- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GODx
tag
3062 season high, 2800on végeztem a seasont, 2 értelmes csapattársam volt a 10 meccs alatt, és egy 7/3 mellett, full Bastionnel 2512re dobott. Innen vesztek 2 meccset, letörlöm az egészet. gg
-
GODx
tag
TL;DW(Too long;Didn't Watch) kiadás:
Régiótól függően jön custom game kereső
custom game EXP is jön,
Capture the Rooster kap még pár mapot,
kikapcsolhatóak a képességek a játékmódban / ha immunitást adó / mozgással kapcsolatos képességet használsz, eldobod a zászlót
payload sebesség változtatás
A hősök képességeit külön be lehet állítani / kikapcsolni, ugyanez a cooldownjukkal
HP állítás csapattól függően (pl. Háromszoros HPval rendelkező Roadhog vs 6 low HP) -
GODx
tag
-
GODx
tag
Just my 2 cents a Jinxbird vs. világ témában: Egy hatalmas dolog felett elsiklott mindenki, amit sajnálatos módon szóvá kell tegyek: az SR-skill lista, amit ő írt, nem az összes játékra vonatkozik, hanem általánosságban azokra, akiket a soloQ keretein belül megtalál az adott egyén. És bizony azért sem kellene leszólni, hogy megérzi az SR különbséget, mert bevallom, én is hasonló tapasztalatokkal gazdagodtam a közelmúltban.
Amíg 2800 körül tengődtem, soha, senki nem szólalt meg rajtam kívül, szóval a játék konkrétan le is volt némítva, helyette üvöltött a dijumdisum hogy adja nekem a Zenergiát. Ahogy közeledek 2900hoz, egyre több emberkét hallok beszélni és már kevésbé hajlamosak a társak a "throwra", megy az infó, xy% az ultim, Zarya majd nyomasd az ultid amikor tudod, én már készen állok és társai.
A noob, gold playerek beszólás pedig úgy gondolom hogy egyáltalán nem igaz a topicunk lakóira, már csak azért sem mert ha innen mennek az emberek együtt mert nagyobb a megbízhatóság érzet, aztán nem az megy hogy "jajj Widow vagy, na vagy lecseréled azonnal különben hozok egy Torbjörnt és szidlak a meccs végéig hogy miért kell eldobni a meccset te mocskos senkiházi", hanem ha cserélni kell akkor azt gyorsabban megteszi az ember mert nem egy BörkPerkele#34743 ról van szó akit 2 perce ismersz és már szid mint a nemtudommi.
Harmadik pont: 3 év CS:GO után egyáltalán nem érzem szükségét annak, hogy minden egyes pillanatban a célkeresztem fenn tartsam, pedig nem az ottani ladder silver szintjét, hanem a Master-Grandmaster szintet erősítettem. Egyszerűen az Overwatch nem igényli meg a folyamatos célkereszt igazgatást, még akkor sem ha olyan szintekről beszélünk mint a Plat / Diamond, mert ebben a játékban másfajta célzás és gondolkodásmód szükségeltetik, nem beszélve a TimeToKillről, ami azért egy CS-ben kiemelkedően alacsony. Nem hiába van az, hogy az Overwatch jobban bejön CasualPistinek (Figyelem a Casualon van) mint mondjuk a CS:GO amihez több száz órát kell gyakorolni hogy egyáltalán egy itt Platnak megfelelő szintet megüssön az ember.
TL;DR: Használd az eszed játék közben és már több vagy mint a soloQ játékosok 95%a, szinttől függetlenül.
-
GODx
tag
Annyit vitáztok, hogy elvész a játékra való idő. Inkább tessék szépen összeszedni egy csapatot aztán végigverni a világot aztán a profikat is!
SHiZUx#2228 -
GODx
tag
Nálam a következők jöhetnek szóba:
DPS: Soldier, Pharah, Genji, Tracer, Reaper
Tank: Zarya, Road, D.va, Rein
Def: Widow, Junk, Mei
Supp: Lucio, Ana (Ez az egyetlen role amit nem szeretek játszani. De nagyon nem.)
Félkövérrel jelöltek a "mainek", Soldier az absolute best nálam.Statjaim ha esetleg kellenének: [link]
-
GODx
tag
válasz
xenom0rph #9462 üzenetére
Én most egy smurf ismerőssel mentem, srác 3300on van, őszintén bukni akart a srác, de a 3000SRes meccseket nem bírtuk bukni és sokkal könnyebb(!) meccseket játszottam, mint 2800as SRen. Roadhog meg egy vadállat karakter. 1 percig 3-4v1ben Dorado támadó kezdőn tartottam a támadókat.
-
GODx
tag
Ez az Oversumo elég érdekes. Soldierem Master-nek számítja, Grandmaster damage done, final blow, accuracy, headshot accuracy, eliminations master, jobb klikk kill Diamond. Ez mondjuk jó lenne, HA Brawhalla-féle kompetitív rendszer lenne(a Brawlhalla egy ingyenes 1v1 2d verekedős játék, szóval ELO rendszerben kell gondolkodni, csak hogy hátteret adjak neki), mert ott pl. a különböző karaktereken különböző ELOd van, Overwatchos példával élve D.va-val bedobná az embert top500as emberkék ellen, de mondjuk egy supportként ha bronz meccsbe kerül akkor már lehet az atyaúristennek köszönni ezt a mennyből jött csodát.
TL;DR Lehet hogy a statod istenkirály, de mivel 6v6 csapatjátékot játszunk, ugyanúgy veszteni fogsz ha a csapattársaid rosszabbak az ellenfélnél.
-
GODx
tag
Eközben megérkezett a legújabb POTG gyűjteményem. Következőben végre hang is lesz, csak sok idő volt megoldani a problémát
-
GODx
tag
24 meccset játszottam ma, 12 SR profitom lett. Megérte....
-
GODx
tag
Én is mindjárt azt teszem. 7 meccs, 4 lose, és eddig mind a 7 meccsen volt Torbjorn és Pharah. Mi történt hogy ezek vannak állandóan??? Miért pickelik? Hanamura első kapuján nem tudtunk átmenni..
-
GODx
tag
Valaki 2750 környékén? SHiZUx#2228
Hitscan DPSek nagyon jól mennek, meg most Meire és Zaryára függtem rá. -
GODx
tag
-150. Noice. De legalább megtudtam, milyen a Pharah és Mei élet.[link] (potato quality, de na, nem fragmovienak készült.)
-
GODx
tag
Jelentem, 2800 környékén még most sem tud rajtam és a néhai pre-made társamon kívül senki sem DPSelni. Vicc. De nem baj, CS:GO-ban is sokáig megrekedtem hasonló tudással alacsony rangban, aztán most meg a rang rendszer felső 2%át erősítem, majd meglesz egyszer az a GM...
-
GODx
tag
2800on megkérdezi a srác hogy melyik a support. NEM TUDJA MELYIK KARAKTER A SUPPORT. /del
-
GODx
tag
válasz
xPraetoriaNx #8809 üzenetére
Amióta megtapasztaltam, az én szintemen úgy Soldieröznek az emberek hogy konkrétan nekem van mindig a legtöbb eliminationöm + damagem tankként úgy hogy rolenak megfelelően is viselkedek, azóta instapickelem inkább a Soldiert és senkinek nem adom oda. Hihetetlen, hogy 2700-2800on is úgy lőnek, mintha kontroller lenne a kezükben.
-
GODx
tag
Soldier mainként my 2 cents[Statjaim.]: Pocket Mercy esetén inkább arra játszok hogy Pharah kis supportját távolítsam el az égből, akkor általában kihátrál mindenki szeretett DPSe, nem nagy kunszt utána kilőni az égből. Ha meg egyedül van, 1-2 fejlövést kap és már fedezék mögé is bújik egyből. Dunát tudnék rekeszteni olyan felvételekkel ahogy 2-3 másodperc alatt megfélemlítem/lelövöm a Pharaht akár nagyobb távolságból is. Persze ehhez erős tracking aim kell, nem tagadom. (A pontosságom meg szerintem nem 'életmakk' kategória, ha megnézi az ember.
)
-
GODx
tag
válasz
xPraetoriaNx #8577 üzenetére
Igen, 2017re ez is terv.
-
GODx
tag
válasz
xPraetoriaNx #8451 üzenetére
-
GODx
tag
válasz
alpihun #8449 üzenetére
Lövés+melee sokkal gyorsabb, 200 hp-s emberke nem úszhatja meg mert egyszerűen lehetetlen túlélni azt a sebzést, még akkor is ha van valamiféle pajzsod vagy akármid mert nem fogod tudni elnyomni, csak akkor élheti túl maximum ha kap egy Zarya pajzsot még az utolsó pillanatban vagy a 2 centire levő D.va társa odairányítja a pajzsát.
-
GODx
tag
Félnek a spawntól itt az emberek, mint a Genji mainek a payloadtól. Kb. csak én merek odaállni, meg néha a Junkrat vagy Mei aztán megy a csodálkozás ha Soldierrel nehezen de túlélem az ütközetet, kiszedek egy supportot és már akár az első másodpercekben ultival szaladgálok. Fura.
-
GODx
tag
Competitive-re valaki? Brutális DPSt meg egy kis tankolást tudok nyújtani ~2500 környékén. SHiZUx#2228
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest