- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Joezyka #15218 üzenetére
Pont elkaptam, 3 óra után meg is vettem a játékot féláron
Quake Champions-ből jövök (vagyis inkább bővítem a repertoárt
), egyelőre nagyon tetszik a cucc, a raksis Pharah pedig már-már deja vu
Soldier 76 is eléggé bejön (nyilván a Quake miatt), igyekszem minél többet játszani, hogy megismerjem a pályákat és tanuljak némi taktikát. Idővel szívesen játszanék csapatban, a quick play-nél nehéz 2-3 meccsnél tovább vinni egy jobban sikerült felállást
-
saen
veterán
válasz
Joezyka #14730 üzenetére
Nekem is volt már szünet a játékban, mert tényleg vannak hülyék, nem is kevés. Egyelőre nincs gond, bírom a kiképzést, bár az nem esik jól, hogy mostanában csak nálunk van leaver... Így most kb 100 pont minuszban vagyok, de remélem majd visszajön.
A comp CTF nagyon bejött, elvileg mindjárt vége. 2790 lett a teteje amit elértem, ez nálam rekord mindenféle módban. Ami külön tetszett az az, hogy volt egy diamond meccs is amibe berakott (mindkét csapat átlaga 3k+) és nyertünk, ráadásul jól is ment a játék, pedig én voltam az egész meccsben a legalacsonyabb rangú. Remélem lesznek még ilyen mini szezonok, Lúcioball-t is várom vissza
-
-
oxox
addikt
válasz
Joezyka #13994 üzenetére
ez pöpec, köszi
....mondjuk melóhelyen nem hasit, de otthon ráklikkelek
btw lehetséges, hogy 3sprayt csináltak idénre.???..victory is egyel kevesebb...nem erőltették meg magukat.
Pont ezt beszéltük tegnap cimbivel, csinálnának 6x ennyi skint, amit esély nincs kifarmolni, egyből megnövelné a bevételüket, és nem hisszük, hogy rengetem munkályukban van. (én mondjuk nem költök pixelkardra igazi pénzt, de cimbi pl venne is)ha jól számolom akkor idén van 6victory, 28 voice, 3spray +17icon. összesen: 54 / 4 ...az 13,5 persze hébe-hóba pénzt is dob...tehát 16-17 ládából kieshet az egész szezon szürke/kék tartalma? nemcsoda, hogy 11 láda után bedobta nekem azt a mcree non eventes akármit
Zalán - jövöhéten gépre vagyok osztva, kedd-szerdán reggel mehet a móka (irodát most kihagyhatod karácsony előtt
) ...tegyük gazdagabbá a karácsonyt
-
oxox
addikt
válasz
Joezyka #13362 üzenetére
junk igy jó, ahogy van...hagyják csak békén
kerékről nagy story-k vannak, hogy hol átmegy...hát platina szinten pont nem szabad sokáig húzni, mert mindenki rámozdul, és oda az ulti....hirtelen, váratlan helyről, gyorsan kell tolni.de nagy divat lett valóban...cimbi szerint most minden "hülye 10 éves német kisgyerek azzal tolja, aki meg eddig is jó volt vele, az egyedül lehozza a meccset" ...180+ órával én örülök a két aknának
-
bazs0811
tag
válasz
Joezyka #13171 üzenetére
Nem tudom...az elözö szezonokban lehet ledobált embereket silver-be me bronzba, engem is egyszer de hamar felmentem a kis 2300 körüli szintemre, ott volt lose streak néha de azok is vállalható meccsek voltak.
Most szerintem sokkal több világtalan van még magas rank-on a season elején, vagy fogalmam nincs mi van de tényleg csupa sírás az egész meccs. Ordibálnak a mikrofonba, sírnak a cseten, nincs értelmes pick, váltás föleg nincs...koncepció semmi. Néha csak nézek hogy ez valami Blizzard féle emberkíserlet vagy kandikamera ?Tegnap 3 percig meg sem mozdult a payload (Gibraltar attack)...jó váltok tankról tracer-re a másik srác meg DVra...betoltuk majdnem utolsó pontig a payloadot, volt vagy 4 ultim, killek dmg minden, folyamatosan szedtem le a supportot...a srác aki végig dumált a játék alatt az utolsó 40 másodpercen torka szakadtából visítozott hogy váltsak heal-re. De úgy visított mint az idegbeteg gyerek a youtube videón amikor törlik a wow accountját. Csak azért nem némítottam mert nem hittem el hogy ilyen van
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Joezyka #11425 üzenetére
Valószínűleg hétfőn bőven be lehet fejezni, de talán még kedden hajnalban is, mivel az amerikai szerverekkel egy időben történik nálunk is minden, és 10 órával előbb vagyunk.
A heti questek kedden 12:00 PST-kor lettek aktiválva (elvileg), ez nálunk kedden este 10 óra, viszont arra azért senki ne alapozzon, hogy eddig biztosan elérhető a Nexus Challenge. -
saen
veterán
válasz
Joezyka #11181 üzenetére
Egyébként a vicc az egészben az volt, hogy ügye eltrollkodta a fél defense-t a srác és végigtolták emiatt. Utána mondom akkor én gyakorlok widowt. Vicces volt, hogy miután lelőttem kezdéskor az ellenfél fél csapatát, akkor a troll srác megint elkezdett váltogatni, hogy hátha nyerünk, mert elég jól megindultunk nélküle is, csakhát ez már késő bánat volt. Túl nagy előnyt adott az ellenfélnek amit ki is tudtak használni. Persze ő nem tehetett semmiről...
-
mycso
veterán
válasz
Joezyka #10303 üzenetére
Én meg veled értek egyet. Az egyéni teljesítmény nagyon keveset számít, ha a csapat meg sz@r. Nyilván számít az egyéni teljesítmény is, de nem az a mérvadó.
Engem berakott 2030-ra, utána párat játszottam, kellemes emberkékkel, majdnem 2400-ig, mint a gyorsvonat úgy haladtam előre. Aznapra be is fejeztem, majd másnap töretlen erővel nekiindultam és már 1600-on vagyok.
Ugyan úgy játszom most is, mint előtte, viszont olyan emberekkel sikerül összekerülnöm, hogy már csak nevetni tudok.
Van egy kisebb csapat akikkel néha együtt játszok, velük az esetek 80%-ban nyerni szoktunk. (csak ugye nagyrészt soloban tolom)Egyébként ott az arany közepe-végén már egész normálisak, viszont ha ide lentebb kerül az ember...pfff.
Bár quick-től még talán mindig normálisabb, így inkább kompetitivet játszom ha időm engedi, de igazából lesz@rom a rangokat/pontokat, inkább időtöltésként játszom.
-
saen
veterán
válasz
Joezyka #10306 üzenetére
Joezyka,
sosem a másikat kell nézni, hanem azt amit te csinálhattál volna másképp. Ha valaki tényleg jó, idővel felmegy magasabb rangra. Tanulságként leírom a mai egyik buktánk eredményét, nagyon sok szemszögből meg lehet közelíteni. Felvettem a meccset, utólag visszanéztem már.Temple of Anubis
Attack: kialakul a 2-2-2 felállás, én McCree. Kezdéskor a Reinhardt elvált Roadhogra, így a két tank Zarya + Roadhog. Persze megy a tánc a kapu előtt egy darabig, senki nem csinál semmit. Egy idő után a soldierrel megunjuk és szimplán bemegyünk a pontra. Sikerült néhány kulcs picket is útközben csinálni, ez már elég is ahhoz, hogy megnyerjük a csatát és hiába halok meg, a pont a miénk. Persze vissza kellett érnem ahhoz, hogy befejezzük de simán megvolt. Második pontra viszont ellenfél váltott Rein + Bastion + Mercy kombóra, ezt ezzel a komppal nem tudtuk megoldani, ráadásul sokat nem is koordináltunk, egyesével mentünk... Ezt a kört nem játszottam rosszul, a megoldás a karakterváltás lett volna, de mivel most tanulok, ez a rész nem érdekel.
Defense: Itt már lett Reinhardt, de mindenki középen van a hídon, én próbálok egyedül oldalt védekezni. Ez kockázatos volt nagyon, de szerencsére az ellenfél DVa nem büntetett, cserébe az Anát ki tudtam szedni emiatt amikor megindultak. A csapat egy része elhullott, a pontra meg bement az ellenfél két DPS-e. Itt is hibáztam, túl közel mentem a junkrathoz, ezért ki tudott szedni és túlélte 1hp-n. Innen borult a pont... Második pontot is nagyon hamar elvesztettük, ami megint úgy kezdődött, hogy Reaperrel szemben elvesztettem egy párbajt. Persze itt is szidhattam volna a Mercy-t aki mellettem állt és nem adott healt, de ez nem változtat azon a tényen, hogy a Reapert szimplán le kellett volna lőni. Utánam rögtön hullott a Mercy is és innen megint megborult a csapat, nem tudtunk felállni, vége, bukó.
Ezen a meccsen is szidhattam volna a tankokat, hogy nem csinálták a dolgukat, szidhattam volna a healt is, mert azt sose kapok. Ez azonban nem változtat a tényen, hogy én is többet hibáztam és ezek közvetlenül vezettek a pontok elvesztéséhez. Simán nyerhettünk is volna ha ott a Junkratot én lövöm le, simán lehetett volna full hold is.
Eddig az összes meccsemet megnéztem ebben a szezonban, minden meccsen tudok a saját játékomban rengeteg hibát találni, amíg ez így van, én nem szidom a csapattársakat...Hiába van McCree-vel 53%-os pontosságom a szezonban, ráadásul ezen a meccsen bőven 60% felett volt, egyszerűen a kulcsfontosságú helyzetekben hibázok akkor teljesen mindegy. Ha majd stabilan fogom hozni ezeket a párbajokat, simán fogok felfelé haladni.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Joezyka #10258 üzenetére
Már elnézést, de te most KOMOLYAN azon nyekeregsz, hogy egy HEALER nem fogja tudni RÖHÖGVE megölni a flanker DPS-eket (meg adott esetben tankot is, pl Roadhog, aki még nerfelve is lett most), akik arra lettek kitalálva, hogy a supportot szedjék ki (merthogy frontális támadásban max feplaccsannak az ellenségen)?
Azért kapjunk már a fejünkhöz kicsit.
-
saen
veterán
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
-
sirszevenap
addikt
válasz
Joezyka #9798 üzenetére
"5-en voltunk kivételesen és idő hiányába nekimentünk a dolognak, úgysem számít már alapon."
Meg ezt még hozzácsapnám az indokláshoz!
(#9800) bazs0811: Én mostanában hozom sokat, érzem is. De az egyértelműen látszik, ha kellően b@sztatom a csapatot hátba akkor szétesnek tőle. Ródhóg' elkezd kergetni, hookol össze vissza eredménytelenül, aztán szépen lassan csatlakoznak hozzá a többiek is és nem tolják a pélót!
Sok időt lehet vele húzni.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Joezyka #9636 üzenetére
Szóval a playerek 80%-a?
Röhej egyébként, hogy játéktól függetlenül minden balansz-patch után vannak emberek, akik vagy rácsodálkoznak a dolgokra amikor elkezdenek játszódni, vagy kérdezgetik a többi playert, ahelyett hogy rászánnák a 8 másodpercet a google keresésre, meg utána a pár percet a patchlog elolvasására...
-
Pocok256
veterán
-
fuvi
senior tag
válasz
Joezyka #9379 üzenetére
"miért nincs olyan funkció mint (talán) dotában, hogy játékos mellőzése, ami csak annyit tenne, hogy ne hozzon össze vele az élet többet 1 csapatban."
egész konkrétan Kephrit mindenki tiltólistára rakta, így kb 1 óra volt neki, mire partnereket talált neki a játék.
besírt deveknek ezért kikapcsolták ezt a funkciót. persze lehet más is panaszkodott.#9380 mobal
menjél tankkal -
sirszevenap
addikt
válasz
Joezyka #9312 üzenetére
Azért lássuk már a jóakaratot az emberbe, bármennyire "vótmá" vagy tiltott a VPN téma. Az ilyen jellegű reakciókat nem tudom figyelmen kívül hagyni. Egy csepp rosszakarat nem volt benne. Pláne érthető , hogy nem olvasott vissza, hiszen nem is játszik a játékkal, csak szeretett volna segíteni!
Egy szó mint száz! Köszönjük a szándékot szalontai!
Annyira abszurdnak tartom az ilyen reakciókat. Számtalan területen látom azt, hogy valaki önzetlenül segíteni akar aztán még Ő a gyökér. Ugyan már emberek.....
Nem kérek rá választ , köszönöm. Az ebből a hsz-ből tovább származtatott off-okat törlöm!
On: A VPN-t tényleg hagyjuk (bár nem szeretnék ezen a téren álláspontot foglalni, mert komoly politikai vitát generálnék!
). Bármi egyéb akciók esetleg vpn használata nélküli megoldások jöhetnek.
-
tomazin
veterán
válasz
Joezyka #9312 üzenetére
annyira jó, hogy Te tudod, hogy én mit csináltam. mai napi hszeket néztem meg, ha már ennyire izgat.
de amúgy tényleg kapjam már be, hogy vettem a fáradtságot és egy olyan játéknak a topikjába beírtam, ahová soha nem járok, hogy van zakció.úgyhogy vagy ne írd le, vagy ne biggyeszd oda, hogy no offense, mert egyértelműen az volt.
-
Kanczy
veterán
válasz
Joezyka #8852 üzenetére
Nekem is van egy ismerősöm, akinek 3998 a rekordja, és ugyanez a véleménye. Én ugyan csak 2800 körül vagyok, de én is nagyon azt érzem, hogy amíg Hanzot és Widowt pickelnek offense-re a csapattársaim, és Roadhoggal nálam van az arany damage, elim; objective time és healing (Ana és Mercy mellett), addig mindegy, hogy lövök (60% körül van a hook arány). Tudom, hogy ettől függetlenül rajtam is elmehetett a meccs, de azért kicsit tilting volt a dolog
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Joezyka #8801 üzenetére
Nekem olyan volt 2700 körül, hogy az egyik tag Anubis attack-ra hozott Bastion-t (miután defense-en is az volt és egyáltalán nem működött) és nem volt hajlandó váltani, ezért egy másik tag a csapatból mondta, hogy jó, ő akkor junkrat lesz és trollkodik. A legdurvább, hogy el tudtuk foglalni a második pontot is. Amikor vége lett és nyertünk, a "gj guys" helyett még mindig anyázás volt.
xPraetoriaNx: Na igen, ez a legrosszabb, mikor valaki látja, hogy van már 2-3 dps, de ő még csak azért is kiszed még egyet. Azt viszont totál megértem, ha valaki elsőre pickel egy DPS-t és az utána szintén DPS-t hozókra pampog.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Joezyka #8345 üzenetére
Nekem most borzalmasan megy a játék. De nem is csak a winrate-en érzem, hanem a saját teljesítményemen is. Néha már bocsánatot akarok kérni a csapattársaimtól annyira nem megy.
Magasabb az asztalom és 20-szal több a pingem itthon, mint koliban. Ennyit nem jelenthet...
Rankedozni nem is mertem, pedig most lett volna időm.
-
Juleshu
tag
válasz
Joezyka #7450 üzenetére
Ja.
Ebben csak az a necces, ha a placement után bekapok egy 2-3 vagy 4 losst egymásután, ami lássuk be bárkivel bármikor megtörténhet, bármilyen ligában is mozog, főleg, ha soloban indul. Akkor még lejjebb csúszok, elbukom a jó placementből adódó első pár winnel járó bónuszt is, és talán már értelme sem lesz többet ebben a seasonban rankedelni.
Persze, értem, nem kötelező rankedelni, de hát na.Mindegy, meglátjuk mi lesz. Ha jó vagyok, kikecmergek, ha meg ellazázom, akkor úgyis ott maradok, ahova való vagyok. Csak szar rögtön a mélységből nekivágni a hegynek, amikor indulhattam volna a hegyoldalból is.
-
Pocok256
veterán
válasz
Joezyka #7421 üzenetére
Ez mégis miért is zavar téged még mindig nem értem ? Uristen kalibrálás után 1k ra sorol és akkor mivan ? 100 - 200 mecs után odakerülsz majd ahova való vagy 2k ra, vayg 3k ra, vagy 4k ra ha oda való vagy. Kezdődik a ranked megint kezdődik a gyogyó már bocsánat... Megy a cry, hogy rossz a ranked rossz a blizzard. Ahhoz képest egy pro embert nem látok 1k mmr en játszani és valamiért mindig ugyanazok a tagok vannak master ligába is ? Akkor csak nem lehet rossz a rendszer...
-
saen
veterán
válasz
Joezyka #7421 üzenetére
És mit javasolsz helyette?
Rengetegszer téma volt ez már Blizzarddal és nincs jobb módszer. A büntik nagyon szigorúak jelenleg, az első kilépés valóban 10 perc, de folyamatosan nő és néhány után az egész szezonra eltiltanak. Múlt szezonban tele volt a hivatalos fórum panaszokkal emiatt, hogy én nem léptem ki mégis eltiltottak, stb, stb.
Az illető a matchmakingre panaszkodott ami kicsit fura, honnan tudná Blizz hogy valaki ki fog lépni?Emellett én is utálom ha kilépnek tőlünk, de ez a szezonra nézve nem jelentős, hamar kiszórja a rendszer a trollokat meg hülyéket, ahogy halad előre a szezon, meg fog szűnni ez a probléma.
-
saen
veterán
válasz
Joezyka #6785 üzenetére
A játékosok is küzdenek a csalók ellen, főleg ázsiában van sok belőlük. Ott azt találták ki, hogyha van egy egyértelmű csaló valamelyik csapatban, akkor megegyeznek, hogy döntetlen lesz a meccs és így a csaló garantáltan nem jut előnyhöz. Streamen (Mendokusaii) láttam már ilyen meccset, félelmetes. A csaló az egy Mei volt aki csak headshotokat lőtt, elég brutál volt az összes kill cam, viszont a végén döntetlen lett. Nem túl izgalmas, de talán hosszú távon ér valamit.
-
leviske
veterán
válasz
Joezyka #6489 üzenetére
Mint kikényszerített Lúcio main, kikérem magamnak, hogy ész nélküli karakter!
Nagyon el kell vele találni, hogy tényleg csak akkor menjen a heal, ha nagyon muszáj. Ráadásul gyorsan le kell tudni reagálni, ha valakit le tudsz lökni, mert a campelés ritkán válik be.
Az persze tény, hogy nem egy Zarya szintű a helyzetátlátást igénye, de azért ezzel a legtöbb automata fegyveres és shotgun-os karakter így van.
Egyébként vannak YT-on oktatóvideók, de szerintem jobban jársz, ha bajnokságokat nézel. egyrészt mert egy-egy karakter csak a csapattól függően működik, másrészt ott eléggé maxra szokták járatni egy-egy kari erejét.
(#6504) Revesz: Pedig szerintem tök alap, hogy ha valaki megkap egy legendary-t, akkor azzal megy pár kört. Másképp nekem se lenne egy percem se Roadhog-gal.
-
saen
veterán
-
saen
veterán
válasz
Joezyka #6481 üzenetére
Vannak hülyeségek a rendszerben és az egyik az az, hogy a besorolás utáni néhány meccs az nagyon fontos. Itt iszonyat sok mínuszt ad ha bukod a meccseket. Felfelé mászni meg úgy lehet, hogy win streaket nyomsz, a negyedik győzelem zsinórban már egész korrekt plusszt ad, ötödik meg pláne. 50%-os winrate sajnos jelenleg bukást jelent, kell egy picit magasabb a szinten maradáshoz.
A tapasztalat meg elengedhetetlen a játékban. 35-ös szinten kizárt, hogy láttál még eleget, az biztos, hogy nehéz lesz olyanok ellen akik már jól ismerik a pályákat/karaktereket.
Karakterválasztáshoz meg annyit, hogy vannak hülyebiztos karakterek. Pl Lúcio ha már gyógyító aurára váltasz és ácsorogsz a többiek körül már ad értéket a csapatnak és ha 12mp-ként meg tudod nyomni az E betűt akkor már király vagy. Szerintem az elején ilyenekkel érdemes próbálkozni aztán innen fejlődni. -
saen
veterán
válasz
Joezyka #6472 üzenetére
Megnéztem a statjaidat, néhány tanács:
-Rendszeresen olvasd el a meta reportokat, ide is szoktam linkelni, overbuff-on szokott megjelenni. Érdemes ismerni a metát, melyek az erős karakterek. Te Junkrat/Hanzo játékos vagy ahogy látom és ezeket borzasztó nehezen lehet magas szinten játszani. Hanzoval ráadásul van 13%-os lövési pontosságod quick playben és competitive-ben egyaránt, ez brutálisan kevés. Szóval szerintem keress olyan hősöket amikkel könnyebb jól játszani és akkor válaszd a kedvenceid ha már jobban megy a játék.
-35-ös szintű vagy, nagyon keveset játszottál még, tapasztalat is hiányzik nálad nagyon-nagyon.
-Ha a sikertelenségek elveszik a kedved, akkor játsz csak quick playt, gyakorolj és majd később gyere vissza competitive-be.
Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest