- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuvi
senior tag
jól láttam Stanky videójában, hogy az aurája nem gömb hanem inkább henger formájú? értem ez alatt h oldal irányban számít csak a 10 méteres hatótáv, de felfele-lefele meg végtelen?
-
BaLee
addikt
Múlt héten még csak olvasgattam, hogy embereknek hogyan sikerült durván lebukni + beragadni alacsonyabb pontszámon de hétvégén én is tapasztaltam. A 10 meccs után betett 2503 pontra, ami éppen már platinum rang. Jött pár bukás, de 2200-2300 között egész jól tartottuk magunkat (ketten használjuk az accot barátnőmmel) még úgy is, hogy tényleg a nyertes meccsért kb 20 pontot adott 1-1 vereségért meg 80-100at vont le. Aztán péntektől kezdődően megindultunk a lejtőn, volt kilépkedés, fogalmatlan csapattársak, volt mikor nekünk sem ment, de sikerült egy saccra 12-13-as vesztes szériát összehozni.
Jelenleg 1200 körüli ponton vagyunk.
Itt rengeteg ember nem tudja, hogy mit kell csinálni, nem választ a csapatnak megfelelő embereket, volt aki le is írta, hogy ő azzal az egy karakterrel tud játszani, sajnos 6 ember ellen dps-ként sem lehet megváltani a világot ha pl. Bationként Rein nem áll eléd a pajzzsal hanem elmegy kergetni az ellenfelet plusz a healer sincs a helyzet magaslatán. Most kb. minden 2. meccsen megkérdezik a rangom miatt, hogy boostolt vagyok-e vagy mit keresek ezen a szinten. Most már néha becsúszik 1-1 győztes meccs de tényleg durva, hogy 2200 pont környékén sokkal jobb meccseket tudtunk játszani.Még jó, hogy az elért max pont már nem fog változni mert elég esélytelennek tűnik még a közelébe jutni is...
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
freeknight #10491 üzenetére
sőt, Doradon kb csak bebújsz a payload mögé, és tolod, bastion meg max néz
-
válasz
freeknight #10491 üzenetére
Nyilván csak egy szkenárió volt a kismillióból.
Szerk.: ezért a mondatért előre is elnézést, de lenne köztetek olyan vállalkozó szellemű egyén esetleg csapat, akik 2500 körül vannak és kipróbálnának - kivinnének silverből?
Nyilván szeretnék csapatozni, és közületek de sajnos elég random ahogy vagyok.
-
freeknight
őstag
Ezeken kívül is számtalan módszer kínálkozik: pharahh mercy páros gyorsan ráad pár rakétát, junkrat fedezék mögül kioldalazva bedobál pár gránátot, dva gyorsan berepül, bármelyik flanker dps belopakodik mögéjük, sombra meghekkeli reint, disznó egy jó pillanatban oldalról érkezve ráhookol bastionra, plusz még ott vannak az ultik is. Vagy amit írtál, rein mögül koncentrált tűz. Még csak megölni se kell bastit, elég, ha be kell futnia fedezék mögé healelni, és máris nyílik egy ablak, amit gyorsan ki lehet használni és pusholni.
Mindez pálya és pozíciófüggő is, lényeg a jó kommunikáció és csapatmunka, ami most ugye nem volt meg nálatok
-
Ma reggeli gyöngyszem: dorado, healert senki nem hoz. Nem tudnak lekezelni egy rein + bastion párost. Kész vége.
-
Hannibhál
őstag
https://youtu.be/IFtOE-S9aH4
Tegnap esti utolsó menetem hatalmas mák lucio ,,kilövéssel" -
saen
veterán
Érdekes elemzés Reinről és arról, hogy melyik pályán érdemes választani
Versenyeredményeken alapul, nem rendes meccseken. Főleg Anubis meglepetés számomra, ott a legszarabb Rein.
-
Pocok256
veterán
Mondjuk boost se olyan könnyű én most estem le 350 mmr t mert egy 2100 as gyereket próbáltam boostolni nem igazán jött össze
Smurf boostingal már könnyű, ha én pl 3k player vagyok és csatlakozok egy 2k mmr es accal a 2100 as mmr es taghoz, úgy már easy fel boostolni. (mert valljuk be 2100 as mmr en egy 3k mmr es playernek kacsalövészet van) De ha én 3k vagyok az akivel tolom meg 2100, úgy eszméletlen szívás van.
-
Pocok256
veterán
Na igen alapesetben nem engednék ligán kívüli játékost 1 teambe vagy csak akkor ha nagyon közel van a határhoz kb 200-300 mmr különbségnek kellene lennie a maxnak mert így elég sokszor unbalanced meccsek jönnek ki.
-
knoxhu
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10475 üzenetére
Nagyon szomorú, kicsit meg is könnyeztem. Írj nekik egy levelet hátha fejlesztik ezt a világmegváltó megoldást! Nem gondolnám, hogy ez bármivel rosszabb mint, amikor nekem gold playert tartalmazó premaddel kell játszanom 3100as rankon, mert az ezres különbség totál legit.
Amúgy a "delikvens" nem játszik már elég régóta a játékkal, szóval ez a veszély nem áll fent.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
knoxhu #10456 üzenetére
Csak pont az ilyen accok miatt nem tudnak lenni kiegyenlített game-k, helyette egy-egy csapat randomszerűen csak iszonyat nagyot copik.
Most felhúztad, ha visszakerül a tulajhoz az acc, elkezd játszani, aztán jön az a rész, hogy fogom a fejem játék közben, hogy 5v6 van, olyan szinten nem ad hozzá semmit a játékhoz a delikvens, de igazából 3v6 lesz, mivel a megugrott win rate miatt mellé berakja az alacsony win rate játékosokat. Szóval ott egy csapat, amiben benne vagyok, mellettem egy gold vagy platinum player diamond mögé bújva, illetve kb két játékos 46%-os win rate-val. Mennyi az esély, hogy értelmes játék lesz és nem hent?
Nulla.
+
Ahogy hallom abáltatok is, hát igen. Blizzard helyében win meg lose streak helyett beraknék valami blokkolót, ami nem engedi tovább játszani a delikvenst, ha irreálisan alul vagy felül teljesít 2-3 egymás követő játéknál is. -
7
addikt
válasz
f3rdzs0 #10468 üzenetére
Élesben még nem láttam, de az szerintem kifejezetten hasznos a leírás alapján, hogy látni lehet, meddig ér az aura.
Mondjuk ha már csökkenteni akarom a hatásfokot, én elgondolkoztam volna olyanon is, hogy a hatósugár megmarad, de minél messzebb van valaki Lúciotól, annál kevesebbet healelődik.
-
saen
veterán
válasz
f3rdzs0 #10472 üzenetére
DSP Stanky most tweetelt, hogy szerinte OP az új módosítás.
Egyébként az aura méretét leszámítva egyetértek, hogy nagyon erős lett. Igazából csak az a kérdés, hogy tudsz-e egy hatékonyan speed boost/gyógyítani. Én csak videokat néztem eddig, próbálni nem próbáltam. Nagyon kiváncsi leszek mi lesz belőle, Lúcio egyébként fun karakter, ha az is marad még a végén többet játszok vele
-
f3rdzs0
senior tag
viszont látod hogy hol van a határa a 10 méternek, szóval kevésbé hit and miss
szerintem változtatni fognak ezen 15 méterre. kipróbáltam PTR-on, a burst of speed after late jump nagyon durva. elég szokatlan, de nagyon gyors. főleg hogy a szokásos bunnyhop ugyanúgy megőrzi azt a sebességet is, amit az adott. tehát lényegében soha többet nem kell Lucionak saját magáért speedboostolnia, elég latejumpolnigyakorlatilag olyan érzés most mintha felmennél valamelyik 500% speed custom szerverre most. nem hiszem hogy így hagyják
szerk.: az ecihenwalde második bejárat megoldása viszont tetszik
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
brumi1024 #10469 üzenetére
nem mondtam hogy counter, de egyszerűbb lesz eltalálni. a legnagyobb hiba még mindig, hogy mindenki magára hagyja a countert pharával, és persze hogy phara él és virul. ha mindenki mikor ideje engedi rá ereszt pár lövedéket pharára, az bőven megkeseríti az életét annyira, hogy ne akarjon nagyon repkedni, ami bőven elég
-
brumi1024
veterán
A döntetlenre nem erőltették meg magukat, de ez volt a logikus lépés, kíváncsi leszek a hatására.
Lúcio-ra: szerintem Stylosa írta le jól, hogy az a fő probléma vele, hogy könnyen unalmassá válik. Oké, lehet vele lövöldözni, de túl gyakran megy át a dolog abba, hogy random ugrálgatsz egy falon, hogy túlélj, és ez azért annyira nem érződik impactfulnak, illetve a badass/epic érzést egy titanfall sokkal jobban megadja ilyen téren, mert jobb a fizika.
f3rdzs0: Azért azt ki ne találjuk, hogy Lucio Pharah counter, mert ennyi erővel Rein is az.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
leviske #10467 üzenetére
Phara ellen viszont most már Lucio is tud lődözni. legalábbis a nagyobb projectile speed segíteni fog (eddig is el lehetett találni ha nagyon akartad), és Zen is buffot kap ellene
alapvetően a 10 méter miatt sokan nem örülnek, és az egy kicsit tényleg kicsi, még a nevetségesen magas wallride speed mellett is. inkább a gond szerintem az, hogy aki eddig sírt amiatt hogy Lucio unalmas, az eddig se tudott wallrideolni, szóval ez az egész csak egy nagy nerf nekik
valószínűleg még a wallride speedet lejjebb szedik, növelik a 10 métert és/vagy adnak még neki nagyobb speedboostot, mert ez egy kicsit fura állapot
ezzel csak azt érték el, hogy aki agresszívan játszott vele, az még jobb lett, viszont a defensive játékot kiherélték (hogy magasan vagy valahol a falon és informálsz mindenkit hogy hol vannak az ellenfelek)
-
leviske
veterán
válasz
f3rdzs0 #10465 üzenetére
Ezen én is csodálkozom. Bár az igaz, hogy Phara ellenében sokkal inkább kitett lesz a csapat, ha ennyire együtt kell maradni és Widow-t se lesz annyira könnyű healelni.
Bár szerintem a must pick helyzet ugyanolyan húzással lesz megoldható, mint Rein esetében. Kell egy új hős, ami más képességkombinációban, de tartalmazza a speedboost-ot. Önmagában Lúcio-val eddig sem volt baj szerintem, csak alternatíva nincs rá.
u.i: Akinek előfordulnak mikroakadások olyan képességek használatakor (akár saját, akár másik csapattag használja), mint a sonic arrow és az infra-sight, azoknak megoldás lehet a több RAM.
-
f3rdzs0
senior tag
HAHAHAHAHA
szóval blizz válasza arra, hogy Lucio must pick volt eddig, hogy teljesen op hőst varázsolnak belőle?
az egyetlen amiben nem vagyok biztos az a vertical orientation változás. erősen nerf szerűen hangzik, szóval lelökdösni embereket nehezebb lesz ha magasabbról érkezel
-
horvi0813
tag
válasz
CarajoEsp #10459 üzenetére
Sziasztok!
Itt egy félhivatalos PH Gaming Discord server, nagyon jó a közösség.
Jelenleg a legtöbb játékos/tag R6ozik, de sokan Overwatchoznak is, már több mint 80an vagyunk összesen a serveren. Mindenkit várunk szeretettel! -
f3rdzs0
senior tag
nem. az alt fire recovery-jét csökkentették 0,6ra azt hiszem, szóval az is buff, de a spread az mindkettőnél 0 lesz
(#10452) mobal: Roadhog jó. bár a hook 3.0 nem nagyon tudsz a hookra számítani, viszont a spread reduction az ő fegyverén kb azt érte el, hogy most már medium range-n is tud oneshotolni.
persze ezzel az jött, hogy sokkal inkább a célzásra van nála is fektetve a hangsúly, szóval nehezebb vele játszani -
bazs0811
tag
Amikor én megakadtam 1700 körül S3-ban Soldier-rel toltam mert egyedül is túlél, viszont a helyezkedésre figyelni kell. Kicsit vissza is billentette a lelki békém az a pár win.
Akik 1600-ról hipp-hopp felszaladtak 2500-ra, azok soloban csinálták?
Én soloban be lettem rakva S3ban 2000-re, aztán azonnal lezúgtam 1600-ra, utána szenvedés, de lett egy jó random csapat akikkel együtt maradtunk és egy délután felmásztunk 2000 fölé. S4-ben soloban a besorolókon lerakott 1700-ra és 2 nap alatt másztam vissza 2200-ra (solo szintén) de egész héten talán 1 win ha volt. Érdekes ez is, de a legnagyobb gond nekem még mindig a leaver társadalom...
-
saen
veterán
Az a játékos szintje, semmi köze az adott hőshöz.
(#10452) mobal: Roadhog szerintem jobb, de ott meg az a csapda, hogy a többiek megnyugodnak, hogy van tank, pedig Reinhardtot nem pótolja. Nálam a legnagyobb szívás mindig az, hogy ellenfélnél van Rein mindig, nálunk sose... Egyébként inkább tanuld meg Zent, az egy igazi terminátor.
-
-
f3rdzs0
senior tag
hát értem, hogy miért raktad be, inkább arra írtam, hogy abban a kontextusban is nehéz értelmezni, hogy megteszel-e mindent vagy sem. mind a heal mind a dmg számok nagyon magasak, ami azt jelenti, hogy kb senki más nem healel csak te. abban az esetben viszont kb akármelyik másik healer jobb opció, mint Lucio (kivéve ha nem defensive Lucio vagy)
mondjuk ettől függetlenül Lucio még mindig fun, mert ha szar is a játék, legalább elvagy a wallrideolgatással, úgyhogy ezt megértem
(#10447) Joezyka: +1, Ana overall jobb, viszont nehezebb is. bár ettől függetlenül hozzájön, hogy ki mivel jobb, projectile vagy hitscan (bár Ana mindkettő tudja
). ha Zen megkapja a buffját kedden, hogy nincs rajta spread, akkor sokkal megbízhatóbb DPS is lesz (főleg ha magát kell megvédenie)
-
BaLee
addikt
Van a karaktereknek is külön szintje? Már több helyen olvastam, hogy karaktereket "húzni". Erről van valami leírás vagy infó valahol hogy ez mit jelent?
-
saen
veterán
Ana nem rossz, de szerintem nehezebb vele ezen a szinten, mint Zen-nel. Az ultija itt nem sokat ér, mert nagyon sokszor a nanoboost megy a levesbe, míg Zené itt is hasznos.
Lúciot meg azért itt is hozhatod olyan pályán ahol jól lehet lökdösni az ellenfeleket. Az kompenzálni tudja az alacsony sebzést. -
válasz
f3rdzs0 #10436 üzenetére
Mint írtam nem azért raktam be a számokat, csak, hogy igazoljam a mondanivalóm. Ha félreérthető volt bocs. Nem igazán szeretek mással játszani rankbedben amíg ilyen ergya.
Szerk.: Zenyattával béna vagyok kegyetlenül. Ana? Vagy teljesen rossz ez a vonal és mondjuk húzzam röfit vagy a katonát?
Félreértések elkerülése végett nem akarok flamet keletni, no offens meg no toxic csak már rohatul unom a siker / belefektetett energia faktort. Nyilván amit szeretek jászani az nem való akkor ide.
-
saen
veterán
Megnéztem a statjaidat és nagyon nem értem miért Lúcioval játszol ezen a szinten. Lúcio ereje a csapatjátékban van, amit ezen a szinten nem tudsz kihasználni, azt majd akkor vedd elő ha feljutottál magasabb szintekre. Itt support vonalon Zenyattát nyomd és amíg nincs gold elim, damage és heal addig szarul csinálod. Ezen a szinten olyan hős kell aki egyedül is tud ráhatni a meccs végeredményére.
-
Hát nem tudom - nem véletlenül ilyen az olyan. Ebből látszik, hogy én mindig törekszem - sikertelenül. Persze nyilván ha kijelentem, hogy én vagyok a jó és mindenki más a béna nem mondok igazat - de ellenkezőleg sem.
Na most legyen valaki okos. Van még egy tippem de az már összeesküvés elmélet.
A másik kérdésem, hogy miért kapok folyamat +100 SR-rel nagyobb átlagú ellent?
-
f3rdzs0
senior tag
nem igazán kell egyedül carryzned mindent. alapvetően az az elv, hogy ha a te csapatod tele van hülyékkel, mert az egész rank tele van hülyékkel, akkor az ellenfél is csak azzal van tele. viszont a te csapatodnak ott vagy te. persze van luck factor, meg az ellenfél is lehet jó, de azért ha elég sokat játszol, akkor nem nagyon ragadsz lent.
főleg hogy a játék aktívan a statjaidat nézi, és az alapján ha nem akarja hogy ott legyél, akkor nem leszel ott. ezt az évadot 2600on kezdtem, de volt hogy 3 vereség után, a rendszer szimplán egy győzelemre több SR-t adott vissza. sőt igazából nekem még most is többet akar adni, csak én vergődöm, mert hét közben nem kéne játszani (szóval ezt neked is ajánlom, hogy találd meg azokat az órákat, amikor úgyahogy normálisabbak vannak online)j
a statokon meg nem igazán akadnék fenn a helyedben, mert nem sokat mondanak, főleg Lucionál
(#10431) knoxhu szerintem az 500as limitet simán kezdhetnék már 3000 felett. ha a diamondot is verik ezzel a 7nap 7játék rank decay hülyeséggel, akkor legalább megkaphatnák az 500as limitet is
-
saen
veterán
válasz
knoxhu #10431 üzenetére
Ez alapvetően így van. Annyi árnyalja a képet, hogy elég sok magasabb szintű játékos van aki szándékosan leveri magát, az ilyen meccsek azért minimum nagyon nehezek, időnként lehetetlenek, már amikor az ellenfélnél vannak. Persze lehetsz szerencsés is és hozzád is kerülhetnek.
Szezont én is bronzban kezdtem, itt röhejesek a meccsek az arany ligához képest, pedig az se egy profi liga. -
knoxhu
senior tag
Azt nem vitattam, hogy nem jók az alacsonyabb szinten játszó playerek, de ha TE jobb vagy akkor feljutsz. Minél jobb vagy annál könnyebben. Én kipróbáltam 1050-ről, mert nagyon furdalt a kíváncsiság és röhelyesen könnyű volt eljutni 2500ig. Pedig nem vagyok egy nagy player, 3000-3100-on már én is vergődök rendesen.
Az 1000-es limitet szerintem máshogy kéne tagolni. Pl. én nem szeretnék 3000 felett olyan premadekkel lenni, ahol gold playerek vannak.
-
válasz
knoxhu #10429 üzenetére
Nem tudom. De tényleg. Viszont azt tudom, hogy amíg ezen a rankon értékelhetetlen amit sokak csinálnak... Azért gondolom, hogy fairebb a nulláról kezdés, mert ok - elérek 2.5k-t majd lebukom 1500-ig tiszta sor. De lehet, hogy pont az ellenkezője történne.
Szerk.: ezt az 1000-res limitet sem értem. Ennek köszönhetően mondjuk nem tudok a cimbikkel menni - ezt érdekesmód máshol megoldották. Legyen full parti és az ellnefélnél legyen mérvadó a legjobb stat.
-
válasz
knoxhu #10427 üzenetére
Szerintem tévedsz. Egyedül nem fogsz úgy kerrizni egy meccset, hogy a csapatban te vagy egyedül a healer, zéro tank és zéró értelmes dps mellé.
Szerintem.
Az, hogy csak bukok az meg sok mindentől lehet. Egy szóval nem állítottam, hogy nem én vagyok a balfasz, de 51-es s1, ~2370-es s2 után jött egy változtatás, aminek köszönhetően nem tudok előrébb jutni. Előtte sikerült.
Amit pedig leírtam azt tartom, mert rohadtul nem fair. 1 draw, 7 win és a 2 lose-zal buktam 100 pontot. GG. Ennek így értelme nincs - csak annyi, hogy aki magasan volt az magasan is maradt kb. Nem fair.
Szerk.: kérlek nézd meg ezt a linket (de kihangsúlyozom, hogy rohadtul nem szeretek ilyet mutogatni, mert semmi értelme) és mond azt, hogy nem teszek meg mindent annak az érdekében, hogy sikerünk legyen. Főleg lucióvla játszom.
-
Szerintem a placement jelenlegi állapotában, felfogásában elég idióta. Nehogymár a saját rankomér "küzdjek meg". Tiszta lap, tiszta sor. Diablóban sem onnan folytatod ahol abbahagytad.
Ezt másképpen kéne megoldani - mármint, hogy a különböző szintek megfelelően elosztva legyenek mint most. Ha új accountot kezdenék szinte 100%, hogy előrébb lennék mint most.
Van "hivatalos" PH!-s OW diszkord szerver? Ha nincs kerálok!
-
saen
veterán
Rövidesen jön egy változás a PTR-ra ami a döntetlenek számát hivatott csökkenteni. Kiváncsi leszek.
-
Hujikolp
őstag
Volt vagy 5 kill mellette, 2x solder (1x ultija közben), 1 ana, 1 rein, phara... jó game volt Anubison, 1-1, így draw lett.
-
Hogy hívják Zarya barátját?
Nyittya
-
Na még két season és a challenge az 1000 pont lesz nekem!
-
oxox
addikt
múlt hét pénteken 2500 körül gondoltam solozok kicsit...briliáns csapattársakat kaptam, volt két leaver játékom is...remek volt, úgy lehullottam 2280-ra csont nélkül, hogy öröm volt nézni...hétvégén nyaralás volt, kedden ráfeküdtem, egy szuszra visszakerültem (végén már 65pontot kaptam a streakre)...
igazi kő papir olló játék soloban...legjobb mikor gibraltár védőre sym-et hoz...mondom neki, hogy ez nagy map symhez, de azt mondja kell a teleport...mondom inkább +1 heal kéne, hogy ne hulljunk el idő előtt, persze csak utolsó pontnál vált le symről (persze mint kés a vajon mentek át rajtunk) -
Chrystian
csendes újonc
válasz
Ochocinco46 #10409 üzenetére
Szia. 2000 kornyeken.
ChrystianHUN#2502Zarya, ana és soldier main
-
Ochocinco46
aktív tag
sziasztok,
fix embereket keresnék rankedre, mert kezd elegem lenni a random troll vagy toxic tarsakbol. elozo szezonban 2776 volt a max, most a cel a diamond lenne, de sajnos egyelore a gold tetejen mozgolodom..
main dps vagyok, de mei es zenyaval is magabiztosan jatszom. aki gondolja vegyen fel, vagy esetleg en is felvennek nehany embert az elmult par nap csapattars keresos hsz-ek iroi kozul. tagem: ochocinco#21372 -
bazs0811
tag
válasz
Mad_Wolf #10406 üzenetére
Imserös, 3-4 napja lassan de biztosan haladok felfelé, meg is lepödtem a sikereken nah de tegnap, fordult a kocka...csupa alacsony szintü silver-gold csapatba tett 4-5 csillagos gold-plat csapatok ellen. 4-szer egymás után, amiböl 2 meccset úgy ahogy megúsztunk, a másik kettön leave-er votl tehát instant bukta. Gyorsan be is fejeztem a játékot. De hogy egy klasszikust idézzek:
„Van, hogy megeszed a medvét… És néha… hát… a medve esz meg téged.”
-
Pocok256
veterán
2700 rol 3 nap alatt kb 20 game kellett a 3k eléréséhez szóval meg lett nekem is
Soloba csak wineltem partyba már jöttek a loosok de na
Solo mindig könnyebb.
-
Mad_Wolf
aktív tag
nem tudom mi a ... van ezzel a játékkal, 2 hete alig bírok győzni... a legutóbbi arcade-ból nem lett meg a 9 győztes meccs 1 hét alatt.
Ma 1x győztem, kb 10-12 meccsből. Most is olyan ellenfelek ellen rakott be, hogy 1x nem halt meg senki a csapatukból, simán végigtolták. Asszem kicsit kivan a tököm, RQ. -
saen
veterán
Jeff Kaplan csinált reddit-en egy AMA-t és néhány info jött:
-Eichenwalde első choke point-on lesz változás
-Lúcion dolgoznak jelenleg, persze nem biztos, hogy akár PTR-ra ki is jön, de valami történik a háttérben -
saen
veterán
Jövő héten jön Orisa az élesbe, mostmár hivatalos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Politika
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest