fele ráadásul azt sem tudja mi az a Moba, így már a műfajt sem értiGratulálok, ne aggódj, többet nem szólok hozzá, továbbra is játszom mindkét játékkal.
-
oxox
addikt
válasz
MeghaL0L
üzenetére
de Raszpi nincs fent PH!-n..meg nem volt harag, csak nem játszottunk 3 hétig

bár Zalán tegnap azt mondta, hogy neki még friends....lehet mégsem szeretett minket
jó csak visszafogtuk a teljesitményét.amúgy megértem, hogy rámugrottak horgász topicban, nekik másról szól a dolog, én meg újként (mégcsak nem is horgászként hozzászóltam), lehet én is ezt tettem volna...töröltem is (sok segitséget úgy sem kaptam), de itt ne kezdjen már el oltani, egy harmadik dolog miatt....most biztos rámszürt, és nézi, hogy hol mit szóltam hozzá...segitek, volt, hogy a mosógépes topicban konfrontálódtam...ott szürjön rám.
-
MeghaL0L
addikt
"...és senkivel sem váltam el haraggal" - Hanem raszpi vált el tőlünk haraggal!
Nem amúgy, én gyűlölöm ezt az embertípust, ha ütnétek sem állnék vele még egyszer szóba. OFF-ba teszem a hsz-ed, mert nem idevaló, ez igaz.Szakmai topicrol sok esetben sajnos az a véleményem, hogy vannak ott néhányan akik annyira böszmék és a földtől elrugaszkodott elméket vallanak, hogy jobb ha nem is olvasok ilyen hsz-eket. Sajnos millió + 1 vásárlási tanácsból kellett rájönnöm, hogy hááááát, jobban jártam volna ha azt veszem amit én akarok, vagy úgy cselekszem ahogyan én jónak látom. Sokszor jók a tanácsok, sokszor szopóág. Ne menjünk bele...
-------------------------------------OFF-nak VÉGE!----------------------------------------
-
oxox
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
akkor mesélj melyik topicból is ismersz még a horgászon kivül??? merthogy az irod megismertél már pár topicban....és ha azzal jösz, hogy starcraft topicban azt mertem irni, hogy csökken a szinvonal, most szólok, hogy közel 10.000 játékot letoltam, van némi véleményem/ismeretem a játékról, vagy arról sem alkothatok véleményt?
csak és kizárólag blizz játékokkal játszok jelenleg (4-el egész pontosan, tegnap is toltam sc, tegnap előtt kicsit diot, hearthstone-t meg minden nap), heroes minden percét utálom.
ha heroes olyan jó játék lenne nem haldokolna, nem próbálnák igy életben tartani, és nem mondanák a többiek akik játszották, hogy lassan vége.
tavaly augusztus óta nem szóltál hozzá a topichoz, és pont most, pont az én kommentemre kellett reagálnod? mesélj még, hogy ez nem szemészelyeskedés, a stilusról nem is beszélve....vegyél kicsit vissza pls.
szvsz
-
tepenzed
őstag
Nem kovettelek, en is overwatchozok es rohadtul nem erdekel, hogy hany baratod van itt a topicban. A hushorgasz szokasaid meg foleg nem erdekelnek ebben a topicban senkit, kar volt ennyit irnod. Mindenesetre gyonyoru kritikakat irsz, biztos nagyon elmelyedsz a jatekokban. A topicba meg minek irjak? Semmi ertelmes beszelgetest bem talaltam, csak sirankozast es szarozast.
-
oxox
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
vicc vagy komolyan mondom...szvsz egy vicc

a többiek kedvéért, a csávó úgy látom a horgász topicból követett ide, hogy kicsit oltson...
ohh bocs, tavaly augusztusban volt az utolsó ow hozzászólása, de biztosan aktivan olvassa a topicot, és egy másik játékért olt
...úgy látszik felvett kedvencek közé 
story
horgász topicba beirtam, hogy én nem fogok halat visszaengedni (most akarom elkedzeni a pecát), amig nem lesz otthon tele a frigo, és a rokonoké sem...persze közelenség lettem (mert ott a tömegek sporthorgászok, némileg kiforgatták a mondandómat....szvsz a fele csak álszenteskedik, ill próbáltam megvédeni MK VII-et, mert őt meg kikezdték, mert felrakott a fogásáról néhány képet amin volt némi vér is a még egyben lévő halon....ohhhjaj szegény hal.....én meg beirtam, hogy a hal feldolgozás is része a pecának.
szóval nem szeretnek ott...onnan követ a gyerek...jahh kiegészités, hiába irtam, hogy természetesen a szabályokat betartom, és úgy értettem az nem nagyon érdekelt senkit.tepenzed
szvsz a heroes egy fos...remélem igy elfogadod, mondom ezt úgy, hogy végigszenvedtem anno genji skiért a 10 játékot (amiben volt néhány órás kör is, ill. azóta megcsináltam a 2x5 játékot). Akikkel játszottam (és ők játszották korábban huzamosabb ideig, azok szerint is halálra van itélve, és nem azért mert olyan jó a játék)személyeskedés
Amúgy meg ha majd bemegyek a heroes topicba is ott irom, hogy egy fos, akkor kezdjél oltogatni, addig szakadj le rólam kispajtás, mert most visszanyalt a fagyi, és itt magadat járatod le. (jópár emberrel vagyok itt napi kapcsolatban, jó kapcsolatban, nagyon sokkukkal játszottam korábban, valakit már személyesen is ismerek...., és senkivel sem váltam el haraggal). -
Szerintem is kicsit túltojátok a témát. Engedlyétek el...

-
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Kb 1 évig komolyan toltam viszont utána teljesen kiégtem tőle. Igaz én nem mentem el se dota se lol irányba, szimplán dobtam ez a MOBA vonalat. Ami viszont nekem hiányzott belőle, az vmilyen szintű single carry. Nem azt mondom, hogy lol féle 1 man army lehetőség legyen, de az, hogy össze vagy zárva 2-3 idiótával, akit nem érdekelnek a map objective-k, rohan 3vs6ba harcolni stb, az teljesen haza tudja vágni a játékélményt..
-
Jinxb1rd
addikt
Én rengeteget dotáztam, volt heroes of newearth, aztán dota 2 is. De a dota 2 már sok lett nekem a végére. Túl sok vásárolható, összerakható item, amikért szenvedni kell. Hotsban ilyen nincs, lehet koncentrálni a harcra.
Én kipróbálás jeleggel raktam fel a gamet, ti csak azért, hogy pár throw-val meglegyen a néno-néno. Eleve szar hozzáállással nem tudom mit vártok.
-
HoyHoy2
tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
szerintem is az tartozik a fő okok közé, hogy utoljára jött a 3-ból, viszont egy teljesen új felfogásba képzeli el a MOBA-t és ez ilyen formába ekkora közönségnek aki hozzászokott másik 2 valamelyikéhez azok teljesen elzárkóznak a HotS elől. Olyan játékosoktól akik először a HotS próbálták ki majd a másikat(okat), (van ilyen
) ugyanazokat a véleményeket olvastam/halottam, mint amiket a HotS is kap ellenkező estben. Szerintem nehéz helyzetben van a Blizz jelenleg, és nem is fog változni egy darabig csinálhatnak bármit, és lesz bármilyen jó ötletük. Ameddig csak az a jó ami pont olyan mint a DOTA és/vagy a LOL semmi más addig ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

most rád utalok, mert ha jól emlékszem neked volt hasonló hsz-od amikor rád ugrottunk....pedig az is szimplán szerencsétlen fogalmazás volt részedről)
Az hogy talán marad pár OW-s player HOTS-on.. hát lehet így van de szerintem több a hátulütője
TBT